Sajnálom a negatív teszteket és piriket!
MAMBA
Kis stimu kell a fagyihoz, nem sok, csak azért hogy tutira legyen péd. Mondjuk egy kis closti szokott lenni. Kérheted hogy ne számolják bele az 5 támogatottba, de akkor ennek az ára 100.000,- ft. Sztem így jobban megéri mint elhasználni még egy lehetőséget. Ha azt vesszük most megspórolod a gyogyikat ami eleve több mint 100.000,- lenne, úgyhogy javaslom ezt a verziót. Bikmakk tudna neked a legjobban segíteni, mert ő pont egy ilyen fagyissal lett babás, rögtön a sikertelen után.
KAKTI
A BMC-ben ragaszkodnak!
HENI
Akire kezeli a táblázatot. De már elég régen nem tette fel, valamikor november vége - december eleje körül volt az utolsó ha jól emlékszem.
BABSZIKA
Megértem, és tudom mit érzel. Szinte hajszálra ugyanezeken mentem keresztül mint te, de végigcsináltam emelt fővel, pedig elég sok minden áll(t) a babásodás útjába. A második sikertelen inszemnél már nem is sírtam. Mindig bíztam a következőben, mert az esély ott van. Az anyagi helyzetünk sem volt valami rózsás, erről sem kell neked beszélnem, hisz ti is nemrég építkeztetek ugynaúgy mint mi, párom fiáról nem is beszélve akinek elég nagy igényei vannak. Munkahelyemen bért akartak csökkenteni alig bírtam kikönyörögni, hogy maradhasson. Magánéleti gondjainkat már nem is említem,szóval mindenkinek megvan a saját maga keresztje, de mi ettől is többek leszünk, mint más ezt elhiheted nekem. Egész életemben mindenért megdolgoztam semmi nem hullott az ölembe csak úgy, és meg sem lepődöm, hogy a gyermekemért is ennyit kell küzdenem, de mint ahogy az anyagi javaimat is megbecsülöm, úgy anya is majd olyan válik belőlem akiről mintát lehet majd venni. A párom volt feleségének becsúszott ez a kisfiú, nemsokra rá el is váltak és azóta dobálva van a gyerek, senki nem foglalkozik vele igazán, el van kanászodva. Ez csak egy példa volt, de biztosak lehetünk benne, hogy velünk ilyen vagy hasonló nem fog előfordulni.
Kicsit megpróbál az élet bennünket, de amint végre sikerül, mindezt szinte azonnal el fogjuk felejteni, lásd Rilla és a többi lány.
Én is sokszor megkaptam a magamét a babás lányoktól, és annak ellenére hogy tudtam ők is hasonló cipőben jártak még nem sokkkal ezelőtt de mégis már babásak, és azt gondoltam onnan könnyű magyarázni.
Kívánom, hogy te ne juss el erre a szintre mint én, mert elég sok csalódáson mentem keresztül mire felfogtam, hogy türelmesnek kell lenni, mert ezt már nem tudom irányítani, ez már egy felsőbb hatalom, mégha egészségesek is vagyunk akkor sem 100 % hogy sikerül.
Azt hittem én is, hogy jobb ha elbujdosom a világ és a babanet elől is, mert rossz volt látni, hogy azok akik jóval utánam jöttek már sikerült nekik. De rajtuk kívül nem találtam vígaszra, még a saját anyukám vállán sem, mert ők ezt nem érthetik, hogy mi miken megyünk keresztül. Ezt csak mi tudhatjuk akiknek egy (volt) a baja. Szóval arra kérlek, hogy csak előre nézz, és gyere közénk.
Először privát akartam ezt neked leírni, de gondoltam akár másnak is szólhatnak e sorok, ebből is látszik: nem vagyunk egyedül !!! (sajnos)
Bocsi ha néhol egy kis fogalmazási hibát ejtettem, remélem a mondanivalóm azért átjön így is.
Ja és emlékezz a babák a vidám és boldog mamikat szeretik, szóval: