Na, szevasztok, még mindig pangás?
Én aludtam, most keltem fel, a tésztát nem raktam be a hűtőbe, úgyhogy dobhattuk ki (Gy. jó mérges volt rám, szerencsére nem is akart enni) + kiolvadt a cucc, amit vettem a boltban (az nem baj, mert meg akarom csinálni, csak összevizezte a kreatív újságomat, nem könyvtári), ezek történtek.
Most ittunk kávét, Gy. visszament dolgozni, 5-re megyek tornázni.
Márti, ügyesek vagytok, hogy ennyit tevékenykedtetek!

Döme meg majd megcsinálja.

Gy. anyukája mindig úgy csinálta, hogy ő sose takarított a fiúknál, és egy idő után maguktól is rendet raktak, amikor már számukra is rendetlenség volt.
Ildó, figyi, ez a helyettesnő is hülye ezek szerint? Eddig is ez volt ilyen vagy az az igazgatónő volt? Egyik kutya, másik eb? Bakker, hihetetlen, én biztos vagyok benne, hogy te nem vagy link alak (mint pl. én), nem nagyon lehet a munkádba belekötni, de ezek, úgy látom, az élő fába is bele tudnak kötni. Jó, hogy nem mész egész hónapban, az nagyon jó. Itt üdülsz velünk a Mártival.
Féltem, hogy szarul leszek, igen, a cukortól, főleg, hogy azt a nyavalyás citromlevet se sikerült kibontani

, de nem volt olyan gáz. Inkább a 3x-i vérmenés (értitek) volt gáz, mindig figyelni, mikor kell visszaérni.