A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok kismamik!Boldogan olvasom soraitokat, h.mindenki jól van.És már sokan tudjátok,h.kislány vagy kisfiú lakik odabent.Szívből gratulálok hozzá!Kívánok további jó egészséget nektek és pihenjetek sokat!
Tegnap beszéltem Ágival, akkor jöttek haza a vizsgálatról.Minden a legnagyobb renden van.Minden a helyén.Üdvözöl benneteket.Sajnos nem tud géphez ülni, mert a doki továbbra is tiltja neki a sok ülést meg járkálást.Úgyhogy maximálisan kihasználja az ágyban való fekvést.Muszáj.
Üdv.nektek csajok! :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

lola!

gratula a kislányhoz!

Gabi1!

Ilyen korán már lehet menni erre a cukros bigyóra? :shock: Én még csak 3 (vagy kettő) hét múlva megyek a dokihoz és utána kell mennem erre a vérvételre.

Orrszívó!

Akkor majd lehet, hogy megnézem az árát, ha nem vészes, akkor első körben kipróbálom a szimpibbet és ha beválik akkor ámen, ha meg gáz lesz, még akkor is meg lehet venni a másikat. Azért még átgondoljuk, van idő...mire is jó a 9 hónap... :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok

tabati igen, azt mondta a dokim hogy a 24. hétig menjek el.

lola gratulálok a kislányhoz, és hogy minden rendben van.

silia sajnálom a kiskutyust. Azért remélem, hogy nem fagyott meg oda kint

Timcike örülök hoztad a hírt, épp a napokban volt eszemben Ági hogy már régen jelentkezett. Puszi neki.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Még este akartam írni, de f*s volt a babanet :? ! Szóval eszembe jutott még egy álmom, ami nagyon kiborított: Egy szülésznő vezetett körbe a szülészeten, ahol szülni fogok. Az anyukák a folyósón feküdtek sorban (mint a Twis Olivérben a lelencházban :( ), mindenkinek a babája a feje mellett aludt, a placenta és a köldökzsinór pedig egy kupacban volt a mellkasukon :shock: ! Minden véres volt, koszos, rideg...Brrr :evil: . Borzasztóan rémisztő érzés volt látni :roll: :( !
Pedig pont előtte pár nappal vezetett körbe valóban egy nő a szülészeten, ami tisza, meleg, barátságos, otthonos! Ráadásul a szüléstől sem félek (bár ezek szerint tudat alatt lehet), sem a fájdalomtól, sem a vértől meg a kiszolgáltatottságtól, hiszen attól nem lesz jobb, ha félek, és ez a kötelező rossz a csodához :wink: !
Szóval nem is tudtam mire vélni ezt az álmot :? !

A másik, hogy Boo álma kapcsán akartam írni, hogy tegnap ugye voltam anyuéknál, az újszülöttön, és csak két baba volt bent az osztályon (+ kettő inkubátorban), és az egyik elkezdett sírni. Vártam pár percet, hátha valakinek feltűnik hogy sír a csöppség, de úgy tűnik nem volt rá kapacitás :x , szóval bementem hozzájuk, és mivel nem volt steril a kezem (és ez mégiscsak egy kórház), a takaró alatt masszírozni kezdtem a lábfejét. Egyből csöndben maradt :wink: , aztán egyre gyengébben csináltam, és végül csak a takaróját simiztem, aztán kislisszoltam, és néma csend :mrgreen: . Nem volt nehéz kitalálni, hogy csak egy kis érintésre vágyik hiszen, enni nemrég kapott, ott tisztába is teszik, és ez nem olyan "fáj valamim" sírás volt.
Szóval (most lehet hogy a gyakorló anyukák megköveznek), de ez sem nehezebb, mint egy kutya nyelvét megfejteni. Elég hamar megismered ahoz a kutyádat, hogy értsd, melyik ugatás hív játékra, melyik követelőzik, melyik akar macskát enni, és melyik kihívás párbajra :wink: :lol: .

Boo!

Dejó, hogy látszik a pocak!!!! :wink:
Hát bizony, nekem tegnap is mindenki "megcsodálta" a pocimat anyu kollégái közül :mrgreen: ! Viszont az tény, hogy az nem csak a bébi, hanem a hájacska is, amit eddig igyekeztem síkba hozni, most viszont rásegít :lol: :lol: ! Neked tényleg tuti a sport miatt emelkedett elő nehezebben! Vagy pszichésen is, mert a meló miatt "takargatni kellett", a baba meg segített :wink: ! Találkoztam bnőmmel is, és mikor meglátott még kabátban voltam. Csalódottam mondta, hogy "dehát azt mondtad már kismamis vaaagy", erre lehúztam a zipzárt, előbukkant a pocak erre ő: Atyám, te már durván kismamis vagy :shock: "! :lol: :lol: :lol:

Ja, most ugrott be egy csaj a nőklapjás fórumról (csak a képeiket szoktam megnézegetni), aki 19 hete minden héten lelkesen feltesz magáról képet, és a 18. hétig totál lapos volt a hasa!!! ez nem is lenne baj, csak olyan bénán jön ki, hogy minden áldott héten ott feszít lelkesen az amúgy szép izmos, de tök lapos hasával :lol: :lol: ! De most már neki is van pocak :wink: !

Mocorogni még az enyém sem mocorog (vagyis de csak nem érzem :wink: ). Viszont a napokban már éreztem valai furát koraesténként, meg tegnap hazafelé, mintha egy határozottabb rugás is érezhető lett volna, de vonaton ültem és nem voltam benne biztos :roll: ! De mindegy, majd jön az :wink: !

Tabati! Még neked akartam írni, hogy ne bánd, ha nem tudod ringatni a csöppséget mert anyu pl. kifejezetten ellene van a kötelező alvás előtti pótcselekvéseknek!!! A babának ez nem igénye! Ez amolyan "pavlovi reflex", amit jó elkerülni! Majd ha gondoljátok kifejtem...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Lola gratula! :)

Voltam afp-n. Az a nő vette le megint a vért,aki a múltkor. Eddig nem kékülök,szóval talán most ügyesebb volt.

Sillia! ilyenkor a plakátolás a legjobb dolog és szerintem érdemes lenne írni a www.netboard.hu -ra is. Ha küldesz képet a kutyusról meg ,hogy honnan veszett el és mikor ,akkor én szívesen felteszem. Írj egy pü-t ha segíthetek.
Vendég

köszönöm a gratulációkat!!!!

Kép

jöttem hazafelé és egy hatalmas papírdarab virított az utcai telefonfülkén: ELVESZETT YORKI A GAZDÁJÁT KERESI!

Ez csak Áfonya lehet! A telefont senki nem veszi fel, dehát végülis mégcsak 10 perce próbálgatom-

Voltam UH-án, most nagyon rendesen megnézett a doktornő. Integetett a picur az ujjacskáival :D
Viszont a cytológiám sorozatban p3-as+ kimutatták a HPV 16-os törzsét is, úgyhogy holnap kórházba kell mennem, valami méhszájkimetszésre vagy hasonlóra. Valószínű benntfognak pár napra de ez nem biztos. De odabennt van egy vadiúj nagyon modern 4d-s készülék, így azt is megcsinálják majd.
Azért eléggé parázok, hogy mi lesz, a baba odabennt, kívűlről meg sebet ejtenek a méhszájon??
Holnap reggel bemegyek, aztán majd meglátjuk.
Babókám adatai:
BPD: 46
OFD:57
FEMUR:32
Mintha fiúcskának látszana, de ezt nem merte kijelenteni a doktornő. A kórházin talán jobban látszik majd, de az amnio eredményéből lesz biztos.
Vendég

Sillia!

Nagyon sajnálom, hogy a kutyusod elveszett. Az én kutyám is elveszett egy pár éve. Plakátóltam az egész városban, kb. hatszor bemondták a helyi rádióban, hogy elveszett. Még szabit is vettem ki, és egész nap bicikliztem , közben fütyültem, szólítgattam. Végül a rádió segítségével lett meg pont egy hét után. Nem tudom milyen hosszú a kutyád szőre, de a kutyámat kozmetikushoz vitték először, mert tele volt bogánccsal. Kutyakozmetikusoknál nem kerestük, pedig kiderült , hogy az egyik ismerősömhöz vitték lenyíratni. Akik megtalálták rendesek voltak, pénzt nem fogadtak el.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

Annyi mindent írtatok. :D Manó nem tudom, hogy fog engedni, de igyekszem írni.

Rólunk csak annyit, hogy köhögés most már csak néha-néha. Viszont tegnap este hatig fájt a fejem egész nap, és most is. Nem vészes egyáltalán, de most már a tököm tele van. Ha én betaknyolódom, akkor az általában nem tart ki egy hétig sem, nemhogy háromi hétig mindig van valami!? :evil:

Most megyek és nekiállok válaszoglatni, aztán meglátjuk mikor tudom majd elküldeni... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Ja már megis van a kutyád!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.02.10 13:28-kor.

Kép
Kép
orsi777

Szerintetek meddig áll el hűtőben a palacsintatészta?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi 83

Beszéltél a dokival? Mikor mész hozzá?

Kép
Kép
orsi777

Orsi777
Beszéltem Vele és csütörtökön este megyek a Hosszú utcára. Igazából nem is az eredmények miatt, hanem mert már eltelt az egy hónap. Remélem újra megnézzük Babukát :lol:
Te ugye jövő héten mész a Bérczi Ildihez?

Mostanában nagyon sokszor érzem a mi kis Ficánkánkat. Egyfolytában dolgozik a pocimban, annyira édi! :lol: Néha esténként pedig 1-2 határozott rúgást is érzek, olyan klassz, imádom! :lol: :lol:

ma néztem a neten nagyon édes Micimackós fali dekorációt, úgyhogy most várom az árajánlatot. Már várom, hogy válaszoljanak, és végre megtudjam anyagilag mire számíthatok. (Bár lehet, hogy addig jobb, míg nem tuom :roll: )

Na, megyek eszem valamit.

Kép
gabi83

katy76! :)

Kár, hogy nem lett jó a vérképed! :( Nyomasd a vasat, ahogy a doki mondja és kajával is próbálj meg a lehető legtöbbet bevinni.

De ez a térdműtét sem hangzik tól jól. Remélem, mihamarabb felgyógyul majd a párod!

"Az éhgyomros vérvétel után meg kell inni azt a trutyit, amit előtte otthon megcsinálok, és onnantól kezdve 2 órát kell várni úgy, hogy nem nagyon mozgok (sétálok), mert akkor elégetem a cukrot, és nincs értelme az egésznek. 2 óra várakozás a kórházban és enni sem lehet semmit. Nekem elég brutálnak tűnik."
Hogy-hogy neked kell otthon megcsinálni a löttyöt? :shock: :shock: :shock: :shock: Lecsekkolják, hogy tényleg azt kotyvasztottál amit kellett? Mert csak akkor van értelme az egésznek, ha tényleg akkora dózist iszol meg, amekkorára szükség van. :?:
Nem csak a fizikai mozgást nem javasolják, de pl. ügyintézést és egyéb, stresszel járó dolgokat sem. Úgyhogy van 2 órád keresztrejtvény fejtésre, olvasásra, kötésre, csipketerítő verésre vagy esetleg egy kis szundikálásra. :wink:
Tényleg nem valami leányálom, de még mindig jobb, mint ha a körmeidet tépnék... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Citromot tegyél bele és akkor jobb lesz! :wink:

kicsidodi! :)

Csupa jó hír. Ügyes vagy! :wink: :D :D :D :D

"Találkoztam bnőmmel is, és mikor meglátott még kabátban voltam. Csalódottam mondta, hogy "dehát azt mondtad már kismamis vaaagy", erre lehúztam a zipzárt, előbukkant a pocak erre ő: Atyám, te már durván kismamis vagy "! "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom meddig áll el a palacsinta tészta. Felénk nincsenek ilyen problémák... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Ha a dokibácsid képben van és azt mondta, hogy felesleges külön AFP miatt vért venni, akkor hagyd a csudába. (Illetve időben leszel még...?)

Most végül miben maradtatok, hány napot nem dolgozol? Mert, ha jól vettem ki, akkor a héten csak ma vagy otthon. :roll:

"Amúgy meg miért érzi magát feljogosítva bárki, hogy hülyének nézzen, akinek feltétlenül el kell magyaráznia, hogy hogyan kell étkezni
Majd én tudom, jóóóóóóóóóóóóóó? "

Jóóóóóóóóó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Te érzed, hogy mikor, mi esik jól. Mással ne foglalkozz, csak ezzel. :wink: 8) 8) 8) 8) 8)

"Úristen, most komolyan végiggondoltam, hogy hazahozzuk, és nem lesz hozzá használati útmutató Ennyire komolyan még sosem gondoltam bele, hogy mi lesz a születése után???? Persze az ember lánya, majd belerázódik, na de addig??? "
Addig? Bizonytalankodik, szerencsétlenkedik, bénázik, segítségeznekemnemmegy!-ezik. És aztán egyszercsak azt veszi észre, hogy: Jééééééééé, ez megy nekem! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"nem ment le reggelre a poci, olyan büszkén vigyorogtam a tükörben, mint akinek almát feszítettek a szájába
látszik!látszik!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Másfél kilóval teljesen jó vagy. A védőnéni meg inkább egye, ne pedig beszélje a zöldséget. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Eredmények: :D :D :D

sillia! :)

Önmagában nem a kilók számítanak. Nem mindegy, hogy a 8 kg mire rakódik: 48 vagy 148 kilóra...

Ez a méhszáj probléma tényleg nem hiányzott most! :( De még legyen helyrehozva a szülés előtt, nehogy akkor essen emiatt baja a picinek. Biztosan minden rendben lesz, emiatt ne félj. Viszont szerintem kezdhetsz megbarátkozni megint majd az ágynyugalommal. :?

Áfonya meglett, őt találták meg?

lola29! :)

Ez aztán a szülinapi ajándék. :wink:

timcike81! :)

Köszi az infókat! :D Gyere minnél többet, és HAJRÁ, PAGIKA!!!! :wink:

Kép
Kép
200907?

Áfonya újra itthon :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Na, akkor a témák.

Orr tisztítás.
Brutálisabban hangzik a porszívós megoldás, mint amilyen valójában. Egyáltalán nem durva, csak ki a fenének esik jól, hogy matatnak az orrában. :roll:
Manónál mi is ezt használtuk. Pár naposan, hetesen meg se mukkant, szépen hagyta, hogy megcsináljuk neki, úgyhogy pikk-pakk megvolt. Azt hittük mi is, hogy félni fog tőle, de nem. Állítólag ebben a korban a babák még másképp érzékelik az ilyen jellegű zajokat (ezért is lehet kiválóan takarítani, miközben alszanak :shock: :D ). Aztán ahogy nagyobb lett már nem kultiválta ennyire a dolgokat. Továbbra sem a zaj volt az, ami zavarta hanem, hogy lefogtuk. De általában még így hamar megvoltunk.
Aztán már jó ideje nem használtuk, egészen a mostani taknyos időszakáig. Volt, hogy annyira folyt az orra, hogy muszáj volt bevetni. Mit mondjak...? Finoman szólva eredményes volt, annyi cuccot szívott ki.
(Mi azt találtuk ki, hogy a legjobb közvetlenül fürdetés után leszívni, mert akkor a meleg és a víz hatására fellazul ami benne van és könnyebb eltávolítani)
Egyedüli hátránya -szerintem- ennek a megoldásnak, hogy eleinte minden nap szükség van rá, ezért elől van a porszívó is, ott kerülgeti az ember. :?
Anno kézi pumpásat szerettem volna. De lebeszéltek, mondván azt nagyon utálják a gyerekek, mert az sokkal kellemetlenebb nekik, hogy nincs egyből akkora vákuum, mint ami kellene, ezért ott "kísérletezgetnek" az orrukban egy ideig.

Multifunkcionális anyuka menet közben letekert vagy 4 méter cérnát a gyerekről, amit maga köré spulnizott. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hurrá, Áfonyának!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :wink:

Kép
Kép
200907?

Ez itt annak a bejegyzésnek a helye, amit a gyermekem volt szíves jó messzire elszállítani...

:evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Akkor mégegyszer...

Szoptatás.
A ma irányelvek szerint akkor kell enni adni a gyereknek, amikor kéri, de két etetés között ne teljen el 4 óránál több. (Magyarán, ha nem kéri, te akkor is tedd mellre) Este viszont hagyni kell pihenni, nem érvényes ez a négyórázás.
Nálunk is így volt. Általában nekünk kellett kelteni Manót, hogy kaja van. És ez a NagyKönyvvel ellentétben sokszor másfél órát is eltartott... :? Mindezek tetejébe mindenki a tejemmel és azzal volt elfoglalva, hogy Manó keveset eszik, mert akkor amikor más babák már 100 ml-ket szopiztak, ő még csak 20-30-akat evett. 1 évembe telt mire sikerült mindenkivel (élén a véncsoroszlyadoktornénivel és a védőkislánnyal :evil: :evil: :evil: ) beláttatni, hogy ettől ő még egészséges és jól fejlődik. :x :x :x
(Azért Manózzuk még most is, mert nemsokára másfél éves lesz, de még csak nem rég érte el a 9 kilót. Kb. 3 kg-val van elmaradva a statisztikai átlagtól. A magassága viszont átlagos)
De visszatérve az eredeti témára.
A pelucserét leszámítva általában minden sírásra megoldás a szopi. :D Nagyon sokszor nem is a kaján van a lényeg, hanem megynyugszik, biztonságban érzi magát (vagy csak szomjas volt). Nem kell parázni, hamarabb rájön az ember, hogy mikor, miért sír a gyerek, semmint hinné. :wink:
Röviden: eleinte sírás=cici (de azért meg kell ám lesni a pelust is! :wink: ), aztán meg már képbe kerül az ember, hogy mi is van pontosan. :wink: 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sillia!

Dejóó, hogy megvan Áfonya! Erről jut eszembe: most küldtem be desszert gyanánt egy erdei gyümis, tejes, cukorpótlós turmixot (mostanában ilyesmit eszem, ha nagy ritkán édességre vágyom :wink: )! Nagyon fincsi volt :mrgreen: ! Abban is volt áfonya... :lol: :lol: !

007!

Köszi-köszi :wink: !
Barátnőm kislánya is a lefogást utálta, ezért egyszer anyuka megunta és közölte vele, hogy akkor nesze csináld te... Tehát a gyerek másfél éves kora óta magának szívja az orrát, és rötyög közben :shock: :lol: :lol: :lol: ! Rendesen szórakoztatja :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Engem tegnap egyáltalán nem engedett fel a babanet :cry: :cry: :cry:
ma voltam 18.heti uhun,aztán terhesgondozááson és a doki elküldött genetikai uhura,
mert szerinte alacsony az afp értékem.
eléggé el vagyok keseredve.leírom az adataimat és akkor akik már túl vannak az
afp-n mondanának róla véleményt...

Terhességi AFP : 20,79 ng/ml
MoM érték : 0,62
Korrigált Afp MoM : 0,82

szerintetek?

az uhu nagyon jó volt csak sajna képet nem kaptunk,de ez állt a papíron.
AC 131mm
HC 152mm
BPD 40mm
OFD 55mm
Súlybecslés 239g

A koponya alakja és szerkezete kóros eltérést nem mutat.Gerinc párhuzamos vonalú,
a csigolyaívek zártak.Hasfal és a rekesz ép.Végtagok csöves csontjai hiánytalanok.
Gyomor és hólyagtelődés látható.

Táblát honap reggel frissítem és felrakom majd.
Akii eddig nem írt még az megteheti.

Kép
Kép
csibe83

Álmok.

Ha esetleg rosszat álmodnék, akkor soha nem alszom vissza azonnal, mert akkor ott folytatom, ahol abbahagytam. Ilyenkor elkezdek számolni, vagy töröm a fejem valamin. Mindegy mit csinálok, csak teljen el egy kis iső, mielőtt vissza alszom és akkor már nem álmodom rosszat.

Babásat még csak most álmodtam, mióta Ketteskét várom. Még a pocimban volt, izgett-mozgott és a nagy jövés-menésben nem a könyökét vagy a sarkát lehetett látni, hogy kidugja, hanem az arcocskáját szorította annyira oda belülről, hogy tökre kidudorodott a hasam és szépen lehetett látni a vonásait. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Mintha kikukukcskált volna, kétszer is. :lol: :lol: :lol:
Tegnap este is álmodtam vele valamit, de kivételesen nem emlékszem rá. :oops: :oops: :oops: :oops: :(

Kép
Kép
200907?

Ja és én ma voltam terheléses cukron.nálunk valószinüleg ez a módi,mert az
aszisztenske a múltkor szinte lecseszett,hogy én még nem csináltattam meg.
holnapra meg is van az eredmény.
ja és pénteken hívhatom fel a baross utcai géndiagnosztikát,h időpontot kérjek...

Kép
Kép
csibe83

Gratula lola és gabi a kislányhoz!
Lola,ha van már nevetek vagy bármi adat amit szeretnél a tábliba,
akkor privibe várom majd őket.

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

Az AFP-t manapság egyre kevésbé tekintik mérvadónak. Úgyhogy legyünk úgy vele, hogy ha jó, akkor örülünk neki, ha pedig esetleg nem, akkor nem pánikolunk, mert nem hiszünk neki. Jó? :wink:
Tessék egy cikk az AFP-ről (is):

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/100

(Ezt most csak így gyorsban találtam, nem állítom, hogy más cikkben nem más értékek szerepelnek... :roll: )

Az ultrahang viszont jó, úgyhogy ennek tessék örülni, nem pedig az AFP-vel foglakozni! :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.10 14:59-kor.

Kép
Kép
200907?

csibe

hjaa, Baross utca...hosszú heteket kell várni, voltak ott 20-21 hetes kismamák is az amnion..nekem az volt a "szerencsém", hogy az életkoromnál fogva előre válaltam az amniot, tehát már 15 hetesen időpontot kaptam rá. Az AFP-d valóban alacsony egy picit, (ha visszaolvasol már többen leírtuk a sajátunkat).
De mint ahogy ezt már itt sokan és sokszor leírtuk, ez egy idejétmúlt és megbízhatatlan vizsgálat. Persze tudom milyen érzés ha nem stimmel valami, nekem is hiába mondogatják hogy a pozitív hármasteszt nem jelent biztosat..
Azért az a bizonyos zabszem ottvan..
Vendég

köszi szépen a nyugtató szavakat!az orvos is rendi volt és megpróbált nyugtatgatni,
hogy valózsinüleg korán mentem a vérvételre.
remélem szerencsém lesz és hamar kapok időpontot és nem lesz semmi baj...

ettől a vizsgálattól féltem a leges legjobban pont ezért.nem hallottam sok jót.

Kép
Kép
csibe83

Nyugiiii!!! :wink: A Baross utca nagyon jól felszerelt, nagyon jól képzett ultrahangosokkal, nőgyógyászokkal. Nem véletlenül lát el országos feladatokat is. Akár van valami, akár nincs ott tutira megmondják neked. De az esetek túlnyomó többségében a "rossz" AFP tényleg csak vaklármát jelent!!!!!!!

Kép
Kép
200907?

Jelentem: nálunk szakad a hó!!! Ancsurti, ha látnád...! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csibe!

Nekem nem is néztek végülis AFP-t mert a prof szerint elavult, és gyakran paráztatja be az anyukákat feleslegesen (és lám, úgy tűnik tényleg :roll: )! Szóval ne aggódj, tuti minden oké! Fiatal vagy, egészséges, jó az UH, szóval tényleg nyugi :wink: !

Anyucik!

Nem tudom van-e tapasztalat, de szerintetek jók a kombi kiságyak (pelenkázószekrénnyel, ágyneműtartóval)? Mert nekem tökre tetszenek, és találtam párat jó áron (30-40 ezerért), és ha megveszek egy sima kiságyat, plusz pelenkázót, már többe kerül. Szóval ti mit gondoltok? Praktikusak, stabilak? Köszike :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

007!
köszi,közsi.már én is igyekszem tájékozódni a neten...
arról is találtam infót,amit hendegabi írt,hogy a nemüket meg lehet határozni
az értékekből.nekem bejött.alacsony afp=kislány
és ma ismét megerősítettek abban,hogy kislány.hál istennek nem kell
lecserélni a ruhatárát :P :P :P :P

Kép
Kép
csibe83

007

felénk is eseget valami hószerű..de azért hónak nem nevezném inkább olyan daraszerűség, de körben egészséges szürke az ég úgyhogy ebből még bármi lehet
Vendég

Itt is szakad a hó :shock: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

csibe szerintem se parázz, nem tudom miért nem törlik már el azt a hülye AFP-t. Minden rendben lesz.

Dodi ha elfér a kombi kiságy akkor nyugodtan vehetsz olyat mert szerintem jók, nekem olyan volt Bettivel, meg Norbival is.

Engem apa most nyaggat hogy menjünk el valahova hétvégén ahol a gyerekek szánkózhatnak. De van olyan hely most Magyarországon ahol van annyi hó?
Vagy marad Ausztria?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

007!
itt is szakad,viszont nem marad meg.

dodi!
köszi szépen a bíztatást.nagyon jól esik most.

Kép
Kép
csibe83

Nekünk ő van, csak fehérben. Használtan vettük (kb. 1 évet használhatták?), de teljesen jó állapotban van. Jól pakolható, stabil, praktikus. (Ja...! És imádom. :wink: )

http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babaszoba&submenu=kisagy-bolcso&category=kisagy-atalakithato&empty=1&productid=170339&pageno=2&whid=25

Nem tudom, milyet néztél ki, de ha esetleg sikerülne egy ilyet beszerezni, akkor nektek is bejönne szerintem. :wink: :roll:

Kép
Kép
200907?

most, hogy "mintha fiúnak látszana" a baba ismét elgondolkodtam ezen a dolgon. A szívem mélyén nagyon kislányt szeretnék, ennek ellenére már a gondolat is büszkeséggel töltött el, hogy lehet fiú.
szóval nem tudom
mindegy is már, csak legyen!
az tény, hogy mindketten vékony alkatúak vagyunk, én 174cm , apa 192cm magas, tehát nagy valószínűséggel kiszsiráfot nemzettünk.
Namost egy esetleg 195cm-re növögető fiúcsemete ugye az daliás. Node egy ekkora leányzó???
Vendég

Azt én sem mondtam, hogy megmarad... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Ne aggódj! Szerintem ez a téma sem lesz már aktuális záros határidőn belül... De ha minden kötél szakad, akkor irány a Kékes-tető.

Kép
Kép
200907?

Azért a tényleg CSINOS modell lányok sem néznek ki rosszul. :roll: :wink: De jól jön még kosarazáshoz is. Továbbá könnyen elér majd mindent, nem kell nyújtózkodnia. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Esetleg állatgondozó is lehet, és akkor majd ő eteti a zsiráfokat - kézből. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocs. :oops: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

dodi

a kombi kiságy szerintem is praktikus, nekem olyan volt, ami amellet hogy pelenkázós, szétszedhető is, tehát a pelenkázórészt leemelve és a rácsokat leszerelve iskoláskorig használható volt.
Most csak egy szimpla régit kapunk, a pelenkázást majd még kitalálom hogyan legyen
Vendég

Köszi Gabi!

Akkor az lesz. Szerencsére elfér, mert külön szobája van a babónak!
Most azt találtam ki, hogy a happy box-os fiúsabb figurákról összeszedek képeket, és én fogom megfesteni a falra a dekorációt, mert annyira nem nehéz, hogy ehhez szakembert hívjak, van is ennyi kézügyességem, és olyan jó, hogy saját kezüleg csinálhatok valamit :D !
Ilyesmire gondolok: Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

007

:D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Lányok ezt el kell ujságolnom Nektek!
Most telefonált a hugom POZITÍV lett a tesztje! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
El sem hiszem megint egyszerre vagyunk kismamik,és egyszerre babázunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az Ő kislánya 3 hónappal fiatalabb a Jázminnál!
Majd még késöbb jövök,csak ezt el akartam nektek mondani!
20140328174041

Biztos, ami biztos, először inkább a spájzzal vagy a WC-vel kezd, mint legkisebb helyiségekkel... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

moncsi

ez szuper, akkor van mégegy kismama-testvér párosunk :)
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:09-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: