A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Megyünk egy kis télesti sétára!
Mostantól napi kettővel próbálom kinyúvasztani éjjelre a Gombócot. A déli sétáa már megvolt. Most egy kicsit csalunk, mert anyára rájött a szakirodalom-falás, ezért westendezünk egy nagyot, lerohanjuk a Librit!

Kép
zölddisznó

Gabi! Ezen jól látszik, hogy Buci Nudli "kicsit" jobbos, amiről beszéltünk. A bal kezét fel is szokta emelni.
Kép

Kép

Kép
zölddisznó

Szép havas téli estét! :D

itt is szakad a hó és már minden csupa fehér.. iimádom.. én is akarok télesti sétááát!!

oltáson túl vagyunk annyira nem is sirt, mikor a ruha felkerült már minden rendben volt.

Holnap megyünk a másik féle tápi receptjéért. Itt is a doki néni írja fel.

Kép
eszterke24

Bernuska!
Logikus amit írsz,eddig ezen nem is gondolkodtam (mármint hogy estére kiürül a cici) :oops: :oops:
Na mindegy, marad a másfél oránkénti evés. én nem is tudnám a 3órákat összehozni Vinzenttel. :? Éhen halna!!!

A hasrafekvést mi is inkább igy gyakoroljuk,ahogy ti. Ha rajtam vagy páromom fekszik a hasán, fel se tünik neki. Sokszor szó nélkül elvan, és fejét emelgetve nézelödik akár fél órákat is! :wink: :wink:

Zöldi!
Vinzent is szokott igy féloldalasan feküdni. Ez baj????? :shock: :shock:
susy75

Susy! Nem feltétlenül baj, de Hanna háton fekve is jobbra-hátra néz (majd azt is lefotózom). ez lehet jele egy fogozott nyaki izomtónusnak, ami valószínűleg magától kompenzálódik, de én szeretekelébe menni a dolgoknak. Hannánál a fejbiccentő izmok renyhébbek, egy kicsit hypotón, azt is fejleszteni kéne szerintem.

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Itt Vinzent is hasonlóan féloldalas! Ugye?
Na majd odafigyelek én is erre!
Kép
susy75

Zöldi!

Ment a pénz.
Mégegyszer köszönöm!

Ha már témánál vagyunk engem is érdekel. Miből látszik Hannán(a képeket figyelve), hogy kicsit "jobbos"?

Ja a másik! Westend. Plázaimádó vagyok, de nem merem bevinni az influenza vírusok idején, ezek szerint az ellenanyag védi őket? Szerinteg nem kahatnak el semmit?
csurimuri

Nálunk eddig ez a legjobb, amit tud, de aztán szinte rögtön sír...

Kép

Úgy döntöttem, sétizünk egyet fürdés előtt a hóesésben hármasban :)

Kép

Kép
gabilany79

Susy! Ha állandóan így tartja, akkor igen, de ha csk pillanatnyi, akkor nem.

Csuri! Szívesen. Szerintem nem szabad burokban nevelni a kölköket, de én sem engedek senkit közel hozzá. A családtól sokkal inkább elkaphatják, ha puszilgatják a bébiket, mint az utcán és egy könyvesboltban. Szerintem.
Nézd meg a képen, hogy Hanna jobbra dönti a fejét, és felemeli a jobb kezét.

Kép
zölddisznó

Nálunk Dani imád hason lenni... van amikor jobban megnyugszik, ha a hasára fektetem! És azt hiszem ő is inkább a jobb oldalára szokott átfordulni...

Holnap vásárolni viszem a pasikat... végre kimozdulunk úgy rendesen!

Kép

Kép
dcili81

Az oldalra vagy hasrafordulás már kötelező ennyi idősen??? Zsófi még csak néha billen hátonfekvésből oldalra, de szerintem a terpeszpelus miatt nehezebb neki ez a projekt.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok Csajok!

Csak kérdezném, mert látom most erről is szó van, hogy az baj, hogy Gergőt ha hasra teszem a kezével nem igazán akarja kinyomni magát. Mindig visszatornázza maga mellé, a fejét pedig van hogy felemeli, van hogy a takaróba nyomja az arcát és van, hogy valamelyik oldalra fordulva leteszi a fejét.

Amúgy megtalálta a kis kezét. Megy ezerrel a szopogatás, nyáladzás. Már rá is fókuszált. Édesen bandzsított.

Mindenki bébije olyan édi!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

hahó

hát lehet az én kisbabám a ducisága miatt, de nem fordulgat semerre a hátáról és hason is kb azt csinálja amit Gabriellbaba. pedig tudja emelni a fejét mert ha az ölünkben van nagyon magasra emeli de hason a takarón v ágyon utál lenni. mi 25-én visszük dévényre majd kiderül. viszont már előre félek mert mondták h fájni fog neki és tök sokáig tart és nem is lehet hozzányulni jajj nekem :cry:

holnap megyünk védőnénihez méricskélni olyan kiv vagyok egy hónapja nem mértem!

viszont ugy néz ki tejcsim helyrejön...:)

urticát sztem abba is hagyom mert úgy értelmeztem a leiráson h ha beindul a tej addig kell szedni. boci, ezt neked isrtam elsősorban.

andy

Kép
andy30

[quote]A írta:z oldalra vagy hasrafordulás már kötelező ennyi idősen???

Berni! Dehoooogy! 6 hónaposan "követelmény".

Gabidani! Teljesen visszateszi maga mellé kinyújtva?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi! Én holnap 5-kor megyek a Dévényes nőhöz, múlt pénteken hívtam, akkor adta ezt az időpontot. Ha szeretnéd megkérdezem neked, hogy tudna-e korábbi időpontot. Amúgy 4500 pénz lesz a vizsgálat.

Fejforgatás: Domi felemeli és forgatja (emelve) jobbra, balra. Ezt tudja az én kis csillagom.

manna
mannababoca

Zöldi!

A segítségedet szeretném kérni szoptatás ügyben. Ott tartunk, hogy a gyerekem nem akar szopizni, a tejem meg csak fogy. A tesod, vagy valaki más szakember segítségét szeretném kérni.
Köszi előre is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi!

Igen maga mellé kinyújtva.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok.

nekem nincsen hason mert nem szereti. az ágy ugye döntve van de holnap kapok egy játszó szőnyeget és ott kíméletlenül hasra rakom mert nem emeli a fejét hason. Ő nagyon hátrafeszíti magát. Tuti bele fognak kötni a khba jövőhéten emiatt. :cry: ma 11 hetes :lol: :lol: itt már se híre se hamva a hónak :cry: :cry: :cry: szánkózós havat szeretnék minimum 20 centiset!!!!!!!!!!!!!!

baba képek iszonyat éédik :lol: :lol: :lol:

nekem csak 50-et hízott egy hét alatt most :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

[quote="isarenikő"][ írta:isarenikőcolor=green]Zöldi!

A segítségedet szeretném kérni szoptatás ügyben. Ott tartunk, hogy a gyerekem nem akar szopizni, a tejem meg csak fogy. A tesod, vagy valaki más szakember segítségét szeretném kérni.
Köszi előre is![/color]

eniko. nalunk ugyanez (volt, van) a helyzet. Sophie nem szopizik rendesen (cicin lenni imad, es minidg megnyugtatja), igy nalunk is par nappal a korhazbol valo hazajovetel utan par napra csopogo cicik gobi sivatagra valtottak. fejessel sikerult megmenteni egy keveset,de mivel azota sem szopizik rendesen, sajna tapit is kell neki adni.
nem tudom, hogy mivel lehetne javitani a helyzeten.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. es mi van ha ilyesmi "baj" van a baboval, de nem veszik eszre? itt ugye nincs devenyes torna. es nem hiszem, hogy ilyesmit neznek majd.

ma elvergodtem az olvado hoban lemeretni Sophiet, erre nem ma van a rendeles, hanem holnap. :? :oops: azt hiszem, hogy kihagyom, mert egy remalom volt eljutni oda. hetfoig kibirjuk. akkor megyunk a "6 hetes"(itt 8 hetes) ellenorzesre, plussz oltasra.

nagyon edesek es ugyesek a babakuszok. Sophie meg csak epphogy emelgetni a fejet. neha kiflizik, de nem sokszor. a kezemben viszont mar nagyon szepen emeli a fejet. nagyon erosek a labai, allandoan "allni" akar. nem baj ez?

nalunk is megy a kez ragcsalas, szopogats ezerrel. Sophie ket hetes kora ota tuszkolja a kezet a szajaba, de most mar egyre jobban nyaladzik is hozza.
zoldi. milyen szakirodalmat vadasztal a libriben? jo volt a westendezes?
elvihetem setalni Sophiet a kenguruban kifele forditva, ha kezeslabasban van? (kapucnis)

KépKép
KépKép
mush589

van masnak is problemaja a frissitessel ezen az oldalon???

KépKép
KépKép
mush589

Mush!

Én ha újra töltöm az oldalt a kék nyíllal rendesen frissít!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zöldi, ülős kengurúba belerakhatom már? Az van ráírva h 1-8 hónapos korig. Elvileg igen.. Gyakorlatilag is?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida:nekünk van kengurunk és használjuk.ugyhogy szerintem igen..probálnék képet felrakni de nincs adatkábelem.pár nap és szerzek.

mi jol vagyunk.Vivike csak cicizik annyira boldog vagyok.,
hazahozos:3240gr
7 hetes :4700gr

Kép

Kép
nikianya21

[quote]I írta:lyenkor mit csinálsz a cicijeiddel?

Zöldi! 6óra óta ébren voltam, és figyeltem, mikor akarnak szétdurranni. :wink: Egyébként 6 órára vagyok "hielesítve, általában akkor szokott kelni. Érdekes módon ahogy egyre többet aludt Szabi éjszaka, a cicim szépen alkalmazkodott hozzá. Eleinte a hajnal 3-at is alig bírtam ki, mostmár 6-ig bírom, de ez csak éjszaka! Nappal 3 órahosszát is alig bírok ki (minden alkalommal 2 ciciből szoptatok). Úgyhogy szerencsére ez az éjszakai alvás nem ment a mennyiség rovására.

zsebi_baba

Niki köszi a választ! :)

Mennyit gyarapodott Vivi :shock: :D nagylány! Egyelőre Noel is csak cicizik. Remélem ez még így is marad egy darabig.

Nálunk súlyfejlődés:
hazahozós: 3070 g
7 hetes: 4030 g

Nem túl nagy, de azért fejlődget. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Manna! Köszi, de nekem a te dévényesed valószínűleg messze van. Ki ő, és hol nyúz?

Enikő! Mi a konkrét kérdésed? Csak anyatejes Milán? Vagy tápszert is kap?

[quote]I írta:gen maga mellé kinyújtva.

Gabidani! Asszem 9 hetesen már könyökölni kéne. Egyáltalán nem teszi előre a kezét? Vagy a vállához?

[quote]n írta:ekem csak 50-et hízott egy hét alatt most

Vera! A fotókon is látszik, mennyire alultáplált a bébid. :)

[quote]z írta:oldi. es mi van ha ilyesmi "baj" van a baboval, de nem veszik eszre? itt ugye nincs devenyes torna. es nem hiszem, hogy ilyesmit neznek majd.

Musi! Előbb-utóbb észreveszik, mert elmarad a mozgásfejlődése, mivel nem tudja megcsinálni, ami kellene hozzá. Pl. nem fordul meg, nem kúszik...vagy csak jóval később mindezt.

[quote]S írta:ophie meg csak epphogy emelgetni a fejet. neha kiflizik, de nem sokszor. a kezemben viszont mar nagyon szepen emeli a fejet. nagyon erosek a labai, allandoan "allni" akar. nem baj ez?

A kiflizés lehet intő jel. Gyógytornász sincs?
Az "állni akar" az egy reflex.

[quote]z írta:oldi. milyen szakirodalmat vadasztal a libriben? jo volt a westendezes?

Murkoff-Eisenberg-Hathaway: Az első 12 hónap
William Sears: Éjszakai gondoskodás
Alvásról, altatásról... La Leche Ligás alapelvű, ami nekem nagyon bejön. Már falom is!
...meg még egy csomót kinéztem :oops:

[quote]e írta:lvihetem setalni Sophiet a kenguruban kifele forditva, ha kezeslabasban van? (kapucnis)

NEM! A gerincnek még nagyobb korban sem tesz jót. Babáknál az a természetes tartás, ha feléd gömbölyödik.

[quote]Z írta:öldi, ülős kengurúba belerakhatom már? Az van ráírva h 1-8 hónapos korig. Elvileg igen.. Gyakorlatilag is?

Dokim (és tesóm) azt mondta, hogy ha már jól tartja a fejét, vagy ha te tartod, vagy ha a kenguru olyan, hogy teljesen rádsimul, és oldalt is meg van támasztva. Kapucnik overálban én már viszem Hannát, mert - ahogy a képeken is lárszik - jól megtámasztja neki.

Két hét múlva elkezdenek "lejárni" a fagyi-tejeim. Ha valaki kéri a "macskájának", nagyon szívesen odaadom (és folyamatosan az egy-két hét múlva "lejárókat" is). Természetetsen kizárólag verbális hálálkodás fejében. :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok Csajok!

Zöldi!
Köszi a megnyugtató választ átfordulás ügyben. :-D Már Zsiráf és Gabi is írta, hogy átfordul csemetéjük, ezért aggódtam, hogy hátha már ezt is kell tudni. :-D

Basszus, én eddig nem paráztam semmin Zsófival kapcsolatban, de az elmúlt napokban sokszorosan bepótoltam a lemaradásom ezen a téren. :-D

Holnap megyünk koponya-, hasi UH-ra. Megkésve bár... Azt mondták, hogy vigyünk innivalót a babának, mert üres gyomorral és tele hólyaggal kell, hogy készüljön a felvétel. Mondtam, hogy anyatejes. Erre ők: még szopik? Akkor vigyünk lefejt tejet... :evil: Basszus, nem érdekel, ha kell a tele hólyag, cicire teszem ott és kész. De hogy lesz ezzel párhuzamosan üres a gyomra, azt nem értem. :-D

Kép
Kép
lbernuska

mush:
Alapból itt sem nézi meg Dévényes a gyerekrt, hacsak el nem viszed önszorgalomból. Észre fogod venni, ha nem úgy fejlődik, Annánál pl. úgy volt, hogy elkezdtem aggódni, hogy 6 hónaposan nem fordul hasra, aztán 11 hónaposan nem mászott, nem ült, nem kutyázott, csak hasalt. Így jutottunk el a tornára, de akkor sem úgy, hogy bárki is küldött volna... :? (mellesleg ez az orvos feladata lenne, neki ki kellene szűrni az ilyen jellegű problémákat, ésszakemberhez küldeni..)

kenguru:
A kenguruban kifelé fordítva csak bizonyos idő után szabad, csak azt nem tudom mennyi ez a korhatár... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

lbernuska:
érdekesez, én kérdeztem, hogy hogy menjünk a hasi uh-ra, és azt mondták, hogy nyugodtan ehet előtte :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kész a fincsi meggyes pite: :D

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Egy kicsit panaszkodni jöttem. Jaj, lányok nagyon szomorú vagyok. :cry: :cry: Tibcsikénél már volt korábban is hasi UH, ahol megállapították, hogy a bal veséje hiányzik, nem fejlődött ki, de mivel a méhen belüli UH során soha nem említették, sőt, minden papíron az van, hogy rendben van, így bíztunk benne, hogy csak mivel pici fiú volt még nem látták jól, de hétfőn voltunk megint, ahol ismét azt állapították meg, hogy a bal veseágy üres.Tudom, hogy így is 100%-os életet élhet, mégis annyira szomorú vagyok, hogy el sem tudom mondani.... :cry: :cry:
Ráadásul, nagyon-nagyon beteg a nagymamám :cry: , nagyon idős már, dec.04-én töltötte a 96 évét. Sajnos a dédunokáit még nem is látta és hát nem is merjük elvinni, mert a múltkor is hasmenéses, hányásos betegsége is volt. Úgy félek, hogy már nem lesz alkalmam elvinni hozzá a fiúkat és persze én sem tudok elmenni meglátogatni. :cry:
Szóval van mit panaszkodni, de azt szokták mondani, hogy minden rossz után csak jó jöhet....

verzso

Jaj,Verzso. :( Tibcsikét nagyon sajnálom, de az a lényeg, hogy teljes életet élhet így is! És drukkolok hogy nagymami lássa a dédunokákat!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Verzsó! Ó, drága Tibcsike! De tényleg nem lesz baj, mert teljesen el tud látni minden feladatot egy vese is. Puszilgasd meg a nevemben is!
Nagyidnak meg jobbulást, hogy még idelenn találkozhasson a dédunokáival, és neked se kelljen még búcsúzni tőle.

Kép
zölddisznó

Verzsó:
SzegényTibcsike! Nem is értem, hogy hogy nem vették észre ,amikor még pocakban volt... :roll:
Át tudom érezni a helyzeted a Nagyiddal kapcsolatban. Nekem Nagypapám még láthatta Annát, már nagyon beteg volt. Apu viszont már nem érhette meg Bence születését,és ez nagyon fáj... Jó lenne biztos lenni benne, hogy fentről is látnak minket, de erre nincs semmi garancia sajnos..
:cry:

Zöldi:
Most néztük Annával a Mazsola és Tádét.. :wink: Imádja!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Verzsó! Megértem a szomorúságod, de vígasztaljon, hogy így is teljes életet élhet a kisfiad. Kívánom, hogy legyen még alkalmatok arra, hogy a nagyid láthassa a gyönyörű dédunokáit!

Hunor az oltás után estére belázasodott, 38,4-et mértem. Fürdés után kapott kúpot, 9-kor evett, majd 1/2 5-ig aludt, evett, majd újra aludt. Marhára megviselte! :lol:

Nekem megvolt a fodrász, egész emberi fejem lett! Délután megyünk a szülőire az iskolába. Mivel a férjeméknek akció van és éjfélig dolgozik, más segítségem meg nincs, nyúzom majd mind a két gyereket.

Aida! Jól néz ki a sütid! Én zöldborsós szeletet főztem délelőtt krumplipürével, holnap nem tudom mit kellene kitalálni. Ötlet?

Kép
Kép
szeles4

Aida!
Azért látom már több időd van Noel mellett, ha már sütni is van időd. :-D Jól néz ki a süti!

Verzsó!
Nagyon sajnálom Tibcsit, de tényleg vígan elélhet egy vesével is. Ennél nagyobb baj ne történjen veletek! Szorítok, hogy a nagymamád még láthassa a dédunokáit!

Szeles!
Milyen lázcsillapító kúpot használtatok? Nekünk nem írt fel semmi ilyet a doktornéni és jövő hét hétfőn megyünk oltásra. Még a héten szeretnék venni kúpot, hogy ne az oltás után kelljen még gyógyszertárba menni.

Itt most ezerrel süt a nap, de közben iszonyatos szélvihar van. Mindegy, ma sokat kell kint lennünk, hogy legyen idő a cicik újra telítődésére. Most megint egy szopi alatt megvolt mind a két cici, 130 g-mal. Persze azért csak a kettőből jött össze ez a mennyiség, mert a kisasszony evett 8-kor, fél 10-kor és 12-kor. Most megint ott tartok, hogy max. 3 órája van a ciciknek újratelítődni, ami elég necces.

Kép
Kép
lbernuska

Gombapaprikás/pörkölt, nokedli.

Kép
zölddisznó

Bernicici! Múkodj!

Kép
zölddisznó

Berni! Nekünk amikor dokinéni felírta szülés után a szükséges dolgokat, írt fel kúpot is. A neve: Suppositorium Antipyreticum Pro Infante, de ez vényköteles. Úgy tudom, homeopátiás lázcsillapítók is vannak, de ebben én nem vagyok otthon.

Hunor 10 órakor evett, 3/4 11 óta alszik a külső folyosón.

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Verzso: Szegény Tibcsi.. de az a lényeg, h egy vesével is teljes életet élhet, remélem a dédi még láthatja a fiúkat!

Aida: hmm fincsi lehet a sütii :)

Tápi: ma kaptunk egy másikat, és akárhogy forgatom nem látom rajta h hipoallergén lenne.. :roll: ez baj?
irtátok h annak kell lennie,, de dokinéni irta fel.. .

Lányok! : akik szopi mellé tápit pótoltok hogy csináljátok? mennyit adtok a babóknak?

Szerencsére Danim nem lázasodott be oltás után,én is adtam neki egy fél kúpot. Mi is a dokinénis kezdő csomaggal kaptunk GERMICID kúpot. ugyanúgy evett és aludt. Hajnal fél 4 kor kelt este 8 tól. :D

hasi uh: hát elég sokfélét mondanak.. nekünk azért kellett ismételni mert 1 hetesen senki nem mondta h ne etessem.. most rá volt irva a beutalóra h üres gyomorral..

Danim nekem is azt csinálja mint amit Gabrielldaniell irt..
imád hason aludni, de ha tornázni kell... pár perc után sírás van..
Dokinéni szerint nem gond, ez és a kiflizés sem..
keressek akkor én is valaki "okosabbat" ??

Kép
eszterke24

...és fájdalomcsillapító és nyugtató hatása is van.

Kép
zölddisznó

Ahogy nézem a "menüket " ti esztek minden kaját? gondolok itt kukorica-borsó-káposzta..
Apának sonkás sajtos brokkolit csinálok, én is ehetek belőle? :roll:
Tengeri herkentyűket lehet enni? ( rákocskák kagyló..) ??

Kép
eszterke24

Verzsó: annyira sajnálom szegény Tibcsit, de hála istennek, hogy ettől még teljes életet élhet. Azért meg nagyon szorítok, hogy meg tudjátok előbb-utóbb látogatni a dédit. Ezt átérzem ,mert párom nagyija is már 86 éves, és ő volt a legelső, akihez elmentünk látogatóba, miután Kiskobold megszületett, mert fontosnak tartottam, hogy lássa, ugyanis nekem már nagyon régóta nincs egy nagyim se :(

Berni:
[quote]H írta:olnap megyünk koponya-, hasi UH-ra. Megkésve bár...
Én még csak ma hívom fel a dokinénit, hogy miért is nem küldött minket eddig? És kicsikarok tőle egy beutalót :evil:
Kúp: Germicid (hűtőben tartós), a szülés utáni "szeretetcsomag" része volt receptre. Szélvihar itt is van, Kiskobold kidőlt, úgyhogy nem nyúzom az öltözéssel, ha apa hazajön, úgyis megyünk.

Tegnap olyan jót sétáltunk a hóesésben, Kristóf végigaludta apán a kenguruban :)

Kép

Kép
gabilany79

Eszterke: én annyi tápot adok neki, amennyi jól esik, olyan 40-80 közt mozog a mennyiség (mostanra nagyjából beállt, hogy melyik etetésnél kell-e és ha igen, akkor mennyit pótolni). A habermanos etetőcumit simán kiköpi vagy bealszik rajta, ha jól lakott. :)

Kép

Kép
gabilany79

Eszterke! Az én dokinénim a kiflizés miatt utalta be Hancsit a neurológiára. Mondta, hogy valszeg csak tornáztatni fogják, de jobb félni, mint megijedni.

És juhéjj, valaki lemondott egy időpontot, és holnap mehetünk felmérésre egy dévényeshez! Jeee!

Kép
zölddisznó

Zöldi

Gergő magától nem teszi a kezét a vállához, ha én úgy rakom le akkor is visszatornázza a teste mellé kinyújtva. Mondtam a védőnőnek, azt mondta jöv héten úgyis megyünk oltásra (most sajna a nátha miatt kimarad a héten) akkor megnézik tüzetesebben, meg a csípőjét is mert anyósom csipőficamos.
Végignéztem Dani "kiskori" képeit és Ő 3 hósan könyökölt ugyan, de valamelyik oldalra fordítva fejét pár centire emelte meg a fejét. 4 hósan már szépen könyökölt és egyenesen jó magasra emelte a fejét hason.

Dani fiam most kapta a Prevenar 2. részét. Kivi vagyok most mennyire viseli meg. Őt nagyon megviselik az oltások. Ilyen fajta. Gergőt még nem tudom milyen ilyen téren.

Verzsó!

Sajnálom ami a mamáddal van. Bízom benne, hogy látja Ő még a dédunokáit. Jobbulást neki! Bár nem tudom milyen betegsége van!
Tibcsi pedig mint előttem már többen is írták, így is teljes életet tud élni.
Képeket nem raksz fel rólunk. Kíváncsi vagyok mekkorák már!

Gyerekeimnek még él az üknagyanyjuk is. Ő idén lesz 100 éves. Nem látta még őket. Milyen szép ajcsi is lenne neki!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zöldi!

De jó! Remélem jó hírekkel jössz!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zöldi: ééééljen! Mesélj majd, nagyon kíváncsi vagyok!

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: