A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Pici!

Mikor akarjátok majd megkeresztelni?

Én is akartam Benit, de nem találtunk Neki keresztszülőket. Valahogy a környezetünkben senki nem foalkozik ennyire a dologgal.

Genetikai tanácsadó miatt ne aggódj! Tudod, hogy minden rendben van. Hiszen az Istenhegyin megmondták.

Apa tökéletes jól van, Beninek még folyik kicsit az orra. Én azt hittem két nap alatt teljsen meggyógyultam, de tegnap óta köhögök. :evil:
Vendég

Cat!
Nagyon jól aludtam, csak nagyon fáradtnak érzem magamat. A legszívesebben visszabújnék alukálni még egy jó nagyot
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Pici!
Köszönöm szépen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha ezen a héten túl vagyunk, szerintem már utána minden rendben lesz.... tegnap óta már csak napi három szem Duphastont szedek.
Annyira szeretném már, hogy elteljen ez a két idegtépő hét és láthassam az uhun az én kis drágaságomat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Most itt is viszonylag szép idő van. Nem süt ugyan a nap, de nincs is beborulva.
És Beni már egy csomót evett. Legalábbis önmagához képest.
Vendég

Pici!
Minden rendben lesz a ganetikai tanácsadáson!!!!! Ha csúnyán viselkednek, mondd meg nekik, hogy megyek és megverem őket :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Ez szuper :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor lassan teljesen a régi önmaga lesz :wink: :wink: :wink: :wink:
Ma még nem teszteltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reggel megmértem a hőmet és nekem ez is nagy erőt ad, hogy látom, ugyanott van a hőm.... aztán majd tesztelek, ha apa elment dolgozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Tudom ilyenkor milyen lassan megy az idő.
De nem érdemes sietni sem, mert nem láttok semmit az UH-on, és akkor csak megijedsz, mint én anno.

Nem 4 hets és 1 napos terhes vagy ma? Ha 26-án volt az inszem, akkor én így számolnám. És akkor a szülés várható időpontja október 19.
Vendég

Zsu!

Én is mértem a hőmet még hetekig. :D
Nekem is megnyugató volt, hogy egy bizonyos szint fölött volt.
Vendég

Zsu!
Tudom milyen, ilyenkor nagyon lassan telik az idő.
De sokkal jobb így, hogy tegnap kiharcoltál egy Uh-t. :D :oops:
Ma is teszteltél?
Majd látni szeretnénk ám!!
Biztos vagyok benne, hogy mindenki.

Ígérem, szólok, ha bántanak.
Bár meg akarom mutatni majd a Pesti eredményt is.
És arra varjjanak gombot :lol: :shock:

Cat!
Augusztus végén, vagy közepén, attól függ mikor születik meg.
Még jó időben szeretném.
Megvan a keresztszülő, nálunk a szülők tesói szoktak lenni általában.
Két hetes kisbabákat itt már keresztelnek.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szép lett nagyon a vonalzód.
Kislányt szeretnél??

Jajj, lányok nem is meséltem nektek-
Tegnap lemszeletek a zsaruk, gyorshatásért :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

picimami

Zsu!

Az ingázós dolgot kipróbálod? Kíváncsi vagyok, hogy fiút vagy lányt mutat-e Neked!
Vendég

Hát igen.... azért tegnap elrohantam az SZTK-ba. Hát nem volt valami kedves a doki, de mégis csinált uhut. Annyit mondott, hogy vastag nyálkahártyát lát, és mintha petezsákszerű képlet is lenne... de azért hozzá kellett tennie, hogy annyira korán jöttem, hogy ez a mensivel ki is lökődhet.... na mondtam is neki, hogy de hát ma kéne megjönnie... hát csak számolgatott, aztán megrántotta a vállást. Hát ennyit a Csepeli SZTK-ról :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Ne vesszess gyorsan!
Nem véletlenül vannak a sebességkorlátozó táblák.
De én alapból olyan vagyok, aki szereti, ha betartják kreszt, mert azért van. Nem bírálhatjuk felül. (Erről már egy másik topicban hosszasan vitáztunk.)

Nálunk is az a szokás, hogy a szülők testvérei a kersztszülők. De tesóm nincs megkereszteve, a sógorom pedig református.
Apa testvére Dániában él, és ő sem vallásos.
Így ezek nekünk kiestek.
Ráadásul mi olyan keresztszülőket akartunk, akik valóban törődnek a gyerekkel.
Vendég

Pici!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem is te lettél volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat!
Igen, mindjárt kipróbálom, csak apa elmegy itthonról. Még van egy kis időm melóig. Hogy kell csinálni pontosan?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Szerintem lányka lesz.... de tök mindegy. Ha fiú, akkor remélem, a keresztfiamra fog emlékeztetni. Olyan szép kis formás lurkó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak egészséges legyen a drága :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

Emiatt ne aggódj!

Én a mensi szerint már 5+6 hetes terhes voltam, és a hőmérőzés szerint is 5 hetes amikor először voltam UH-on, és még akkor is csak egy megvastagodott (15mm) nyálkahártyát látott a doki, és mintha lett volna egy terhességi gyűrű is.
Vendég

Cat!
Én is kressz betartós vagyok.
Csak tegnap valahogy rohantam...
Pisilnem kellett :shock:
Láttam én a rendőr autót, és mondom, hát ezek, ilyenkor a sörözőbe mit csinálhatnak, majd amikor kiszáll és leint, akkor esett le.
Ahogy beértem, ugye 50 km/h a sebesség, én 76-al mentem :shock: :roll: :oops:
De 57 nél fotóztak le, és így csak 3000 ft kaptam, mert ismerem őket, de röhögtek rajtam, mert amíg ők írták a papírokat, én mentem pisilni a sörözőbe :lol:

picimami

Ingázás:

Ha a kézfejed fölé teszed a gyűrűdet egy cérnán vagy hajszálon akkor el kezd mozogni előre-hátra akkor fiú, ha körkörösen akkor lány és minden egyes mozgás után megáll és ha még lesz több gyereked akkor elindul nekem bevált!!! Ja és azt is ki lehet vele próbálni hogy ha a tenyered felé teszed és ott elkezd mozogni/körbe ha lánnyal vagy terhes , előre-hátra ha fiúval vagy terhes és ha nem mozdul meg akkor per pillanat nem vagy terhes.

Ezt másoltam.

Én arra figyeltem, hogy először megálljon a gyűrű, és utána tettem alá a kezem.
Nem gondoltam, hogy ennyire ki fog lengeni.
Vendég

Cat!
Igazad van, ami a keresztszülőket illeti.
Mi is olyat szeretnénk, azért van ez a lehetőség, párom nővére, és az én öcsém.
Mert tudom mennyit számít, az én keresztüleim, álom szülők, sokat törődtek velem, és ez a mai napig így van.
De a húgomé, és öcsémé, azt sem tudja, higy mi van velük, ők apukám tesói.. ők csak a pletykával foglalkoznak.
Anyu két húga sokkal aranyosabbak.

picimami

jó reggelt pici jó hogy te is vagy

nálunk keresztelő már rég meglett volna ha anyós nem erősködik hogy párom tesója legyen de ott a férj nincs megkeresztelve így nem lehet templomba én meg azt szeretnék így egyenlőre nincs megkeresztelve

picikém vigyázz magadra ne vezess gyorsan :)

nika70
Salgótarján

Pici!

Akkor megúsztad!
Bár 50%-os sebességtúllépés már nem lett volna tréfa. De szerencsére mindig van kb 3 km/h tévedési ráta, amit a Te javadra írnak, így pont nem lett volna meg. (Ha jól tudom.)
Vendég

Nika!
Szép reggelt neked is!!!
Jól vagy??
Drága hamarosan Te is hozod nekünk a csodaszép teszteket.
Már úgy várom.
És Csucsuét is, meg Andyét.

Mi jót főztök ma csajok??

picimami

Csucsu!
Hogy vagytok? Szabina javulgat már??
Már csak egy hét és kedzesz melóban, jól emlékszem?

Zsuzska!
Milyen jó lesz neked is, a nyáron majd ehetsz sok vitamint, mire megszületik a kicsi manód, addigra feltöltődik a sok természetes vitaminnal.
És szép őszi időben fog megszületni.

picimami

Én ma nem főzök. :)

Tegnap csináltam pörköltet, és abból maradt mára is.
Inkább elmegyünk sétálni egy nagyot.
Vendég

Cat!
Én is így döntöttem, hogy ma nem főzök. :D :D
Tegnap kaptam keresztanyumtól, finom párolt vörös káposztát, és van hozzá, nagyon jó házi sonkám.
Szeretnék venni majd a városba brokkoli salátát. És gyümölcsök lesznek még.

Az agyamra mennek az emberek már, a hízás miatt.
Mennyit híztam már?
Meg, úú már szedtél magadra.
Hát nem mindegy neki?? :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

picimami

Pici!

Ne foglalkozz senkivel! Te még így is nagyon sovány vagy!
Annyit hízol, amenniyt akarsz!

Mostanában én is nagyon elkezdtem hízni. Vagy talán vizesedni. Nem is tudom.
Ezért is megyünk el ma végre sétálni.
Vendég

ja pici ne foglalkozz az ilyenekkel próbáld meg kikapcsolni egy kismamától nem is tudnak mást kérdezni csak hogy hány hetes vagy híztál e stb az hogy esetleg felnőtt dolgokról is lehet velük beszélni eszükbe sem jut :):):):):)

én ma lasagnet csinálok :)

nika70
Salgótarján

Tény, hogy híztam, de kellett is.
Inkább a mellemre, ment, és a hasamra.
A melltartóikm már D kosarasok, eddig 75/B volt.
Most sokkal nagyobb kell.
Én is sokat sétálok, és este csak gyümölcsöket, vagy befőttet eszem.
De nem fogom megvonni magamtól amit kívánok.
Egyszerűen nem értem miért ilyenek az emberek.

picimami

Köszönöm Nika!
Megpróbálom én.
Csak néha kiborul a bili.
Azért is jó itt veletek.
Itt nincs kritizálás, és méregetés.

Hm.. finomat főzöl ma is. :wink:

Képeld, kellene egy igazolás az apukámnak, és már csak salgótarjánban van irodája a magyar államkincstárnak.
Most levelezek velük :x

picimami

Pici!

Az egri irodában már nincs semmi?

3300 Eger, Telekessy út 2. H-Cs: 8-12 és 13-16, P: 8-12 Tel: 06-36-520-325

Egyél annyit és azt amit megkívánsz! Neked igazán nem kell eilyenekkel törődni.
Az pedig természetes, hogy már látszik Rajtad, hiszen a18. hétben jársz.
Vendég

Íme, ezt most csináltam:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jajj de szépek Zsuzska!
Nekem is így volt pont.
A dm esen sokkal erősebben kijött, mint a 10 es neten rendelt teszten.

Cat!
Már megszünt ott az iroda, de azért köszönöm, aranyos vagy.

picimami

Zsu!

Nagyon szépek a tesztjeid! :D
Vendég

Na itt a hányinger.... még a szemem is bekönnyezett tőle :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na meglátogatom a kólámat 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Mindenhova viszem magammal.... tényleg használ.
Ingázásra már nem maradt időm. De négykor végzek és utána jövök haza és tutira megcsinálom....
NAgyon álmos vagyok.....
Na mennem kell öltözni, és megyek dolgozni....
Vigyázzatok magatokra, gyógyuljatok és gömbölyodjetek és sokasodjatok!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Vigyázz magadra!
És ha úgy érzed, akkor irány, táppénz, és pihenni.
Nem éri meg, hogy kockáztass, én csak tudom. :oops:
Oh.. hányinger, korán kezdődik nálad, a kóla tényleg használ, nekem is az volt a jó.
Puszillak

picimami

Zsu!

Vigyázz magadra!

És szerinem maradj most otthon egy-két hetet. Ebben az influenzás időszakban nehogy elkapj valamit! Az nem tenne jót!

Csucsu!

Hol vagy? Hogy vagy?
Szabina szeme javulgat?
Vendég

Mindenki eltűnt?

És hol vannak azok, akik ma még nem is jelentkeztek?
Vendég

Sziasztok..

Megvagyok ám én is,de tegnap azt irta ez a mocsok,hogy máig nem lesz jó,igy este már nem próáltam meg belépni :wink:

Zsuzska nagyon nagyon nagy gratula...ugye megmondtam,hogy nem jön az a a vámpír :lol:

CAT! Hát vasárnap 1 órán keresztül 5 perces méhösszehúzódásaim voltak,bekaptam a magnéziumot és aztán szépen lassan elmúlt.Apa meg hivogatott,hogy azonnal szóljak ha van valami.
Hivogat,de téma hanyagolva,tegnap reggel meg felállitott egy csomó süteménnyel :? (szivem szerint megkérdeztem volna tőle,hogy most nem baj ha hizni fogok??)
Nem nagyon foglalkozom vele most hogy visekedik...belefáradtam és egyre jobban a kisasszonyra és a fiamra koncentrálok.Most ez a legföbb,hogy ők nyugalomba legyenek...

Tegnap egész nap a konyhát meg a fürdőt takaritottam,hát mit mondjak már eléggé gáz volt mire a végére értem..négykézláb tudtam csak felmosni :wink:

Most elugrom a könyvelőhöz az adóbevallásom miatt és jövök..

Ja,én ma rizseshúst csinálok uborkasalátával :wink: (kisfiam rendelte,ha már itthon vagyok :lol: )

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Takarítgatással csak óvatosan, ha ilyen összehúzódásaid vannak! Azt jelenti, hogy pihenni kell!

Apával pedig ne törődj! Egyszer csak rájön, hgy mia jó mindnekinek.
Vendég

Jaj.. azt nem is irtam...képzeljétek megnéztem a fiam anno 33 hetes méreteit és 4 mm-el nagyobbak mint Lili 32 hetes méretei :shock: :shock:

Szerintetek készülhetek akkorára mint a fiam????? :roll: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ezt csak akkor fogjuk megtudni, ha már megszületett Lili.
Jó dolog ez az UH, de nem mindig megbízható.

Most hallottam, hogy valaikenk 4 kiló fölötti babát jósoltak a szülés előtt egy héttell, aztán épphogycsak 3 volt...

Így én kíváncsi vagyok ugyan az UH eredményekre, de nem adok rá annyira.
Vendég

Törpiri!

Én is elővettem Beni papírjait.

Elméletileg pont egy idősek voltak az Uh időpontjában, de Beni nagyobb volt. Ez azért bíztató. :D
Vendég

Hétfőn megyek uh-ra..kiváncsi leszek...a múltkor már azt mondta az orvos,hogy szerinte lesz akkora mint a fiam....nem tudom sirjak vagy örüljek?? :? :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

én anno 3,50 és 50 cm-el születtem most meg 100 kg vagyok más meg ugyanezek paraméterekkel születik és fele akkora mint én ne foglalkozz vele ilyenkor még nincs olyan nagy különbség köztük :):):):)

picikém egyél csak amit megkívánsz hiszen ezt a baba kívánja :) csak ne kettő helyett egyél és nem lesz semmi gond én pl mindent ettem és csak 12 kg-t híztam Gergővel és ő volt ebből 4150 g :):):)

nika70
Salgótarján

Egy soványabb nő sokkal többet hizik mint egy erősebb alkatú...

Ha csak magamat nézem..a fiammal 25 kilót hiztam és ötvenvalahány kilóval kezdtem..most hetvennel kezdtem és 8 kilónál tartok és szerintem ugyanúgy nem figyelek arra,hogy mit eszem és mit nem....ami jólesik :wink:

Ezen Pici tényleg ne agyalj.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Pihentem egy picit ezért csak most jöttem.

Zsu:szépek a tesztek!!!!

Pici:egyél amennyit akarsz,ne foglalkozz másokkal.

Nálunk ma sült krumpli lesz tonhal saláta és rántott sajt.

Apának mavan a szülinapja. Elhozta nekem a teszveszen vett kismama nadrágokat. Ebből 2 igazi nyári, elég nagyon rám a combomon,de legalább szellős :D persze azért fel kell majd hajtani.

Már voltunk játszin is.

Cat:szerintem Márk még pici ahhoz,hpogy értse a tesót.Szoktam neki mondani,hogy anya pocijában ott a baba megsimogatja és néha ad rá puszit. Majd később derül ki minden.

Nemlajossal mi van?

Nika:te nem csináltad meg a z ingát?
Vendég

Sziasztok!

Jelentem minden rendben, csak hát sok a semmi dolgom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és nem érek rá nagyon. Ma voltunk Anyummal a Brendonban nézelődni,stb. :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRATULÁLOK (nagyon örülök a + teszthez, mondtam én :wink: )

Kép
Kép
minimano74

Holnap megyek a kilinikára uh-ra, remélem szimpi doki lesz és akkor rákérdezek a picikém nemére :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi..mikor lesz meg az eredmény???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Végre a kanapén :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
MEgcsináltam az ingázást.... hát mindkettőnél jobbra-ballra ingadozott a gyűrűm.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: