A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

erpé jobbulást! Nekem a takonykor 2 hétig tartott.....azon tanakodtunk, hogyha vki ilyen náthás, akkor hogy szül??? Mert alig kaptam így is levegőt.... :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csak bekukk!

Sziasztok! Voltunk ma plusz uh-n, a kiscsaj 2800 gramm, és minden rendben vele :P

Moncsit nagyon sajnálom, de rendbehozzák őket, az tuti!! Nagyon drukkolok értük!!! :oops:

pussz mindenkinek!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, örülök a jó híreknek!!!!!!!!!!!! :)

Kukli, neked kell elküldeni a telefonszámomat? Vagy hogy is van ez a riadórendszer??????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!

Természetesen semmi közöm hozzá :oops: , de ha már meg lettem szólítva rszg hugicám által... :roll: :)

Volt egyszer egy 2008. márciusi babás topic. Ugyanilyen jó hangulat volt, mint nálatok, izgultunk egymásért (főleg így a vége felé, hogy ki, mikor, hogyan szül :D ). Aztán a keresztelő kapcsán elindult egy félreértéssorozat, egy vita a vallásokról. Vita után bocsánatkérések, magyarázkodások, kicsi nyugi, aztán újra előjött a téma, görgettük magunk előtt, fokoztuk... részletezni nehéz lenne, mert hosszú folyamat volt... de a vége az lett, hogy még nincsenek egy évesek a gyermekeink, de a topic végleg bezárt :cry: (kisebb társaságok persze tartják egymással a kapcsolatot, de a nagy közösségnek, akik megosztották egymással örömüket, gondjukat, vége).

Azt kívánom nektek, hogy ne jussatok erre a sorsra, tudjatok felülemelkedni a hasonló félreértéseken, és ne legyen olyan háború, mint nálunk volt!

Mindenkinek kitartást kívánok a hátralévő hetekre, napokra! Könnyű szülést és egészséges babákat!

Zsu
*juji*

Kukli, be is jelentkeztem fodrászhoz :)
És még egy apróság a táblázathoz - amit nagyon jó, h vezetsz! -, a kiscsajunknak két keresztneve lesz: Kata Éva. Megkapja az enyimet is, Samu is megkapta apjáét. Nem diszkriminálunk :) Ja, és emiatt nem kell most felraknod újra a táblát, ráér!
erpé

Mindenki!

Ha egyetértetek, sztem nem érdemes már erről a "problémáról" többet beszélni, annál elcsépeltebb és rosszabb lesz. Ugorgyunk :lol:

Tehuti: köszi a dícséretet. Bakker, 36 hetesnek felel meg :shock: remélem hamarabb jön és nem óriásbébi lesz! És már látszott a haja!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok!
erpé, azthiszem te írtad, hogy elmúlnak a csíkok, köszi a bíztatást! Nekem is a melleimen vannak mélyvörös árkok és barázdák, az sokkal jobban zavar, mint a combom.Kenegetem dm-es mamakrémmel, drágábbra nincs keret 8)
de szülés után lehet kipróbálom, amit csibb írt, a bebát. Ha összekevertem, ki mit írt, bocsi.
Én is meg vagyok fázva. de sztem csak szimpla megfázás, csak így megint smemi erőm semmihez..be kellene mennem a munkahelyemre az adó miatt, stb.de ma nem bírok.
vallási témák: én értettem, marq mire írta, sztem nem magára, a többi esetleges embert védte.A szétesést a következőképpen lehet elkerülni, sztem:
1. senki nem "szól be" sértőt másfajta emberekre
2. ha valaki mégis beszól, azzal úgy teszünk, mintha meg se hallottuk volna :lol:
Sztem rszg, és marq semmi ellentétest nem írt :)
és én köszönöm marqnak, hogy leírta azt az 1 mondatot, sztem megelőzésnek szánta.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

sziasztok

egy újabb pisijáratos éjszakán vagyok túl.. de azért ez már túlzás :? óránként (!) kelek hogy wc-re kell mennem... lehet a természet készít fel arra hogy szokjam, mikor babó meglesz.. na de remélhetőleg Ő nem óránként akar majd enni... :roll:
én szinte folyamatosan jósolgatok.. de még 2 hetet szeretném ha bentmaradna a möszijő :lol:

Rszg: drukk a holnapi dokihoz, remélem nem nyíltál tovább!!

Moncsinak természetesen megy a drukk, akkor is ha elfelejtettem tegnap írni.

Látogatási tilalmakkal kapcsolatban sajna a februáriak is elég szépen kivannak akadva.. mert ugye akkor még apu sem mehet be a szülésre :shock: reméljük hamar lezárul ez az influenzamizéria és mindenki megnyugodhat.

Kukli: kérünk fotót a szupi hajadról!!!! és Csibb sem menekülhet előle :D :D :D

Erpé: jobbulást kívánok, remélem nagyon hamar túlleszel a betegségen!!

Tehuti: ezen már én is gondolkodtam, hogy taknyosan hogy lehet szülni? :shock: reméljük nem kell megtapasztalnunk..:?

Katka: tényleg.. segített a természetgyógyász aludnod? vagy még mindig alszol.. olyannyira? :lol: :lol:

Gabka: rémálom: MESSZE EL!!!! de tényleg úgy van hogy ha arról álmodunk hogy valaki meghal az sokáig fog élni, szóval ti is nagyon nagyon sokáig együtt kell hogy legyetek!!!! és ne nyaggasd vele;)

KépKép
KépKép
adryn

Pulcsi: amint fentebb látható : TÉMA LEZÁRVA.

KépKép
KépKép
adryn

Erpé Illik egymáshoz a két név! Jó választás.

Papillon Én is néztem, hogy elég nagy a babód. Reméljük tényleg nem lesz óriásbébi. A szülés várható időpontját nem módosította a doki?

Pulcsi Én ma adtam fel az adóbevallásom.

Adryn Milyen sűrűn vannak jóslóid? Te nem szedsz Magne B6-ot vagy valamit? Vagy már abbahagytad?

Kép

Kép
rszg

Helló Csajok,

tegnap tényleg elhamarkodottan jelentettem ki, h rendesen műxik a babanet, mert utána megint nem akart belépni vagy csak már nekem nem volt türelmem várni 10 percet egy oldalra :D !

Erpé: jobbulást!!!!
Adryn: hát azért az "jó" ha sűrűn jársz pisilni, mer akkor bizony Nico már lent van, ahol kell :D:D:D. két hét meg még simán belefér!
Papillon: JUHHHHHHÉÉÉÉJJJJ, tök jó, h minden jó :D!!!
Moncsinak továbbra is mennek a drukkok!!!!!!!!! ++++++++++

azt hittem a parkettázással megleszünk a hétvégén ... hát NEM :( :twisted: , a fene tudta, h az "utómunkák" ilyen hosszadalmasak :(, igaz apa közben dolgozik, meg hát szombaton tejfakasztó buli is volt, így vasárnap már semmire sem lehetett rávenni ...
nekem még mindig nincsenek jóslóim ... vannak olyan fájdalmak amiket kisbogyó csinál sztem a fejével, de más nincs ... a végén még én leszek az uccsó :shock: :wink: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Aki ráér, nézze a viasat3-at

Kép

Kép
rszg

Rszg: már abbahagytam. délelőtt voltak, ahogy felkeltem, most csendesedik a dolog.. de babó is felébredt rá.. mert nagyon rugdos...

KépKép
KépKép
adryn

Wicca: elképzelhető.. mert napok óta tudok enni pár falatnál többet egyszerre :D.. akkor ezek szerint a fiam már a célegyenesben van? :shock: parkettásos képeket nem elfelejteni!! sima parketta, vagy laminált?

KépKép
KépKép
adryn

teszek majd képet :), csináltam előtte és "utána" és majd lesz egy amikor totál kész a szoba! asszem laminált szalagparketta (???) vagy mifene :D! (van ilyen egyáltalán??? :D)
tegnap voltunk lámpát nézni éjszakai pelenkázáshoz, de nem találtunk olyat ami úgy igazán megfogott volna, viszont teszveszen van, csak az meg drágább, szval gondolkodom :D! és még dekorációm sincs a manónak :(.

Szép napot!
Vica
wicca

lassan azé mindenkinek be kell jelentkeznie mindennap, legalább annyira "még egyben"!! :D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn, igen, azt jelenti a terhesség végefelé a nagyon gyakori pisilési inger, hogy a babád már leszállt.

Nemlajos jelentkezett: "Minden rendben, csak a t-csoport nem igyekszik, de a héten már talán. Nyűgös vagyok és vizes, eddig tűzhely sem volt, szendvicsen élünk 3 hete. Híztam is, 86 kg lettem :( Döme jól van, pénteken doki. Pusz mindenkinek!"

Rszg köszi, szerintem is jó a két név együtt :) Bár kiscsaj akkor is megkapná enyimet, ha nem lenne jó - ez a szülői előjogok gyakorlása. De azt már rábízzuk, hogy használja is vagy sem :)

Wicca, sajnálom az elhúzódó parkettázást!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

adryn tegnap én napközben mentem óránként pisilni. Terhesség előtt is pisis voltam, na de most?! El sem merek indulni sétálni, mert rámjön. :lol:

wicca várjuk a szoba képet! Tegnap miénk is kész lett. Teszek is fel képet!

Nekem hála égnek nincs se keményedés, se jósló fájás...(kopp-kopp-kopp)

Tegnap a párom a hasamra rakta a kezét és mikor megmozdult a baba olyan gyorsan elkapta....tök megijed, mert kidugta vmilyét és azt mondta, tök félelmetes érzés volt. Hát még nekem.....Nagyon röhögtünk! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja, és a kész szoba! Van már függöny, szőnyeg is....meg képek a falon. :) Kép Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kép Kép Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

jóslófájásom nekem sincs..csak mensszerű. de valaki itt írta, hogy a jósló az derékból sugárzik.Na, olyan nekem nincs, csak hasi görcs.
Pisilés: nagyon durva :) Itt van tőlünk 20 percre 2 bolt. Na már most. Én erősen meggondolom, amikor elmegyek. Mert oda 20 perc, odáig ok, de hiába voltam előtte itthon pisilni, a boltban már rámtör, és hazafelé összeszorított lábakkal jövök, és úgy érzem, mentem szétdurran a hólyagom.Ez van :)
Én hétfőn megyek UHra, már nagyon várom, mert az utsó a 19. héten volt!!!!! és az nagyon régen volt, nov.3.-án.Illetve volt egy-kettő kisebb 2 perces, de azon nekem nem mutattak semmit.Nekem nem jött be az az oldal, ahol a kórházak lsitája fennvan. Tényleg akkor nem lehet apás szülés??? :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

tehuti: szép szoba!ja, és ha valakinek ez info: a müllerben tényleg van 2290ért szoptatós mellrattó, pamut, puha, kényelmes, 95fokon mosható.Nem annyira jól tart, de kényelmes :)
és moncsinak persze én is drukkolok

pulcsi

Tehuti Nagyon szép lett a szoba! És ahogy látom, nagyon tágas is. A képek miből vannak?

Kép

Kép
rszg

Tehuti: gyönyörű ez a szoba!!!! Én is csak oda megyek vásárolni ahol van wc :lol: :lol: és látom ám a kórházi pakk is ott várakozik már :D

KépKép
KépKép
adryn

Tényleg Adryn A Ti szobátok?

Kép

Kép
rszg

Köszi mindenkinek!!!!! :)
Jaja, kórházi pakkok is ott sorakoznak. Van egy sporttáska, meg még kettő nagy zacskó. :lol:
A képek habszivacsból vannak.
Amúgy nem nagy szoba, lehet, h csak a fotókon tűnik úgy.

Télleg adryn, hogy áll a szoba? Meg múltkor vmi komódot is össze akartál szerelni....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

rszg: nem lett módosítva a dátum, még a dokim hallani sem akar a szülésről, meg ráadásul ez az uh az uzsokiban volt, egy isminél, mert anyu idegeskedett az előző uh miatt, amit a klinikán csinált vmi béna doki, a szerint múlt7en 2240 gramm volt és a hasából rengeteget fogyott az előzőhöz képest:-D szóval, ezt a leletet nem is fogom mutatni a dokimnak.

tehuti: de gyönyörű a szoba :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon Még korai is lenne! Akko ezek szerint nem hogy fogyott, hanem szépen növekszik, nincs gond! Jól értem ugye?!

Kép

Kép
rszg

Erpé: megnéztem a linket, a Dél-Pestiben már látogatási tilalom van :cry:
Örülök, hogy jobban vagy!

Tehuti: hangulatos a babaszoba! Szép pasztell.

Wicca: DM-ben most láttam éjszakai fényt, ára ezer alatt.

papillon: 2800 gr! Nem lesz pici a pici! 8)

Pulcsi: majd írd meg uh-n mi volt.

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Tehuti nagyon szép lett a szoba! :wink:

Wicca várjuk a képeket, kiváncsi vagyok :)

Adryn, Pulcsi meg a többi gyakran pisilőket sajnálom :( Én egész jól bent bírom tartani :D lehet hogy használt a terhesség elején végzett intim torna :roll: Éjszaka is csak egyszer kell felkelnem, igaz akkor aztán annyit tudok pisilni hogy csak na :lol:

Papillon tényleg nem semmi a kiscsaj, olyan nagy mint mikor Panna megszületett :lol: Azért durva belegondolni ha tényleg ekkora, akkor mekkora lesz ha kihordod végig :roll: Gondolom hamarabb szeretnél szülni :wink: :lol:

Rszg drukk a holnapi dokilátogatáshoz, bár ha tovább is nyíltál esetleg már annyira nem nagy gond :wink: de reméljük azért maradtál :)

Marq én is hallottam már olyat, hogy nem nézik jó szemmel ha ott van du. is a gyerek az oviban ha otthon van az anyuka :roll: Hát én nem vittem haza Pannát ebéd után, már csak azért sem, mert így legalább 3-kor felébredt és mienk volt az egész du. Ha meg hazavittem volna akkor biztos hogy 2-3 óra körül alszik csak el és elmenne az egész du. alvással, nincs idő semmire.
Szóval szerintem gyerekfüggő is. Nálunk egyébként nem túl gyakori ez a megoldás, inkább időben mennek a gyerkőcért. Sőt Panna szokta mondani - mikor jó idő van és ki tudnak menni du. az udvarra - hogy ne menjek olyan korán mert ő játszani szeretne még a többiekkel. :D

Gabka sajnálom én is a rossz álmokat, én is szoktam hasonlókat, csak én azt hogy megcsal a párom. :? Még jó hogy csak álom, remélem :lol: Na az is igaz hogy ez már régen volt, mostanában nincsenek ilyen rémálmaim szerencsére.

Ja és én is kiváncsian várom a frizura képeket :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja azt meg majd elfelejtettem hogy megvettük az emeletes ágyat :) , de képet még nem tudok mutatni, valószínűleg majd csak hétvégén rakjuk össze, meg hát még a matracot meg kell venni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát nem lesz pici:-D 36 hetes adatokkal:-D
igen, rszg, csak a doki vót fsz multkor, az tény, h a babó nagyon mozgott és rengeteget kínlódott a méretlevétellel, én meg tetőtől talpig zselés lettem:-) harcoltak egymással :shock: . szóval igen, szépen nöl:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

vica:grat az emeletes ágyhoz. megnéztem a korongon, ha végig kihordom és tarja azt, h 2 héttel nagyobb, akkor 3800 gramm lesz, az még nem vészes

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vica Végre megvan az ágy! Azért ha készen lesz, várjuk a képeket!
Köszi a drukkokat, én is kíváncsi vagyok :roll:

Kép

Kép
rszg

Vica: én is úgy gondolom, hogy Lucának jobb lenne, ha az oviban aludna, utána még játszana, és fél négyre mennék érte (mint most). Csakhogy nálunk minden kisbabás anyuka hazaviszi ebéd után az ovis gyereket. Mi lennénk a kakukktojások. Az óvónők nem bánnák, ha maradna, csak attól tartok, hogy Luca nem értené, hogy ha a többit hazaviszik, miért ő az egyetlen, akit nem. És ez akkor lesz majd különösen macerás, ha már a kicsinél is alakulna a napirend, és pont akkor aludna, mikor menni kell. :roll:

marq
Kép
Kép
marqueza

Vica: gratulálok az ágyhoz.. nehéz szülés volt :lol: :lol: :lol:

a mi szobánk csajok az egyelőre olyan amilyen volt.. amit tudtam megcsináltam, de falat festeni nem állhatok le egyedül :roll:
komód jelenti elkészült.. egy délután alatt megvoltam vele.. csak 2x vágtam földhöz az útmutatóját :lol: :lol: a pelenkázórészt apu gyártja majd rá.
babó egyelőre velünk lesz egy szobában. természetesen majd csinálok képet ha rendben lesz ;)

KépKép
KépKép
adryn

Katka: Ágica arcát te festetted ki? ha igen, hol szerezted be a festéket?

marq
Kép
Kép
marqueza

Hát igen Adryn valószínűleg Nimródot könnyebben megszülöm majd :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: az ne tartson hetekig!!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Ma nagyon aktív vagyok topikilag - nyilván ilyenkor van az, h tök mást kellene csinálnom, mármint a gyógyuláson kívül is...

Tehuti, nagyon hangulatos, szép gyerekszobátok van. Igazi csajos birodalom. 2 hétig tartó nátha? Én azért nem szeretném addig húzni ezt a betegséget...

Vica, örülök, hogy túl vagytok az ágyvásárlás mizérián :)

Pulcsi, nem tudom, hogy neked miért nem jött be az ántsz oldal, de ha megmondod melyik kórház(ak)ra vagy kiváncsi, megnézem... Lehet, hogy nincs a gépeteken Adobe Acrobat Reader progi - az kell a pdf megnyitásához. Ha ez a gond, akkor innen ingyenesen letöltheted a programot: www.adobe.com

Marq, hát igen, a dél-pestiben is múlt hét óta részleges látogatási tilalom van... lehet izgulni... Én 20-án megyek ctg-re. Te tudod már, hogy mikor?

Rszg, én is drukk, hogy a nődoki holnap mindent rendben találjon!

Csajok, akiknek van már bölcsis-ovis korú gyereke. Samu nem nagyon van oda az éneklésért-mondókázásért. Pontosabban voltak korszakai, amikor szívesen mondókázott vagy énekelt (pl. másfél-2 évesen - vagy most ősszel is kb a karácsonyig bezáróan), de általában, amikor ilyet kezdeményezek, akkor leint, hogy ez nem jó anya.
Ti mikor szoktatok énekelni, mondókázni a gyerekkel? Lehet, hogy én rontok el valamit, mondjuk nem szoktam túl gyakran csinálni ezt.
És tippeket is kérek, mi az ami bejön a 3 év körüli gyerkőknek ezekben a műfajokban. Köszi!

erpé

vica csak meglett az ágy?! :)

adryn kész ezermester vagy!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok! :)

Jelentem még mindig 4 in 1 :lol: :wink: Bár nálunk ez nem olyan izgi, mert megvan az időpont! :roll:

Lányok örülök, hogy TÉMA LEZÁRVA és nee bomoljon fel a topic oollyan jóóó!! :( :lol:

Nagyon rosszul viselem, hogy már két napja nem jöhetett a párom.Remélem nem tart hosszú ideig ez a zárlat!! :( :(

Vica: hipp-hipp-hurráá!! :lol: :D Majd képet,képet még mielőtt szülök! :wink:

Remélem mindenki jól van vigyázzatok magatokra és a babókra! :wink:

(már csak 2 nap, és Bella elhagy jeee 8) :P )
Vendég

Erpé nálunk nagyon megy a mondókázás, éneklés. Arra már nem emlékszem hogy mikor kezdtük el, de azt tudom hogy mikor 15 hónapos volt karácsonykor, akkor már látszott Pannán hogy érdekli a zene. Úgyhogy szerintem ez azért gyerekfüggő, meg gondolom a lányokat jobban érdeklik az ilyen mondókák, énekek, versek. (de lehet hogy rosszul gondolom :roll: )
Szóval nem hiszem hogy valamit is rosszul csinálnál, lehet hogy majd később fog ilyesmi iránt érdeklődni :wink:
Esetleg próbáld ki az egyszervolt.hu oldalt, ott nagyon aranyos dalok vannak. Mi leginkább az animációkat szeretjük, amikor zene közben valamilyen mozgókép is van hozzá. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Lányok olyan jó hogy így örültök az ágyvásárlásunknak :lol: de komolyan :wink:

Nory, sajnálom hogy nem találkozhatsz a pároddal :( talán nem tart sokáig.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nekem ma egész nap olyan érzésem van, mintha keresztbe szét akarna a baba szakítani. Remélem nem fordult keresztbe!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok,

Csak röviden. Éjszaka már aludtam éjfélkor. :) :) :) Reggel voltam vérvételen és azóta aludtam még 2X2 órát..... Most rohanok természetgyógyászhoz....

Marq: Igen, én festettem. Arcfestékkel. Kreatív boltban vettem, ha jól e,lékszem, akkor drágáltam (4-5 ezer forint volt), de már 4 éve ezt használom. Ajándékba kaptam máshonnan ilyen Tesco gazdaságos kategóriát, de az nem jó semmire. Érdemes a minőségre menni, ha megengedheted.... ;)

Este majd jelentkezem!

Katka

katka22

csajok! Szakad a hó!!!!!!!!!!! És már tök nagy!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hűűű Katka!!!! akkor ez a természetgyogyi tényleg hatásos!!! Örülök :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Itt is hófúvás van :shock: de mivel akkora a szél, hogy nagyon ezért nem marad meg semmi.. lehet hazafújja :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Nálunk eső esik.... :evil:

rszg, mostanában én is szoktam oldalt érzem a babát...feszít rendesen.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: