2004.03.16 22:44
2004.03.17 09:00
.
Én "ijesztgetem" Györgyit, Eleni ijesztget engem (a görcsökre, vérzésre gondolok), Beatrix ijesztget minket a PCOS-val.
. Jól esne már egy kis kertészkedés.
.
. Éppen ezért ÉN mondtam azt, hogy maradj csak szépen otthon, majd én ezeket elintézem. Persze nem nagyon tetszett, de nem fogom őt kitenni ezeknek a dolgoknak, így is eléggé szenved a kínlódásaimat látva. Nagyon a szívére tudja venni azt is, ha valami miatt egy kicsit is szomorú vagyok. Megbeszéltem vele, hogy mindenről beszámolok neki, de őt majd csak akkor engedem a Doki közelébe, ha a 12. heti UH-ra megyünk. Na, jó! Estleg már szívhangot hallgatni is jöhet
Egyébként ő is tudakozódó típus, nem az a régimódi, akinek már csak az számít, hogy kint legyen a gyerek, egyébként nem foglalkozik a feleségével. Értitek, mire gondolok?
Tudtok esetleg valami jó megoldást?
2004.03.17 09:11
2004.03.17 09:30
Tessék útrakelni, menni mindennap. Mindig keresni valami elfoglaltságot, itt is, ott is érdeklődni. Tudom, hogy nem könnyű elviselni az elutasítást, de gondolj ilyenkor arra, hogy v.szeg nem is ez lett voln a jó megoldás számodra. Csinálj egy jó önéletrajzot, keresd meg a régi ismerősöket. Hidd el, senki nem fog leakadni azon, hogy munkát keresel. Szerintem manapság mindenki megérti ezt. Ebben az esetben is igaz a jó hangnem megválasztása.
Esetleg nem szeretnél beiratkozni valamilyen tanfolyamra?
. 2004.03.17 09:55
2004.03.17 11:18
Persze, könnyű mondani!
Itt mindannyian tudjuk, hogy vágyunk arra, hogy tudjuk, mi zajlik le bennünk, hogy tudjuk, hogyan lehetne pozitívan befolyásolni a dolgokat. Most viszont eldöntöttem, hogy nem foglalkozok addig ezzel, amíg nem megyek a Dokihoz. 

2004.03.17 12:08
2004.03.17 20:07
2004.03.17 20:37
És mostantól akkor is jelentkezz egy állásra, ha úgy érzed, teljesen reménytelen. Ezt soha nem lehet tudni. Ha akarod, akkor írd meg nekem/nekünk, hogy mi az ajánlat, és majd rábeszélünk, hogy igenis jelentkezz rá
Azért is írtam rögtön az ellenvetéseket. Én is aggódó típus vagyok
Lassan már meg sem lepődöm. Egy valamiben vagyok fekete bárány
. Nekem még nincs egy babám sem
Viszont nagyon igyekszem, hogy behozzam a lemaradásomat. 
2004.03.17 21:25
2004.03.17 21:59
2004.03.17 22:51
2004.03.18 07:36
.
. Amúgy köszönöm szépen, hogy ennyire bíztok bennem. Igyekszem nem csalódást okozni. Ha esetleg egyszer csak valamiért nem jelentkeznék, akkor az azt jelenti, hogy nagy gáz van. Egyébként nagyon empatikus vagyok, mindig is a "lelki szemetesláda" típus voltam.
? Akkor tényleg ráérünk drukkolni. Krisztike születésének történetére igenis kíváncsiak vagyunk
Nem vagyunk ijedősek, ugye lányok?! A többiek már szültek, tehát ismerik a dörgést, én pedig annyira pozitívan, oly nagy lelkesedéssel állok a dologhoz, hogy semmi nem tántoríthat el. Szóval, várjuk...
. Képzelem, hogy mennyire nem tetszett odabent a napokig adagolt anyag, és még bent is marasztaltam reggelig... A másik a hormonális változások. Mondjuk nálam a tehesség nem jöhet szóba
, de a progeszteron-változás igen. A szervezetem most eszmélt: Hé, itt van progeszteron! Akkor cselekedjünk...! Korábban pedig: No lám, hová lett a progeszteron, itt tenni kell valamit...!
. Elég vigyáznod magadra, még rosszul is legyél?
2004.03.18 12:29
2004.03.18 12:49
2004.03.18 15:50
)) A pocakom mostanra már hatlamasat nőtt, a lakója pedig egyre aktívabb. S engem is annyira feldob ez a tavasz, hogy mostanában szinte repülök olyan boldog vagyok mindentől!
))) 2004.03.18 20:48
Bízom a jövőben, és persze a Dokimban is (mostanában egyre jobban
).
. El is mesélem miért.
). Csak azt nem tudom, honnan a francból szedtem össze. A Doki szerint elég hozzá egy apróság is, mert annyira "vevő vagyok" rá. Viszont az biztos, hogy amióta élesben próbálkozunk, azóta erősödtek így fel a panaszaim. Tehát a hüvelyflórámnak nem igazán tetszenek a kiskatonák. Csak nehogy immunis legyek rájuk. Megbeszéltük a Gynoflor-t is. Nagyon ajánlja. Kb. 3 havonta érdemes belőle egy kúrát végigcsinálni. Húúúú, lányok, ebből nagy baj is lehetett volna. A Doki szerint még most is előfordulhat, hogy belázasodok, rosszabbodik a gyulladás. Nagyon ajánlotta, hogy még ma kezdjem el a gyógyszert. Így van esély arra, hogy mire a Clostit elkezdem szedni, addigra rendbejöjjek. Olyan jó volt, amikor mondta, hogy nem szeretné, ha ilyen problémákkal mennénk neki a terhességnek. Nagyon bízik a Closty hatásában. Ez nagyon felbuzdított engem is. Az egyik gyógyszert majd direkt a mensi előtt 1-2 nappal kell bevennem. Remélem, nem fog most szórakozni velem.
Várom a híreket. 2004.03.18 21:12
2004.03.18 22:04
2004.03.18 22:06
(bár az pusztán megérzésre alapult, hiszen Téged a nick neved alapján nem tudtalak azonosítani), csak mindig elfelejtettem rákérdezni a szomszédolások alkalmával.
Ja! És pihenj sokat!
Persze ezzel a francos betegséggel kapcsolatban, bárcsak ne lett volna igazad!
De a Doki által adott gyógyszerek biztos gyorsan rendbe raknak és akkor mehet a projekt. Szorítok, hogy addigra minden rendben legyen!
.
De sajnálom, ha rossz az élmény!
Az én szülésem sem volt fenékig tejfel, de nem az orvoson múlott, Vele elégedett voltam! Úgyhogy ha lesz időd és energiád, akkor szívesen olvasnám a történetedet. 2004.03.18 22:33
). És igazad van, B. Doki még soha nem mondta azt, hogy most ugyan minek jöttél ide?!
2004.03.18 22:45
Ha elég kitartóak vagyunk, annyi pozitív energiát kapsz tőlünk, hogy biztos hamarosan sikeres lesz a Ti projektetek is!
Mizujs a gyerekekkel?
De nem hagytuk magunkat! Nekem akkor került a képbe Dinya dr és olyan erőt, kapaszkodót adott a hozzáállása, a biztatása, hogy azóta is hálás vagyok neki az első hetek miatt. A régi orvos által végeztetett UH szerint ugyanis méhen kívüli terhességet állapítottak meg. A kórházban viszont igazolták, hogy pocaklakónk igenis jó helyen van, erősen megkapaszkodva
, a petevezetékben pedig egy jókora ciszta "trónolt"
. Vittem a jó hírt vissza, ám ő kötöte az ebet a karóhoz, egy pesti kórházban már megvolt a műtét időpontja is. Persze nem egyeztem bele. Erre jött a válasz, hogy az esküvőnkön (2 hét múlva volt esedékes
) fog elönteni a vér, stb. Hát most megmutatnám neki a méhen kívüli terhességem "következményét". Ennek ellenére is tudtam, hogy minden rendben.
Szerinted mit fog szólni majd a tesóhoz? Beszéltetek már róla?
Nem lesz egy egyszerű menet, de Neked is annyi, de annyi pozitív energiát küldünk, hogy biztosan sikerülni fog!
2004.03.18 23:04
A szüléstörténeted nem ijesztett el, csak elgondolkodtatott. Értem azt is, miért ragaszkodsz a Dokihoz, és valóban hálás lehetsz neki.
2004.03.19 09:35
2004.03.19 13:47
2004.03.19 15:27
2004.03.19 15:50
2004.03.19 20:29
2004.03.19 21:51
2004.03.19 23:12
2004.03.19 23:33
2004.03.20 07:01
, viszont annál nagyobb lenne az öröm, ha megmaradna
.
És igen, akár most, akár később, igenis eljön a Te babád ideje!
2004.03.20 10:03

2004.03.20 19:41
2004.03.20 20:54
2004.03.20 22:10
2004.03.20 23:02
2004.03.20 23:19
2004.03.21 10:28
2004.03.21 16:02
Csatlakozom a lányokhoz sorstárs ügyben. Tényleg jó lenne, ha jelentkezne valaki. Esetleg próbálj meg új fórumot nyitni, vagy keresni, ahol hasonló problémákkal küzdenek.
Ebből is látszik, hogy a gyerekek mennyire megéreznek mindent. Nem értik, nem tudják mi a helyzet, de a bioérzékelőjük jelez.

2004.03.21 17:37
2004.03.21 18:12
Sokat ültem ma a gép előtt, és még nem volt annyira rossz az idő, elmentem sétálni a húgommal. Majd' egy órahosszáig csámborogtunk. A végén már nem esett jól menni. Most meg itt szenvedek a gép előtt, fáj a derekam, hasam, de muszáj maradnom, mert szorít az idő szakdoga ügyben.
NYaf-nyaf-nyaf... 2004.03.21 22:25
Kertészkedtünk, füvet vetettünk, sokat játszottunk, naponta 6-8 órát a levegőn voltunk.
Segített gereblyézni, hengerelni, fűmagot szórni. Végig kellett látogatni a szomszédokat, ki mit csinál a kertben, a ház körül. Mindenkihez volt egy-két jó szava, mindenkinek segíteni akart, csuda aranyos volt.
Nagy ám a boldogság, készül rá már nagyon.
Szeretnék babát, ha lehet mielőbb, de már most tudom, hogy sokkal aggódósabb leszek, mint először. Nagyon várom, hogy újra egy baba növekedjen a pocakomban, de nagy bennem a félsz is. De az eszemmel majd leküzdöm. Az első terhességem idején is voltak félelmeim, de tudatosan képes voltam ezeket háttérbe szorítani. Nekem máshogy nem megy. Minden vágyam, hogy legyen Csabikának kistesója, de a tapasztalataim nem engedik, hogy teljesen felhőtlenül éljem át ezeket a pillanatokat. Nem tudom jobban megmagyarázni... Azért érted?
A gyerekek érzik, hogy mikor van baj Anyával. Csabika is ilyen. Ha valami bajom van, olyankor óvatosabban játszik, jobban szót fogad, nem nyaggat, mintha vigyázna rám. Volt olyan, mikor azt mondta: "Ne aggódj, én vigyázok jád, míg Apa hazajön!" vagy "Elmehetsz a doktojnénihez, addig én itthon játszok majd. Ígéjem, jó leszek!" Ma pl, nem tudom mi van a szememmel, valamitől begyulladt (lehet, hogy árpa). A gyógyszertárban adtak rá kenőcsöt, meg mondták, hogy kamillás vattát tegyek rá, és pihentessem. Erre este került sor. Kiscsabi csak nézett, "Azt hiszem, ezzel a szemeddel nem is látsz. Elmondjam, mi van a TV-ben?"
Még jó, hogy vannak remek orvosok!
Számíthatsz ránk, számíthatunk egymásra!
2004.03.21 22:49
De erről csak személyesen.
És elmondhatatlanul boldog voltam, amikor mondták, hogy egészséges, amikor hallottam a kis szíve dobogását. És boldog voltam, hogy FIÚ!
És most véletlenül sem gondolok arra, hogy mi lenne, ha lány lenne. Persze másodiknak egy ici-picit jobban szeretném, ha lány lenne, de ha fiú lesz, az is ugyanolyan nagy boldogság lesz, csak egészséges legyen. 

2004.03.21 23:00
2004.03.22 08:50
2004.03.22 08:55
NAgyon helyes
Majd néha jelentkezz!
Gyorsan szalad az idő. Látod, még most voltam Dokinál Closty-ügyben, és már vasárnap (vagy, ha hamarabb jön meg akkor korábban) el is kezdhetem szedni. Éppen Te írtad, hogy gyorsan eltelik majd az a két hét
Én is azt mondom Neked, hogy gyorsan eltelik majd az a 3. hónap
), lánynevet pedig ő (pedig az is lett volna részemről, de az nem tetszik a Férjemnek
).