A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Végül tök fini lett a tegnapi túrós muffinom kuglófformában, ennek a receptjét majd megadom, Szilzi, mert ez tutira jó. :wink: Kicsit túlsütöttem, de fini azért. És most még a formából is kijött, nofene.

KépKép
benó

Jön az Adri fél 3-ra.

KépKép
benó

Helló :D

Kép
martik77

Addig elmegyek krumpliért. Puszi nektek, nem tudom, mikor jövök.
Jó sütést, hímzést, hátfájásnélküliséget, dolgozást, Gergőzést, Törpézést, Királyfizást, ki mit csinál. Puszi

KépKép
benó

Ó, barátom, most kell jönni? :lol:
Mikor én meg megyek. :cry:
Gyere le velem krumpliért.

KépKép
benó

Nem le, hanem el, de mindegy. Úgyse jössz. :cry: :cry: Csúnya vagy. :wink: :lol: :lol:

Koptam. :D

KépKép
benó

Visszaolvastam és látom az alatt leléptetek?? :cry: :D

Ildó!!Nálatok i mindent lehet kapni kreatív dolognak!! :shock:

Most már tuti szétnézek a városba az nem lehet,hogy itt nincs semmi!! :?

Kép
martik77

Szilzi tetszik a katicád,meg az Ildóé is!!! :)

Kép
martik77

Én vagyok, csak közben megjött a Peti és dumcsizok vele.

Kép
flóra 11

Itt elkezdett sűrűn havazni.

Kép
flóra 11

Én meg megyek.Mert megyünk nézelődni a Möbelixbe.
Ez olyan szívfájdítós nem veszünk semmit csak álmodozunk,hogy mi minden jó lenne. :(

De legalább kimozdulok.Puszi!! :D

Kép
martik77

Mi az a Möbelix?
Megjöttem, hozom a krumplit, addig írj, Ildó, hogy legyen mit olvasnom, de lehet, hogy mindjárt itt az A.

KépKép
benó

Bútorbolt meg lakáskiegészítők szóval minden féle dolog.

Kép
martik77

Olyan mint az ikea.Minden van benne.
Csak nincs olyan neve mint az Ikeanak.

Kép
martik77

Nem baj az Márti! Álmodozni jóés bútorokat nézegetni is.Tervezzetek,aztán majd valamikor megvalósítjátok az álmaitokat. :wink:

Kép
flóra 11

értem

KépKép
benó

Én közben hoztam a hímzést. Befejezem. Képzeljétek, nem kaptam teljesen azt a színt. Ami nekem volt,az szlovák gyártmány volt,de megszűnt a gyár. Most cseh gyártmányút vettem és hiába a szám egyezik,a szín más. Tehát egy megközelítőleg olyat vettem. De szerencsére nemolyan lényeges,mert csak egy pici hiányzik a széléból, ez is a felhőből, az meg úgysem egyféle kékből van.

Kép
flóra 11

Ja, Benó,a gombboltban nem volt filc, gondoltam, hogy nem lesz. :lol:

Kép
flóra 11

Benó, valami ilyesmik voltak a zslés állatok,de itt csak rágókában találtam, szal ilyenek, csak sima felülettel és állatformákban, zsiráf, elefánt,víziló...

http://www.recontra.hu/images/termekek/ragokak/340.jpg

Kép
flóra 11

Vagyis sztem, ha van egy háttér készítve, akkor arra csak felragasztod ezeket a figurákat és kész a kép. Ha akarod, veszek neked.

Kép
flóra 11

qa

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nagyon elálmosodtam, hoztam kapucsínót és pitét.

Kép
flóra 11

Hát ez bő volt Timi. :lol: Gondolom ez Sanyika volt.

Te nem kommunikálsz velünk?

Kép
flóra 11

Úristen! Megjött a Bálint,olyan, mint egy hóember! :lol: Totál fehér. Már mindent ellepett kint a hó.

Kép
flóra 11

A süti finom lett, de ahogy kiszedtem a tepsiből eltört így a krémet már nem csinálom meg rá! :?

Itt szakad a hó! Mikor lesz már tavasz??? Én már nagyon várom!

Kép
szilzi

Tényleg tömören szólt hozzá a Timi a dolgokhoz! :lol: :lol: Úgy látszik ez egy ilyen nap! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na akkor nálatok is esik Ildikó! Mikor lesz nálatok mostanában szünet, hogy csak akkor mész vissza dolgozni?

Kép
szilzi

Ma nagyon fáj a fejem :evil: Biztos már hozzászoktam a tavaszias időhöz, erre tessék itt a tél! :evil:

Kép
szilzi

na sziasztok
itt vagyok bövebben, csak ez a hülye billentyü bedilizett és nem akart müködni, kihúztam, vissza dugtam és már jó is
:wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szegény Szilzi!! :(
Jobbulást!!!
Vegyél be gyógyit.

Timikém, qa????? :shock: :lol: :lol:

KépKép
benó

itt is szakad a hó
Törpe alszik /az apja is/

ildikó: sajnállom, hogy ennyire megbántottak, hogy el is akarsz menni a suliból

szilvi: remélem is, hogy nem kell sokáig várnotok :lol:

tancsu: nekem is hiányzol :cry:

benó: jók az ötleteid :wink:

márti: igen, nem hallotam. du. már nekem is kiirta, hogy valami technikai gond merült fel és csak kedd reggeltöl fog újra indulni az oldal, azért nem is jöttem este

zsuzska: kitartás 8) már nem kell sokat kibirnod

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Az gáz, ha nem volt olyan szín, Ildó, még jó, hogy nem olyan lényeges akkor.

Én meg voltam krumpliért, kenyérért + bementem a gombboltba, és ott van anyag is, úgyhogy van filc is!!! Képzeld! És akármennyit lehet venni, nekem ugye, egy színből nem kell olyan sok.... tetszik érteni.

Aztán itt volt az Adri, közben megpucoltam a krumplit, a tészta kész, a krumpli fő.

KépKép
benó

Egy igazgatónő válaszolt az e-mailemre, hogy küldjem el neki postán a kérvényt, saját aláírással ellátva.

Kép
flóra 11

Na, akkor haladsz Benó. És mennyi a filc?

Holnap megyek dokihoz ellenőrzésre és jó hosszú időre kiíratom magam. Most beszéltem a kolléganőmmel,azt mondta, nagyon bedurvult a helyzet a suliban. Teljesen őrültek háza van! :shock: Mondta, hogy ne siessek vissza. Hát egyáltalán nem vágyódom vissza.

Kép
flóra 11

Szilvi, az jó, ha fini a süti.A törést a krém elfedné, nem?

Kép
flóra 11

Timi, ugye milyen szar idő! Nemsokára Valentin és hull a hó. :evil: Ki látott már ilyet?

Nagyon jó baba ez a Törpe,hogy alszik. Párod már felépült? Dolgozik már? Vagy még otthon van veletek?

Kép
flóra 11

Visszajöttünk.Kiálmodoztuk magunkat!!!

150 ft-ért volt a 100 ft-osba ilyen habcsivacs féle(Vékony,Tancsunak is van olyan felragasztva a szobaajtóra) állatok amiket fel lehet ragasztani ajtóra,tapétára.

Olyat ne vegyek neked Benó???

Kép
martik77

Kép
martik77

Ezt meg neked találtam Ildó!!

http://kezimunka.lap.hu/

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

A F. most megy postára. Gyorsan kinyomtattam a kérvényt, borítékoltam,címeztem és holnap már ott is lesz az igazgatónő kezében. Sztem a többi iskolára is el fogom postán küldeni.

Kép
flóra 11

Márti, a gyerekszoba oldal szuper! Én is eltettem,hátha fog még kelleni. :roll:

Kép
flóra 11

Nem volt jó a babanet. Nálatok igen?

KépKép
benó

Gy. leszavazta szinte az összes ötletemet. :cry: :cry: Most elment a kedvem. :?

KépKép
benó

Ez a Gy!!! :?

Itt jó volt csak L.itt volt. :)

Kép
martik77

De amit láttam a 100-as ba az nem rossz!!Az se jó neki???
Árban is jó és lehet vele a falat díszíteni. :)

Kép
martik77

Megint nem olvastam vissza. Már tegnap óta le vagyok maradva mindig.

Mindegy, egyébként a Gy.-nak igaza van. :evil:
1. Csak lenvászon vagy pamut anyagra lehet ragasztani a szalvétát (a textilek közül), az meg béna, nem tetszik a Gy.-nak, polárt akar, úgyhogy nem lesz szalvétatechikázva az ágy, a matrac és a ruhák előtti függöny. Egy dolog, amit meg bírtam volna csinálni. :(
2. Nem kell világítós lámpa a szobába, mert hova teszem, nincs konnektor, hosszabbító sincs, így is nagyon sok minden van bedugva stb., és majd lóg a fejük mellett a zsinór? :(
3-4. Az ajtódíszek bénák lesznek, biztos és teljesen fölöslegesek. :( De azért azt az egyet megengedte.
5. Meg a faliképet, de most már tök nincs kedvem egyikhez se.
Bocs, ha hülye hisztis tyúk vagyok, olyan jó volt tervezgetni, és nem is kerültek volna sokba, most mi a francnak az a sok szalvéta, amit rendeltem.

KépKép
benó

Hahó, itt nincs hó! :D
Akartam jönni délután, de kiírta a technikai hibát! :evil:

Kép
muzsuzska

Biztos nem fogja engedni, hogy a falat összeragasszam. :(
De azért köszi.

Ajtónk meg nincs és nem is lesz. :evil: :( Az se lesz, minek? :(

Szép Vukot találtál. Ez milyen Vuk? Miből van?

KépKép
benó

Ma megnézem a híreket.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: