Újra itt ...
Azt hiszem, Saci elért egy újabb növekedési lépcsőt... óránként szopizott, és teljesen kiszívta a cickókat... pedig azok rendesen tartották a lépést az igényeivel

de a kis mohó továbbra is úgy szopik, hogy 5 perc teljes energiával, aztán vagy 1 óra büfi, mert telenyeli magát levegővel... nincs ötletetek, ezzel mit tudok kezdeni? Persze a tej egy része is kicsorog a mohó kis csőrikéjén... nem tudom, mitől fél, soha nem vettem el tőle a cickót, és más sem
Én ma sem merek kimenni, itt továbbra is őrült szél van

lobognak a fák...
Batkata, Zitocs: hááát, római légiós óhajt lenni a drágám, nem kis feladatot kreálva ezzel nekem

filcből készül a sisakja és a páncélja. Sajnos nem sikerült olyan szuper filcet beszerezni, mint tavaly a viking jelmezhez

(ott csak a sisak készült belőle)
Batkata: ez a hastánc nagyon jó

pont a hittanosra?
Egyelőre nagyon lassan haladok: Saci óránként eszik, ami a büfiket is beleszámolva szinte egybefügg, de ha ez kell neki, hogy tele legyen a pocó, akkor tömöm a kislibámat
Viszont ma kétszer is visszamosolygott, és ez már tuti direkt, és nem ösztönös kis mosoly volt a pofikáján

Anya kapta az elsőt

(szombaton)
Védőnéni: nálunk alapos: cipőt le, kézmosás, végignézegeti a babát... az 1 hónapos vizsgálatra azt mondta, hogy nem feltétlen szükséges, csak a papírok miatt ne vigyem be, csak ha szép idő van. Merthogy itthon nincs mérleg, ezért az mindenképpen kimaradt volna (ő meg biciklin nehezen cipeli el), ha nem viszem be. Végülis véleménye szerint ránézésre is szépen fejlődik Saci. De azért bementem pénteken

csak hogy lepapírozzuk, hogy szépen fejlődik
Ha Saci alszik, amikor jön, akkor beszélgetünk egy kicsit arról, miket csinál Saci, hogyan eszik, mennyire van tejem, stb... aztán, ha végeztünk, és Saci még alszik, akkor felkeltjük. Ez eddig egyszer fordult elő, akkor is már ébredezett.
Katuska: Máté tudja, mitől döglik a légy

egy kis fürdető ide, egy kicsit több oda

csak szép lesz tőle a bőre

ű
Szépen növöget Petra
Krisz: nagyon szép Ádám
Úgy aludnék egyet

de most nincs rá időm