A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó CAt de ugye apa jól van???? hogy a fenében csúszott meg hó van felétek??? itt csak hideg van de nagyon amúgy nyugi tudod most a baba a legfontosabb Beninek miért kellett volna orvoshoz mennie? írtad?? vagy csak én nem olvastam el

nika70
Salgótarján

Drága Cat!
Nagyon sajnálom,ami ma veletek történt.
Párod nem sérült meg, ugye?

Nézzétek de durva :shock: :shock:

http://velvet.hu/sztori/13090213/

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Apa először azt mondta, hogy semmi baja. Legutóbb pedig, hogy majd meglátom, ha hazaér... :shock:

Benit a köhögés miatt kellett volna visszavinni az orvoshoz, és mert hiába van tele az orra, nem kap élevegőt, de nem lehet leszívni neki.

Majd megyünk hétfőn. Persze csak ha a kocsi működőképes lesz.

Még jó, hogy van Casconk. Legalább nem fizettük azt va horror összeget fölöslegesen.
Vendég

Cat!
Ne haragudj, azért is kérdeztem.
Mert láttam már pár balesetet, és ha fejreáll, az azért nem sérülésmentes.
Szerencséje volt, hogy komoly baja nem esett.
Pihenjetek most már.
Inkább hívd ki a dokit.

picimami

Pici!

Ez nagyon durva cikk volt.
Vendég

Pici!

Állítólag lassan jött, mert csúszott az út... Csak nála mást jelent a lassú, mint nálam.
És mivel vitatkoztunk, így ezt sem hiszem el, mert néha annyira fel tudja húzni magát, hogy az ijesztő.
Mióta itt lakunk, tartottam tőle, hogy ez egyszer bekövetkezik, mert nem mindig úgy méri fel a körülményeket, ahogy szerintem kellene. De ha szólok, akkor rögtön kiakad.

És még mindig nem érti, hogy miért akarok négy kerék meghajtású autót...
Illetve miért kérem ilyenkor mindig, ha reggel beér az irodéába, küldjön egy sms-t....
Vendég

Cat!
Igen, a férfiak másként működnek.
Ismerős a helyzet.
Páromnak is volt pár balesete sajnos.
Nekik más a lassú, és ha idegesek akkor aztán kész a baj.
remélem nem ütötte meg magát nagyon.
És pihenni fog, és ezek után jobban vigyázni fog majd.
Már én is félek, a motoros szezontól..
Ha elindul a Mártába :shock:

picimami

Pici ez tényleg nagyon durva cikk még a lány csak csak hiszen nem a világ 15 évesen szülni láttam már 13 éves cigánylányt szülni mikor gyakorlatra jártam hiszen attól kezdve hogy menstruál valaki onnantól fogamzóképes is ezért kéne a fiatalokat még előtte felvílágosítani de hogy egy 12 éves kissrác tudná hogy mibe csöppent kötve hiszem ők sokkal később érnek mint a lányok
én nem is tudom mit csinálnék iulyen helyzetben

cat remélem tényleg nem komolyabb a baj a párodnál

beninek nem adsz orrcseppet??? attól még be lehet dugulva azért nem kap levegőt tudom hogy gyógyszerellenes vagy inkább homeós meg minden de én pl novorin orrcseppet adtam a gyereknek és nem is volt smemi baj igy meg hogy se nem tudod kiszívni se nem tudja kifújni komolyabb probléma lehet

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Cat :oops: Szegény párod, remélem azért jól van.

Picimami!
Nagyon szép a pocid majd én is csinálok képet.

Nemlajos!
Jó hogy jelentkeztél :lol:

Vagyok én ám csak olvasó üzemmódban, nincs kedvem semmihez, de azért itt vagyok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nika!

Beninek steril sóoldattal szoktam átmosni az orrát leszívás előtt. (Otrivin baby egyadagos orrcsep)
És ha már az sem segít, akkor Nasivin. Néha kicsit jobb tőle, de mostanában mintha az sem nagyon használna.
Vendég

Gabi!

Fel a fejjel!
Már több mint egy hét eltelt. Jövő héten ilyenkpotr már tudni fogod, hogy minden rendben van, mert addig nem fognak hívni telefonon.

Utána biztosan több kedved lesz mindenhez.

Én most egy kicsit eélkeseredtem, de az vigasztal, hogy Apával, az Ő állítása szerint, minden rendben.
A többi pénz kérdés...
Beni bútora jövő héten érkezik, ki kell fizetni...
Esedékes a ház törlesztése, svájci frank árfolyam a csillagos egekben...
Most pedig még itt lesz az autó javítása is. Hiába van Casco, ami ugya így ,majd drágább lesz, de ott van az önrész is...

Szóval kérném végre azt a lottó vagy kenó főnyereményt! Szükségem van rá!
Vendég

cat nem tudom de ha a nsivint használod akkor a novorint is használhatod én nekem pl soha egyetlenegy orrcsepptől sem dugult ki az orrom mikor kicsi voltam sőt most sem amíg nem mentünk el fül orr gégészhez és az orrsövényferdülésem miatt azt mondta hogy lehet meg kell majd műteni az orromat lekopogom azóta sincs megműtve nem is lesz és akkor írta fel nekem a novorint nem drága és recept nélkül kapható 0,5%-os van a gyerekeknek és ezt már 4 hónapos kortól adgató nekünk mikopr az antibigyós orrcseppet kapta a gyerek akkor is novorinban volt benne az antibigyó

nika70
Salgótarján

Nika!

Ismerem a Novorint is. Régebben orrcseppfüggő voltam... :oops:
Ezért próbálom Beninél elkerülni.

MOst, hogy Marci a pocakban van, és bedugul néha az orrom, csak a gyerekeknek való Nasivint használom estére. Így tudok aludni, és szerintem a babának sem ártok vele.

Beninél pedig holnap kipróbálom az infralámpát. Ma nincs hozzá türelmem.
Vendég

Juj Cat... hát ezért kérdeztél rögtön sms-ben...
Nekem a péntek 13 szerencsés szokott lenni, de ami Veletek történt! :shock:
Remélem, a párodnak tényleg nincs nagy baja!

A többieknek mondanám, hogy Döme rendben, méretei csak pár nappal kisebbek, súlya kb 2.5kg, szép a fekvése, méhszáj teljesen zárt.
23-tól nst, de a dokinő nem lesz két hétig (jó kis szülésmegindító módszer ez, nem?), úgyhogy 9-ig egy másik orvos fogja a vizsgálatot végezni (ezért vajon kell fizetnem?).

Hja, és most meg elindulunk Borsodba, igyekszünk vigyázni magunkra (én parázok, de a párom nem...).
Csók!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lehet, hogy megjött Apa.

Majd később bekukkantok még, ha lesz időm és energiám.
Vendég

Jesszusom CAt,remélem nincs nagy baj...

Biztos az is közrejátszott,hogy veszekedtetek előtte :cry: :?

Tudod a baj csőstől jön :evil:

Azért irj egy pár sort,hogy minden ok!!!

NEmlajos örülök,hogy minden ok Dömécskével....az nst-nél nem szoktak fizetni,legalább is nálunk azt már a kórházba csinálják és nincs is ott az orvos.... :shock:
Mi már lassan visszaszámolunk :wink:
Izgulsz???

Vigyázzatok Ti is nagyon az úton.

Pici..durva a cikk..én azt sem tudom egy ennyi idős fiúnak,hogy jut eszébe ilyesmi,de lehet,hogy csak én vagyok nagyon maradi.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Apa itthon. Szemmel láthatóan semmi baja.

Az autó viszont lehet, hogy gazdasági totálkáros. Ami azt jelenti, hogy többe kerülne megcsináltatni, mint amennyit ér.

Fogalmam sincs mit fogunk itt kezdeni autó nélkül. Főleg így, hogy jövő héten is kétszer kell mennem orvoshoz...

De majd megoldódik minden.
Ennél csak jobb lehet.
A lényeg, hogy mindegyikünk rendben van.

Nemlajos!

Vigyázzatok magatokra nagyon!
Vendég

Cat sajnálom :cry: igaz ezzel nem sokra mentek..de a lényeg tényleg,hogy mindenki jól van....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a lényeg hogy apa jól van az autó ott egye meg a fene tudom nem vigvigazs de emberélet csak fontossabb és ezután csak jó jöhet

törpiri te át tudod érezni hiszen a fiad hasonló korú szerintem ennyi idős gyerekeknek nem ezen jár az eszük nem????

nika70
Salgótarján

Cat!
Örülök, hogy párod jól van.
Sajnálom, az autón a károtokat, de majd lesz valahogy.
Tudom nehéz, mi szeptemberben jártunk így.
Azóta az én autómat nyúzzuk, és nagyon hiányzik a másik.
De nem számít, az a fő, hogy ne essen bajuk.
Beninél egy kis kamillás párologtatás nem segítene?
Én mindíg azt szoktam, ha eldugul az orrom.
Régen én is orcsepp függő voltam.
Most kamilla, és infralámpa.

Gabi!
Mi a baj? Miért nincs kedved írni?

Csucsuról és Andyról nem tudtok valamit??
Már olyan régen voltak.

picimami

Nemlajos!
Örülük, hogy Döme jól van, és szépen növöget.
Nem semmi, hogy téged is megijesztettek.
Vigyázzatok az úton, Borsod felé.

Lányok. Iszonyat viszket a cicim.
Kész vagyok már...

picimami

Sziasztok :lol: :lol:

Hoztam képet a pocakról de szerintem nem sokat változott :wink: Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Pici
Semmi baj csak nincs kedvem semmihez :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!
MEgjöttem a suliból :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Sajnálom, ami apával történt, szörnyű... de legalább apának nem esett baja :roll: :roll: :roll: :roll:

Sajnos én is orrcseppfüggő vagyok, most már kipróbáltam tengeri sós orrsprét és homeopátiásat is. Én most Riosrpé pluszt használok, de csak akkor, amikor már tényleg nem kapok levegőt.

Gabi!
Nagyon szép a pocakod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NEmlajos!
Örülök, hogy jöttél végre. Jó utat nektek és vigyázzatok az úton!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Cat:szörnyű ami apával történt,de legalább neki nem lett baja. Azért remélem az autót is meg lehet csináltatni.

Nemlajo:örülök,hogy minden rendben Dömével.Vigyázzatok magatokra!!!

Gabi.nagyon szépen látszik a apocakod.REmélem hamarosan jobb kedved lesz.Meddig nem dolgozol?

zSU:tesztet ma nem csináltál?
Vendég

orrcseppet én is csak akkor használok amikor bedugul az orrom első nap napközben is kell de utána már csak estére kell ez kb 3-4 napig de én már kipróbáltam mindent de csak ez segít :):):)

gabi: szép poci szerintem nőtt

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek.
Jól aludtatok?

Én kicsit rossz kedvűen ébredtem.
Anyósom este kattant volt.
Épp a lánya mondta, hogy már ő nem birja elviselni amit művel.
és annyira látszik , hogy nem örül a babának sem.
Semmit nem segít, csak pukkad, meg kötözködik. :cry: :cry: :cry:

Ma takarítok kicsit, és főzni szeretnék, fini palócz levest, meg még valami másodikat.
Húgomnak holnap névnapja, neki sütök gesztenye tortát.

picimami

Jó reggelt

húúú pici gesztenye torta az nagyon fini lehet :):):):)
anyóssal meg ha lehet ne foglalkozz próbáld meg leszarni amit mond vagy csinál mármint ha lehetséges nem hiáényzik neked egy idegesség neked csodaszép időt kéne eltöltened ráhangolódni a szülésre stb lassan félidőben vagy

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Beni ma nálunk aludt. :roll: Igaz, csak éjfélkor hoztam át. Nagyon köhögött és az orrán sem kapott levegőt. Kapot megint Nasivint, és most reggel egy csomót le tudam szívni.
Szerintem a köhögés is azért van, maer az orrából a torkába folyik a váladék és az irritálja.

Gabi!

Szép a pocakod! Majd pár hét múlva igazán elkezd nőni. Akkor néha azt kívánod majd, bárcsk kisebb lenne.

Bárén egész jól viselem, ha nem éppen a kintre vagy nagyon lentre fekszik Marci.

Pici!

Anyóssal ne foglalkozz!
Vagy megváltozik majd, ha megszületik Dalma, vagy nem is érdemes rá időt pazarolni.

Tegnap este azon gondolkodtunk Apával, hogy ez a baleset meg kellett, hogy történjen.
Amikor Benit vrtam, hazafelé az M3-on kísértetiesen hasonló balesetünk volt. A jeges úton megpördültünk kétszer és a krlát fogott meg minket, a menetiránnyal szemben álltunk. Közben Halász Judit CD-t hallgattunk.
Most szintén jeges úton Apa megpördült kétszer ésszemben a forgalommal állt meg, csak azon a részen nem volt korlát, és nagyon az árok szélén állt, így a kocsi beleborult az árokba és fejreállt. Én ugye most Marcit várom, és ma délelőtt mentünk volna Halász Judit koncertre. :)

Mindezek után tegnap Apa kijelentette, hogy nem lesz több gyerekünk, és sajnos a mi gyerekeink Halász Juditot is elfelejthetik. :roll:

De úgy néz ki, hogy ezek után nem nagyon tudjuk elkerülni az új autó vásárlását. Terveztük, hogy kell egy nagyobb, mielőtt Marci megszületik, de annyi más gond is vlt mostanában, hogy ezzel nem foglalkoztunk igazán. Most nem tudunk mást tenni. Ez egy kis ösztönzés volt szerintem a sors részélől.
Szerencsére Apával valóban minden rendben. Lesz új autó, ha rájövünk miből, és mostantól talán még óvatosabban vezet.

Szóval szerintem minden jól alakul.
Vendég

Sziasztok

Cat úgy látszik Halász Judit nektek nem jó ómen!!!
Annyira bírom,hogy a pozitiv dolgokat lárod meg a problémákban :wink:
Örülök,hogy jól vagytok.Beni is biztos hamar rendbe jön...

Én kivételesen aludtam éjszaka..napok óta nem igazán sikerül...igaz 1/2 12-ig olvastam...5-kor meg bekapcsoltam a tv-t..de utána sikerült megint egy kicsit visszaaludnom.

Pici anyósodat tényleg sz...rd le..már bocsánat,hogy igy fogalmazok...biztos nem könnyű tudom,de most a baba a lényeg nem az ő hülyesége.Már én is túlléptem azon,hogy az ényémen idegesitsem magam.Szerintem az unokáját se fogja megnézni ..amilyen :?

Me nem főzök :wink: megyünk anyukámékhoz :lol:

Szép napot mindenkinek..bár nagyon hideg van :? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Cat:sajnálom az autót,de a párod egészsége sokkal fontosabb.
Halász Judit akkor nem fog a kedvenc előadóid közé tartozni.
Beninek jobbulást kivánok.Remélem hamar rendbe jön.

Pici.az anyósod inkább no coimmnet próbálj nem foglalkozni vele.

Ma jön a bnőm pont szülinapja i van, már a Márkot is régen látta(3 hete).Este kártyázunk egy picit,sajna neki is mennie kell holnap dolgozni ill. apanak is igy max 11-12 tudunk csak játszani.

Törpiri:jó szórakozást anyudéknál, párod is megy?
Vendég

Lassan elkészül az ebéd.
Voltam vásárolni, de soha többé nem megyek szombaton.
Kb 2 órámba telt mire végeztem.
Közben öcsém hívott, vegyek a menyasszonyának Valentin napra virágot.
Épp mentem a megrendelt csokorért, amikor megláttam apát ugyanott.
Nekem ment virágért.
Akkorát nevettünk, mert jól elbuktunk. :lol: :lol: :lol:
Ő öcsémmel maszekba ment reggel, de belgógtak a városba vissza.
Csak öcsém nem szólt neki, hogy én is benn vagyok :lol:
Gyönyörű tulipán csokrot kaptam. Dalma egy pici fehér macikát.
Anyóssal nem foglalkozom.
Anyu hívott mesélte, hogy ma neki sem nagyon köszönöt, és kihúzott a piacról amikor meglátta.
No komment.

picimami

Zsu Kismami!
Merre vagy? Tessék jelt adni mert én aggódom ám érted.

Cat!
Örülök, hogy párod jól van.
Autó meg úgyis megoldódik.
És még lehet lesz harmadik gyerkőc is, még változhat apa véleménye.

Sissi!
Dobhatnál most már te is pocak fotót.
és persze Márkról is.

Törpiri!
Pároddal jól vagytok??
Jár hozzád?

picimami

Vettem friss fejes salátát a piacon, és készítettem jó nokedlit, meg tejfölös pörköltet.
Imádom. Most aztán nőhet szépen Dalma, úgy jól laktam.
Ma olyan jól esett, mindenki azt mondta csini vagyok, és ragyogok.
Tény, vigyorogtam egész nap.
Ja és még a pasik is forogtak utánam, egy be is szólt.. a francba, kismama :lol:

picimami

Pici:nekem még semmi nem látszik :( pedig már nagyon szeretném.Dehát a túlsúly miatt erre még várnom kell.Talán pár hét.

Milyen az a tejfölös pörkölt?Nagyon jól hangzik.

Örülök,hogy jó a akedved.

Többiek merre vagytok? Csucsu, Andy???? Afra????
Vendég

Itt vagyok..lassan indulunk...

Igen párom is jön(már ha annak lehet nevezni)ő visz kocsival.

Tegnap elött kitalálta,hogy menjünk le,csak nem tudom ez most neki miért fontos...
Ne értsetek félre,én örülök,hogy végre megint láthatom a szüleimet csak ő nem tudom miért viselkedik igy.

Pici.nem nagyon jön...felhiv ennyi...néha felnéz,de semmi egyéb.
Nem i s érdekel..szeretném ha már meglenne Lili és végre babázhatnék,nem vele kéne foglalkoznom(mármint a hülyeségein meg a hangulatingadozásain).

Egyszerűen nem értem és talán már nem is fogom soha.Az elején is "eltünt"most itt a vége megint ez lesz???
Igy jön ki rajta a félelem????Nem tudom,ő meg nem mond semmit.
Egyik nap sütit hoz,a másik nap meg ép,hogy hiv...fura. :shock: :shock:

Hát Picike tényleg csini vagy...büszke lehet rád apa :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri nem lehet hogy meg akarja kérni a kezedet anyukádéktól?

nika70
Salgótarján

ŐŐŐŐŐŐŐ?????? :shock:

A hét vicce lenne!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi!
Hamarosan neked is látszódni fog.
Öcsém kérdezte épp most ebédnél, hogy mit nyeltem le?
Dinnyét? :lol:

A tejfölös pörköltet én úgy készítem, hogy pulykamell szeleteket és gombát elkészítem pörköltnek, picit paradicsomosabbra hagyom, és tejszínnel, meg tejföllel kicsit felhígítom, és olyan finom krémes szaftja lesz, ami jó tésztára és nokedlira is.
Mi nagyon szeretjük.

Törpiri!
Nem lehet egyszerű neked sem.
A kicsi a nevén lesz?
Vagy a tiéden?
Fog fizetni nektek?
vagy hagyjalak békén ilyen kérdésekkel.
Már bocsi, csak nálunk is van hasonló a családban, s érdekel.

picimami

A nevén lesz...azt már elintéztük az anyakönyvi hivatalban.

Ezt sem értem..a nevére veszi de nem érdekli??? :shock:

Hogy fog -e fizetni én nem kérdeztem...sajnos ilyen szempontból én eléggé hülye vagyok.A volt férjem is alig fizet valamit a fiamra de nem szólok...majd megoldom valahogy. :cry:

Nem baj kérdezz nyugodtan...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

pedig a gyerekre jár a tartásdíj a volt férjedtől is főleg ha dolgozik és az utólag is megfizettetik vele ha bíróságra méász visszamenőlegesen amit nem fizett eddig azért nem mindegy hogy egy keresetből tartod el a gyerkőcöt én nem hagynám annyiban a mostani dolgot meg majd meglátod hogy mi lesz szerintem bele fog szeretni a lányába :):):):):)

nika70
Salgótarján

azért meglepődnél rendesen gondolom :):):):):):)

nika70
Salgótarján

ja csucsura visszatérve egy másik topikban a fogamzásban töröltette magát a babátvárók táblájából szerintem most kicsit visszavonul gondolom elge lett mindenből de ha valaki beszél vele mondja meg neki hogy visszavárjuk ám őt :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
MA is suliban voltam, de halálra untam magamat.

Boldog Valnetin napot mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Tegnap is csináltam tesztet és hát ugyanolyan erős mindkét csík. Csak nem fényképeztem le. Ma már nem teszteltem és hőt sem mértem, mert 5.30kor kipattant a szemem és hatkor már korgott a gyomrom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
szóval néztünk apával egy kis Mulant reggel, közben megreggeliztünk, aztán 9-16-ig suliban voltam.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Bocsi de annyi időm sincs, hogy éhenhaljak :?
de ezt gyorsan feldobom NEKTEK!

http://www1.photofun.od.ua/

JÓ SZÓRAKOZÁST :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ilyen képeket tudtok rajta szerkeszteni: Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2009.02.14 20:40-kor.

Kép Kép Kép
asiye

a lényeg lemaradt:

http://www1.photofun.od.ua/

Kép Kép Kép
asiye

asiye jó ez az oldal már én is csináltam régebben ilyeneket :):):)

Kép

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: