Hello lányok!
Tegnap teljesen idegbaj voltam,hogy nem tudtam rólatok semmit!
Most meg látom,hogy mennyi baba született és milyen gyönyöűek!
MINDEN ANYUCINAK ÉS BABÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNOK!ÉS PERSZE AZ APUKÁKNAK IS GRATULÁLOK,SZÍVBŐL!
Elif,Andus:két nap óta én sem alszom,és pont így érzek a fájásokkal,már annyira nyom a babó feje,hogy ülni sem tudok,feküdni sem oké,mert akkor az oldalamon akarna kijönni a gyerkőc,hanyattfekvés meg reménytelen.....Már nagy a szenvedés.Tegnap est és éjjel20percenként keményedés és elég sokáig kitart és több órán keresztül,ezt tarkítják a pisijáratok,napközben meg felborulok.mostmár nem bánnam,ha Kisbalázs ki szeretne jönni,két hét alatt óriásira nőtt a pocim,szerintem jól összeszedte magát a gyerkőc.
Zsu:nagyon szépek vagytok a képen,megesz az irigység!
Ja,elif:én is jobban örülnék a magzatvízelfolyásnak akkor legalább biztosan tudnám,hogy menni kell és végre magamhoz ölelhetem a kisfiam,mert így nem elég a szenvedés még bizonytalan is vagyok és félek,hogy nem veszem észre időben a jeleket és valami baja lesz a babának így a végére....Tudom,elég bután hangzik,mert mindenki azt mondj,hogy az ember lánya tudni fogja,hogy mikor kell komolyan venni és indulni szülni,de én akkor is félek,és már szörnyen türelmetlen vagyok,főleg ennyi gyönyörű baba láttán.
Minden nap többször megyek a gyerekszobába és csak nézem a kiságyat ami várja a gyerekünket.........kissé bolond vagyok igaz???
most megyek NST-re és még vásárolgatni egykét dolgot,meg függönyt a gyerekszobába,addig is mindenki vigyázzon magára!