Gergő kerek 9 kiló és 74 centi......(ez átlag 1 éves gyerek méretek... )
Kattog a bal vála,doki szerint izületes,tenni nem lehet semmit,ez van...
Mostanában visszabukja a kaját,doki szerint nem ebteg,hanem túleszi magát és a felesleg jön vissza....
Van benne valami,mert 1 hó alatt a tripláját hizta az elvártnak...
Kicsit én is pakoltam. Összekaptam a lakást,kitakarítottam a vécét,fürdőt,elmosogattam,elrakodtam.Még a ruhák maradtak,de most uzsonnázok,reszelt almát,meg a Bálint is megéhezett,neki rántott húst adtam krumplival.
De ne aggódj Tancsu. Majd elkezd mászni,aztán majd járni,akkor kicsit majd lead a súlyából, legalábbis nem hízik majd ilyen gyorsan. Látod, milyen jó, hogy hordod őt úszni! Kell is neki a mozgás.
Sziasztok Lányok!
Ezer éve nem tudtam írni Nektek. Mire behozza az ember a lemaradást... Mindenki jól van?
Ildó, meggyógyultál?
Márti, hogy vagy?
Zsuzsi, már február közepe van! Benó, remélem, Nálad is oké minden.
Olyan sokat gondolok Rátok, de különösen Rád Márti és Benóra! 53 nap? Te mázlista! :):):):):)
Mi jól vagyunk, van már 4D-s képem Beniről, és mostmár tuti, hogy Benito lesz a neve. Ma megvettem a babakocsiját is, szombaton elhozzuk, remélem.
Egyébként minden oké. Jövő szerdán megyek a terheléses cukor vizsgálatra, sztem ott sem lesz gond.
Próbálok visszaolvasni szinte minden nap, de lehetetlenre vállalkozom. De ez nem baj, így van jól. Tök jó kis társaság vagytok, hogy ennyire összetartotok.
Márti, csodajó ez az ágy! Tök jó nagy, biztos kényelmes is! Ha jól látom, mellette van a kiságy. Mi is így szeretnénk majd az ágy mellé tenni a kiságyat, csak egy kicsit előrébb, mert nálunk ott ablak van.
Márti,ez nagyon szuper ágy! Komolyan! A színe sokkal inkább illik a szobába,mint az előzőé. És igazán kényelmesnek néz ki. Nagy a fekvőterülete,kihúzható egyesével isés még az ágyneműs része is nagy! Akkor mindenféle szempontból nagyon jó. Biztos jót fogsz rajta aludni ma éjjel.
Heni:örülök hogy jól vagytok...jöhetnél gyakrabban...
Márti:ez baromi jó!!!!!!!!!! Most már ha felmegyek nem az lesz az első hogy toljam össze az ágyat,mert te nem birod... (vicc volt,szivesen összetolom ezt is...)
Mennyi volt?
Ez kimaradt nekem...