A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

A férfitársadalom megbízásából: Gabi, Zsiráf, Cili! Nem ér "kukit " rágcsálni! :lol:

Zsiráf! Naná, hogy megyünk sétálni. Minden nap megyünk. Hát még ilyen verőfényben.

Andi! Hihi, jó lesz majd a következő bébinek.

Manna! Baby Björn: Bugabúsoknak biztos a lagújabb modell van. :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Én is vagyok ám csak ritkábban mint szeretném..
Apa még itthon velünk, és sokat sétálunk csavargunk.

Olyan gyönyörűek a babák!

Mi is ma megyünk a 2 hós oltásra.

Most már tudom miért nem találok semmit a tesz-veszen... :roll: minden jó kis fiús rucit felvásároltok!!! :lol:

Kép
eszterke24

Csajos mamik!
Hálózsák (Halvány rózsaszín, kívül plüss, belül pamut, 0-6-ig) eladó! 1500.- pénz az ára. (Belül ici-picit bolyhos a mosás miatt, kívül, mintha új lenne) Ismerőstől kaptuk...úgyhogy már van kb 5 db.

Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Zsiráf! Jelentkezz! Ma kétszer is megyünk sétálni, délután kenguruval, ha szeretnéd megnézni.

Kép
zölddisznó

...ez is gazdit keres:
62-es van beleírva, de szerintem nagyobb egy kicsit. Hófehér plüss csiniruha. 1200.- pénz.
Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Na tegnap Bence orrát is ki kellett szívnom, nem folyik neki, de el van dugulva, főleg szopi közben hallani, és folyton kiköpi a cicit, mert nem kap levegőt.. Hát én nem is gondoltam volna, hogy ennyi kijön egy ilyen kicsi orrból.. Ráadásul nem is sírt, igazi kis hős volt.. :)
Lemétem....
múlt héten volt 4040 gramm, rá egy hétre, pontosan egy hónaposan:4570 gramm.. :shock: Nem is veszek új babakocsit, egyszerűen csak gurítom a gyereket... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 15:20-kor.
Vendég

Mági, milyen szép nagy Bence!! Mekkora volt a születési súlya? Mert Noel drágám már bőven 1.5 hónaposan is csak 4300 g. :( Ja de hülye vagyok közben eszembe jutott hogy megnézem a kismami.net-en. Picivel több volt mint Noel.. De akkor is, nagyon jó súlyban van!! Nálatok hogy is van? Csak anyatejes vagy kap tápit is?

Kérdés: Ha mostanában Noel megint sírósabb, éjjel megint 3 óránként enni akar, akkor gyanakodhatok, hogy kevés a tej? Ilyenkor orvoshoz kell vinni vagy csak a súlygyarapodást kell figyelni? Vagy honnan is derül ki hogy tápszer kiegészítés is kell?
Tápszert gyógyszertárból lehet venni vagy honnan?
Köszi!

Megint jövök képpel, olyan ééédi :D szerelmes vagyok :oops: :)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
Először is, Noel nagyon fotogén hapsika:) Imádom a képeket róla! :)

Bence tápszer pótláson is van, de ez úgy néz ki, hogy általában 70-80 ml anyatejet eszik, és 30-40 ml tápszerrel kell pótolni. Reggelente egyáltalán nem, mert akkor 130-akat is tu szopni.. Sajnos utána már nem...na de a More milk majd csodát tesz.. :)

Szerintem Noelnek is növekedési ugrása van, ezért akar többször enni. Ha nem vagy benne biztos, hogy elég a tej, akkor próbaképpen érdemes lenne lemérni, hogy mennyit szopott.
A tápszer sajnos egy ördögi kör, tudom magunkról sajnos... De ha kell a tápszer, akkor csakis úgy, hogy gyerekorvossal kiíratsz, ilyenkor hipoallergén tápszert kell kapniuk.

Kép
Kép
Kép
mágnes

zoldi ez jo? meddig menjek el a licitalasban?:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0368241019

koszi a konyha dicsereteket

KépKép
KépKép
mush589

Mági! Muti Gombócról képet!

Kép
zölddisznó

mennyi haja van noelnak! :lol:
mi kopaszodunk. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Mági:
[quote]D írta:e ha kell a tápszer, akkor csakis úgy, hogy gyerekorvossal kiíratsz, ilyenkor hipoallergén tápszert kell kapniuk.
Komolyan? :shock: Nálunk ez úgy működött, hogy amikor először kellett, apa elrohant tecsóba venni (mondjuk hipoallergént hozott), és azóta is azt használjuk. A doktornénis konzultáció annyi volt a 2 hós kontrollon, hogy ő: - Anyatejes? Én: - Nem, tápszert is kap kiegészítésnek. Ő: - Jó.

Mush: mi is. Főleg homlokban és hátul középen körben.

Zöldi: de "kuki" finooooom. :oops: :P

Ja, és mi vasárnapi méréskor voltunk kereken 5100 grammosak :)

Kép

Kép
gabilany79

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1234261955.0642.jpg[/img]

[/img] Kép Pocakfájásnál ez a póz jött be:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1234262027.3767.jpg[/img] Labdát nyeltem...:) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
A nagy felfordulás közepéről írok nektek :) :cry: Nem is tudom, sírjak, vagy nevessek. Tavaszra terveztük az átalakítást, de látszik, hogy válságban van az építőipar, mert múlt héten elkezdtünk érdeklődni, és minden mester már tudott kezdeni azonnal. Úgyhogy hétvégén rohamtempóban kipakoltunk két szobát, a harmadikat majd holnap, és már el is kezdték a munkát. Így legalább hamar kész lesz, mert nem kell várni a mesterekre. Ezek lesznek az új gyerekszobák, mindenkinek külön bejárattal. Most ugyanis Gergő Bogin keresztül tud bemenni, és ezen már veszekednek.
Párom szerint onnan látszik, hogy jön a tavasz, hogy előttünk áll egy konténer, és a garázsba nem tudunk bemenni. Ugyanis ez már a 3. ilyen év, mindíg kitalálunk valamit. :wink:

zsebi_baba

Gabi:
Hát érdekes a doki, mert ezt neki kellene felírnia... Kaptatok HA-s tápszert üzletben? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gyönyörűek a gyerkőcök!!!!

A tápszert nekünk is a doki írja fel, nem is tudtam, hogy ilyen piciknek is lehet boltban kapni. Gabi! Úgy mennyibe kerül? Én is mutatok képet:
Kép
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsebi_baba 2009.02.10 11:55-kor.

zsebi_baba

Húúúú, tényleg dinnyét nyelt Beni! :)

Kép
zölddisznó

Mági tényleg guríthatod Bencét..., nagyon nagy a pocakja! :D :D

Kép

Kép
dcili81

Zöldi!

Mikor utalhatok, tudsz nekem egy postaköltséget írni?
csurimuri

Sziasztok jól vagyunk,zajlik az élet nálunk,sajna nem tudok hozzátok sűrűbben jönni.Írisz már nagyon igényli a vele való foglalkozást,ha meg egy picit el sikerül altatni,akkor gondolhatjátok a temérdek házi munka meg a másik kettő kölök teljesen lefoglal.És még igy is el vagyok havazva folyton!
De szerencsére most mindenki egészséges(kopp-kopp),készülünk a farsangra,Írisz rettentő sokat változott,ha a nyakában trombitálok,fújkálom,puszilgaton hangosan nevet!Meglát vigyorog,hihetetlen grimaszokat vág.Széttárja a karjait,mintha ölelni akarna.Nagyon aranyos,imádni való.
Jázmin bohócnak fog beöltözni,Mózes Zorró lesz.Lázasan mondogatják itt egy hete a versikéket,készülnek a műsorra.
Mindenkinek sok sok puszit küldünk.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szisztok Csajok!

Gondban vagyok, lécci segítsetek! Zöldi doktornéni, vagy aki tud...

Úgy néz ki, hogy nem elég a tejem Zsófinak... Mennyit kell egy ennyi idős babának egy kajálásra ennie? Béreltünk mérleget, mától mérem. Nem bírja ki 3 óráig két kaja között.

Amúgy jan. 5-én 4560 g volt, febr. 9-én 5170 g. Ez 1 hó + 4 nap alatt 610 g. Elég ez???

Egyik este már az üres ciciken lógott a kiscsaj, bepróbálkoztunk a táppal. Basszus cumisüvegből elfeljtett enni, pedig korábban lefejt tejet ügyesen ette belőle. Erre rátettem e bimbóvédőt a cumisüveg cumijára, úgy belehúzott, de annyira nem ízlett neki, hogy utána a cicit is alig akarta elfogadni a bimbóvédővel. Ilyenkor mit lehet tenni??? Most azonparázok, ha kell pótlás, még adni sem tudok neki...

Ja és iszom a Laktoherbet, szedem az Urticát. Ez utóbbit meddig kell szedni???

Kép
Kép
lbernuska

Köszi a bókokat! :) Meg a tápszeres válaszokat.

Berni, a hízása elvileg jó. Kb. olyan 145 g egy hét alatt. Az oké. Nekem doki azt mondta ha 100 g alatt van. Akkor van baj.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Dobok egy fotot,hogy kicsi fiam milyen ügyesen kitornázza magát minden éjjel a rács mellé. Mindig az ágy jobb oldalára!
Kép
susy75

Bernuska!
Szerintem is okés ennyi hízás. :lol: éjjel se bírja ki?
Ugyanis Vinzent nappal 1,5-2 óránkén szopizik. Van hogy abbahagyjuk és egy ora mulva már üvölt. De megnyugtattak itt a lányok, hogy ez normális!!! :) Ugye??? Èn nem is agyaltam azon, hogy nem elég a tejcsi, ugyanis éjjel akár 5-6 orát is elvan kaja nélkül!
Nem tudopm nappal miért csinálja ezt! :roll: :roll: :roll:

Aida, Zsebi, Mágnes!
Tündériek a babók! :lol:

Itt szakad az esö, ugyhogy mai séta lefújva!

Tápszer: itt is lehet kapni HA tápit a drogériákban is. Mi is vettünk a biztonság kedvéért!
susy75

Ès még két fotó!

Kép Kép
susy75

Csuri! Most jövök postáról - 580.- pénz volt.

Jajj, éhezés van odalent. ...megint nem anya eszik először :)

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Látom Hannád is hasonló alvásidöt állított be magának mint Vinzent. Ö is kb éjféltöl reggel 10-11-ig alszik (persze szopizik 1-2x közben). Szóval azt akartam kérdezni, hogy szerinted ez késöbb változni fog???
Mármint nem baj, hogy ennyire késön alszanak el? Csak jobb lenne egy kisbabának mondjuk este 9-10 körül aludnia nem? :roll: :roll: :roll:
susy75

Megjöttünk oltásról. Szegénykém nagyon sírt, de hamar megnyugodott, hazafelé már el is aludt. Zalán annyira sajnálta a kicsit, hogy ő is sírva fakadt. Egyébként Hunor 5230 gr, most ő sem hízott túl sokat, 30 dekát 2 hét alatt, de ez jó. Nem mérétk ugyan a hosszát, de nekem úgy tűnik, hogy most inkább hosszirányban fejlődött, den súlyra.

Még most váltottam ki a fogamzásgátlót, a férjem dobott az árától egy hátast!

Holnap végre fodrászhoz megyek, délután Zalánnak szülői, úgyhogy nem unatkozom.

Na, fiús fotók is érkeztek, nagyon édesek a kis pöcörősök!!!

Üdvözletem: Laura

Kép
Kép
szeles4

Köszönöm Zöldi!

Pénzt (2600 Ft) átutalom most délután, az összeg nem a nevemről fog érkezni, hanem Marketing P. Bt-től.
csurimuri

[quote]A írta:múgy jan. 5-én 4560 g volt, febr. 9-én 5170 g. Ez 1 hó + 4 nap alatt 610 g. Elég ez???

Jajj, hát persze, hogy elég! Anyáink (bocs nagyanyáitok ;) ) korában ez volt az ideális javallat.
[quote]N írta:ekem doki azt mondta ha 100 g alatt van. Akkor van baj.
...de ez is csak akkor "baj", ha tartósan jelentkezik. Gondolj bele, egyszer kaka előtt, egyszer meg utána méred. Akár mozdulatlan is lehet a mérleg nyelve, úgy hogy hízott a bébi, csak éppen előtte kakkantott egy oltári nagyot.

[quote]S írta:zóval azt akartam kérdezni, hogy szerinted ez késöbb változni fog???

Susy! Ez a jelenlegi "kutatási témám! :)

Gabi! Dévényből már kiművelődtem, meg egyéb gyógytornákból is... kérdezz!

Oké Csuri!

Kép
zölddisznó

[quote]S írta:usy! Ez a jelenlegi "kutatási témám!

Zöldi!
Akkor ez azt jelenti, hogy hamarosan tudsz valami okosságot irni ezzel kapcsolatban? :?: :P
susy75

Aida!
Köszi a hízási infót! Alapvetően nem bánom, ha nem gurulos kisbaba, így tuti elevenebb lesz, csak nem akarom éheztetni a kis drágát. :-D

Susy!
Nálunk ue. a helyzet! Napközben másfél-két óránként is enne. De csak ha itthon vagyunk. Ha utazunk, jövünk-megyünk, akkor 3 és fél - 4 órát is simán kibír. Éjjel meg... van, hogy végigalussza az éjszakát, de maximum egyszer kel enni. Kb. este 10-kor van az uccsó szopi és legalább hajnal 4-5-ig húzza ezzel. Szóval akkor talán nincs gáz. De estére néha kiürülnek a tejcsárdák, és akkor van a hiszti, hogy nincs több, elfogyott, nuku, mert olyan gyakran szopizik addigra, hogy szinte összeérnek a kajálások.

Ezért gondoltam, hogy próbálom tartani vele a 3 órát, mert addigra megéhezik, cici is megtelik rendesen, eszik egy kiadósat és nem csak nyammog, de persze ha 2 óra után elkezd üvölteni, akkor én is inkább cicire teszem.

Vinzent nagyon édes! A kettőtökről készült kép nagyon tetszik!

Szeles!
Fodrászra már én is nagyon vágyom, de még nem merem annyi időre itthonhagyni Apára Zsófit.

Képzeljétek, már több, mint egy hete leálltam a vérnyomáscsökkentőről és teljesen ok a nyomim!!! :-D Van remény arra, hogy egyszer még ihatok bort, kávét... :-D Elmondhatatlanul boldog vagyok!!!

Kép
Kép
lbernuska

[quote]S írta:zóval azt akartam kérdezni, hogy szerinted ez késöbb változni fog???

Susy! Igen, változni fog. De ő valószínűleg soha nem fog a korán fekvő, korán kelő emberek közé tartozni. De azért változni fog. Nekem a lányom ilyen, mi is így kezdtük vele, aztán sikerült előrehozni a lefekvést 10 körülre olyan 1 éves korára, végül akkor oldódott meg a helyzet teljesen, amikor ovis lett, mert akkor muszáj volt reggel korábban kelni, így este 8-kor már aludt. De ahogy nőtt, és kevesebb lett az alvásigénye, visszatolódott egy kicsit. Most olyan 9-fél10 körül alszik el hétköznap, de ő tipikus bagoly típus, míg Gergő tipikus "pacsirta".

zsebi_baba

Mági, Zsebi: a Hippnek van hipoallergén HA1-es tápszere, kb. 2800 pénz a Tescoban. Gondoltunk már rá, hogy kicsit olcsóbb lenne, ha felíratnánk (asszem, itt a Bebe tápit írják fel), de nem tudom, bejönne-e Kiskoboldnak (nem fájna-e a hasa, ilyenek). Ezért nem mertünk még váltani, mert ez bejött. Szerintetek?

A kispasik még mindig nagyon édesek :)

Zöldi: akartam is kérdezni, hogy mi volt a dévényes megbeszéléssel. Mikor viheted Hannát? Vagy már voltatok is? Azt nem tudom pölö, hogy az normális-e, hogy ha nagy nehezen megmarad hason, akkor legtöbbször úgy emeli a fejét, hogy oldalra van neki fordítva? És mindig kidől az egyik oldalára, mintha nem egyformán nyomná ki magát a két karjával... Meg olvastam egy csomó fórumot, és ez a torna tényleg fáj a babának? :shock:

Berni: na, fogunk akkor mi még együtt borozgatni :wink: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Lefekvés nálunk is éjfél körül van utsó szopi után, így bírjuk kb. 6-7, néha 8-ig is. Akkor most már legalább tudom, mire számíthatok. De mi is ilyenek vagyunk, úgyhogy egyelőre nem bánom...

Kép

Kép
gabilany79

[quote]A írta:kkor ez azt jelenti, hogy hamarosan tudsz valami okosságot irni ezzel kapcsolatban?

A remény hal mag utoljára...

Kép
zölddisznó

Bernuska!
Az esték nálunk is huzósak. Ahogy te irtad szinte összeérnek a kajálások. Àltalában este 8 és éjfél között (míg ki nem döl) eszik legalább 4x. De én azt hittem eddig, hogy azért mert valahogy érzi,hogy jön az éjszaka és jól be akar kajálni! Lehet , hogy akkor nekem is kevesebb a tejcsim és azért szopizik olyan sürün??? :roll: :roll: :shock:
Ès utánna éjféltöl alszik sokszor reggel 5-6ig!

Örülök,hogy jó a nyomid!!:lol:

ZSebi!
Köszi az infót! :wink:
[quote]D írta:e ő valószínűleg soha nem fog a korán fekvő, korán kelő emberek közé tartozni.
Olyan,mint az anyukája... :oops: :oops: :oops: Késön fekszem, késön kelek! (ha hagyják). :lol:
susy75

Gabi!
Dévény:
Az alapítványnál 5 hét múlvára adtak időpontot. Az elmondott tünetek alapján - ami ugyanaz, mint nektek:
[quote] írta:Azt nem tudom pölö, hogy az normális-e, hogy ha nagy nehezen megmarad hason, akkor legtöbbször úgy emeli a fejét, hogy oldalra van neki fordítva? És mindig kidől az egyik oldalára, mintha nem egyformán nyomná ki magát a két karjával...
- azt mondták, "húúúú, de jó lenne őt kezelni". Ami kétféleképpen is értelmezhető. Az egyik, hogy nagyon ráfér a kezelés, a másik pedig - kicsit gonosz - hogy könnyen jó eredmény érhető el nála, ergo javítja az amúgy is jó statisztikájukat.
És igen, kicsit fájdalmas, de nem annyira, mint amennyire sírnak a babák kezelés alatt.

Kép
zölddisznó

...folytatom, csak játszani hív a csöppem!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Én is előkerültem.
Kirándulni voltunk a múlt héten a párom szüleinél egy Fehérvár melletti kis településen a párom szüleinél.
Nagyon jó volt, agyon kényeztették Odettet és kicsit én is kizökkentem a mindennapokból.
A kedvenc a nagypapó lett aki folyamatosan énekeelt neki.

Kismanóm nagyon jól viselte a 3 órás autóutat felsem ébredt egész idő alatt. Az utközbeni szopizás is félálomban volt. :D

Zöldi doktornéni!
Kutacsos kérdésem lenne: (bocsika ha ostobának hangzik) már többen mondták nekem, hogy ha a gyerek kutacsa nem domborodik ki akkor ha nem is jelez akkor éhes. Én ezzzel eddig nem foglalkoztam, sőt ilyenről nem is tudtam.
:roll:
az az érdekes, hogy most voltunk tanácsadáson és a doktornő is azzal kezde, hogy a gyerek kutacsát kezde simizni, hogy domborodik -e.
Vendég

Zöldi: köszi :)

Basszus, akkora hófúvás kerekedett, hogy úgy kellett bemenkítenem odakintről a gyerkőcöt meg a kocsit. Az jutott eszembe, hogy úgy néz ki így felöltöztetve, mint azok a népek a Deltában. megyek is kicsomagolni, aztán hamizunk :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Receptre sem sokkal olcsóbb! (600g-osról van szó, ugye?

Alvással kapcsolatban:én sem bánom, Boginál sem bántam, mert én is ilyen vagyok, nagyon tudok szenvedni a koránkeléstől. :wink:
Szabi tegnap korábban kelt, mint szokott, 5-kor, majd még 7-ig aludt, és egész nap extra nyűgös volt. Este 9-kor végre elaludt, és reggel fél 8-ig aludt (egyhuzamban!)!! :)

zsebi_baba

Na most először megmértem Zsófit szopi előtt és után. 130 g a különbség. Ez jó?

Susy!
Szerintem logikus, hogy minnél többször szopizik, annál kevesebb tejet talál, hisz rövidebb idő alatt kevesebb termelődik. Eddig mi szopiztunk fürcsi előtt és után is, de most már fürdés körül is igyekszem tartani a 3 órát. Pl. tegnap este szopizott fél 8-kor fürcsi előtt, aztán kicsit még kidőlt, majd szopizott 10-kor és ezzel aludt hajnali 4-ig.

Eddig én sem paráztam ezen a kérdésen, de most a napokban egyszerre zúdult rám az ezzel kapcsolatos összes félelmem... Eddig nem is aggódtam különösebben, mert gondoltam, ha minden kötél szakad, akkor jöhet a táp, de mióta láttam, hogy nem bír cumisüvegből enni és a táp sem ízlik neki... na azóta kétszer annyi Laktoherbet iszok. :-D

Zöldi!
Köszi a megnyugtatást hízással kapcsolatban!

Gabi!
Én Zsófi hátizmát úgy edzem, hogy a hasamra fektetem, én pedig félig ülő, félig fekvő pózban vagyok. Így Zsófi sem kínlódik, és tök szépen emeli, tartja a fejét, ha kell, lerakja és nem kezd el üvölteni 2 perc után, mint amikor az ágyában teszem hasra.

Basszus nálunk is ezerrel szakad a hó!!!

Kép
Kép
lbernuska

Orsi!
A kutacs tényleg állandóan változik, de nincs összefüggésben az éhséggel, inkább a folyadékháztartással. És mivel a kaja-pia bébiknél még ilyenkorban egy helyről jön, ezért mégis van némi összefüggés.
Amúgy a nyomásváltozást jelzi.Szerintem a dokinénid azt nézte, hogy kb. milyen méretű, ill. nem domborodik/horpad-e be extrém módon. Mert az baj lenne. Kicsit lehet ilyen is, meg olyan is, sőt, lüktethet is. Ezzel nem kell foglalkozni, csak ha nagy az eltérés.

Gabi! Szóval felhívtam az alapítványt - márc. végére tudtak időpontot adni felmérésre. Akkor Hanna 4 hónapos már. Ezért kértem (és néztem) magán-gyógytornászokat is...kicsit (nagyon) húzós az ára.
Alapítványnál ingyenes a vizsgálat - beutaló kell hozzá, és 2500.- egy kezelés. Magánoknál 3-4000.- a vizsgálat, és 4-5000.- egy kezelés. 3 csajszit felhívtam, de ők is csak kb. 2 hét múlva tudják megmondani, hogy egyáltalán lesz-e hely a közeljövőben - ahogy gyógyulnak a kisbetegek. (Amúgy az egyik épp velem rézsut szemközti lépcsőházban praktizál :) )

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

[quote]E írta:ste 9-kor végre elaludt, és reggel fél 8-ig aludt (egyhuzamban!)!!

Ilyenkor mit csinálsz a cicijeiddel?

Kép
zölddisznó

Banyek, úgy szakad a hó, mint a télen még sose :shock: :shock:

Zöldi: hát, én is kíváncsi leszek, mit tud mondani 14-én a csaj (mennyiért, mikor...)

Berni: nálunk meg apa tartja "repülős" pőzban, és akkor is tök szépen emeli a fejét, amit el is hiszek, hogy erőlködik, mert nem lehet valami kellemes 0,5 milliméterről bámulni apa szőrös karját :wink: :lol: :lol:

Zsebi: igen 600 grammos. Csak az a dühítő, hogy tök véletlenül vettünk hipoallergént, mert a dokinő meg a védőnő semmit nem mondtak :evil:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]N írta:a most először megmértem Zsófit szopi előtt és után. 130 g a különbség. Ez jó?

Hanna 100-akat (+/- 10) eszik, és tegnap volt 5,74 kg. (3 kilóra fogyott vissza Kórház után, 3,7-ről)

Berni! Ne aggódj cumisüvegből evést illetően sem, mert ha ne adj'isten beüt az elsivatagosodás, akkor max. egy napig minden álló szopizásnál küzdötök, utána megtanulja bébid, hogy eszi, nem eszik, nem kap mást. Enni fog. És még vész esetére ott van a Szoptanít is.

Kép
zölddisznó

http://www.ringato.hu/

Ez is nagyon jó! Ismerős jár, és rettenetesen élvezi a kölke...kicsit később mi is megyünk.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: