Sziasztok!
Gtatulálok az új babákhoz és a hazaérkező anyukáknak!!!
Nagyon sok pozitív szüléstörténet van, ennek nagyon örülök, és reménykedem, hogy én is ezt a tábort fogom gyarapítani majd.
Nagyon édesek a babócák, olyan jó nézegetni a képeket!!!
Gjéti nem semmi, hogy ennyire ügyesek voltatok!
Mist sms-ére várok egész nap, remélem már megszületett a kicsilány. Direkt nem is kapcsoltam ki a gépet egész nap....
Hugic, sikerült a diós kifli?
Én túrós batyut sütöttem ma, nagyon fini lett, jól bezabáltunk.
De máshoz nem volt energiám, egész nap csak ténfergek, semmi értelmeset nem csináltam.....
Hugic, érdekes amit írsz a dokinkról... szóval indításról ne is álmodjunk. hmmm... azért én nem szeretném két héttel túlhordani.
Akkor azt hiszem jövő hét végétől ráállunk a méhszájérlelésre, minden este apázás lesz...

Ennél jobb ötletem nincs.
A kórházról nincsenek jó híreim. A barátnőm mesélte, hogy szigorúan veszik a papás szülés tiltását.. Szóval csak reménykedni tudunk, hogy a jövő héten változik valami, ha nem, akkor efgyedül szülünk
Vicces lenne, ha pont egyszerre szülnénk, bár erre statisztikailag nagyon kicsi az esély.. .de képzeld el, egymást támogatnánk a papa és a barátnő helyett

Hisztizhetnénk egymásnak
Budabo, azt hiszem én sem maradtam volna bent, úgysem csinálnak semmit. Egyébként a 140-es vérnyomás nem sok, nekem azt mondta a dokim, szóval ha nincs fehérje a vizeletben ,ne izgulj!!
Lassan csak beindul a szervezeted, és jön az a baba....
Neked is csak azt tudnám mondani, hogy minden este bújjatok össze apával, hátha... a szülésznő is ezt mondta. A lényeg, hogy bejusson a méhszájhoz az anyag, mert az indíthatja meg a hormon termelést, ami megindítja a szülést....