Sziasztok!
Tencsi: örülök, hogy megvagytok, jól vagytok! Vikidnek jobbulást kívánok!
Erpé: Lucának is volt Samuhoz hasonlóan olyan időszaka, amikor nem akart énekelni/mondókázni. Valahogy nem érdekelte. Esetleg kérdezz rá a bölcsiben, mert ő csak itthon nem akart, de a bölcsiben a többiekkel volt kedve. Aztán most megint nagyon fújja, főleg rajzolás közben. Most ez a párosítás a kedvenc időtöltése. De én is úgy látom, ismerős gyerekekkel összehasonlítva, hogy nagyon eltérőek lehetnek ebben is, meg folyton változnak is.
CTG-re nem a kh-ba kell mennem, hanem a Béke téri rendelőbe, holnap is megyek, meg már múlt héten is voltam.
Kukli: jól nézel ki!
Pulcsi: van olyan fogigátló, neve nem jut eszembe, ami nagyon kíméletes, havonta egy gyűrűt kell a hüvelybe felhelyezni, a májadat sem terheli.
gyerekproject: elvben benne lennénk a harmadikban, de nagy esélyem van az ikerterhességre, így ez elég nagy visszatartó erő. Apukámnak és az egyik húgának is volt ikertestvére, és két unokatestvérem is beikresedett a közelmúltban. +Luca előtt volt egy bagatell nőgyógyászati problémám, ami miatt meguháztak, és akkor éppen két érett petesejtem volt.

Így most, az első uh alkalmával is nagyon izgultam, mert kívűlről jópofa dolognak tűnik az ikresség, de (ha már egészségesek, akkor hagyján), de ha lehet, inkább egyesével hordanám ki őket. De ugye nem kívánságműsor...
Amúgy mi nem akartunk kis korkülönbséget, ez így nagyon jó volt, hogy négy évig csak Lucára fókuszálhattunk, meg jó volt egy évre visszamenni dolgozni is, és újult lekesedéssel belevágni a következő gyerkőcbe.
Vizesedni én is elkezdtem, ez már a vég, Kistesó helye szűkös, állandóan feszegeti magát, de szerintem még van két hetem. Éjjel nagyon görcsöltem, némi rendszerességet is felfedezni véltem, de abbamaradt.

Sebaj, már tényleg nincs sok.