Uccsó oldalt bírtam reagálás szintjén visszaolvasni….
Gabi: most már én is szedek D-vitamint
De látom a D-vitamin adása másoknál is feledésbe merül néha…
Sőt még Elevitet is, de lehet, hogy rákapok a Tovitára is… Én tényleg kezdtem érezni, hogy a szoptatás miatt szép lassan elromlanak az izületeim, reggel már a redőnyt is két kézzel, tiszta erőből húztam fel. Kb 3 hete szedek vitaminokat, és most kezdem érezni, hogy lassan helyrejövök…
Melaszka: szerintem nem gond, hogy még nem nyúlkál a játékok után. Nálunk minden fejlődés egyik pillanatról a másikra történik. Egyik nap még csak vigyorgott a rácsvédőjén lévő állatoknak, aztán egyszer csak beindult a keze, és azóta simizi őket Natasa már kicsit nyúlkál, de csak ami fogásközelben van, konkrétan a textilpelenka és egy oroszlános csörgő, ami felkelti a figyelmét. (nem az az ismerkedős fajta na

) Jó félkómás az a fürcsi előtti kép
Ske: mi is esszük a kezünket, hatalmas lendülettel és akarattal…Akár mindkettőt is megpróbáljuk a szánkba gyömöszölni, de a legfinomabb, ha textilpelenka tekeredik a kezünkre, akkor még vigyorgunk is közben… Sőt mi szopi közben is néha cici helyett az öklünkkel próbálkozunk…
Szaszi: mi is szedtünk egy rövid ideig infacolt, és Natasa is többet bukott, bár ő régebben anélkül is bukott elég sokat, lehet, hogy inkább kinőtték mostanra (bár állitólag jön majd egy olyan korszak, amikor a szopi közben sokat nézelődnek, és akkor újra sok levegőt nyelnek evés közben, és újra felbukkanhat a bukás…)
Friss levegő, hát igen, megtesz ia hatását az tuti… Mi tegnap nem mentünk ki aludni, és ennek köszönhetően nem is aludt olyan sokat. Tegnapelőtt kinn voltunk szinte egész nap, és annyit aludt, nem lehetett felébreszteni se
Kata: hogy vagytok? Meggyógyultatok mindketten? Jó kis montázs

Látom Kevinnek is van a homlokán születéskor szerzett „gólyacsípés” Natasámnak is kb ott van csak más alakú. Nektek már elmúlt? Nálunk halvány, csak ha mérges akkor tör elő újra szép vörösen
Kri: jó pihenést, biztos jó lesz!!!
Katica: elalvás: hát mi is cicizünk, régebben járkáltunk Vele, de inkább cicizünk este (meg néha napközben lefekszünk mindketten, és dobunk együtt egy nagy szunyát. Napközben most épp kintre szokott, amikor öltözünk még útálja, de ha kiérünk a levegőre pár perc alatt elalszik (bevallom a karomban, és utána teszem a kocsiba, ha felébred régen még orditott, most már vissza tudom ringatni) Jól emlékszem, hogy Léna baba volt, aki szintén utálta a babkocsit? Most hogy áll vele?
Vera: na nagyon jó ha már kezdi megszokni/megszeretni a fürdést. Majd lesz itt hamarosan nagy pancsizás. Fiaid szerették a fürdést? Ti hogy fürödtök? Nálunk múltkor elfürödtem a melegvizet (úgy tünik kicsi a bojlerünk…),apának lábosban kellett vizet melegítenie a nagylány fürcsijéhez… Jó kis anya vagyok, elfürdöm a gyerek elől a vizet…
Eszter: jó, hogy újra jöttél (én beszélek…) Akkor szerencséd van Julcsikával. Ágyban magától elalszik? Hát én ezt el sem tudom képzelni Szépen növekszk, már simán lekörözte Natasámat. Pedig most ő is nagoyn meglódult, már két hete 170-eket hízik.
Judit: igen a 18 kerben lakunk a Sárkány centertől kb 5 percre. Van a közelünkben egy tök jó nagy park. Régen futni jártam oda, most ott sétálunk, ti merre laktok? És hogy vagytok? Natasám is átszokott a 4-4,5 óránkénti evésre (és azóta hízik, mint a malac, hmmm), és a kinnalvásra. Régen úgyis hasonlítottak egymásra, bár mostanra szerintem már nem annyira, de legalább néhány szokásukban megőrizték….
Sonny, Dalmi, Hangolka és a többiek??? (bagoly mondja tudom)
Jövök majd képekkel
Pipal