A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Milyen típushoz ragaszkodtok ennyire?

Kép
flóra 11

megint fiat unó logó
én nagyon imádom. kicsi, ügyes, nagyon jól megy és jól is néz ki ja és olcsó :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Albérlet mellett törlesztettük 35 ezerrel!!!

Azt hittük ha majd lemegy a törlesztő belevágunk egy saját lakásba aminek a törlesztője ugyanannyi(ez így is lett)akkor minden tök jó lesz.Kisebb lakás kevesebb rezsi+saját lakás!!Csak nem tudtuk,hogy ilyen válság lesz!!! :?

Most az albérletes jobban jár mert az fix fizet havi pl.30-at az én törlesztőm 28 ezerről már 45 ezerre ugrott!!! :cry:

Kép
martik77

ILDÓ!!!!!

1000LAPTETŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Én megőrülök! Csajok, látjátok, amit én!!!! Az 1000.laptetű!!!!! :D :D :D Bárcsak bejönne, amit jósol! Kérlek,kérlek, jöjjön be! :wink:

Kép
flóra 11

nekem a lakás kölcsönöm végig le van fixálva, én a biztosra mentem :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

1000.laptetö gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de elötte, utánna én vagyok :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én tudtam,hogy te viszed ILDÓ!!!!!!!!! :D :D :D

Nekünk svájci frank alapú,a hitel mert ezt mondták a legjobbnak a válságra nem gondoltak!!! :?

Kép
martik77

Én meg közte!!!Valahol!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Lányok, aPeti hívott, hogy menjek le a ház elé. Sajna el kell köszönnöm tőletek. :cry:

Délután jövök.

Kép
flóra 11

kocsijain:
1 skoda 105
2 zsiguli
és 4 fiat unó logó

és ha hiszitek, ha nem mind a 7 autónk piros volt /pedig nem is szeretjük a piros szint/ :wink:
igy sikerült :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

aha, elviszük a laptetöt, utánna meg lelépünk :twisted:

vald be, hogy csak erre vártál :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Fel is öltöztem gyorsan. Mentem.

Pá.

Kép
flóra 11

Itt voltak a mamáék (anyuék), most mentek el.
Hoztak két polár takarót az IKEA-ból, 500 Ft darabja, ha van nálatok IKEA, tudtok ti is venni ilyet. Azt mondják, miért nem vonjuk be ilyennel az ágyat stb., olcsóbb lenne az anyaga, mint a gombboltosnak. Meg láttak is filc szőnyeget vagy mit is az IKEA-ban, 300 Ft-ért, és most pont oda mennek, mert visszavisznek valamit, úgyhogy majd ha hazajön a Gy. mindjárt, megbeszéljük, kell-e és akkor megveszik a cuccokat. Jó, nem?
Kaptunk karira 10 e Ft-nyi utálványt az IKEA-ba, azt most odaadtam, hátha telefonon úgy intézzük végül, hogy vegyenek ezt-azt. :D

KépKép
benó

Én is gondoltam , hogy ezt fogjátok hinni,pedig Isten a tanúm, hogy nem így volt. Komolyan. Nem hogy megint sértődés lesz a vége. :wink:
De tényleg utána hívott a Péter,hogy jön és menjek le. Bocsánat lányok,nem így terveztem.

Kép
flóra 11

Ikea csak Pesten van meg talán Bécsben!! :?

Kép
martik77

Helló Timi! :D
Nekünk is piros autónk van (Gy.-nak is és nekem is, a Gy. nem szereti a piros színt, én igen).

KépKép
benó

No Para Ildó!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Mi van már megint? :D

Miskolcon nincs IKEA? Azt hittem. :wink:

KépKép
benó

Nincsen!! :(

Nekem a b.nőm hozott Pestről az Ikeaból ilyen konyhai akasztót amit múltkor lefényképeztem.

Kép
martik77

ÁÁÁÁÁ, az 1000. laptetű!!!! De jó, hogy nem az enyém!!! Gratula, Ildó!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Oké, akkor mi kell az IKEA-ból? Nem viszem, de anyuék megveszik és elküldöm. Nézd meg az interneten. SZÍVESEN. :!: :!: :D :D :D

KépKép
benó

Nem jár jobban az albérletes, mert az NEM A SAJÁTJÁT FIZETI.

POZITÍVSÁG!!!!
:D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Tudom meg ott nagy volt a rezsi!!

Te csak költsd a Babjaidra az Ikeás utalványt légyszi!!!! :D :D :D

Van ott is pl csörgőjáték elég jó árban!!!! :D :D :D

De köszi és Édes vagy!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Gyerekcumót nem veszünk az IKEA-ban (csak azt a húzhatós nyakú kacsát vettük, írtam tán, úgy zenél, ha húzod a nyakát), mert mindent a bababoltos volt kolléganőmnél veszünk, legalább jó helyre visszük a pénzt, másrészt jó kis kedvezményt ad (beszerzési áron). :lol: Szóval mondjad, ha kell valami, mert a múltkor is voltunk már, és akkor se tudtuk levásárolni, mert gyerekcumót nem akartunk venni, de ez az anyagtéma nem rossz. :roll:

Na, nézzél csak rá az IKEA-ra az interneten, gyerünk. :!:

KépKép
benó

Ajaj, mindjárt itt a Gy. és azt asztalt le kell mosnom. :shock: Szevasztok.

KépKép
benó

Nem mondok semmit!!!!!

De vannak ötleteim pl tárolásra ha gondolod!!!

Kép
martik77

Mire nem mondasz semmit? :wink:

Mondhatod, persze. :D

KépKép
benó

na jól van, hiszek neked :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

megyek, majd jövök

KépKép
benó

Portörlés, porszívózás, mosogatás, szilvásgombóc főzés, teregetés kész! :D
Már csak fürdőszobát kéne takarítani (Timi majd gondolok rád!) és felkéne mosni! :( És megint medvéset játszok, szőrteleníteni is kéne... :?

Ildikó, gratulálok az 1000. laptetőhöz! :D Kívánom, hogy teljesüljön az álmod! :D

Kép
szilzi

Az tök jó Timi, hogy tudtok venni másik autót! Örülök Nektek! :D

Márti, küld el hozzám az L-t csak egy napra, velem közösen takarítani! :D :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

bocs lányok mennem kell Törpe felébredt és hiv a takaritás :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

pussz, Timi:D

ügyi vagy, Szilzi :D

KépKép
benó

Szilzi!Szívesen!!

Őt így nevelték!!Én pedig megérdemeltem végre egy ilyen embert mint ő!!
Remélem ezt ő is így gondolja!!! :lol:

Kép
martik77

tuti :D

gy. klotyón :lol:

KépKép
benó

Benó arra nem mondok semmit,hogy mi mindent szeretnék!! :D

Kép
martik77

Közbe meg zene számokat keresgélek mert a kolléganőmnek most lesz a szülinapja(Ági akinek a haját festettem)és megkérem L.-t hogy írjon neki ki cd-re számokat!!

Kép
martik77

Na lelépek, mert különben nem lesz kedvem felkelni... :evil:
Köszi Márti :D

Majd jövök! :wink:

Kép
szilzi

Helló lányok. Visszajöttem. Bérleti díj kifizetve, a Péter nyitott egy számlát magának a bankban. Nagy üzletember lett belőle. :lol: Rendeli a cuccokat állandóan Kínából, mobilba alkatrészeket, Rubik kockákat, erre matricákat stb. aztán itt eladja őket. Ebből is jut neki egy kis pénz. :wink:

Kép
flóra 11

Nagyon jópofa dolog történt. Bement a Péter a bankba és a bankos hölgyikék felismerték őt és örültek neki, hogy itt a Rubik kocka bajnok. :lol: Rögtön leültették, csak fizetni ment valamit a bankba, de aztán rögtön előállt az egyik csaj egy előnyös számlával,ami diákok részére van, teljesen ingyenes.

Kép
flóra 11

Aztán mikor elmesélte a Péter az osztálytársának a sztorit és megdicsérte, hogy milyen helyes lányok vannak abban a bankban,akkor az osztálytárs, hogy igen? Akkor ő is nyit ott egy számlát. :lol: Ezek a fiatalok! Nahát! :lol:

Kép
flóra 11

Na csak nézze is meg a helyes lányokat!!! :D :D :D

L.dolgozik és most hívott,hogy hívták lehet menni az ágyért!!!!!! :D :D :D :D

Most próbál intézkedni,hogy eljöhessen hamarabb meg autót intéz!!
Egy kollégája segít majd cipekedni!! :D :D :D

Kép
martik77

Benó küldött sms-t,hogy majd este jön a doki után mert megint vacak náluk a net. :( :)

Kép
martik77

De jó Márti! Akkor meglesz az új ágy! Hurrá! Pont jókor takarítottatok ki. :D

Kép
flóra 11

Ugye!!Sőt ma még az ágyat is megágyaztam. :)

Meg akkor ma már lehet jobban aludnék.
Ezt meg el kell vinni a kolléganőmhöz(Ági),de ők is itt laknak ár bérházzal arréb.

Kép
martik77

Remélem 5-ig odaérnek az ágyért!!!

De ha meglesz úgy is lefényképezem. :D

Kép
martik77

És megveszi? Már megegyeztetek?

Kép
flóra 11

Megveszi 25ezerért.Egy éves volt az ágy novemberben.De többet nem lehet érte kérni.

Sajna ez a pénz megy a villanyszámla túlfizetésbe!!! :x

Kép
martik77

Pedig ebből akartam venni ruhákat még a Babnak meg L.nek meg Dömének!!De hát ember tervez.... :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: