A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

nejelentkezz=bejelentkezz :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ezt csak úgy..... Kép

Kép

Kép
agica1126

Hello Lányok,

Bencének, Anitjának boldog születésnapot!

Dorkának boldog névnapot!

Móni, ez aztán a nagyszerű hír! Nagyon gratulálok! Raklak is a táblába. Légy kedves dobj priviben egy pontos címet meg a telefonszámodat, h tudjunk egyeztetni a csütörtökkel kapcsolatban.

Viranka, köszi, igazad lehet. Most hétvégén hoztak föl anyumék egy régi grimm könyvet Lizinek (enyém volt), hááát, elég félelmetes, ahogy pl. Juliska betolja az égő kemencébe a boszorkányt. Egyébként mondanom sem kell, h azóta Liza csak ezt akarja lapozni. Hiába dugtam el.

Tündériek a képek, bocsi, de Lottit muszáj kiemelnem. Nagyon édes és tiszta bátyja! Gyönyörűek vagytok!

Szegény kis Rugó, gondolom hogy megijedhettetek! Gyógyulást!

Regi, szerintem igen. Lizánál ez az egyetlen tünetegyüttes, ami a fogzásra utal. Nincs nyálfolyatás vagy láz, csakis nátha meg néha köhögés. Már többször is megmutattam dokinak és soha semmi baja nem volt. Mondjuk a köhögés pár nap alatt el szokott múlni, inkább sztem akkor jellemző, mikor a legjobban folyik az orra és ilyenkor hátrafolyhat a cucc. Gondolom…

Rólunk: nem tudom eldönteni, h javult-e a cunikája. Még mindig piros, de mintha már nem lenne annyira piri, vagyis nem is tudom igazán. Iszonyat birkózás van a peluscserénél/ecsetelésnél de valamiért az az érzésem, h ennek java része már műbalhé… Nem igazán tudom, h meddig csináljam, mert már megszokásból is üvölteni fog…

Mindjárt jön a tábla.

silka
silka

Tábla:

Móni, légyszi nézd meg, h jól számoltam-e. Küldheted a többi adatot is :wink:

Kép

silka
silka

Lányok, estefelé csak bementünk az ügyeletre. Bár nem tudták megmondani, mi a baj, és megállapították, hogy a torka kicsit piros, a láza 38,3 volt, adtak neki antibiot.

Kiváltottuk, de nem adtuk be. Úgy döntöttünk, várunk reggelig, hátha javul.

Este elaludt kilenc előtt, négykor viszont felkelt.

És csak hőemelkedése van, de pörög ezerrel :shock:

Remélem, a nehezén túl vagyunk. :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, és remélem, visszaalszik még :roll:

Kép
vindolanda

Vindo!
remélem Rugó alszik már :) bezzeg enyém fiam :evil:

Sense!
gyönyörűek vagytok :) ilyenkor mindig eszembe jut,h. nekem is kell :) Boti meg zabálnivaló :) napról napra jobb lesz,lassan Lotti napirendje is be fog állni :)
Boti meg majd megnyugszik,nyugi :) lassan megbékél a helyzettel csak kell neki pár nap :wink: s hülyén hangzik,de inkább veletek legyen "dilisebb" mint Lottit bántsa :wink:

Ágica!
Petra is gyönyörű :) jó séták lehetnek babakocsival :)

Heni!
szinte egyforma nagyságú apocakod :) írd már be a nevet a vonalzóba :) olyan kíváncsi vagyok :)

Hó itt megmaradt,zerintem mekgájveres szánkóval megyünk oviba :) jó móka lesz :)

S enyém fiam ma is hajnal 4:15kor felkelt és azóta b.szik aludni :evil: most épp kalapál de ki tudja meddig :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Köszi Csajok, de nem én vagyok kitartó, csak kitartóan szedem a Cefamadart! ;) Bár az elmúlt hét nehezebb volt a mensi miatt, de kibírtam mindenféle nyalánkság nélkül! :)

Silka! Lehet, hogy azért tart eddig Szelinél, mert 2 foga is jön, az egyik kint, másik még bent... :?
Este meg úgy horkolt, hogy nem is tudtam volna aludni tőle, meg aggódtam, hogy kap-e rendesen oxigént. Gondoltam felébresztem, és cseppentek Nasivint (bár lefekvés előtt olyan fél órával fújtam neki homeopátiásat), de se a villanykapcsolásra, se a fióknyitogatásra nem ébredt fel, így nem volt szívem. Csak bekentem az orra alatt légzéskönnyítő mellkaskenőccsel, 5 perc múlva rendesen szelelt az orra! :)

Heni! Nevet kérünk! ;) Írd be, írd be, írd be! :)
Szerintem is egyforma a két pocak! :)

Szegény Rugó... :( Röhej, hogy sokszor a dokik se tudják megállapítani, mi a baj... :evil: Én el se viszem, úgyse kapunk semmit se... :roll: Asszem dokit fogunk váltani, mert az oké, hogy homeopátiás orvos, és antibiotikumot nem ad, ezt még valahol meg is értem, de a homeopátiás szereket is én keresgélem ki a neten, sose ajánl semmit... :evil:

Zéti hogy van?

Kép

Kép
regcsiken14

...Ja, a zöldbab nem lett finom, asszem külön kellett volna megfőznöm... :oops: Száraz volt a hús, a zöldbab meg nem főtt meg jól... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Irina most milyen éjszakátok volt?

Viranka 4:15 :shock:
De jó, hogy tudtok szánkózni :D

Ágica örülök, hogy most már jó a vas Petrusnál
Sajnos elolvadt :(
szánkózás elmaradt :(

Regi 1 hónap alatt -7 kiló az nagyon szép teljesítmény :lol: :lol:

Vindo remélem visszaaludt Rugó.
további jobbulást neki

mennem kell
Gréti rángatja a kezem :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

off:
nem tudja vki h. melyik volt aza Magyar Hírlap cikk ami kivágta Gyurcsánynál a biztosítékot?

KépKép
viranka

Jó reggelt,

Péterke az éjszaka legurult az ágyáról a lába felőli résznél :shock: nem tudom hogy sikerült neki. Nagyon sokat forgolódik. Aztán csak ott feküdt és sirt, majd visszahelyezve aludt tovább.

REgi nem semmi, hogy -7 kg sikerült leadnod, várjuk a képet rólad, mert 7 kg minusz látványos ám!

Vindo remélem sikerült visszaaludnotok még egy kicsit.

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Nagyon szép nevet találtatok :) :)
nálunk is benne volt a toplistában :) mikor Bálint megszületett és mondták a nevét öcsinek,visszakérdezett Áronka :) :)

megtaláltam...olvassátok el érdemes és elgondolkoztató...
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159771

KépKép
viranka

Viranka emlékszem nem birtatok ti sem dönteni, de hogy is volt ez pontosan??? csak abban a pillanatban döntöttétek el amikor kibújt öcsi:-) ?

CSajok melyik mesét nézi nektek szivesen a gyerkőc??? Nálunk egyenlőre csak a Thomas a nyerő, szinte egész nap azt nézzünk körbe körbe, már nem gyengén unom, beszereznék pár új mesét, csak nem tudom mit érdemes. NAgyon jó ez a Thomas, szépen lassan mesél a bácsi, egyszerű szavakat használ, úgy veszem észre Péterke teljesen érti, mert kommunikál vissza felé is.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Heni: Zsófit nem köti le a mese, picit sem. Ha megy, odanéz, néha mondja, hogy cica, kutya, maci, aztán megy tovább. Amúgy én a Postás Pat-et szeretem a minimaxon :wink: De én nézem, nem Zsófi :lol: Szép pocak :)

Én is hízom ám :wink: Teljesen más, mint a nyári terhesség volt. De nem izgat, kevesebről indultam mint anno Zsófival, szóval lesz ami lesz. Én most tartok 6,5 kilónál, Zsófinál ilyenkor 4 volt :shock:
Vendég

Silka! Ne aggódj, el fogja felejteni. Szelinek is kellett pár hét, mire elfelejtette a kúpozást és a gyógyszerbeadást... :roll:

Heni! Szeli semmilyen mesét nem néz 5 percnél tovább! :lol: A könyvek jobban érdeklik (most még).
Szép név! :)

Fogyi! Tényleg látszik, bár egy fotó nem tudom, mennyire adja vissza... :roll: Viszont fel tudom venni a terhesség előtti bársony gatyában! :D Ez aztán ad még egy nagy löketet! :)

Kép

Kép
regcsiken14

gyatyában = gyatyámat

Kép

Kép
regcsiken14

nnna, inkább hagyjuk... :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Off: Rendeltem ma tofut (párolt lila káposztával), gondoltam megkóstolom, de nagyon nem ízlett... :? Inkább Szeli maradék rántott husiját ettem meg. :roll: Asszem maradok a húsnál. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Irina, Regi, Ágica
Köszi a fotó dicséretet

Panndi
Igen vettem észre :lol: azért most már kezd lekattani róla :lol:

Regi
Tök jó, hogy Szelinek így tetszett a bölcsi. Jövőre te is viszed?
Én is Cityfood-tól rendelem :) :)
Látom Szeli nagyon élvezi a székre mászkálást :) én sztem még nem is láttam ilyen vigyor képet róla :)
A korábbi talinál sem kellet feloldódnia :lol: lehet a legutóbbin csak ilyen passzban volt.

Anitja
Szép neve lesz a kicsi manónak!

Móni
Szerintem szuper a múltkori hely. Nekem nagyon szimpi volt.

Vindo
Idegen kutya, basszus amennyire én félek a kóbor kutyáktól lehet egész nap ki se mernék jönni a házból.
Kesudió jézzus...nagyon sz@r lehetett, de lényeg már rendben van.

Kaqk
Hogy álltok a pakolással? Mikor is jöttök haza?
Én szorítok nektek, meg vudu meg minden. Szerintem apa biztosan gyorsan belemegy. Amúgy beszéltél már vele a témáról?
Emma is nagyon nagy csaj már és képből sosem sok :)

Panndi
No ez már pocak :) bár lehet nekem most is van ekkora :roll: :oops:

KTimi
Fúú a hátat gerinc sérvesként nagyon átérzem :( remélem már jobban vagy. És a többi nyavalyából is felépültetek. Mostanában rátok jár a rúd nagyon.
Ádi nagyon csábos és tiszta te :) legalábbis a szeme biztos.
Sok sikert a tanfolyamhoz.

Silka
Alig várom :lol:
Úristen pitbull én tuti kiborulok. Rettentően nagy a kutyaparám, ha nincs gazda. Sajna itt Miklóson is van két KÓBOR pitbull, tökre ki vagyok akadva rajta, hogy sétafikálnak a lakótelepen. Mondjuk mostanában nem láttam őket, remélem
befogták már.
Ez a szeméremajak gyulladás nagyon durván hangzik. Nem mondták, hogy lehet ilyet összeszedni?

Mesi
Nagyon szépek a gyerkőcök édes, hogy Zsófi mennyi szereti Gergőt.
Kitartás a fogyihoz. Már eleve a szopi miatt is fog lemenni, ha figyelsz a kajára és nemsokára, hogy 2 gyerek után rohangálhatsz, pláne nem lesz gond :)
Zsófi haláli :lol: milyen vicces, hogy neki eszébe sem jut, hogy cici nyam nyam :)

Viranka
Ügyesen korizik a csaj és Bálint mekkora egy csibész..legalábbis olyan fejet vág :)
És csoda csini volt Míra, amúgy te készítetted?
Igen sikítozik, de szerencsére már csak néha jön rá a hoppáré. Viszont ha eszébe jut nehezen lehet róla lebeszélni.

Gica
Én azt is csodálom, h ennyit tudsz jönni két lurkó mellett

Sense
Lotti gyönyörű és örülök, hogy szép szülésed volt.
Nekem az eleje egy gyerekkel is káosz volt, majd szép lassan kialakul még nagyon az eljén vagytok, össze is kell szokni.

Móni
Jó volt a sztárfotója is :wink: köszönöm a tegnapi napot!
Éjszaka :( amúgy jobb már. Tegnap este, h viselte, h eljöttünk?

Dettyk
No ők sem imádják egymást :lol:

Heni
Nehogy hagyd, hogy bárki is beleszóljon, persze a férjeden kívül. Azt add ami mindkettőtöknek tetszik, a többi nem számít.
Legyen április 2 :)
Csini vagy!

Marica
NAGYON NAGYON szorítok nektek! Majd gyere és írd meg ha lesz eredmény.
Úristen Linike milyen nagy lett!!!

Miléna Zéti jobban van? Tényleg nagyon vadul néz ki!

Panndi
No még mindig rendben az éjszakák??

Dorka bldog névnapot!
Bence boldog szülinapot!
Anitja boldogságos születésnapot!

KépKép
KépKép
fleur

Amúgy nálunk kitört a Pom-Pom őrület. Már reggel 7kor ezzel nyaggatott :lol:

Azon túl, h reggel rohant ki a nappaliba, h apaaa...hiányzik neki. 3 hete alig látja.

Köszi az érdeklődést lábam sokkal jobban, persze ha rátérdelek vagy a súlyom nagyon ráhelyezem még érzem, de sokkal jobb.
Most sajna a hátam kezdett megint kicsit vacakolni. HEti 1x megcsinálja, hogy lépnialigbírok annyira fáj. De aztán elmúlik. Lehet azért megnézetem ismerve az előzményeket :roll:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Szeli elvileg szeptembertől be van iratva a bölcsibe, de minden attól függ, hogy egyáltalán be tudnak-e tenni valahova a munkahelyemen... :roll: (Meg én inkább szülnék egy tesót, de még Apát meg kell fűzni... remélem, sikerül! Aztán meg még össze is kéne jönnie...)
Jaj, a hátad... :? Vigyázz magadra!!!

Heni! Én április 10-re tippelek pont (úgyhogy tuti nem nyerek ;)), mert Apa névnapja! :)

Ház: Elhoztuk a csempéket és a járólapokat!!!! :D Holnap kezdik feltenni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: nekem nagyon tetszik az Áron név!! :-)

Fleur: köszi...pakolgatunk...febr 26-án érünk haza.:-) még 2 hét.Nézesd meg a hátad inkább....

pompom??? de jó..Emmával a multkor pumuklit néztük mikor az állatkertben vannak...imádja Emma az állatokat....este mesélte az apjának is..és neg is kellett mutatni....Süsü nem jött még be...megijed tőle és rázza a fejét h nem..

Regi: tofu...nekem sem jön be..az én 0-as vércsoportomalhúst hússal ennék..:-) képet teszel fel? a -7kg már látszik jól..!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Tettem fel képet :arrow: :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Anyukák!
Csak egy gyors helyzetjelentés. Ma kaptuk az 1. prevenárt. Nyugtassatok meg, hogy nem olyan, mint az MMR. Zsuzsunak estére hőemelkedése lett. Remélem nem lázadosnak be mindketten holnapra.
Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Halihó, Lányok!

Móni, de kedves, hogy kérdezed: köszönöm, most tök jó éjszakánk volt Ádival, bár ugye tartottunk tőle. Bár mindegyik ilyen lenne...

Silka: Lizusnak további jobbulást!!!

Sense: egyszerűen csodásak vagytok, és szerintem is nagyon hasonlít Lotti Botira, sőt Rád is rendkívüli módon!

Sok-sok gyógypuszi mindenki másnak is! Jut eszembe: Gica, Ádi ma kapta a Prevenar ismétlőjét, eléggé nyomja alvásilag, láz egyelőre nincs, múltkor (az elsőnél) sem volt. De a láz az oltás papírja szerint igen gyakori mellékhatás, akár a 38 feletti is... Szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen! Remélem, Ádi is jól lesz.

És még valami fontos: bocsánat, ha esetleg nem minden babát dicsérek meg, nincs mögötte semmi ok, csak véletlenül elfelejtem megírni, de ugyanúgy megnézek, sőt megcsodálok minden topikbabát, mert ők messze földön a legszebbek! :lol:

Hm, apa az előbb azt mondta, nem álmos, aztán már vidáman hortyog.. 8) 8)

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Gica! +++++++++++++

Szelikém még mindig köhög, folyik az orra. :( Láza se és hőemelkedése se volt azóta se szerencsére. A Coryzaliát hiába adom, lenyeli egészbe, így nem sokra megyünk vele (mivel homeós, szopogatni kéne). A Stodal szirupot be szoktam fecskendezni a szájába, az legalább bekerül (ez köhögésre van). Szerintetek mit adjak neki??? Még kapja a Cebiont + Lenkei csokis multivitamin. Vagy hagyjam, hogy ennyitől gyógyuljon??? A közérzete jó.
Egyébként ügyesen fújja az orrát, de azért napi 2x kiszívom neki a porszívóssal.

Kép

Kép
regcsiken14

Ma vagyunk 4 évesek (de kevés... :lol:)! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna! Zéti hogy van???

Fleur! Hátad?

Rugó???

Mesi! Jelentkezz be!

Kép

Kép
regcsiken14

...mármint nem "azóta" nem volt láza, hanem ebben a mostani náthában nem volt lázas se és hőemelkedése se az elején se (jaj, néha olyan nehéz úgy írni, hogy ne legyen félreérthető... :roll:).

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Regi szerintem ennyi elég, erős szervezete van Szelikének. Biztos nem lesz nagyobb gond.
Esetleg annyi, hogy a Coryzaliát feloldhatod neki vízben és úgy adod oda.
Boldog évfordulót :lol: :lol:

Sense Lotti gyönyörű kisbaba :lol: :lol:

Fleur miután elmentetek sírt.
Alig bírtam megnyugtatni, nagyon kereste Lillát.
Hátad jobban van?
Nem is mondtad :roll:

Gica hogy vannak a gyerekek?

Heni tipp április 4.-e

Tegnap voltam laborba és nagyon kellemesen csalódtam a magyar egészségügybe. Rengetegen voltak de mi beálltunk Grétivel a sorba szép türelmesen. Kijött egy hölgy a laborból és rögtön mondta, hogy nehogy már ott álljak a kisgyerekkel a beteg emberek között, azonnal menjek be. 5 perc alatt végeztünk. Igaz, hogy az ott lévő emberek szúrósan néztek ránk de nem én pofátlankodtam előre hanem hívtak :roll: 8) :lol:

Tali
Gondolom szombat mint általában
Lehetőségek:
Március 7
Március 14
Március 21
Március 28
Kinek mikor jó??
Ha ugyanaz a hely akkor majd úgy mint legutóbb majd előre kéne utalni, hogy ki tudjam fizetni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni! Köszi, megpróbálom úgy! :)
Tali: ha a barátnőmék el tudnak vinni, akkor a 21. nem jó!

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Március 14-én meg valszeg költözünk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Regi amig láza nincsen, addig szerintem nem veszélyes a dolog. Esetleg csipkebogyó teával is próbálkozhatsz ( azt hiszem az van felső léguti fertőzésekre) . Már költöztök???? gyorsan sikerült! képeket meg nem is raktál hol tartotok.

Móni nekünk mindegy a dátum, de talán inkább hó eleje, már hó végén nem szivesen fogok messzire utazni.

Heni
KépKép
heni81

Én is a hó elejére szavazok, mert hó végén államvizsgázom :roll: Ja, és csak hétvége jó? :oops:
Vendég

Heni! Nagyon nincs mit mutatni még, mert ma kezdik a burkolást, innentől lesz látványos, de íme az előszoba fal, ezt Apa építette :):

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, Móni, Irina!
Köszönöm a pozitív energiágat! Az éjszaka egész jól telt, Zsuzsu aludt, mint a bunda, viszont az egyébként mormota Gergő kicsit nyűgös volt, megébredt, de láza nem volt. Reggelre kis hőemelkedés nála is. Mindkettőjüknek adtam Nurofent, Zsuzsunak este, Gergőnek reggel. Remélem ennyivel megússzuk.

Irina!
Örülök, h Ádinak nem ismétlődött az a nehéz éjszakája!

Móni!
De jó, h kellemesen csalódtál. Ilyenkor mindig bizakodom, h nem reménytelen a helyzet. A szúrósszeműekkel ne törődj! Elég szomorú, h elvárnák, h egy pici gyerekkel végigálld a sort. Hogy érzed egyébként magad, mint kismama? Émelygés, aluszékonyság?
Kacérkodom a tali gondolatával. Ha Apa el tud vinni, mennénk mi is. Hol is lenne? És hány órától szoktátok tartani?

Szeli!
Hú, már ilyen közel a költözés? Nagyon ügyes Apa! Tök jó, h ilyen dolgokhoz is ért!
Mi köhögős, taknyos náthára Sinupret cseppeket szoktunk szedni. Gyógynövényekből áll, igaz van enyhe alkoholtartalma, de csecsemőkortól szedhető. Jó keserű, uh gyümölcslébe szoktam keverni nekik. Pár nap alatt szokott segíteni.

Miléna, Vindo!
Hogy vannak a gyerekek? Remélem javulnak mindketten!

Sense!
Szépek vagytok!
Előbb utóbb belerázódsz a kétgyermekes anyaságba. Látod Mesi is milyen jól veszi az akadályokat. Később úgyis könnyebb lesz!

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Gica!
mi az h. kacérkodol a gondolattal h. jöttök-e talira :roll:
naná h. jöttök :) még úgysem találkoztunk személyesen,az ikreket is szívesen megismerné mindenki :lol: :wink:

Regi!
boldog évfordulót :) és megjött köstzönöm :)

:arrow: B.koma kajás :) :)

,

KépKép
viranka

Regi még hogy nem látványos, dehogynem!!!! nyugodtam rakhatsz fel, biztosan mindenkit érdekel:-) Nekünk is ilyen terasz volt a bejáratnál, de mi az egészet beépitettük előszobává, meg egy vendég fürdő is lett ott, kicsit sajnálom, mert oda általában sütött a nap, a hátsó teraszra meg nem, ami speciell nyáron jó, ilyenkor kevésbé ( É-i oldal) .

Gica jaj de jó volna látni az ikreket élőben:-) képet sem sokat töltasz fel róluk :(

Kitakaritottam a királyfi szobáját, szőnyegét is kimostam, hát a hapi tapit takaritani valami borzalom, mindig alá hull a sok piszok.

Amióta meg kakaózunk, hetente mosom az ágyneműt:evil: sőt még ki sem jön :evil: kakaófoltra valami praktika, mert a pizsik nyaka is kakaós :evil:

Heni
KépKép
heni81

Szió!

Heni:ismerős a kakós nyakacska :lol: eddig még én sem tudtam kiszedni 100%an. :roll:

Remélem gyógyulóban van Szelike. :)

Nálunk Beni meggyógyult,de még itthon van jövő7en megy oviba,addig örli az idegeimet :wink: :lol: de nem baj,úgy imádok velük lenni,pláne ha látom,hogy szeretik egymást. Pl. egyik este rosszalkodott Domi szétdobálta a játékokat,amit elözőleg Beni rakott össze,és rá állt a porszívó tetejére,közben kacérkodott az apjával a nézéseivel,hogy mit szól hozzá.Ő meg finoman,hogy érezze rosszat csinál ráütött,egy picit a pelusos popójára.Persze semmit nem érzett belőle,de rohant oda a báttyushoz,oda bújt hozzá panaszkodott neki és közben ölelték egymást,olyan jó volt látni. :)

Megyek benézek a másikba is.. :)
varga tünde

Irina: mielőtt elfelejteném.:teliholdkor mi is szenvedtünk iszonyat volt most, 2 percenként az órát néztük.remélem csak ez volt a gond Ádinál.. :)
varga tünde

Heni! Igen, ez látványos, azért tettem fel ezt, belül minden szét van verve, annyi, hogy kész a zuhanyfal, a mosdópult, meg le van minden aljzatkiegyenlítővel öntve. De jövő héten már szerintem rakom fel a csempés képeket, jó? Apa ma hozta el a kádat! :)
Mi is gondoltunk rá, hogy az egész teraszt beépítjük, de elég lesz ennyi hely, pláne, hogy ezt is be kell majd fűteni... :roll: Aztán pár év múlva hátrafelé akarunk terjeszkedni! ;)

Azt nem tudom, hogy a kakaót kiveszi-e, de én ezt az új Ariel Professional folteltávolítót szoktam használni. Eddig 1-2 régebbi foltot nem tudtam csak kiszedni vele. :) A fehéreknél meg Domestos fehérítőt szoktam önteni a foltra. 8)

Gica! Köszi! Ilyenkor kár, hogy Szeli csak a vizet issza meg... :? Semmit nem tudok neki belekeverni.
Tök jó lenne, ha tudnátok jönni a talira! :)

Tündi! Jaj, de aranyosak! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Fogyi: Mai ebédem: ananászos sajtos csirkemell, paradicsom salátával volt, de azt nem nagyon ettem hozzá, mert nekem nem passzolt össze. Vacsorára meg lencsefőzeléket fogok enni, azt ebédelt Szeli, de most nem eszik olyan sokat, így maradt.

Kép

Kép
regcsiken14

REgi apa mit szól, hogy ilyen csinos lettél??? nem fél, hogy valaki lecsap a kézéről??? :wink: :wink: :wink:
Nálunk most én próbálok apánkra hatni, hogy neki nem kell annyit enni mint nekem, pláne nem este 9kor, de kemény menet :evil: pedig kellene neki fogyni, nem miattam, de maga miatt.

Heni
KépKép
heni81

Heni! :lol: De! A múltkor meg is kérdezte, hogy ki kísért haza aerobicról! :) (A barátnőm volt, gondolom sötétben nem vette ki...) :lol:
Zsoltinak is kéne fogynia, el is határozta, hogy tavasszal csatlakozik... :roll: Hát, majd kiderül! Szerintem neki elég lenne elhagyni azt a rengeteg édességet, amit eszik... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, ide értem végre...

Rugó elaludt, de most a sok betegeskedés alatt teljesen rákapott a szoptatáskor elalvásra, kikunyizik egyet délután magának, és úgy alszik el :roll:

Itt borzalmas szél van. Az hagyján, hogy ki sem tudunk menni, de még a fel nem erősített, de rögzített előkert-kapunkat is elvitte. A kukával megtámasztottam.

Heni - akkor legyen április 2! :D
Volt egy barátnőm gimiben, aki április elsején született. Mikor hazaszóltak az apjának, alig akart bemenni a kórházba, mert azt hitte, szívatják :D
Az Áron szép név. Az egyik ismerősöm fiát is így hívják, a legkisebb gyermeket meg (három van) Ágostonnak.

Rugó kedvence a Spongya Bob mostanában. Ezt mi is szeretjük, de nem mindig ugyan azt a hat-hét részt...

Sense - egyágyas szoba 8) Azért a Botond bökdösését megnézném... Aranyosak vagytok!

Ágica - a vashiány végén nekünk nem is vettek vért, csak pár hét után szóltak, hogy most már hagyjuk abba a cseppek szedését :roll:

Silka - boszorkány a kemencében :D

Regina - hát igen, sok orvossal van probléma. Legalább kiokosodsz homeopátiából... Mi amúgy nem a sajátunknál voltunk most, hanem egy ismeretlennél.

Csinos ház lesz!

Panndi - szerintem jó a 6,5 kiló. Na meg gondolj arra, hogy az elején meg azzal volt baj, hogy nem híztál :roll:

Fleur - kóbor pitbullok :shock: Ez nagyon durva...
Hátad?

Gica - már jól vagyunk, kösz az érdeklődést. Prevenar - nyűgösség volt pár napig, más nem.
HOgy vagytok?

Móni - örülök, hogy rendesek voltak veletek. A klinikán velünk is elég jól bántak, kedves orvosokat és nővéreket fogtunk ki. Pedig pénzt sem adtunk senkinek :roll:

Maggie???

Magunkról most nem is írok, inkább rakok fel félpizsamás beteg képet. A pulcsija nyálas Rugónak, azt ne nézzétek.

Kép Kép

És a förtelmes kupit sem a sarokban!

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Gábornak is van egy kisebb úszógumija. Én a kóláról meg az állandó nassolásról próbálom lebeszélni, de eddig nem jártam sikerrel :roll:

Bár a múltkor mondta, hogy most már változtat a dolgon, mert ő is látja az átalakulását, de csupán három napig bírta kóla nélkül.

Kép
vindolanda

Regina - boldog évfordulót akkor!
Ez a hazakísérés jó lehetett :D :D

Na, lépek angolozni, bár már nem sok időm maradt Rugó alvásából.

Elbabaneteztem :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Volt egy kis időm a gép előtt, mert Rugó nálam aludt :roll:
Kerestem egy képet, hogyan is nézett ki egy évvel ezelőtt. Ha nem bánjátok, felteszem. Akkor még úgy sem ismertétek.

Rugó 2008. februárjában:
Kép

Már csak az ujja miatt is 8)

Elzárom magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Emese hol vagy?????????????????

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: