A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ugye hogy jó ötlet Ildikó? :wink: Az A. nem nagyon szereti a sima sütiket, így viszont... :D

Benó, nekem eddig minden recept bejött amit az Ildikó ajánlott. A kínai pácos hústól bármelyik sütiig! :D

Kép
szilzi

Na, akkor jól van, ne ijesztegess. :shock: :D

KépKép
benó

Laptetű megint, Szilzi! :D
Én meg mindent el tudok szúrni, bibibííííí! :lol: :lol:

KépKép
benó

Bakker!!! Ennyi laptetűűűűje, tán még a királynak sem volt! :lol: :lol: :lol:

(Na jó, csak az Ildikónak!) :D

Kép
szilzi

Kérésed parancs, Benó! Küldetés teljesítve. :lol:

Kép
flóra 11

Köszi, Ildó. :D
Mártival mi lett időközben? :D

KépKép
benó

Nekem sok laptetűm? :?: Nem hinném, hogy én vezetek. De hogy a lapaljakban én vezetek,az bizti. Csak nézzétek végig. :lol:

Kép
flóra 11

Tudod, ki nézi végig. :lol: :lol: :lol: Inkább elhiszem. :lol:

KépKép
benó

Nem tudom, hová lett a Márti. Miért ijesztgetlek a mellemmel? Nekem fáj nem neked. :lol: Különben megijedt,mióta mondtam, nem nyilallt bele, csak tompán fájdogál.

Kép
flóra 11

:lol: :lol: :lol: :lol: Nem is gondoltam, hogy mind az ezer oldalt,csak párat, de azt sem kell. :lol:

Kép
flóra 11

Én elmegyek ebédelni, majd jövök! Ildikó, ha találsz valami receptet írd ám le!

Benó, Te pedig légyszi tényleg fotózd le a fánkokat, mert azt is megcsinálnám. :wink: És ha már elő lesz a fényképező, csinálhattok egyet magadról is! :D

Kép
szilzi

Nekem az fáj, ha neked/nektek fáj. :wink: :D

Lehet, hogy ő is hengerel. :lol:

KépKép
benó

Jó étvágyat! :D :D :D :D
Hát, azt a fánkot lehet, hogy majd a kukában lefotózom, mert nem tudom, mennyire szereti, hogy a hűtőben van órákig. :wink:

KépKép
benó

Az is lehet, hogy megint ez a nyavalya mászkál bennem. A torkom is mintha kicsit kaparna. Persze,mert kint teregettem vékony pulcsiban, nem vettem fel kabátot. Le is fagytam alaposan. :?

Kép
flóra 11

Nem hengerelek le senkit!! :lol:

Hajakat néztem a neten a kolléganőm lánya nyavajog,hogy göndör a haja meg túl dús meg ilyenek.Gondoltam keresek valami jó frizurát neki amit ha megmutat egy fodrásznak megcsinálja neki.

Kép
martik77

L.összetört egy vázát!!Annyira forog vagy mit csinál! :?

Kép
martik77

Ki hengerel? :D

Kép
flóra 11

Mufurc közben?
Gy. megint kizavart a konyhából, pedig csak tettem a leégett leves alá vizet, amiből totál elpárolgott. :?

KépKép
benó

Benóról csak fej nélkül lehet képet csinálni.Amúgy már fel se ismernénk!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Így van. A múltkor nem is tudtátok, ki az a némber. :lol:

KépKép
benó

Az L.fest hengerrel.

Nem hinném,,hogy morogna ha csak nem magában mert én emitt vagyok.

Kép
martik77

Tehát L. hengerel, ez már biztos. Most már akkor értem, a Mártura gondoltál, hogy csatlakozott a L.-hoz. :D Jó, ma valahogy hosszú a vezetékem. :wink: :oops: :lol: Bocsika. :D

Kép
flóra 11

Akkor oké. :D

KépKép
benó

A Gy. meg felrak szekrényajtót a konyhai polcok elé, most meg a fürdőszobai szekrényt fogja felrakni, de állítólag nem jól csinálták meg (valamiért), és ezen morog, de amúgy tök ügyes, nagyon jól halad. Ma kész is lesz minden átalakítással szerintem. :D

KépKép
benó

Na az is ritka ha te elveszíted a fonalat Ildó! :D

Közben Döme szobájában szedem le a falról a posztereket. :)

Kép
martik77

Nem fogja bánni? :wink:

KépKép
benó

Na én lépek egy kis időre mert már zúg a fejem ettől a festésdologtól.

Majd jövök.

Kép
martik77

Mindent visszarakok Döménél csak a festés miatt kell leszedni.

Kép
martik77

Ja, értem. Menj csak. Puszi :D

KépKép
benó

Kubai kalács

tészta:

6 tojás
200g cukor
250g margarin
350g sima liszt
1cs sütőpor

A sárgákat a cukorralés a margarinnal habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a lisztet, amiben elkevertük a sütőport. Kikent,lisztezett pléhen megsütjük. Még a meleg tésztát megcsepegtetjük rummal.

Krém:
2cs vaníliapuding
1l tej
200g vaj
100g porcukor

Főzünk vaníliapudingot és hagyjuk kihűlni. A vajat kikeverjük a cukorral, majd fokozatosan hozzáadjuk a pudingot. A krémet ráterítjük a tésztára.

Tetejét díszíthetjük csokimázzal, kockára vágjuk, minden kocka közepébe egy mentalevél vagy fél mandula mehet.

Kép
flóra 11

Ilyet csinálsz ma?

KépKép
benó

Atyaég! Valentin nap alkalmából beindultak a férfiaitok? :shock: :lol:

Kép
flóra 11

Ja, azt nem tudom,de a csokimáztól eltekintve elég egyszerű. :wink:

Kép
flóra 11

Ó, én a csokimázt könnyen meg szoktam oldani: tortabevonót berakom a mikróba, de időnként megkeverem, nehogy megégjen, és mikor folyós lesz, ráöntöm a sütire, ennyi. :D

KépKép
benó

Na, az első tepsi sütit végre be bírtam tenni a sütőbe, meg még egy levest is loptam magamnak. :lol: Szegénykém jól el fog fáradni ma. :wink:

KépKép
benó

Kép

így néz ki.

Kép
flóra 11

De irtó gyorsan dolgozik! :wink:

Kép
flóra 11

Iszonyatosan álmos vagyok, megint alig aludtam valamit éjszaka, hú, de szenvedtem.

KépKép
benó

És a kredencre az ajtók már készen voltak? Ezeket vettétek hozzá külön, vagy volt régen, csak nem volt felszerelve?

Kép
flóra 11

Nagyon jól néz ki. :D

Gyorsan, igen, ügyes nagyon. :D

KépKép
benó

A ruhásszekrényre gondolsz, amit bepolcozott? A polcok megvoltak már régóta. Ajtó nem lesz, a nagyi varrja rá a függönyt az IKEA-ból hozott kék anyagból.

KépKép
benó

Mi volt a baj?
Aludj akkor egyet. Vagy zavar a Gy.? Zörög?

Kép
flóra 11

Nem, a konyhaira gondoltam. Azt írtad,hogy ott rak a polcok elé ajtókat.

Kép
flóra 11

Ja, az nem megy nekem olyan könnyen. :lol:
Fájt a szeméremcsontom, meg a hasam, ha fordultam, meg a hátam, szóval sehogy se volt jó, melegem volt, pisilnem kellett, kb. ennyi. :lol: :lol: :lol:
Nem, most nem alszom, dehogy, megyek mosogatni, meg folytatni a sütit, mert biztos szeretne ennyi belőle, ha kész van a fúrással-faragással. Az a baj, hogy a panelben nagyon nehéz ilyeneket végezni, mert nagyon kemény a fal.

KépKép
benó

Ja igen, az megvan. :D
Megyek akkor mosogatni + pudingolni, majd jövök. :D

KépKép
benó

Ildikó, nagyon jól néz ki a süti! :D Csináld meg, ha sikerül én is megcsinálom! :wink:

A Gy. bepolcoz, szekrényez ma mindent! Képeket kérünk majd! :D

Márt szellőztess jó sokat! :? Kár, hogy ilyen hideg van! :roll:

Kép
szilzi

Igen, olyan ütve-fúró kell hozzá. Az pedig szörnyen hangos. Én azt hittem, hogy a szekrény fa részébe fúr a Gy. és abba szerel valamit. Most akkor már egyáltalán nem értem,hová szerel fel milyen ajtót. Majd fotózd le.

Kép
flóra 11

Most beállította az egyik fürdőszobaszekrényt a konyhába, úgyhogy nem mehetek mosogatni. Majd. :D

KépKép
benó

Még mosogatni sem hagy! :lol: :lol: :lol: Ej-ej Gy-ka! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Jól gondoltad, hogy a szekrény fa részébe tesz ajtót, az a konyhában van.
Leírom, eddig mi történt ma:
1. a szobában bepolcozott 2 helyet, ami a ruháké lesz
2. csinált 2 akasztós részt
3. álmennyezetet felrakta a konyhában
4. a konyhában lévő szekrényre, amin nem volt ajtó, tett (2 db)
5. most a fürdőben van, ahová vett 2 zsír új szekrényt, amit a falhoz kell fogatni valahogy, na, ez a nehéz

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: