A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

07!
De miért ilyen titkos a te neved?

d.dodó

Norka!

Itt ezen a linken meg tudod nézni!

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/quinny?cid=26588

Na és a mózesből is a piros tetszik!
Az is ugyanolyan színű mint a kocsi!
20140328174041

d.dodó! :)

Jó játék a hó játék. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Moncsy:
Egyáltalán nem ciki a piros kocsi fiúnak. Én is pirosban gondolkodom....nekem tetszik és láttam már másnál is.

bertina

07!
De azért, mert már valahonnan ismerhetünk? Vagy híres vagy?

d.dodó

007
Persze...amit apa ad nevet, azt úgysem használjátok majd, mert az lesz a második.:))) Nagyon ügyelni kell a titoktartásra. :D :D Én is Danit írattam be itt, eyébként pedig Elemérnek anyakönyveztetjük. :D :D :D

bertina

Nekem meg kék babakocsim van a lánynak! (mondjuk ugy kaptuk)

d.dodó

Dodo:
III/III-as ügynök, titkos adtokkal.:) Ügyesen csinálja:)

bertina

d.dodó! :)

Máj ném iz bond. Dzsén bond. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

bertina! :)

Khm...izé...III/III-as azért nem volnék... :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="200907?"]m írta:200907?oncsy.78! :)

Ahhhoggyy mondod. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönjük! 8)
A meglepidet pedig már meg is kaptad! :wink:

Megvan! :lol: :lol: :lol: :lol:
20140328174041

Köszi csajok akkor marad a PIROS!!!! :lol: :lol: :lol:
20140328174041

007
Na ezt legalább akkor már tudjuk.:))))

bertina

moncsy.78! :)

:wink: 8)

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Na, alig vagyok távol, erre kimaradok a játékbóóól :evil: (duzzogok)! Tudtam én, hogy azzal a négyeskével nem stimmel valami :wink: ! De amúgy nem jöttem volna rá... :roll: ! Kedves tőled, Bond, hogy esélyesnek láttál a megfejtésre, de nem 2000 után születtem :lol: :lol: :lol: !
Hatttalmas gratula a kiscsajhoz!!!!

Boo!

Légyszi csinálj te is feladványost :roll: ! Én úúúgy szeretem az ilyeneket! Én is csinálok majd a babanévhez, hogy szórakoztassalak titeket :wink: :D !

Pffff..........én erről lemaradtam.........pffff............nem igazság........pffff! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Nehogy a balos zoknit húzd a jobbra, vagy mi? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

"Az asztro este fél nyolctól fél tízig van, elég húzós, de ha kényeskedek lemaradok muszáj tartani a tempót... " :shock: :shock: :P :P :P :P :P :P :P Nemcsak a kalapomat, de még parókámat is megemelem előtted, hogy képes vagy ilyenkor tanulni. Ehhez vagy hülyének vagy nagyon elvetemültnek kell lenni... :wink: :lol: :lol: :lol:

"No hát először is: ÓVOM A MEGFEJTÉST! ... MINK NEM TUDTUK EZT AZ EL NEM HANYAGOLHATÓ INFÓT! "
Szoktam is mondani Manónak: "Jahhh, Fiam, zord az élet...!" :roll: :lol: :lol: :lol: 8) 8)

"Mivel azt mondtad, hogy az első nevét utánad kapja a másodikat apa adja, akkor az ő neve: MAMA HARI "
Affranc, lebuktam... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"JA de paraszt vagyok...

200907
GRATULÁLOK A KISLÁNYODHOZ "

Ne szégyelld, hogy kapa volt a jeled az óvódában. A lényeg, hogy böcsületes ember legyél. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönöm! 8)

"Jelentem juhtúrós zsömlét ettem"
Sehol nem vagy a libazsíros, salátás kenyeremhez képest, amit most építek be az arcomba. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: (Anyám viszont egyfolytában a súlyom miatt aggódik, holott a ma reggeli mérésem szerint még kb. fél kiló hiányzik ahhoz képest, mint amikor terhes lettem. :? Manótól meg kicsit több, mint 4 kilóval vagyok kijebb.)

"(majd veszek neki zoocsemegés perecet )"
Örökbe fogadni és simizni is leheeeeeeet? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem nincs ugyan málenkij rábot, de mivel az elmúlt hetek döglődése csak nyomot hagyott a lakáson ( :? :oops: :oops: :? ) muszáj belehúznom és ha hazajöttem kismama tornáról, akkor állhatok neki takarítani. (Amivel alapból nincsen bajom, csak olyan nehezn kezdek el mindent. :oops: :oops: :oops: De ha már neki álltam, akkor meg már le nem lehet lőni. :roll: :o :o :o :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Köszönöm neked is! :D

Azért tartottalak esetelgesen esélyesnek, mert az anyukád gyerekorvos. S mint ilyen, tudhatsz egy-két dologról. :wink:

(Amúgy jó az neked, hogy ez a foglalkozása? Az anyukák amúgy is szeretnek beleszólni, hogy mit, hogyan kell csinálni -persze, a jóindulat vezeti őket :wink: -, de egy gyerekorvos nem kihegyezett sztetoszkóppal fogja figyelni a kicsit? :roll: :lol: :lol: :lol: )
(Sose tudom: a sztetoszkóp és a fonendoszkóp ugyanaz...? :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kitaláltam valamit!
Te is csinálj rejtvényt. Én jól megfejtem, de csak neked küldöm el priviben a megfejtést. :wink: Így a többiek jót játszanak, mi meg jót mulatunk. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: (Feltéve persze, hogy én jövök rá elsőnek... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.12 00:02-kor.

Kép
Kép
200907?

Babakocsi (és egyéb cuccok) vásárlása.

Mindenki azt vegye, amit jónak vél és/vagy amihez a szíve húzza. Jó, ha tanácsokat kap az ember, de azért ne az szabja már meg a dolgokat, hogy a szomszéd vagy a keresztanyám harmadunokatesvérének a nagybátyja mit szól hozzá! :x

Őszintén szólva, mi fordítva indultunk el, mint ti. Nézegettem, hogy mik vannak és megállapítottam, hogy: aha, kurv@ jó, de legalább olyan drága ez is, az is. :x :x :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy, mi húztunk egy határvonalat, hogy X összegnél többet nem adunk ki érte. És abból válogattunk, ami beleesett ebbe a kategóriába. Örömmel jelenthetem: semmivel nem fürödtünk be. :wink: :D :D :D
Nem túl elegáns szempont ( :oops: :? ), de muszáj volt ebből kiindulni, mert azután, hogy decemberben kiderült, hogy jön Manó, még nyélbe ütöttünk áprilisban egy esküvőt, júniusban lakást vettünk, augusztusban pedig eladtuk a régit, illetve tettünk el őssejtet is.

Szóval, mindenki úgy válasszon, ahogy ő gondolja. Senkinek, semmi köze a "miértekhez". :wink:

Kép
Kép
200907?

sziasztok

Sikerült egy picit jobb képeket csinálnom, íme a trónörökös! Kép Kép Kép Kép Úgy nézem, legalább akkora lába lesz mint apának:)
Vendég

De helyeske :):):)
Vendég

Sziasztok.Látom még mindig a babakocsikat nézegetitek.Van aki már meg is vette.Egy kis segítség.Találtam egy oldalt, ahol szuper babakocsi,jó minőség és olcsóbban megkapod, mint máshol.

http://bolthely.hu/babyshop/id/00548_Ne ... _Babakocsi

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=CBG

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Miért nem mész haza??? Fénysebességgel?
A Kende mindkettőnknek tettszene, de van a családban :(
Most keresgéltem pár nevet, nekem tettszik pl. András, Botond, Szabolcs, Zsombor esetleg Zétény
Sulák András Dénes, az nem is hangzana rosszul. Névkeresgélés közben előfordul, hogy "megszólít" egy név, most az Andrással voltam így. Persze ez sem lesz jó, mert tucatnév :evil:
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem.
Az ultrahangon mindent rendben találtak és az orvos a korom és ez alapján és
a kombinált tesztem alapján úgy vélte,hogy felesleges a magzatvízvétel.
szóval szerinte minden rendben van...

BPD:42mm OFD:54mm HC:152mm
Ad1:41mm AD2:41mm AC:130mm
FL: 26mm HUM:26mm
magzati súly 230 g(+-10%)
korának megfelelő

007!
akkor a megérzésem jó volt,hogy kislány csak nem tudtam a megfejtést.

moncsy!
szerintem is jó a piros babakocsi.

Kép
Kép
csibe83

csibe

örülök hogy mindent rendben találtak :)
Vendég

Laza 8000000 karakterem szállt el az éterben :evil: :evil: :evil: !
Majd újraírom, de most nincs türelmem! Pffff........

KépKép

KépKép
kicsidodi

én is örülök,bár azért még kételkedek,de közbe meg érzem,hogy minden
rendben van.totál hülye vagyok.azért jobb lett volna,ha minden leletem jó...
csak azt nem értem,hogy ugyanazt csinálták itt,mint a margitban és ott mégse voltak
biztosak vagy hogy van ez???

dobok táblát a friss adatokkal...

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

remélem érthető voltam és értitek a dilemmám...

Kép
Kép
csibe83

csibe

én teljesen értem a dilemmád. Én is úgy érzem, jobb lett volna ha negatív a vértesztem, még így is hogy amnio is volt. Hiába lesz negatív az eredménye egy icipici kétely mindig ott marad. Legfőképp, hogy tegnap már nem is tudom melyik doki azt mondta, persze, az amnio eredménye biztos, de azt is csak emberek csinálják...Mit mondjak, ettől picit felborzolódtam. Minek ilyet mondani egy amúgy is aggódó kismamának? :evil:
Vendég

úgy látom a kiscsajok vezetik a mezőnyt. Egyenlőre :D
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:22-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:23-kor.
Vendég

Sziasztok

Moncsy mi is piros babakocsit vettünk, pedig akkor még nem tudtuk a nemét, de azért választottuk azt mert az szerintem olyan szín amit fiúnak is lehet.

Boo Ha rosszul érzed magad, szerintem menj haza. Babakocsi meg egyéb vásárlása. Én is sokaktól megkaptam hogy miért ilyen drága babakocsit veszünk, mert szerintük ez tök felesleges, meg az olcsbb is megteszi.
Mi is úgy választottunk hogy elmentünk kinéztük mik vannak, meg a neten is nézegettem, de valahogy mindig vissza kanyarodtunk ehhez a bébé comforthoz. Nekünk is a fő szempont az volt hogy strapabíró legyen, és nagy kerekű, valamint hogy átfordítható karos.
Ez volt az ami a legszimpatikusabb volt. Először én nem akartam, mert drágállottam, de párom azt mondta hogy az előző gyerekeknél nem tehettük meg hogy ilyen babakocsit vegyünk, most igen,. akkor ő szeretné ha ezt vennénk meg, főleg hogy nekem is tetszik. Így beadtam a derekamat és nem bántam meg. Párom most is tegnap mondta hogy örül hogy ezt vettük meg, és hogy milyen jó lesz majd a kicsinek, mert kényelmes lesz.
Innentől kezdve engem sem érdekel ki mit mond.
Azt is megkaptam minek annyi ruhát vásárolni, mikor van az előzőekről, csak azt felejti el mindenki hogy nekem nem volt nyári gyerekem, és amik ilyen pici ruhák vannak azok vastagok, azt nem adhatom rá a nagy melegben.

Csibe örülök hogy minden rendben volt az uh-on.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:23-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:24-kor.
Vendég

Tizenkét óra tizenegy perc. 007-es ügynök bejelentkezik és elkezd visszaolvasni. 8)

Kép
Kép
200907?

007!

Abszolút jogos a kérdés, mert általában az orvos ,és tanár szülők gázak, de anyu rendhagyó! Tényleg! Nemhogy "normális", de az átlagosnál is jobb :D ! Férjem is nagyon szereti, és minden barátunk irigykedik ránk :lol: ! Persze ő szerencsére el tud vonatkoztatni, szóval mindenekelőtt szülő és barát, és mint ilyen meglepően aggodalmaskodó, de nem tolakodóan! Csak akkor ad tanácsot, ha kérdezem, és nem nyomul az "okosságaival", hogy mit hogyan kéne! Egyáltalán nem sznob, minden társaságban megtalálja a helyét nem csak az "agyak" között érzi jól magát! Sose cseszegetett, hagyta, hogy menjünk a fejünk után, de mindig ott van, ha kell! Nem füveken kellett felnőnöm, de mindig egészséges, jó minőségű kaját kaptunk!
Gyerekkoromban sose kellett orvoshoz mennem, és mindig időben és megfelelően volt kezelve a bajom. Kamaszkoromban mindig volt orvosi igazolásom :wink: , és nem egyszer sgített anyu a kétségbe esett barátainkon egy esemény utáni tablettával, vagy fogamzásgátlóval egy jogos kis dorgálás után.
Most sose kell várnunk sehol hónapokat az előjegyzések miatt, és mindig a legjobb szakemberekhez irányít minket. A terhességem alatt pedig egyszer sem kellett 15 percnél tovább várnom se orvosra, se vizsgálatra! Mindenki kedves, és segítőkész velem, boríték nélkül is. És ha betegek vagyunk csak áturunk anyuhoz, mert nála élből ott a komplett patika is! :lol:
Szóval én baromira örülök, hogy anyu orvos, mert csak a jó részét kapjuk emberileg! Arról nem is beszélve, hogy baromira büszke vagyok rá, mert mikor még az intenzíven dolgozott (amíg be nem zárták a Schöpf-Méreit), szó szerint életeket mentett. És baromira dagadt a mellem, hogy anyukám ma 4 gyereket mentett meg!
Persze nagyon sokat dolgozik, és gyakran ügyelt gyerekkoromban is, de imádja a munkáját, és nekem ez a természetes!
Amúgy meg kell hogy mondjam, én nem szeretem az orvosokat, idióta sznobok, de anyu tökre nem olyan.

A fonendoszkóp és a sztetoszkóp pedig szerintem ugyanaz, de lehet ezt Gabi jobban tudja :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, még az esküvömön is tündéri volt: kifizette a felét (kérés nélkül), mégsem ugatott bele mindenbe, csak amiben tanácsát kértem! Bezzeg anyósom okoskodott, pedig egy ft-ot se adott :evil: ! A lagzin viszont úgy páváskodott, mintha az egész az ő érdeme lenne (és ez nem is nekem, hanem a férjemnek tűnt fel :x )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka!

Bondnak kislánya lesz :roll: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tizenkét óra harminc perc. 007-es ügynök elkezd írni (és közben húzza a száját, mert muszáj volt vezetékesről mobilt hívni, a másik fél pedig egy csomót csacsogott az ő pénzén, holott ezt jövő héten is megbeszélhették volna... :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

mindjárt kész az aranygaluska, már terjeng a sütőből az illata :D
Vendég

sillia! :)

Teljesen jók a képek! :)

A lábánál nem a méret a lényeg (elég, ha a földig ér :lol: :lol: :lol: :lol: ), hanem a darabszám.

Apa gyógyul? Neked sikerült nem elkapnod a kórságot?

Hogy mi a tömegnév és mi nem. Lehet, hogy az András gyakoribb mint a Zétény, de ha megnézed azt a linket, amit korábban írtam neked, akkor ott van, hogy idén eddig mely neveket adták a leggyakrabban. És Zétény bizony virít ezerrel... :shock: :wink: :wink: :wink: :wink: :shock:

Aranygaluskát ideide ezerrel!!!!! (Remélem, bor sodó van hozzá... :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: )

boo! :)

Elkéstél... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nehogy hazamenj! :evil: Elvégre azt mondtad nekünk, hogy csak heti két napot fogsz dolgozni. Ehhez képest csak tegnap voltál otthon. Szarul vagy, de tarts ki, mert szegény szociális Vízöntőd belefolytja magát a kancsójába, ha hazamész, hogy meggyógyulJATOK. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

csibe83! :)

Ha a Barossban azt mondták, hogy minden oké, akkor az úgy is van. :wink: :D Ne emészd magad mindenféle csacska kérdéssel (bár, megértjük), hanem örülj ezerrel! :wink:
Az AFP sok mindent elárulhat, de sokszor csak kamuzik. A SOTE-n van olyan géppark és szakember gárda, akik és amik kifejezetten a speckó dolgok kiszűrűsével foglalkoznak. Ezért küldenek mindenkit oda országosan. (Nem csak emiatt, hanem más okokból is)

Igen, te is ügyes voltál eltaláltad. És az tipped melletti szilárd kitartásodért ezennel "Bulldog" különdíjjal jutalmazlak. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Köszönöm, majd átadom Leventének. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
(De mit mondjak Huginak? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

kicsidodi! :)

Esetleg örökbe lehet fogadni anyukádat...? :roll: Cserét nem ajánlok -annyira gonosz azért nem vagyok :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: -, de időnként azért rám férne egy jófej mami. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Tizenkét óra ötvenegy perc. 007-es ügynök elkezdi írni a mai napját.

Kép
Kép
200907?

007

vaníliasodó lesz hozzá.
Apa azt írta már jól van, én még nem tudom elkaptam-e, ma már kétszer hirtelen elkapott a hasmenés és a hányás ingere egyszerre. De csak pár percig tartott és nem lett baj.
Remélem legyűröm a bacikat(vagy vírusokat)

Dodi anyukáját én is szívesen kikölcsönözném időnként...

Megnéztem a 2007-es névlistát, András a 21. a százas listán. Ez persze engem nem zavarna.. Azt gondolom sok víz lefolyik még a Dunán mire a gyerkőcnek neve lesz
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: