A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szilzi, szerintem ne idegesítsd Magad azon, hogy hogy reagáltál a bnőd babavárós hírére... Nálam is volt hasonló szitu... a kolléganőmmel. Amikor bejelentette, hogy babát vár, nekem még legalább 4 hónap volt a beültetésig. Persze látszólag nagyon örültem, nem akartam bántani őt a saját hülyeségemmel, úgyhogy jópofit vágtam hozzá. Pár hét múlva sírva hívott fel, hogy bent van a kórházban, és sajnos baj van. ANNYIRA LELKIISMERET FURDALÁSOM VOLT UTÁNA!!!!! Utáltam magam, hogy hogy lehetek olyan gonosz, hogy nem örültem vele magamban, amikor kellett volna... De aztán szerencsére hamar túl lett rajta, ő viszont nagyon örül nekem. Nem tudom, ő mit érezhet, de én nagyon szégyelltem magam utána...

Heni

Kép
szheni

Benó, gyakorlatilag nekem tették félre holnapig. Ha minden megfelel rajta, akkor el is hozzuk és a miénk. :)

Heni

Kép
szheni

Nem vettem észre a laptetűt. Gratula, Heni! :D

KépKép
benó

És hol van? Esztergomban?

Én nem is hozok példákat, mindenkire irigykedtem, kivéve persze Tancsut és Timit. :D Ez tényleg komoly, az más volt valahogy, mint egy akárki, aki itt van a közelemben és tök természetes neki a bab, más meg szív.

KépKép
benó

Az ágyneműt egyébként az egyik topiktársam varrta a 2009 júniusiaktól. :) Tök véletlenül találtam meg a Teszveszen, és rögtön le is leveleztük itt a Babaneten, így nem kellett fizetnie az aukcióért semmit. :) De tényleg olyan szép... 30 fokon mosható, vasalható és szuperkönnyű. Pont babaméretű. :)

Heni

Kép
szheni

Nem, Csepelre megyünk érte.De holnap amúgy is mennénk, mert Apa szeretne a Homasitába elnézni, így majdnem útba is esik...

Heni

Kép
szheni

hali

1kézzel pöty,inas ölben
volt séta,esik hó

3000 méhszáj a legjobb,de ez hol van nyitva???nem értem....
1 szám:méhnyak hossza (3újnyi) ez tök jó....
2-3-4 szám:belső-középső-külső méhszáj (000) ez tehát 0 újnyi,vagyis mind tök zárt....

mentem etetni aztán jövök..cupp addig is

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, ez tényleg kényes kérdés Benó... empátia kell hozzá, az tuti. De az sem megoldás, hogy egy másik bnőm meg azt mondta, hogy addig nem vállalnak babát, míg nekünk nem sikerül, mert nekem rosszul esik... most meg nekik nem jön össze.

Heni

Kép
szheni

Köszi, Tancsu, nem tudom, akkor lehet, hogy nem azt mondta. :wink: Talán lehet, hogy rövidebb, nem? :roll:

Értem, Heni. :D Tök jó. :D

KépKép
benó

Az se megoldás, igazad van. :wink:

KépKép
benó

Nekem is 3000 van írva a méhszájhoz... és nem mondta senki, hogy nyitva volna. :)

Heni

Kép
szheni

Annyira vigyázok, hogy csak csupa szépet írjak, virágosat és napfényeset, ha már szegény gyereknek majdnem az lesz a neve, mint nekem. Ez olyan nagy felelősség nekem. :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Látom, Benó, Te is ügyeskedsz... tegyél majd képet a manókról, légyszi!
Most mennem kell. Sok-sok puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Oké, majd teszek, kb. 1 hónap múlva. :lol: Addigra tán 1 elkészül. :lol:

Puszi, helló! :D :D :D :D

KépKép
benó

:D:D:D De mostmár legalább tudom, miért szeretlek ennyire.:D:D:D:D Azért nem kell ám vigyáznod, nem foglak megzsarolni. :):)

Heni

Kép
szheni

Oké, oké. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Halihó!!!!!

Kép
martik77

puszó :D :D :D :D

KépKép
benó

Megnyugtattál ám azért, Tancsu, köszi. :D
Remélem, jó sokáig bent is tudnak maradni.
Elolvastam ma reggel az Örülj, hogy fiú-t és bömböltem. Remélem, még nem írtam, mert iszonyatosan nem emlékszem, mit írtam (a Gy.-nak elmondtam, az tuti).

KépKép
benó

Ja, ti már nem együtt vagytok, Tancsu, Márti? Külön-külön? Vagy mi van?
Ildó meg szomorúan főz, azt hiszi, a fene sincs itt. :wink: :( :lol: :lol: :lol:
Jön ma valami vízóraolvasó du., ki van írva kb. 2 hete a bejárati ajtóra, most olvastam el. Úgyhogy addig nem kophatok le, viszont biztos elmosogathatnék, mert a konyhában fog vízleolvasni.

KépKép
benó

Mi van Tancsuval??Miért nyugtatott meg??

Most értem haza.Voltam Tancsunál,meg az L-el az Otyanba és vettünk festéket a két szobára.Márc.-ban majd az előszoba és a konyha lesz festve.

a két szoba halványsárga(pasztel nem fényes)az előszoba és a konyha pedig halvány zöld lesz Ennyi zöldet elviselek!!

Kép
martik77

Á, nem láttam, hogy Heninek is 3000 a méhszáj. Megnézem, hátha nekem is leírta valahová, mert lehet, hogy nem is annyit mondott. Istenem, istenem, kéne vinnem diktafont is, vagy mi? :roll:

KépKép
benó

Na, ez tök jó! :D Szép lesz, biztos. :D :D

Mi nem festünk. :D

A méhszájjal nyugtatott meg. :D

KépKép
benó

Ja értem.

A megnyugtató méhszáj!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Bocsi, nem 3000. Azt írja, C = 2000. Akkor az az, nem? Kétujjnyi.

KépKép
benó

Heni!!

Nagyon szuper az Babkocsi és az ágynemű is szép!!! :)

Kép
martik77

Szilzi természetes ez a reakció.Én 7 évig néztem úgy a babákra vagy egy terhes nőre,hogy közben zokogtam belül.Pedig nekünk semmi nem volt csak az albérlet ami közbeszólt.

Kép
martik77

Na, tessék, akkor mégse olyan jó, mi? Mégse olyan megnyugtató ez a méhszáj. :lol:
Viszont a Bácsi azt mondta, hogy csak a 30. héten akar látni (unja a fejem), tehát vagy unja a fejem, vagy nem parázik. :roll:

KépKép
benó

Én utána nem olvasok (ne olvassatok ti se, plíííííz), mert akkor jön a PARA.... 8)

KépKép
benó

Nekem nem írnak ilyen méhszáj adatokat.
Meg nem is foglalkozok addig ilyenekkel még a doki nem szól,hogy vigyázni kell mert....

Kép
martik77

Ja, tudom, neked is jön.... 8)
A kismamakönyvbe van írva, én se néztem amúgy, csak most, hogy a Heni mondta.

KépKép
benó

1.Nem parázik mert nem véletlen van diplomája valószínüleg ért a szakmájához és most ő nem lát semmi problémát!!!

2.nekem is 30 hetesen kellett újra menni.Ennyi

És ha megkérdőjelezi az ember egy orvos véleményét az nem szép!!

Az olyan mikor a szülő felülbírálja a tanárt!!!

Tudja mit csinál!!Főleg ikerterhességnél!!!

Kép
martik77

Nekem nincs ilyen írva.De most megnézem!!!

Kép
martik77

Sehol nincs ilyen írva.Mindegy nem is foglalkozok vele. :)

Kép
martik77

Most mi van? Mérges vagy, mert parázom a méhszájon? :lol: :lol: :lol: Oké, nem bírálom felül :D (a tanárokat szokták ám :lol: :lol:). Én szeretem a dokibácsit, és BÍZOM benne. :D Különben is azt mondta tegnap a Kristófka (nem biztos) fejecskéjére, hogy nagyon szép, tankönyvi feje van. :D :D :lol: :lol: :lol: Megnyert ezzel is magának. :D :D

KépKép
benó

Heni

Nagyon jó az ágynemü és a babakocsi is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Rendben van. :D
És te mikor mész legközelebb? Hányadik héten?

KépKép
benó

Nem vagyok mérges!!! :D

Csak gondoltam így lecsillapítalak még mielőtt bele lovalod magad teljesen és tök para leszel!!!

Kép
martik77

Á, nem leszek tök para, minden rendben van és lesz is. :idea: :idea: :idea: :idea: :D :D :D :D :D :D :D :D TUDOM.

KépKép
benó

Kéne menni mosogatni, mielőtt jönne a vízolvasó ember. :? :D De mikor jön? :roll: Csak nehogy túl hamar elmosogassak.... :lol:

KépKép
benó

Én 27-én megyek akkor leszek 34 hetes.Uh+tanácsadás. :D

Kép
martik77

Elkészült a F. holnapi ajándéka is. Nem pontosan ilyennek képzeltem,de így is jó és legalább van ajándékom. :wink:

Kép Kép

Kép
flóra 11

Az már szép. :D :D :D
A 32 is szép. :D :D :D

KépKép
benó

Benó

Valószinüleg azt mondta hogy megrövidült...:)

2000-nél se parázz,nekem 1000 volt,tehát nagyon megrövidült,mégis túl vittem 6 nappal és csak az utolsó pillanatban nyilt ki... :wink:

Márti már akkor hazament,amikor mentünk sétálni..:)

Inas aludt 2 órát,most meg evett 180 milit...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Kettő van, mint az én babáimból? :D :D :D :D
Nagyon szépek lettek, én ilyenre gondoltam pont. :D :D

KépKép
benó

A hús sül és a káposzta is párolódik. Most kicsit veletek leszek. :D

Kép
flóra 11

Szép lett,nekem tetszik..:D

Nemsokára jönnek anyáék...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, maradj velünk, Ildó. :D Akkor én se megyek mosogatni. :D

Tancsu, neked mikor volt ezer? Értem már a napotokat. Gergő játszik most vagy alukál? :D

KépKép
benó

Csak egy van, Benó, csak 2x fényképeztem. :D

Kép
flóra 11

Ez szép Ildó!!Csak kéne rá még ilyen díszhomok.Közé szórni mint egy tengerpart

Tancsu:Otyanba 949-
ft a habszivacs szőny4eg amin Gergő hancurozik!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.02.13 14:22-kor.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: