A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ebédelek közben, de gyorsan visszaolvastam.

Tehát az már elég közel van Szilzi, hétfő,ugye?

Kép
flóra 11

Igen, meggyógyultam, de nem megyek még munkába. Teli a hócipőm velük. :evil:

Kép
flóra 11

Hú úgy látom bekeményítettél! :D Meddig nem mész?

Igen hétfő, fél egy! :D

Kép
szilzi

Majd meglepődik az igazgatónő, ha megkapja a felmondásomat. Arra nem számít, hogy el akarok menni. :evil: Pedig engem mindenki csak egyszer bánthat meg. Második alkalma nincs, mert nem adok lehetőséget.

Kép
flóra 11

Jó étvágyt, én is mindjárt eszek! Megsül az első egyben sütött császárvég (nem tudom az a sertés melyik része ám :lol: :lol: , apámtól kaptam), amit sörrel ötözgetek kb 20 perce! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Húzni fogom, amíg lehet. Ezen a héten bizti nem megyek és jövő héten szünet van, de akkorra is kiíratom magam. Nem fogom a szabit pazarolni, mert ha fel akarok mondani, akkor az még jól fog jönni nyáron.

Kép
flóra 11

Felmondasz? :shock: :shock:

Kép
szilzi

Múltkor az Edina is valami söröset csinált, aztán a 2/3 üveg lecsúszott a torkán. :lol: Te is így csinálod? :lol: Jó dolog az egyébként,én szeretem a sört bizonyos kajákhoz.

Kép
flóra 11

Igen, ezt tervezem,de majd 4-5 hónap múlva.

Kép
flóra 11

Én nem szeretem a sört, csak max nyáron :roll: Most szokjak rá mert megmaradt? :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hmmm.. Erről én már lemaradtam, de megértem, mert az utóbbi időben annyi balhétok volt! :(

Kép
szilzi

Nagyon finom lett a husim! :D Mellé hagymás törtkrumpli van! :D

Kép
szilzi

Bocs, itt voltak a kolléganőmék, most mentek el.

KépKép
benó

Elegem van a tótokból, a hülyeségeikből, a primitívségükből! :x Másfél éve vagyok köztük, eddig se szerettem őket, de most már mást is érzek irányukba és nem pozitív dolgot, mondhatom. :? Egyszerűen nagyon húznak lefele a szintjükre már. Ha én nem járnék magamtól számtech tanfolyamra, akkor a két év alatt egyetlen kulturális megmozduláson, egyetlen előadáson, tanfolyamon nem vettem volna részt. Ezek nem művelődnek. A magyar sulibólévente minimum 4x szerveztem színházlátogatást, és legalább 2x hívtam színészeket, évente 2x koncertre mentem velük és rengeteg előadáson, továbbképzésen vettünk részt a tanárokkal. Itt meg semmi.....

Kép
flóra 11

Helló Szilzi! :D Jó a katicád, azt még nem is láttam, csak a virágot. :D

A Gy. még mindig nem tudta elintézni ezt a sz... papírt, még mindig telefonálgat. :?

KépKép
benó

Én megértelek Ildikó! :(

Kép
szilzi

Ma beszéltem az igazgatónővel telefonon. Mondta, hogy múltkor nagyon lecsesztem őt, hogy rosszul esett neki. Ő mindig azt mondja, ha megszid minket, azt ne vegyük személyesen, nem a személyünknek szól, hanem a munkánkra figyelmeztet. Hát most én is mondtam neki, hogy bocs, nem állt szándékomban őt megbántani, ne vegye személyesen, kizárólag munkaügyi dolog. :? Gondolja, hogy nekünk ettől jobb? Mert nem az. Akkor most érezze ő is a saját bőrén, hogy nem jobb, ha nem személyeskedünk. :evil:

Kép
flóra 11

Én is megértelek, menj is és becsüljenek meg. :D

KépKép
benó

Nem akarják visszaadni a forgalmit,vagy mit?

Kép
flóra 11

A Gy. kb. 10 embernek mondta el most a telefonban az ügyét, tudjátok, ez nem az én dolgom, kapcsolom..... :roll: :?

KépKép
benó

Felhívtam a polgármester, megköszöntem neki a szállást, mondtam, hogy meg voltak elégedve a vendégek. Kell tartani a kapcsolatot, máskor is szükség lehet rá. :wink:

Kép
flóra 11

Nem lehet megtudni, hogy hol kell elintézni az ügyet. :roll:

KépKép
benó

Őrület!!! Ez a szörnyű ebben az államban, nálunk is és nálatok is, a bürökrácia, a dogmatizmus, stb. És ugye amilyen készségesek a hivatalokban....... Gondolom Gy. lassan robban. Már hazaért és otthonról telefonálgat?

Kép
flóra 11

Hello Benó! :D

Kép
szilzi

Mi van a forgalmival? :shock:

Kép
szilzi

Igen, most meg ment vissza dolgozni. Már 10-kor eljött, vagyis kiesett 4 órája. :?
Mert állítólag valami szabálysértési eljárás is lesz ellene, vagy van már, nem értem az egészet, de nem akarok kérdezősködni, csak kussolok inkább. :wink: Amit tudok: levizsgázott az autó nov. 10-én, csak nem vitték be a rendszerbe a rendőrségnél vagy hol, hogy levizsgázott, a Gy. nem kapott róla papírt, vagy ha kapott, elhagyta, és mivel lejárt az a könyv, vagy mi, amibe a pecsétet gyűjtik (ez már itt homály), be kellett volna vinni az adatlapot az önkormányzathoz, de nem vitte, mert nem volt, elfelejtődött stb., és most: ma szerzett új adatlapot arról, hogy igen, nov. 10-én levizsgázott, de még a szabálysértést kell elintézni (ami lesz vagy van?), meg visszaszerezni a forgalmit. És valamiért 3 napon belül kell mindezt. A 2. napon vagyunk. Na, ennyi. :D

KépKép
benó

Benó, megnéztem a tervezetet. Ez nagyon szép így! Égboltnak alapul én szintén szalvétát tennék, hogy egyforma legyen az anyag. Persze sötétkék szalvétát csillagokkal. Ilyet is biztosan lehet kapni. Nálunk a hobbiboltokban adnak egyesével is szalvétát, nem kell megvenni egy csomaggal. Ha gondolod, nézhetek itt is szalvétákat,neked is Márti. :wink:

Kép
flóra 11

Bocs, elolvastam, nem túl érthető, de ennyire értem én is, le van tojva, csak intéződjön el.
Tudod, Szilzi, elvették a forgalmiját a Gy.-nak vas., mert nem volt a vizsgáztatásról pecsétje vagy mije.

KépKép
benó

Aha, most már világos! :lol:

Kép
flóra 11

Igen, nálunk is egyesével lehet venni. :D
Kék legyen, ne fekete? Mit gondolsz?
A fekete nekem is olyan visszataszító. :wink:
Na, volt a gombboltban filc? :lol:
Nézzünk egymásnak, persze, hátha látunk valami jót. Köszi. Mártinak brumisat. :D

KépKép
benó

Aha :? Ezt az ügyintézést én sem kívánnám még az ellenségemnek sem! :( Jól vagytok a kisfiúkkal? Már olyan jó lenne újra képet látni a pocakodról! :D

Ildikó, magyar sulikba küldöd majd el az önéletrajzod?

Kép
szilzi

Kép
szilzi

Most olvasom, hogy beszéltél a nyanyával. Menjen már. Csak ő sértődhet meg, mi? Ez tök hülyeség. Szerintem jobbak a pasi vezetők, komolyan, bár a miénk meg nagyon szeszélyes, minden évben kirúg néhány embert, akinek nem tetszik a feje, de legalább amúgy nem foglalkozik velünk. :roll:

KépKép
benó

Szilzi, jó lett az előző hsz-d! :lol: Tényleg nem írtál egy árva betűt sem? :lol:
A lurkók jól vannak, szerintem éhesek :cry: , kéne vennem végre krumplit. Eszem gyorsan kivit, aztán elmegyek krumpliért.

KépKép
benó

Most, hogy kint voltam,nézegettem én is ezt-azt, sokat nem mertem, mert közben csörgetett engem valaki, ismeretlen szám, nem mertem felvenni, nehogy valaki ellenőrizzen, aztán meghallja a telefonba,hogy nem vagyok itthon. :? Szal siettem haza.

De láttam pl,olyan cuki állatokat, olyan műanyagban voltak benne, laposak voltak és bennük zselé volt, tehát tapintásra is puha. És volt benne növényzet meg napocska is, tehát egy komplett képecske is kirakható belőlük, szép színesek voltak,mosható is, letörölhető és tartós is. És olcsó volt, egy egész szett kb 500 Ft.

Kép
flóra 11

Én nem is küldtem hsz-t! :shock: :lol: :lol:

Én lelépek most sütit sütni, majd jövök még! :D

Kép
szilzi

A pocakom a 22-23. hét óta nem gyarapodott túlzottan, érdekes. Legalábbis én nem veszem észre a gyarapodást, de szerintem most ezt jól látom. Lehet, hogy majd ezután fog dudorodni igazán. De inkább olyan előrenézős pocak, olyan, mint a Tancsué volt. :D

KépKép
benó

A Szilzi praktikus. Mindenki azt gondol oda, amit akar,így mindenkihez szólt, nehogy valaki kimaradjon. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hát, ezt most nem tudom elképzelni, Ildó. Hol láttad, milyen boltban?

Szilzi, jó sütést! Mit sütsz?

KépKép
benó

Nagyon helyes. Ez a tabula rasa, a tiszta lap. :lol: :lol: (Ugye, nem mondtam hülyeséget? :roll: :lol: )

KépKép
benó

Szilvi, elküldtem 17 iskolába a kérvényt. Természetesen csupa magyarba. Most néztem, hogy 2 helyről visszajött, biztos már régi a cím. Sebaj. Remélem a többi jó.

Kép
flóra 11

Ez így van Ildikó! :lol: :lol: :lol: Sajnos ennyit tudok az elmúlt pár napotokról! :oops: :( :lol:
Na megyek, a sütit majd leírom, ha jó lett! :wink: Valami diós tészta, rajta krém... :?

Kép
szilzi

kék háttérrel: 1234270662.1851.doc

KépKép
benó

Jól mondod,igen. Ez a fehér lap. Remekmű. :lol: Volt egyszer egy aranyos jelenetünk, pótvizsgázott a gyerekés sok tárgyból, még rajzbólis kellett neki, (ez csak egy színdarabocska volt) leadta a fehér rajzlapot és kérdezték tőle, hogy mit rajzolt. Elmagyarázta, hogy legelésző tehenet. Hol a tehén, hát lelegelte a füvet és átment a másik legelőre.Na és hol a fű? Hát mondom, hogy lelegelte! :lol:

Na ez a remekmű. :lol:

Kép
flóra 11

Én kékkel csinálnám, de egyelőre fehérben jelent meg most is. :lol:

Kép
flóra 11

jópofa :lol: :lol:
kivizem

KépKép
benó

igen :roll:

KépKép
benó

Vettem egy rakás hímzőfonalat. 20 féle színűt. :D
És lisztet is vettem,rögtön be is raktam egy kenyeret sülni, hogy legyen holnapra.

Kép
flóra 11

pedig megváltoztattam :wink:

KépKép
benó

ügyi :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: