A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

[quote="bende"]B írta:bendeocsi, hogy ennyit okoskodtam, valakinek biztosan nem voltam/ vagyok szimpatikus, de ha már egyikötöknek segíthettem, megérte.

Ezt én sem értem, miért haragudna meg valaki azért, ha segíteni szeretnének....Mindenki úgyis maga dönti el, hogy megfogadja-e a tanácsokat stb, tehát nincsen miért haragudni vagy nem szimpatikusnak érezni valakit emiatt sztem. :shock: :wink:

Kép
Kép
dia123

Szuszu Andriskájának pedig nagyon boldog 6 hónapos kort! ;)

sophie27

Nagyon helyes Beni! Azok a szemek!!! :shock: :D

Barbi
Kép
manci79

Eddig a tápszer mellett naponta kétszer üveges babakaját kapott, gyümölcsöset, zöldségeset, húsosat, tésztával, rízzsel, teljes kiörlésű gabonával, stb (Kecskeméti+Hipp esetleg Univer).
De mióta egy üveg egyszerre lecsúszik neki és még éhes, és hogy január óta gyeden vagyok, már nem futja rá... :(
De roppant sikerélményem volt ma, mert puhára főztem neki 2 nagy répát, két nagy krumplit, és puhára főztem még mellé kacsamellet is. Ezeket 2 teljes adag (nálunk egy adag az 230 g) tápszerrel összeturmixoltam, jó hígra és az hogy falta, az egyhe kifejezés, annyira ízlett neki anya főztje, hogy egyenesen sarkig nyitott szájjal bukott rá a kiskanálra... :lol: :lol:
Az eddig fel nem használt légmentesen záródó anyatejtaró műanyag dobozkákba áttöltöttem a maradékot (6 adag) és lefagyasztottam. Tehát a fenti mennyiség elég neki egy teljes hétre.
Gondolom, a fagyasztással nincs gond, ugye? Mindennap kiveszek egy adagot és megmelegítem neki.

Kép
felicia

Bende, sztem is jó, hogy leírtad....bár nálunk a Te általad említett okból kivitelezhetetlen még a römer is. :-( Ezért lenne maxi cosi.

Felícia, elvileg a krumplit nem lehet fagyasztani, mert kásás lesz felengedés után. Nem tudom, én sosem próbáltam, de eztetet mondassák sokan. :lol:
Kacsa, ez nem kacsa? :lol: Mikortól lehet adni? Úgy tudtam a csirke és a pulyka mehet csak 1 éves korig....Jó változatos étrend.
Levi ma csak ordít semmit nem fogad el. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

nos én most értem a végére a bende ajánlotta cikkeknek.tanulságos volt köszönjük nagyon!viszont én sem beszélni német , de a adac(ac/dc :D "hedbengelek") teszttáblázat is nagyon érdekelne , tudnál még bende ebben segíteni, hogy a linken belül mire kattintsak, hogy előbukkanjon? nagyon hálás!!
Vendég

azt szeretném körbetudakolni, hogy akkor jó-e vajon mindenkinek a hétfős11-es jógázás? és akkor a tranzit maradjon csütörtökön vagy az is hétfőre tevődjön?
Vendég

Sziasztok!

Nekünk jó mindkét válzozat:
a hétfő jóga + tranzit és a
hétfő jóga+ csüt tranzit is.
Vera+ Miksa
l.veronika

köszi vera!
én már csak azon izgulok, hogy hétfön még ne jöjjön meg az új járgány :? csütörtököm neg ha tranzitolunk akkor kb 13-re érek oda mert szigethalmon van dolgom elötte...
Vendég

Csandi, akkor mifelénk jársz...mi járatban? Beugrasz? Szinte a ház előtt mész el, na jó, 800m kitérő :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok lányok!

Elöljáróban: Bende üdv újra körünkben! Ami az autósülésekröl írtakat illeti, nagyon igazad van! Nekünk is Römer Quickfixünk van, utána a következö ülés a nagyon szuper teszteredményeket kapott Cybex lett, ami 12 éves korig kíséri a gyerekeket.
Ha valakinek autósülést kell szereznem, szóljatok! Mi anno a miénket használtan vettük 40 euroért, vettünk rá új huzatot, de a régi is megvan még.
Mi évi 30 ezer km-t autózunk az autöülésekkel benne a gyerekekkel és ök nagyon jól tudnak benne aludni is, mert a dölészöge is állítható.
Csak ajánlani tudom!

Manci Barni!

Gergö nagyon kis formás és milyen ügyes!

Zsófi!

Beni hatalmas és azok az ígézö kék szemek! Hát tudod! :)

A tranzitos képek is szuperek, de jó lenne, ha egyszer nekem is részem lehetne benne! Àgicám is ott volt? Ha van valakinek privi otthoni, vagyis nem mobil száma megírná nekem priviben?

Lassan a mosnivaló végére érek és a vasalnivalóm is fogy.

Jut eszembe Zsófi!

A répatortát még nem tettem fel a receptek közé? Ez olyasmi, mint a piskóta, csak liszt helyett daráltmandulából és 300 gr. reszelt répából áll többek között. Mivel a répa is édes, nedvessé és jó színüvé is teszi a sütit. Tetejére zitromglazúr és marcipánrépák dukálnak. Naggyon fincsi! Ha megtalálom a képét, felrakom neked.

Holnap du. megint nyomulok babaruhabörzére, remélem több sikerrel, mint egy hete!

Az enyémekkel most fejeztük be a gyurmázást. Olyan jó gyerek lenni! :)

Mentem a brokkolikrémlevesem után sasolni!

Puszi és kellemes hétvégét mindenkinek: Barbi
Vendég

hahó-hahó:)

nekünk jó a hétfői jóga és a tranzitra pedig mindkét nap;)
Andikám, akkor hétfőn szállítom a gyümölcsleveket, egyelőre 2 ribizlis almát;)

helyzet: egyre jobb, ma még csak 2 kaki volt, abból is az egyik szilárdabb állagú;) úgy látszik használnak a porok;) nagy nehezen a cumisüveg kupakjába töltöttem neki és lassan, de megitta, úgy tűnik könnyen rá fog szokni a pohárból ivásra;) kis ügyes volt;)

dia, az a baj, hogy a tejet is csak ciciből fogadja el;) régebben még itattam vele néha pár korty vizet cumisüvegből, de amióta a cumit sem szereti azóta a cumisüveget sem!

minden hónapfordulós babának sok boldog fél éves szülinapot;)

sniky

Cs- andi!
Ha a linken belül rákattintasz az ülésre akkkor feljön a tesztlapja. A pluszokból, nullákból, mínuszokból tudsz következtetni az ülés biztonságosságára.

http://www.automenedzser.hu/tanacsok/20 ... _ules.aspx

http://www.erg.bme.hu/emania/2001/ujvaryg/indem210.htm

http://www.bababirodalom.hu/Cikk/Autosules.htm

Itt van még egy kis olvasnivaló.

KépKép
bende

Zsófi, nagyon édes Beni sérója, kb. a mienk is így áll;)))

Barbi, akkor ezek szerint meggyógyultatok végre?! Nagyon örülnék neki és a répatorta receptjének is (imádom)

sniky

És most a lényeg.

http://www.argep.hu/kat3-177.html

Itt elég sok ülést megtalálhattok. Rákattintva az ülés nevére, feljön az adatlapja. Nagyon sok mellett szerepelnek a adac teszteredmények. ( sajnos nem mindegyik mellett, de ez a legjobb magyar nyelvű oldal ) Egyéb teszteredmények is szerepelnek, de az adac a döntő, mert az független a gyártók szponzorálásától.

KépKép
bende

Hajtsatok rá a ,, jó,, minősítésű ülésekre, gondolom a ,,kielégítő,, annyira benneteket sem győz meg.

És még egy link, ha már én lettem a visszatérő vészmadár. Tudom, hogy nagyon sok babának van hintája, vagy netán tervezitek majd hinta felszerelését. Olvassátok el a következő cikket.

http://velvet.hu/poronty/2009/01/26/beg ... ahintatol/

Tudom, hogy nem lehet mindentől megvédeni a csemetéket, de mindenki azon van, hogy elhárítsa a lehetséges veszélyeket. Ez is egy olyan.

KépKép
bende

Barbi!

szia, egyre nagyobb a tiszteletem feléd. nem tudom, hogy én bírnám idegileg, lelkileg és fizikailag, ha kórházban feküdnének a csemetéim és két kórterem között kéne szaladgálnom. így kivülről annyira erősnek látszol, de remélem van valaki, aki előtt mersz gyengének mutatkozni. további szép és betegségmentes napokat Nektek.

KépKép
bende

Aprooka!

Megnéztem a Promodot nincsenek télikabátok ,már a nyári kollekció van kitéve.(februárban???)

vera
l.veronika

aproo, munkaügyileg...de sietünk vissza mert apuka dolgozik mint mindig .
Vendég

Csandi, kár, pedig jó lett volna...

Veronika, nagyon köszönöm, akkor még vacogok egy ideig.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

massbarbi, ágiég sajnos most nem jöhettek mert influenzás lett anyuka, lilike egészsége és drukkolok, hogy az is maradjon!!!!!!gyógypuszik oda is!!
Vendég

veroccsal elhatároztuk, hogy amint kicsit jobb idő lesz, megyünk a normafához sétálni,kirándulni, rétestenni...remélem sokan csatlakoznátok :wink:
Vendég

Sziasztok!

Keresem a sütis képet, közben találtam mást, megosztom veletek, hogy jót derülhessetek. Ez 2003-ban készült Enivel a képen a "kis" plüsselefántjával. Késöbb elefántfalkánk lett, mert lett még egy ugyanilyen ugyanekkora, majd több egy fejjel kisebb. Mostanra már "csak" a kisebbek vannak meg, a többire a barátunk vigyáz, amíg újra lesz nekik helyünk. Volt egy ilyen magas zöld dinónk is 5 m hosszan... Márkájukra nézve: Sigikid, vagyis drága eredetileg. Ja és van még egy 2 méteres zsiráfunk is Nici és több kisebb állatka is. :)

Kép
Vendég

Egy kis nyári hangulat Imivel 2005-böl az eperföldön.
Kép
Vendég

húúúú az ilyen eperágyásba én is befeküdnék :wink:

én meg egy ilyen linket ajánlok:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... page=cipok
Vendég

Sziasztok!

Bende! Köszi a gyerekülés infókat, mi is most készülünk venni. Sok hasznos dolgot tudtam meg!

Leesős babókkal remélem semmi gond, tegnap én is épp úgy kaptam el Rékát, hogy a feje már lefelé lógott az ágyról.... :shock:

Betegecskéknek továbbra is jobbulást!

Apró! Elképesztően aranyos Levid a tátott szájas képen!

És akkor a sokat ígért fotók a síelésről:

Kép indulunk
Kép Réka közeli1
Kép közeli2
Kép Csajok,avagy Réka a zsákban
Kép kis család hüttézés után

És ami a Hüttében történt, avagy Réka és a sör esete:
Kép Apa! Csak egy kortyot!

Még szerencse, hogy videót nem tudok feltölteni, mert amit otthon művelt a dobozos sör láttán! :oops: Hát azt látnotok kellett volna! VÉgül is érthető: anya majdnem minden este iszik ilyet (meg néha apa is,igaz ő alkoholosat) és akkor én is én is!

Nem tudom mi volt ma, Réka egész délután nyűglődött. Protexinnek lehet olyan hatása, hogy többet pukizik, kakil, vagyis "tisztul" a gyerkő?

panna1

MÉg lesz egy jó kép, ha végre azt is feltöltöm a gépről, amikor a síszemüvegemben nyomul a Manó. A nagy hóesésben... :lol:

HOlnap vendégek jönnek, úgyhogy sztem nem nagyon leszek.
Jó 7végét mindenkinek!

panna1

húúúú az ilyen eperágyásba én is befeküdnék :wink:

én meg egy ilyen linket ajánlok:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showProducthúúúú az ilyen eperágyásba én is befeküdnék :wink:
Vendég

Nagyon édesek a képek, Levi tényleg nagyon fotogén :D , Miksa és Csenge is aranyosak, Csenge láthatóan nagyon elfoglalt volt. Adél baba mosolya is tündi-bündi.

Panna! Sörös képünk nekünk is van, Viki a karamalzomra bukik rá rendszeresen.

Gergő is édes ahogy kinyomja a kis popóját. Beni szemei még mindig gyönyörűek.

Bende! Jó, hogy előkerültél, gyere gyakrabban. Nagyon aranyos és ügyes a lánykád.

Nekünk először Kiddy ülésünk volt de Cintus utálta azt a kis tálcát maga előtt. Aztán Römer Britaxot vettünk, ezt nagyon szeretjük.

Tegnap voltunk fülésznél este, szerencsére nincs nagy gáz. Délelőtt meg farsangoltunk kicsit. Vikicának ekcémás jellegű foltos az álla, remélem nála nem jön ki.

Bocs, ha valakit kihagytam, ennyi ment egyújjal.

KépKép
jazmin2005

kis boszim
Kép

KépKép
jazmin2005

Helló Lányok!

Úgy néz ki, hogy én is hétvégi olvasó leszek. Köszönjük mindenkinek a dicséreteket. Az elmúlt egy hét alatt újabb fejlődés, már magától ül, halál egyenes háttal, és persze feláll mindenhol, ahol meg tud kapaszkodni!

Habszivacsot a Lehel téri bababoltban vettem, lassan az egész nappali a színes kockákból áll. Belőlünk fog meggazdagodni a gyártó! De mivel Csenge legújabb hobbija, hogy feláll, amiből sokszor borulás van, inkább kitapétáztam az egész nappalit!

Járókába mi vettünk belevaló játszószőnyeget, jó kis puha, Csenge néha ott is alszik délután. Persze nem nálam, hanem akkor, amikor a nagyija vigyáz rá! Ugyanott, a Lehel téren vettem.

Zsófi! A borulásból nekünk is nagyon sok koppanásunk volt! Csenge szinte visít ilyenkor!

Nálunk is a banán a nyerő! 1-2 hétig volt szorulásunk, de úgy néz ki, hogy most már hozzászokott a pocak, és újra van minden nap termés a pelusban. Csenge a főtt krumplit nem szereti bármivel is próbálom jobbá tenni.

Cs-Andi! Nagyon jó a ragasztok kép. Szerintem Csegémet is csak így lehetne megfékezni.
Bemásolok egy linket, haláli ez a kisbaba, egy az egyben ilyen az én gyerkőcöm is. http://gyermekszoba.blog.hu/

És még egy link, az önmentő úszásról: http://www.childdrowningprevention.com/index.html

Mindjárt dobok néhány képet Csenge mindenhol felállok napi akcióiról :D

rizsimami

A pihenőszék újrahasznosítása

Kép

Így ülünk már.

Kép

Az asztalban is jó lehet kapaszkodni, és persze szuperul lehet rágcsálni

Kép

szóval folyamatosan mozgásban vagyunk tartva! :lol:

rizsimami

Sziasztok!

Csúnyán elkapott az influenza, szinte az egész hetet ágyban töltöttem, de úgy tűnik túlélem és a gyerek sem kapta el. Köszönöm a gyógykívánságokat.

Sajnos nem tudtam még elmesélni, hogy voltunk fürdőben a kiscsajjal, hihettelenül élvezte, majd egy órát áztatta magát, lebuktattuk a víz alá és simán vigyorgott. Teszek fel képeket, beszéljenek azok helyettem :)

Remélem, mindenki jól van, nem olvastam már vagy egy hete a fórumot.

Barbikám, az itthoni számom 0612861413.

Hétfői jóga, most nekem még korai, totál legyengültem, de következő héttől mi is mennénk.

Na a képek:

Kép Kép

KépKép
columbine

Szilvi, Ági, nagyon jók a képek! :-)

Ági, örülünk hogy jobban vagy, vigyázz Magadra!

Panna, szupik a síelős képek is, főleg a sörös ;-)

Barbi, honnan szedtetek ekkora elefántot?? Nem csoda, hogy nem fér el Nálatok...

Bende, köszi az ülésinfókat, elolvastam mindent, remélem tudom majd haszbosítani a sok információt... Ma akartunk Pécsre menni körülnézni, de esett errefelé egy kis hó, így inkább nem indultunk el, ki tudja mi van a Mecsekben az utakon... Lehet hogy semmi, de 1 héten már nem múlik...

Még mindig dillemázok azért, mert nekünk még 0-18 kg-s ülés kellene, de azokat nem nagyon tesztelik, vagy nem szerepeltek túl jól a teszteken. A Brevi talán még igen, de azt se tudom már, hol olvastam. Azt hiszem egy totálcáros cikkben... Szóval lehet hogy nekünk egyelőre a Brevi Grand Prix Silverline lesz a befutó, az 35 ezer a Brendonban ha mindenigaz. A régebbi típus meg elfogyott mindenhol, úgy tűnik...

yuyu79

verocs azthiszem beelőztün, mert csengim bal alsó fogacskája kukucskál.úgy látom, hogy kinyílt az ínnye és fehérlik :D
Vendég

Zsófi, bocsi bocsi, most olvastam az sms-t.... :oops: :oops: :oops:

Köszönjük a dicséreteket, de Bucseké is az érdem, olyan jó képeket csinál mindig Leviről, ez már nem az első eset. :wink:

Továbbá ez az elefánt... :shock: Szuper.
Barbi, kinn is ilyen iszonyúan drágák újonnan a babaülések? Mondjuk egy Römer?

Andi, kis boszorkád cukkancs, és szuperek a sielős, fücsizős képek is! :D :D :D
Ági örülök hogy jobban!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Panna,
Nagyon jók a síelős képek! :)

Ági,
A ti képeitek is szupik, örülök, hogy élvezte a vizet!

Képzeljétek, ma voltunk megnézni a babauszit, és be is iratkoztunk, jövő hét után kezdünk járni!
Sniky, te hányra szoktál menni? Mi 10től fogunk járni.

Yuyu,
Hogy hogy nektek a 0-18 kg-os ülés kel? Azt hittem Eni már van legalább 8kg. Mondjuk ezt a szisztémát nem értem, hogy hogyan van az, hogy a 0-18 ugyanúgy véd egy 3-4 kg-os kisbabát mint egy 18kg-os gyereket?? Sztem mi már egy 9-18 kg-os ülést fogunk venni, mert mire Virág kinövi a hordózóját, már lesz 9kg. Ma megnéztük a Römer King-et a Brendonba, ott 60e de a Mária bababoltba 'csak' 55e.

Jázmin,
Nagyon édes a kis 'boszika!' :wink:
Azt még megírnád légyszi, hogy én is vihetem Virágot a Vereshez a Klinikára ügyeleti idejébe némi $-ért, vagy telefonos előjegyzés szükséges? Ha vihetem, mikor van ügyeleten?

Kép
Kép
dia123

Aproo,
Hogy van az sebed? Gyógyulgat??

Kép
Kép
dia123

Rizsi,
Nagyon ügyes Csenge ahogyan csücsül!! :)

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Aprózsófi : http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmos ... ry=r%F6mer
persze most,h szr a forint :(,de még mindig olcsóbb. Mi is innen hozatjuk a Nagybátyámmal. csak nekünk römer eclipse lesz. addig variáltam, pedig kinget szerettem volna először.

Betegeknek jobbulást!

Jah és Angliában még olcsóbbak az ülések, persze mindegyik új!
makadu

Dia, Eni 8,75 kg, csak még nem tud ülni, és ezért nem tehetem még 9-18 kg-sba, mert ahhoz kell tudni ülni. A 0-18-asok jobban dönthetőek, és fordítva is be lehet őket kötni. Amúgy egy újszülöttnek én se vennék ilyen ülést, én se tudom elképezelni, hogy lehetnek ezek jók egy kis csöppségnek. Szóval Enikő elég nagy, de mégis csak 6 hónapos, és nem tudom, mennyi idő még, mire megtanul ülni...

yuyu79

Sziasztok csajok!

Közben én is visszatértem. Internet szolgáltatót váltottunk, és kicsit lassan mentek a dolgok, 3 nap helyett (ahogy ígérték) két hétig tartott :(

Sajnos visszaolvasás téren elég rosszul állok, de megpróbálom pótolni.

Viszont láttam, hogy Csenge hiányolt (jól esett, köszi :) )

Feluca: nekünk is csámpás volt kicsit a lábunk, a három hónapos vizsgálaton vették észre, akkor kaptunk egy kis gyógyszandit Málnus lábára, eleinte éjjel-nappalra, de mivel nagyon utálta elvittük egy másik dokihoz, aki azt mondta talán nem is kellene, de ha már kiváltottuk, akkor bőven elég, ha csak éjszakára hordjuk. Múlt héten vehettük le végleg, nagyon sokat javult tőle a lábacskája. Nem tudom miért várnak nektek vele, mire elkezd járni, mert ha ilyet kaptok, mint mi, akkor ez szerintem zavarni fogja. Lehet, hogy megmutatnám a helyedben egy másik dokinak is, hátha elég lenne egy-két hónapig éjszaka használni!

Autósülés ügyben mi a biztonságra szavazunk, és Römert veszünk (Málnusnak a Duo Plus jött be leginkább, szegényt mindegyikbe beleültettük), eddig gyűjtögettünk rá, mert horror ára van, de Makadu tippjének köszönhetően megnéztük Angliát is, és tényleg olcsóbb kb. 30-35 ezerrel, szóval megpróbáljuk mi is onnan, illetve Barbi, ha megtennéd megnézed te is az árakat, ha egy bababolt felé jársz? Köszi! :)

A képek nagyon szuperek, megpróbálok még egy kicsit visszaolvasni!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

A fántok Ebay-en keresztül kerültek hozzánk aprópénzért.
Az ülések is itt baromi drágák, de ez a kategória már olcsóbb, mint a csecsemöülés... Ma voltam babaruhabörzén, Eninek szereztem ezt-azt, de még korántsem teljes a ruhatára, mert egy darab nyári ruhát se kaptam. Volt Maxi cosi priori 3 db, de egy kivételével nem voltak valami jó állapotban huzat tekintetében, viszont ez az egy 70 euro lett volna, az meg túl sok egy használt ülésért, hiába újszerü kinézetre. De azért sasolok tovább!

Ági!

Nagyon örülök, hogy tudtunk beszélni. Tudnod kell, hogy utálok telefonálni, olyan esetlen vagyok, zavar, hogy nem látom a beszélgetötársamat. A járókát megpróbálom a Joe-postán hazaküldeni.
Jellegében ilyesmi, csak macik vannak az alján mintának.
http://cgi.ebay.de/Laufstall-von-Storch ... dZViewItem
Nem Storchenmühle, hanem Kiddy-o a márkája és emlékeim szerint vannak görgöi.

Lilike egyébként nagyon ügyes, hogy ilyen délcegen elüldögél, szerintem az a 24 órára vetített kis idö nem tesz kárt a gerincében, ha ettöl tartasz. Minden baba másképpen érik, ö gyorsabban, mint Dorca vagy Rizsike. :)

Panna!

Nagyon klasszak a sielös képek! Itt is van most megint pár napja olyan 20 cm hó, így holnap nyomulunk hóembert gyártani és szánkózni! :)

Zsófi!

Megtaláltam a répatorta képét, mindjárt bemásolom. 2003 óta készült összes digi képet át kellett érte nyálaznom, mert nem mentettem ki külön a kajás képeket. Ma Flammkuchen volt (az a hagymás, sonkakockás álom) a menü, utána kakaós csiga. :)
Holnap marhahúslevessel indítunk. Van velös csont is hozzá, nekem az a gyemgém, mármint a velö! :)

A Rüblitorte:

Kép

Mennem kell, esti banzáj van!

Puszi: Barbi
Vendég

Sziszka, én is sokat gondoltam Rátok.. Amúgy jól vagytok, minden rendben? Nem vagytok betegek? Mikor hozzuk össze a talit végre? ;-) A múlt hét szerda amúgy se lett volna jó, mert kellett mennünk dokinénihez...

Barbi, megnéztem a járókás linket én is, most már legalább tudom, hogy híják németül a járókát :oops:

yuyu79

Sziszka! :)
Én is többször gondoltam ám rátok, csak aztán valamiért az volt bennem, hogy mintha irtad volna hogy most nem leszel mert mentek valahová 'telelni'. De akkor ezek szerint mással kevertelek össze :oops:
Remélem jól vagytok!!

Barbi,
Nagyon jól nézz ki a torta! És imádom a répatortát, főleg ha vannak benne ananász darabkák is! :wink:

Kép
Kép
dia123

Na és vannak még jó sokan akik régen írtak, pl Szuszu???

Kép
Kép
dia123

szuszunál anyós volt látogatóban ha jól emlékszem, de tényleg jelentkezhetne már ő is és sokan mások is :))

és akor megint, hogy senkise maradjon le,
ezentúl hétfön 11-től van babás jóga!!
Vendég

:) Jól vagyunk szerencsére semmi rendkívüli nem történt amíg nem voltam net közelben, csak kicsit olyan volt, mintha megszűnt volna a világ körülöttünk, hiányoztatok :D

Nem hiszem, hogy lesz időm két hetet visszaolvasni, rengeteget írtatok....nézzétek el ezt most nekem :oops:

Szuszu viszont írt, így róla biztosan tudom, hogy elutaztak a hétvégére a szülőkhöz.

Julcsi, a szerda egyenlőre jónak tűnik, de biztos csak akkor lesz ha elindultunk hozzátok, hetek óta azt hiszem, hogy most már biztos odaérünk, mert nagyon szeretnélek látni benneteket, de valahogy sosem akar összejönni.

Egyébként hétfőn a férjem megy Pestre, akkor lesz tranzit is Jóga után? Bár ő 10-re megy, azt hiszem sehogy sem jönne össze, hogy ott legyek :(
Andi Csengéjének pedig Boldog fél éves szülinapot kívánok!

Végre új képeket is tudtam feltenni:
http://picasaweb.google.hu/farmer72/Februar#

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Dia!
Próbáltam visszakeresni, hogy mi lehet Koadrival és Dorcával (ezt sajnos nem találtam meg) Viszont láttam, hogy pároló után érdeklődtél, nekünk van és nagyon szeretem.
Ilyen:
http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... ios_kisgep

Ezzel csinálok minden a Málnusnak, párol, aprít, melegít, fertőtlenít, és olvaszt. Mi az elefániban vettük, ott jóval olcsóbb ha jól emlékszem, akkor 17.000 körül volt, és abból még lejött a 10 % kedvezmény.

Mecsi, nem szúrnád be újra be a Felicitas-os linket, én is igényelném, de azt sem találom :( Köszönöm.

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: