Sziasztok! Testvérfelállót keresek, májusban fog születni a 2. babám, könnyebb lenne így a közlekedés. Ha valaki már nem használja és eladná, kérem hívjon! (max. 5000.-ig) Ferenczné Gál Andrea mobil: 06/20-438-4501 Otthoni: 339-4924
Sziasztok! A változatosság kedvéért én is testvérfelállót keresek. Ha van valakinek eladó szívesen megvenném. email: toth_rita@freemail.hu Tel: 0630211 49 67
Nekem lenne egy eladó testvérfelállóm lapracsukható babakocsihoz (pl. a mozeskosaras ilyen) 7000 Ft. Van hozza egy olasz babakocsi is , A 2 együtt 15000Ft.
Sziasztok! Novemberre én is testvérfelállót keresek. Bergon babakocsihoz( lengyel típus ), széles. Újonnan úgy tudom kb. 14e Ft, én csak a felét adnám érte. Móni::)))
Sziasztok! Én nem olyan rég vettem egy hasonlót, mint a kiddy board, csak két lépcsős, illetve az alsó foka lépcső, a második ülőke. Bármilyen babakocsira rögzíthető és mi nők is össze tudjuk szerelni elég egyszerűen, bár a leírása igen komplikált. Újonan 11e Ft, de erre legalább le tud ülni a nagy ha elfárad. Az Elefánti bababoltban vettem a VIII. kerületi Baross utcában. A házszám azt hiszem 69. De erre nem esküszöm meg. Szerintem ez jobban megéri mint 10-ért az egy lépcsős.
Én háromkerekű babakocsihoz (Bébé Confort - Everest) keresek testvérfelállót. Nyárra kéne (de tapasztalataim szerint ilyen cucc keresését nem lehet elég korán kezdeni.) Ide lenne jó választ kapni, mert a postaládámmal nincs minden rendben.
Szintén testvérfelállót keresek, de Graco babakocsihoz. Enyhén szólva amatőr vagyok a témában, fel tudna valaki világosítani, hogy ezek a testvérfelállók léteznek minden babakocsihoz, vagy univerzálisak? Még egy dolog érdekelne: ha a kocsinak nem állítható a tolókarja, akkor hogy lehet megoldani, hogy elérjem a tolókart kényelmesen. Szóval hogy férek oda, hogy tolom a kocsit, ha ott van a lábam alatt a "nagy"? Előre is köszönöm!
Van a kiddy board, ami minden kocsihoz jó, aminek a hátsó kerekei össze vannak kötve, és van a buggy board, ami az esernyőkocsikhoz van. Előbbi a rúdhoz van rögzítva, utóbbi pedig a két kerékhez valami spéci jópofa módon
Mindenképp érdemes a tesót is vinni a próbára, mert nekünk pl. minkét babakocsink olyan, hogy hiába lehet rátenni a felállót, sehogy nem fér oda Zsófi. A tolókaron belül nincs elég hely, meg ahhoz alacsony is, ha meg mögé áll, akkor hanyattesik, úgy kell homorítania. Akkor tuti jó, ha olyan a tolókar, mint az esernyőkocsiknál, vagyis 2 külön foggantyú.
Solya, De ha nem csukod ossze, akkor sem jo, mert a rud racsuszik a kerekekre! Nekem van egy kiddym, de emiatt mar nem nagyon tudjuk hasznalni! Amig melykocsival szambaztunk, addig jo volt! Viszont a lapracsukhato babakocsikhoz tokeletes a kiddy is.
Sziasztok, en is filozom a vételen, nekem is az az aggalyom, amirol rjuli irt, hogy hol fer el a nagyteso? A tolokar es koztem? Ha teszek fel ilyen felallot, akkor az atfordithatosagat a babakocsinak felejtsem el? Vagy "attetelesen" is lehet tolni a felallot? Akkor hol kapaszkodik a nagy? Mert nyaron az ujszulottnel biza neha jol jon a forgatas. Es konnyu fel- es leszerelni oket, mondjuk az autoba valo ki/bepakolaskor?.
Sziasztok! Ma láttam egy anyukát aki tolta a kocsit a babákkal és a testvérfellállón állt a nagyobb gyerek és a tolókart fogta és az anyuka is...és a vázra volt erősitve a felálló két vége ....jól kifejeztem magam?? továbbra is keresek testvérfelállót???üdv.vera
Áfonya, én tavaly vettem a Mega Toys-ban egy feállót. A babakocsim 2001-es Pierre Carden. Nem passzol össze igazából. A nagyobbik fogja a tolókart, amit én is tolók. Nem nagyon kényelmes mert előttem áll a gyerek alig van hely, hogy lépjek. Szerintem ha alacsonyabb lennék nem is lenne jó. Vicces látvány lehetünk. Igazából akkor használom ha nagyon muszály, gyorsan akarok haza érni. Két gomb benyomásával lehet leszedni a kocsiról a felállót, valamit (nem tudom a nevét) kell a babakocsi vázára szerelni és abba lehet bepattintani a felállót. Drága volt, viszont nem kényelmes, de nekem nagyon sokat segített már amikor sietni kellett a szoptatás miatt. Én egy szatyorba szoktam rakni és csak akkor rakom fel ha kell. Boltba nem nagyon lehet vele közlekedni. Átforgatni nem tudod a kart ha rajta van. Ezért is cipelem külön. Ha van rá mód úgy kell venni, hogy a saját kocsidhoz próbálni. Az enyém ha nem jó a könnyű kocsimhoz eladó lesz a nyáron.
Változatosság kedvéért én is testvérfelállót keresek. Itt a játszón egy anyuka 8 ezer Ft-ért ajánlja a sajátját (de legalább kölcösn adja kipróbálni mielőtt kifizetem). Szerintetek használtan az jó ár érte? (Svéd típus és ő állítólag 15ezerét vette).
A kölcösnkapott testvérfelálló az én nagy kocsimra sajna nem jó, ezennel a tulaj nevében meghírdetem:
Újszerű állapotban alig használt buggy board testvérfelálló 8ezer Ft-os irányáron eladó. Érdeklődni lehet a tulajnál a 06 30-936-61-34-es mobil számon.
Erika! Engem érdekelne. Nem esernyőre csukhatóó babakocsihoz csatlakoztatható? Olyasmi kocsim van mit a nem sport teljesen fektethető Pierre Cardin-ek.
Norci, ne haragudj.... annyi minden összejött, ráadásul a Kissebbem elég beteg, nagyon megvisel minket, egy halom olvasatlan levelem is van... Szóval, ez a felálló a szélesebb fajta, így a tolókar alatt kell lennie egy függőleges váznak, amire ez felszerelhető. Lehet, hogy este tudok képet küldeni róla, adatokkal együtt.
Hű ezt nem értem, légy szí küldj fényképet, akár a e-mail címemr is, így nem teljesen világos.
Amit próbáltunk azt is a függőleges részre kellett rakni, de nem stimmelt, úgy nmem tudtuk tolni a kocsit bolygókerekek nagyobbak voltak. Véletlen nem egy tolókarral majdnem párhuzamos alsó vázt akrtál írni? Igazából olyat keresek ami arra a keresztben lévő vázra kapcoslható.
Nekem van egy eladó testvérfellépőm, minden babakocsihoz jó, kivéve a sportkocsikat. Szép nagy kerekei vannak és narancssárga. Zuglóban lakunk. 4000 Ft. Ritkán kerülök internetközelbe, a számom ezért: 06 20 5608586