Hello Mindenkinek!
továbbra sem tudok érdemben bekapcsolódni...
bal kezemben lotti baba, botondova szunyál. (még vagy 3 percig

)
heni!
ha lotti fiú lenne, őt is áronnak hívnák.

sztem nagyon szép név.
miléna!
++++++++++ zétinek.
vindo!
jó ötlet volt ez az akkor és most. miből lesz a cserebogár!!!!!!!
én is jövök egy egy évvel ezelőtti képpel.
mesi!
kitartás! pár év és javul a helyzet!!!
azért mindenképpen menj el sztem vérvételre. addig is : vas+c vitamin+ pihenj amennyit tudsz. (illetve egy kicsit többet....)
vérzel még?
rólunk:
a helyzet rendeződni látszik. bár ez még nem a való világ, mert balázs még itthon volt a héten. eszméletlenül sokat segít mind a gyerekek körül, mind a háztartásban. le a kalappal előtte. azért kiváncsi vagyok, meddig tart majd a lelkesedése.
kb így néz ki egy napunk:
reggel 6 körül: botond kéri a reggeli tejét. utána már nem nagyon alszik vissza. eddig visszaaludt, de most még minden reggel felizgatja lotti látványa és már nem tud elaludni. és hát ez az a "hajnali" időpont, amikor én még nem tudok felkelni, mert éjszaka aludtam kb 5 órát, 3 részletben.

így botond lemegy anyumhoz.
reggel 8 körül: lotti ébred. átöltöztetés, pelenkázás, cici.
délelőtt 9: mindannyian anyumnál reggelizünk.

lotti alszik.
délelőtt 10 és 12 között: játék botonddal, némi házimunka, szopi
12 : botond altatása (alszik 1, másfél órát.) persze eközben lotti pont nem alszik, hanem kamerázik. ha nem alszik, akkor ölbebaba, nem nagyon lehet letenni. max az autósülésbe pár percre.
du 14 körül: botond ebédel. lotti ebédel. szopi után elaszik. ekkor tudok lenni megint egy kicsit botonddal, vagy meg tudom csinálni, amit kell.
du 17 körül: gyerekek uzsiznak. utána már lotti nem nagyon alszik el fürdésig. talán mi is tudunk enni vmit...
18.30. Lottit fürdetjük négyesben.

mókás egy helyzet. ő többnyire ordít. botond rosszalkodik, vagy megpróbálja túlkiabálni lottit.

apával a fejünket fogjuk.

fürdés után apa és botond el fürdeni. addig lotti szopizik és én elaltatom. utána futok a fiúkhoz, felöltöztetem botondot és őt is elaltatom.közben apa mindenben a kezem alá dolgozik, elpakol utánunk, vizet hoz, tápszert csinál, fürdet, ha lotti felkel visszaaltatja stb.
20.30 a két gyerek alszik. összepakoljuk a lakást és fellélegzünk...
22 körül: lotti ébred... szopi után én is lefekszem.
éjszaka: lotti 2-3 óránként max szopizik. botond egyszer felébred éjszaka, akkor visszaalszik az ágyábán. a következő ébredésnél átjön a mi ágyunkba. ha nincs még reggel és/vagy lotti nem szopizik éppen, akkor elalszik.
szóval egyszerűnek éppen nem mondható a nap. csak úgy lehet normálisan csinálni, ha megszervezünk mindent, és a lehető legjobban megpróbáljuk tartani magunkat az elképzelt időpontokhoz. persze semmi sincs kőbe vésve, de ha túl sokat csúszunk, akkor kitör a káosz, és az senkinek nem jó.
én egy kicsit még depis vagyok, de ez is javul.
bocsánat, ha sok voltam, de kihasználtam a nyugit. lotti képpel még majd jövök. szóljatok rám nyugodtan, ha túlzásba viszem.