A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

czigka

én is kaptam kardiológiai beutalót, jan. 8-án kértem időpontot, mondván hogy jó lenne mihamarabb mert kismama vagyok. Az így kapott "hamari" időpontom: márc. 23...

no comment
Vendég

sillia! :)

Miért, ki a másik? :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

czigka! :)

Kávézni nyugodtan lehet terhesség alatti is, de csak napi 1-2 csészével.
Alacsony vérnyomás ellen állítólag a legjobb, ha iszol, mint a gödény. Napi 3 liter alapból meg kéne, hogy legyen. Terhesség alatt pedig ezt kéne fokozni (Gratulálok annak, akinek sikerül... :twisted: ).
A teában is van koffein. Ha nem kávézol, akkor igyál azt. (Csak az nem rúgja fel az égbe a vérnyomásod, mint a kávé, mert teanin is van benne, ami ellensúlyozza kicsit)
Kólát szerintem inkább hanyagold...

Kép
Kép
200907?

007

a másik páros Orsi777 és nővére
Vendég

Szerintem Áfonya meg van győződve arról, hogy MI hagytuk el őt és nem fordítva. Ugyanis örömnek semmi jelét nem mutatja, viszont látványosan félrevonul és duzzog.
Vendég

Tényleg...! A kozmetikai ipar is előszeretettel alkalmazza szemránckrémek, bőrfeszesítő és narancsbőr elleni cuccokban. Úgyhogy vagy töltsd teli a kádat és ülj bele vagy belsőleg próbáld alkalmazni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:10-kor.
Vendég

sillia! :)

:oops: :oops: :oops: Tényleg... (Jó reggelt nekem!) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Áfonya: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Minden csak viszonyítás kérdése. :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:10-kor.
Vendég

Hááát, én tegnap is kishíján elájultam :roll: , aztán ittam egy "háromazegybent" és nemsokára totál virgonc lettem :shock: :lol: ! Szóval tuti a vérnyomásom volt alacsony!
És bizony jót tett a kávé! A terheskönyv szerint 150 mg koffein a biztonságos határ!
2 deci filteres kávé: 90-180 mg
0,5 deci presszó kávé: 100 mg
2 deci kóla: 30 mg
30 gramm csoki: 10-30 mg

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja, ezt látom odakint, pedig én nem Kanadában élek :roll: !
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

MINDENRE szükség van, még koffeinre is. Egyedül a mérték a lényeg.

Kaptam egy tök jó .pps-t, de nem tudom, hogy osszam meg veletek. Tetszene pedig. :roll: :wink: Tippek?

Kép
Kép
200907?

007!

kicsidodi@freemail.hu - nekem erre a címre jó lesz :lol: :twisted: :lol:

Gabi!

Íme a megoldás hova menjetek szánkózni: a kertbe :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond! Mi baj a tickereddel :? ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo! :)

Nem értünk egyet tea ügyben. Úgyhogy, hagyd el a helyed és gyere ki a hóra. Most!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem értek ehhez sem, de egy natúr (vagy enyhén ízesített) tea nem hiszem, hogy dehidratálna. De ha telenyomod cukorral, akkor már más...
(Halkan megjegyzem: mit ajánlanak nyáron, nagy melegben? Meleg teát... :roll: :wink: )

"Amúgy van is róla kép, amint az állatkertben eteti magát hát, nem sok különbség van közöttük centiben, csak apának nem fröcsög a nyála, és nem pöttyös a nyelve "
BIZTOS nincs több különbség...? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
most csak teszek egy próbát egy pps-el
Vendég

nem jött össze, nem látszik :(
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:11-kor.
Vendég

kicsidodi! :)

Szenyázik az oldal. Ha jól vettem észre, akkor csak 1 hónapig müxik a vonalzóm. Korábban nem volt ilyen. Gondolom regisztrálni kéne magam (bár, erről egy szó sem esik sehol sem :? ), de nem fogom. Azért nem nyúltam eddig hozzá, mert nemsokára amúgy is hozzá kell nyúlnom... :wink:

EGYSZER gondoltam csak megosztani, de azt viszont publikusan. :wink: :lol: :lol: :lol: (Kis butus! Azt hiszi nem látom a csapdát... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :lol:)

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:12-kor.
Vendég

Egy 007-es nem fedheti fel magát! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ímé egy cikk a tea mellett és ellene (csak, ha még nem lennél elég bizonytalan, czigka :roll: ):

http://aldottallapot.blog.hu/2008/03/28/a_kismama_es_a_teak

Kép
Kép
200907?

czigka
007 mailcíme top secret :lol:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:13-kor.
Vendég

Már így is annyi mélcímem van... :?

Nem akarom tovább rombolni a kedvedet, de a csipkebigyuszt sem ajánlják terhesség alatt ( :shock: :shock: :x ):

http://www.okbi.hu/kiadv/mergnovenyek.pdf

A vérnyomást nem csak a koffeinnel lehet feljebb tornázni. Csak azzal könnyebb. A víz is teljesen jó, csak inniinniinniinniinni és inni kell. Brrrrrrrr........ :? :? :? :? A lényeg, hogy sok folyadékot vegyél magadhoz.

Kép
Kép
200907?

Helyesbítek: az EGÉSZSÉGES folyadékokon van a hangsúly. Fagyállót, lúgot és hasonlókat is magadhoz vehetsz, azok is elmulasztják az alacsony vérnyomásodat. Csak veled együtt... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:14-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:14-kor.
Vendég

Hát nálunk is esik a hó de nem marad meg:(

Tea: Nekem az előző terhességemnél nagyon alacsony volt a vérnyomásom, ilyen 70/60 meg 60-as, nagyon rosszul éreztem magam, és a dokim nekem is azt mondta hogy igyak kávét, na de azt nem bírtam meginni, helyette azt mondta hogy akkor igyak kb 1 liter teát, és az is jó lesz. Mert nekem már vészesen alacsony volt és azt mondta hogy ha az nem használ akkor gyógyszert kell szednem. Szerencsére nekem a tea bevált. ÉS most is elég sokszor iszom teát, ha alacsonyabb a vérnyomim.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Tegnap voltunk 4d-n. Manócska szinte végig aludta (ejnye-bejnye) de azért mi így is nagyon élveztük apával. Aztán mikor hazajött apa a melóból, gyorsan megnéztük mégegyszer a dvd-t. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszett neki, de hát annyira örül. Hiszen ő eddig is mondta, hogy fiúcskánk lesz, de tegnap ezt a dokibácsi is megerősítette, azt mondta, hogy 150%:) Szóval javítunk egy kicsit az arányon! Hajrá fiúk! És annyira jó, hogy most már tényleg hívhatom a nevén, ő Botond!

Dodi!
Én is festegetni tervezem a falat, bár egy kicsit félek tőle. Arra gondoltam, hogy a netről nyomtatok ki egyszerű kézzel rajzolt figurákat és azokat másolom majd fel a falra. Kiváncsi vagyok milyen lesz. Most elég erős kék a falunk (papíron levendula szín, de hát az lila, na mindegy, szóval olyan jó erős királykék) úgyhogy egy kicsit fel kell dobni mindenféleképpen valami világosabb, vidámabb, élettel telibb színekkel. Az a terv, hogy az egyik falra csillagokat, holdat, rajta ülő pecázó emberkével, napocskát és ilyeneket festek, ezzel szembe pedig sok-sok állatkát. A 3. fal teljes szélességében ablak, a 4. pedig nagyrészt üvegtégla, a maradék meg megmarad az alapszínén, max egy kis bordűrcsíkot teszek majd rá. Hát, nagyon kivácsi vagyok, hogy milyen lesz:) De a lényeg, hogy én csinálom majd unalmasabb napjaimon és mesés-gyerkőcös lesz:)

Az adataink: (egy kis rövidítés értelmezéssel, hátha segít valakinek)
300grammos Botikánk
BPD: 46 két halánték közti távolság
OFD: 57 homlok és tarkó közti táv.
APD: 46 gerinc és hasfal közti táv.
TAD: 43 mellkas átmérő
FL: 31 combcsont hossza
HUM: 28 felkarcsont hossza
Ulna: 26 singcsont (1-ik alkarcsont) hossza
Rad:26 orsócsont (másik alkarcsont) hossza
Tib: 25 sípcsont hossza
Fib: 24 szárkapocscsont (sípcsont mögötti lábszárcsont) hossza

Kép
gumilany

"Fagyállót, lúgot és hasonlókat is magadhoz vehetsz, azok is elmulasztják az alacsony vérnyomásodat. Csak veled együtt..."

Kép
Vendég

"Na most akkor mi van??????? "
Ilyenkor az az eset va, amikor azt mondják, hogy: Tégy, ahogy gondolod... :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :?

gumilany! :)

Ilyen részletes ultrahanglelettel még nem találkoztam. :shock: Gratula nektek! :D

Kép
Kép
200907?

De jó.. írtam és elszállt,mert megint karbantartanak..
Vendég

Kép Botond

Kép
gumilany

Bal felső képen:
épp ásít és illedelmes fiú módjára eltakarja kicsi kezével a száját
Jobb felső:
Marionett bábu, vagy ropifiú, ha így jobban tetszik
Bal alsó:
"Oda azért nem fordulok teljesen, profilból jobb vagyok, de azért megnézhetitek, hogy szép kis arcocskám van ám"
Jobb alsó:
Két kézzel fogja a fejét: "Jaj, jaj, még mindig engem nézegettek, na most már aztán elég legyen!"

Kép
gumilany

conversano! :)

""Fagyállót, lúgot és hasonlókat is magadhoz vehetsz, azok is elmulasztják az alacsony vérnyomásodat. Csak veled együtt..." "
Ne nyerítsél ki! Ezt hívják a probléma gyökerestül való kezelésének. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

gumilány

Gratula a fiadhoz. Alig várom a jövő hét szerdát, akkor megyek uh-ra.

Kép
Kép
orsi777

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:15-kor.
Vendég

Éééééééééésssssssssssssssss igennnnnnnnnnnnnnn ( 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ):

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/4mancimama/uploads/szpnapot.srekk.pps

:wink:

Kép
Kép
200907?

Na, és akkor sírva is vígadjunk egy kicsit:

http://www.csoroszlan.extra.hu/pps/ket-magzat-beszelget.pps

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:15-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:16-kor.
Vendég

:) Bírom Shrek-et!

Na leírom megint. Én azt találtam ki,h előkotrom a régi diavetítőt , kiválasztok egy képet valamelyik meséből-rávetítem a falra és átrajzolom vagy festem.
Vendég

[quote="conversano"]: írta:conversano) Bírom Shrek-et!

Na leírom megint. Én azt találtam ki,h előkotrom a régi diavetítőt , kiválasztok egy képet valamelyik meséből-rávetítem a falra és átrajzolom vagy festem.

Mármint a képet vagy a falat...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na találd ki :D:D
Na de rossz 5let?
Vendég

conversano! :)
Nem. :D Ha van hozzá kézügyességed, akkor menni fog. Csak a nagyításra is figyelj. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Te oooolyan ügyi vagy :wink: ! És ooolyan szép ez a kismamis :wink: ! Ééés mennyire igaz!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Conversano:pár mintát én is mentettem el,ami közül választok majd a festéshez. Kép
Én lányos szobára készülök! :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Conversano!

Szerintem nagyon jó ötelt, még a festők is így csinálták az ismerősünk "inka" nappalijánál! Sztem én sablonokat fogok csinálni!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Van még kettő,de most szarakodik a képméretező... :?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: