Tényleg, lehet, hogy ezeket is kinyomtatom színesben és beleteszem a műanyag gömbbe, hm? Olyan szépek szerintem. Főleg a cuclizós. Úgy megrágnám a fejét.
Rendben, megnéztem, hogy ha állókép van, akkor is látszanak-e rajta a pillangók a cuclis képen és igen. Lehet, hogy ez egyértelmű, nekem mostanában semmi nem az.
Most várom, hogy a tesóm megmérje az ágy magasságát (mert ugye, a Kittike ágya lesz a baboké), a másik két adatot tudjuk. Ez meg ahhoz kell, hogy tudjam, mekkora filcet kell majd venni (mennyi részét takarja a kiságy a pelenkázónak, érted, ugye?). Gy. azt mondta, hogy szerinte kék filc alapra ragasszuk fel a többi kis filcdarabot (fa, manók stb.), és ne legyen mögötte szivacs, mert minek és hogy akkor is normálisan fog lógni, nem lesz csálé, béna. Szerinted?
Jaj, Benó,milyen szép manós képet raktál be az előző oldalon! Most már értem, a Mártitól kérdezted, hogy arra mondta-e, hogy szuper, vagy a Te ötletedre, a libegő manókra. Én az ötletedre mondtam.
De ilyen kerek képet én is csinálnék. Ha lenne hová......
Lehet, hogy nem írtam le érthetően, úgyhogy megpróbálom még egyszer. A kiságy és a pelenkázó egymás mellett lesz közvetlenül, és a pelenkázó egyik oldaláról fog lelógni a "falikép". Ennek a magasságát szeretném tehát megtudni, mégpedig oly módon, hogy először tisztázni kell, mekkora az ágyikó, milyen magas. Nehogy túl nagyot csináljunk és akkor a kettő között lelóg a földre vagy akármi.
Csinálhatsz CSAK ÚGY is, pl. húsvétra. Pozitívság!!!! Tudod, vannak ezek a kettészedhető műanyag gömbök, biztos tudod, milyenek. Van egyébként szívecske formájúban is, akár Valentin-napra is jó, halljátok, csajok? Főleg Márti (Döme Valentin, ugyebár?), Tancsu (Roli szülinapja aznap van).
Persze, a filc alá nem kell semmi. Abból is lehet venni vastagabbat és vékonyabbat is. Esetleg alapnak vehetsz vastagabbat.
Minek a háló amit varázsolt a Gy. Egyébként nagyon ügyes.
Múltkor nálunk a F. festett be néhány farmert meg pólót feketére,kicsit már megfakultak. Most olyanok,mint az új.
Ja, tényleg, bocsi. Azt írtam az előbb, hogy bobics. Na, olyan szívecske dekoráció tök jó lenne szerintem. A Gy. mindig álcaruhákat, hálókat varázsol, hogy el tudjon rejtőzni és úgy nézhesse az állatokat közelről.
És nemsokára megyek ki, keresek valami formát, amibe el tudom rendezni a már megvásárolt kavicsokat és középre egy gyertyát mondjuk. Vagy valami hasonlót. Szal az idén valami ilyesmit kap.
Mérőadatok végre:rajzolni kéne,így érteni fogod?Össz.mag.(hátlap mag.):112 cm.Eleje mag.,oldala mag::66 cm.alvórész össz.mag.:35cm(ebből a szivacsos része külön 7 cm vastag) Na?
Benó,ezek a gömbök olyanok, mint a karácsonyfa gömbök? Csak átlátszó műanyagból vannak,ugye? És nyithatóak. Ez van szívben is,igen. Csak itt nálunk ebben a hobbiboltban nem láttam. Szerdahelyen igen.