A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Gabka jó vásárt csináltál,ennyien licitáltatok és így is nevetséges lett a végösszeg ennyi jó cuccért.

kocska

Csajok!
ezt egy másik fórumból vettem ki és csináltam én is magunknak egy 2009 áprlisi babavárók babanetről csoportot ha gáz lenne ezzel az oldallal.

Na ez nem az én szövegem csak a csop. név de a lényeg ugyanaz:

Lelkes topikozók,kivétel nélkül mindenki!!!!!!Arra az esetre ha ilyen van mint a mai nap,hogy egyáltalán nem,vagy csak idegörlő várakozás után lehet belépni,és írni a topikba,létrehoztam egy másik oldalon ennek a csapatnak egy saját fórumfelületet."2009 áprilisi babvárók babanetről"néven.Annyit kell tennetek aki még nem csatlakozott,hogy a www.anyatanya.hu oldalon regisztráljatok,keressétek meg ezt a csapatot,és jelentkezzetek,/lehetőleg ezzel a névvel amit itt használtok/és én felveszlek titeket! Very Happy Várlak titeket oda is! Very Happy

Kép

Kép
gabka7926

Kocska:szerintem is jó licit volt holnap megyek és utalom is a pénzt, hogy minnél előbb megkapjam.Szerintem nekem lesz 2 gyerekem mert én vagyok itthon egésznap! :shock: :shock:
Olyan aranyos a Füleses body!!! :wink: :wink:
A kabátkák miatt vettem meg nem baj ha hosszú majd feltűröm az ujját! :wink: :D :D

Na megyek megpróbálok csúcsúkálni vagyis nem most jut eszembe Nyomtalanul kezdődik!

Kép

Kép
gabka7926

Megyek alszom mert láttam már ezt a részt! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabka7926

Hahóóó!

Van még rajtam kívül valaki ébren? Vagy csak én vagyok ilyen éjjeli bagoly?? :roll:

Sajna, egyre nehezebben megy már az alvás. Nagyon nehezen jön álom a szememre, egy csomó csomó dolog jár a fejemben és forgolódok mint a ringlispill. Aztán egyszer csak elalszom mint akit fejbe vágtak voltna és nem emléksze semmire :roll:

Ez már így fog menni az elkövetkező 6 hétben???

Kép
Kép
tisa

Jó reggelt mindenkinek!

Tisa!

Nekem semmi gondom az alvással.
Hacsak azt nem számítjuk, hogy reggel jó lenne egy kicsit tovább aludni. Elég lenne egy fél óra is, de soha nincs rá idő.

Gabka!

Nagyon aranyosak a ruhák. És nevetségesen olcsó volt.
Kutyus: édes. :D És óriási bátorság volt most beszerezni. Ugyanannyi figyelmet követe, mint egy pici baba. Lesz dolgod rendesen.
Mi várunk a kutyával, míg Marci is 3-4 éves nem lesz.

Kocska!

Lassan tényleg ideje dönteni bútor és babkocsi ügyben. De hidd el, időben meglesz megfelelő.

Tünemény!

A pénz valóban nem számít a gyerekeknek.
Fogalmuk sincs róla, hogy az mi, és mi az értéke.

Ha vesze egy 300 Ft-os babát és egy 30000 Ft-osat, ugyanúgy fog neki örülni. Nekik teljesen mindegy még évekig.

Ráadásul az első időkben valóban szinte csak pelenkát kell neki venni, ha van tejed a szoptatáshoz. És nagyon sokan élnek annyi pénzből, mint amennyi Nektek lesz.
Speciel a sógorom tanár, a húgom szintén ugyanabban a besorolásban van a kzalkalmazotti bértáblában, mert nevelési tanácsadóban dolgozik. Nincsenek igazán megfizetve, mégis megélnek, pedig még saját lakásuk sincs, bérelnek.

A gyereknek a szeretet a legfontosabb.
Vendég

Jó reggelt!
Engem ma a sógorom ébresztett fel, mert hozta a kutya papírjait a visszaalvás meg nem megy! :x

Tisa:nekem sem akar mindig menni de próbálkozom és bejönn! 8) 8)

Tünemény:szerintem Catnek teljessen igaza van ezzel a pénzdologgal!Én is szoktam aggódni de néha de majd csak lesz valami. :wink:

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok!

MÁV!
Nos most beszéltem a kórházzal, azt mondták hoygy nem lesz holnap szülésfelkészítő, szóval nagyon ne siessetek oda! :(

Alvás. hát nálam is egyre nehezebb és egyre gyakrabban kelek... mondjuk el viszonylag könnyen alszom, de a kelés meg a zsibbadások miatt alig alszom!
Sőt tegnap annyira begörcsölt a lábam hoyg kiabálva keltem hajnalban.... Nektek szokott görcsölni? Nekem ez volt az első de nagyon rossz volt! :oops:

A pénzdologgal jó tieteket olvasni, én is nagyon félek tőle.... eddig azért csak 2 fizu volt ráadásul az enyém a jóval magasabb... a párom nyugtat hoyg ne foglalkozzak ezzel nem kell aggódni! De én már csak ilyen túltervezős vagyok!
Főleg hogy félek hyog a baba kapcsán több a fix kiadás, pénzünk meg kevesebb lesz... de megoldjuk! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Először is köszi a biztatást. Igazatok is van, és lehet hogy tényleg ha már itt lesz a baba, nem az anyagiakon fogok izgulni. Ma megyek is a bankba rákérdezni a hitel dologra, igy az is tisztul a fejemben. Pénteken megyünk Szegedre, megyek a rendőrségre, kiderült hogy a húgom neve 21dologgal kapcsolatban van a listájukon...hát szép. Bejelentem az eltűnést, és a többit csinálja a rendőrség, hátha ők jutnak valamire. Ma reggel már kisirtam magam, igy kijött belőlem, ezek a rendőrök legalább normálisak voltak a telefonban.

Tegnap este apa nagyon szépen elpakolt. Mondtam neki, hogy lefotózzuk a lakást, igy nem maradhat kupi. Ezért főztem is neki grizes tésztát, és bevittem neki éjszakára. :D Ma meg megy focizni megint, ennek is örül. Meg nekem se lesz gond, mivel én ma kezdem a jog tanfolyamot, és pont egy napokon lesznek.

Anyós meglátogat minket 28-án, a családdal jönnek, és nem alszanak itt, hanem este mennek is majd haza. (ami jó, mert elég kényelmetlenül érzem magam, ha mással kell aludnom, vagy más helyen, igy meg egy gyors vizitet mindenki kibir! :D

Bogi nálam is vannak esti lábgörcsök, néha csak fordulnék, vagy tennék egy kis mozdulatot, és már jajgatok is, apa meg ha ott van, álmából felugrik, és egyből masszirozza. De valahogy mostanában akkor jön a görcs, mikor apa éjszakázik, és nincs ott.

Gabka irtó jó vásárt csináltál! Ennyi cuccot ilyen olcsón, és tényleg sokan licitáltatok! Hűűű a kutyus nem semmi, nagyon szép, de neked aztán jó kiképzésed lesz egy kölyökkutyus és egy kisbaba mellett!! (mindkettőt együtt szoktathatod a szobatisztaságra! :D ) Azért fotót tegyél ám fel!!!

Lányok, ha nem szedem a vasat, az gond lehet, mondjuk a szüléskor, vagy utána?? (Csak mert mostanában a wc dolog elég tűrhetően megy, és ha szedném, jönnének ki az újabb aranyerek, meg jönne a szenvedés)

a dokim nagyon nem hisz a hókuszpókuszokban...málnalevél tea, gátmasszázsolaj, illóolajok, homeopátia...szóval megkérdeztem, hogy a teát akkor majd ihatom, erre ő, hogy mit hiszek, mit fog csinálni? ihatom, ha akarom, meg masszirozhatom a gátat, meg csinálhatok mindent, amiben hiszek, hogy segit, DE ő eléggé szkeptikus. Attól én még inni fogom, sőt a homeos dolgokat is ki fogom próbálni!

Kép
tünemény

Tünemény!
Olvastam milyen problémákkal küzdesz. A családi gondokat nagyon sajnálom. Szegény papád!!!Elhiszem, hogy borzasztó nehéz lesz neki. De biztos vagyok benne, hogy Luca baba őt is fel fogja vidítani!!!!! Tényleg próbálj ne idegeskedni. Ugyanúgy állunk,mint Ti.Tudom,hogy ez nem vigasztal most. De az én férjem is annyit keres,mint a Te kedvesed,és nekünk lányoknak meg ugye maximálva van a GYED.A lakáshitelünk meg 15 ezer Ft-ot emelkedett.Tudod engem egy dolog vigasztal mindig: Ahová a Jóisten bárányt ad,ad hozzá legelőt is. Lehet, hogy a mi babáinknak nem az Adidas cipőcske lesz az alap, de sokkal-sokkal több szeretet fog kapni,mint bármilyen jobb módú családban. És olyan kedvesen írtad!!!!Gondolj arra, hogy ott odabent ő milyen vidám!!!!Bizony nem érdekli a pénz. Csak Te és a papája. :D Számítsanak nekünk is csak ők!!!! Sőt! Én magam nézete szerint bátor,a családom szerint felelőtlen vagyok. Már most azon gondolkozom, hogy fél-egy év múlva jöhet a második manó, ha Isten is azt akarja. Nem érdekel már a 35m2-es lakás, és a pici jövedelem. Lehet, hogy nem megyünk jó pár évig üdülni, nem veszünk magunknak új ruhát,és 5-10 évig nem költözünk nagyobb lakásba, de CSALÁD leszünk,csak ez számít!!!!!!Fel a fejjel!!!!Te jó ember vagy,ahogy az eddigi beírásaidból kiderül,és a jó emberek mindig kapnak segítséget.
Én viszont most tőletek kérnék!
Nem tudom tudtok-e segíteni. Olyan van, hogy tegnap felidegesített valami,és mikor utána felálltam azt hiszem életemben először keményedést éreztem. És utána egész nap olyan "rossz" volt. Szóval igazán olyan nehéz összefoglelni mit érzek. Először is csak ha állok.Ha fekszem abszolút semmi,és utána felállni is jobb.Ha ülök,akkor nem érzem,de ha ülésből felállok akkor igen. Ilyen nyomás féle van az alhasamban(de nem a méhem és a baba súlya,mert az más érzés),ami sugárzik ki a fenekembe,meg a szemérem tájékra. Ez szerintetek mi lehet?? Tegnap egész nap éreztem,lefeküdtem,utána egy órával sokkal jobb volt,még porszívózni meg felmosni is tudtam. Ma viszont megint érzem egy ideje. Bocsánat a kérdeződködésért, csak nem akarom mindne hülyeséggel hívni a dokit,de nem tudom mi lehet ez. Valakinek van tapasztalata vagy ötlete?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle!

Szerintem a baba súlyát érzed.
Fejvégű fekvésben lehet és a szeméremcsontodat nyomja. Lehet, tágul is egy kicsit, vagy valami ideg van a közelben.
Feküdj, ha úgy jobb!
De szerintem ez természetes.

Adidas cipő: Beninek nagyon sok volt, és nem azért mert Adidas, hanem mert az volt a legolcsóbb. :shock: Biatorbágyon az Outletben 3600-ért vettük, míg egy másfajta cipőért minimum 6-7 ezret kellett volna fizetni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akin márkás ruhát, cipőt látsz, néha az sokkal olcsóbban veszi, mint a noname termékeket lehet kapni.
Ezzel szemben természetesen értettem, hogy mit akartál írni.

Tünemény!

Ha felírta a vasat a dokid, akkor nem véletlenül tette. Biztosan okot adott rá a vérképed. Szedd!
Nekem nem kell, mert nem vagyok vérszegény.
De fogalmam sincs mi baj lehet, ha mégesem szeded.
Vendég

Sziasztok!

Vasárnap este már fáradt voltam, gondoltam, majd hétfőn írok, de lekoppantam a fórumról :P

Nézelődtem a babaexpon, de nem láttam itteni ismerőst, mondjuk, mi jó korán mentünk, 10 körül, és nem is maradtunk túl sokáig, mert hamar tömeg lett és túl meleg.
A barátnőm rábeszélt egy szopipárnára "mert megérdemlem", a patkó alakúra, hát én nem gondoltam, hogy ez ilyen klassz. Már az csodás, hogy fel tudom magam támasztani akár olvasáshoz, akár tv előtt, sokkal kényelmesebben vagyok, és könnyebben kelek fel. Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen cuki zsiráfok vannak rajta.
Zsákmányoltunk még 2 kis overállt, ha hűvös lesz még tavasszal, abban ellesz a picur. Nekem bejött, hogy sok turis volt, bár elég nehéz volt ellenállni a klassz kis rugiknak, bodyknak, de találtam fejvédőt a kiságyba, helyes macikkal, meg polar takarót, játékokat. És mindezt kb 2500 Ftért, plusz a párnám.
Kerestem olyan babahordozót is, amilyet belinkeltem, hogy kipróbálhassam, de senkinél nem volt.
Utána még kimentünk tescozni is, amíg vártuk a párjainkat, hálóinget vettem, hogy legyen mit vigyek a kórházba, meg árakat néztünk, erre kiszúrtuk, hogy a fa etetőszék, amiből később kisszék és asztal válik, le van árazva. A fiúk meg már fel is kaptak egy dobozt, merthogy persze hogy ráérne még, de most olcsó. :D :D :D Egyébként az itteni tescoban rengeteg kis ruci van, nagyon jó minőségben és áron. Szinte sajnáltam, hogy ilyen cuccokkal már el vagyunk látva.

Tehát nekem sikerült a vadászat vasárnap, és a párnámmal is összenőttem azóta.

Kutyus: nagyon éééédes, nekünk is lesz, de mindenképp a baba születése után, hogy tudja, hogy hol van a rangsorban. Vagy ilyen lógóbőrű típus lesz, vagy terrieres fajta. Vagy mindkettő :)

Ma mértem a hasamat, nem lett nagyobb körben (103 cm), csak "hosszabb", jön fölfelé, magasodik. Furcsa, mert látom, hogy nagyobb, de a súlyom meg napok óta stagnál. Mondjuk elég rapszodikus az étkezésem. Néha nem kívánok semmit, néha felfalom, ami megtetszik. :oops: Hát nem túl tudatos, az biztos. Azért a rostokra próbálok ügyelni.

A mindenkit most utánagondoltam, max. 10 hét van vissza :shock:
Április 10én lesz telihold :D azt sem árt belekalkulálni, csajok! Plusz az áprilisi frontok. Kíváncsi vagyok, kiből mit váltanak majd ki :D :D :D

icamica

Cat!Köszönöm a gyors választ!!Hát lehet,nem tudom.Most tényleg fent érzem a rugdosást,de tagnap lent éreztem. Mindegy.Csak kellemetlen, és még ismeretlen érzés.Gondoltam hátha Ti már ismeritek. Két hét múlva megyek a dokimhoz,meg holnap terhesgondozóba.Lehet,hogy rákérdezek.Valami hasznossal is foglalkozzanak már,ne csak a súlyommal. :lol:
Bocs az Adidas cipőért. :oops: :oops: De örülök, hogy értetted mit akartam írni Tüneménynek. Persze írhattam volna Nike-t vagy bármit,csak hirtelen ez jutott eszembe. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle:
ilyen nekem is szokott lenni, nem teljes keményedés, csak alul feszít meg fáj mindenfelé, főleg, ha hirtelenkedek valamit. Ilyenkor szoktam mondani, hogy leült a baba, mint az iszap, és a hasam is szinte "le van csúszva". Ha lefekszem, gyorsan rendbe jön, tehát tuti, hogy a növekvő súly okozza, ne aggódj.

icamica

Kutyafüle!

Nem kell bocsánatot kérned!
Amíg nem láttam személyesen, hogy olcsóbban jutok Adidas cipőhöz a gyereknek, mint máshoz, én is azt gondoltam, hogy miért kell már most ilyeneket adni egy kisgyerekre. Fölösleges ennyit költeni rá. És aztán mi lett a vége.
De azért az első időkben mi is csak tiszta bőcipőt vettünk és olat, ami tartja a bokáját. A Falcon cipői voltak a nyerők nálunk.

Egyébként amit írtál, azt én is tapasztaltam már. Mármint hogy nagyon lent van a feje és szinte fáj menni. Illtve a lábamat sem nagyon tudtam összezárni olyankor. De elmúlt, amint Marci feljebb ment.

Icamica!

Örülök, hogy neked jó volt az expo.
Vendég

Sziasztok!

Kutyafüle! Nekem is van ilyen, én úgy tudom, hogy az ízületek is lazábbak, és a medencecsontok elkezdenek lassan szétfelé csúszni (magyarul: szélesedik a csípő) és az is okozhat ilyet. Én a saját nyavalyámat erre fogom :)

Tünemény! A pénz valóban nem minden, sokan sokkal kevesebből is boldog gyerekeket nevelnek! A vasat szerintem nem éri meg abbahagyni (én párszor csináltam, sima hanyagságból, meg már untam, hogy 4 féle bogyót kell szednem), pik-pak lemerül a szervezet vastartaléka és utána olyan az ember, mint a lassított felvétel, semmire nincs erő. A szülésre és az az utáni időszakra viszont nagyon kell! (Ráadásul egy idő után a babának sem marad vas) Megfelelő ételekkel a többi dolog karbantartható.

Voltunk mi is orvosnál, minden rendben :)

Kép

Ica:én azt szoktam mondani, hogy a Nyuszika hozza majd! :D
Nem sharpei fajta hanem bordeaux dog.Megpróbáltam képet csinálni de nem kapcsol be a gép mert gyenge az elem de délután veszek ha megyünk vásárolni , remélem nem felejtem el!

Kép

Kép
gabka7926

Ica:és beengedtelek!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Jó volt a szöveged!

Többiek ti nem akartok az anyatanyán regisztrálni ha itt lenne v.mi baj és nem jön be a babanet!?

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Kutyafüle, nagyon jól állsz a dolgokhoz, tényleg a szeretet és az egészség a legfontosabb!

Tünemény az én dokim is pont ilyen, kicsit sajnálom is. Ettől függetlenül a tea és a masszázs nem árt, maximum nem segít. Nem bánnám ha ezúttal nem kerülne gátmetszésre, de félek nem sok esélyem van rá.
Sajnálom a húgod miatti további gondokat, nagyon drukkolok, h rendeződjenek hamarosan! Hátha most együttműködőbbek lesznek a rendőrök!

Gabka, gratulálok a gyerekhez, kisfiú vagy kislány???
Köszi az új topikot, aranyos vagy. Sztem azért ne írogassunk mindkét helyre, mert akkor széthullhat a csapat!

Hú Tisa, nem semmi, h már csak 6 hét van hátra neked!!!! Lassan mehetsz Nst-re is! :shock:
Majd szólj, h kinek hogyan jelzel, ha megszületik Léna!!!!

Kikocska, sztem se a csecsemősök alapján dönts. Ha szimpatikus a doki és úgy gondolod, h megbízol benne, akkor ne habozz. Rutinos vagy már, biztos jól fogsz dönteni!

A Padlást néztük meg tegnap. Láttuk már mindketten régebben, de nagyon jó volt újra megnézni. Tökre élveztük!!! Arra gondoltunk, h milyen jó lesz majd a gyerekekkel megnézni néhány év múlva!!! :D

Zsu
svs

sziasztok.

végre én is idekerültem.

sajna szombatra elkaptam ezt a hsamenős vírúst,tegnapra meg apától nyeltem be az influenzát.most már türhetően vagyok de rémes napjaink voltak.Patrik is beteg,apa is sincs még jól.

tünemény:

az anyagiakon ne izgulj.komolyan.ahogy olvasom a topicot úgy veszem észre nekünk a legszarabb jelenleg a helyzetünk.duplájára nőtt törlesztés,illeték,elromló háztartási gépek.....stb.szóval kijut nekünk.
de!
annó mi soha nem voltunk eleresztve,3 an vagyunk tesók és bizony nem kaptunk minden nap csokit.volt hogy mamáméknál ettünk.ezzel szemben unokahugom mindig mindent megkapott csak szeretetet nem.sokszor mondta hogy úgy cserélne velünk mert nekünk milyen jó hogy anyumék ennyire szeretnek.
sokkal többet ér egy pici gyereknek az ha este mondjuk apával és anyával sütött sült krumplit majszolhat tv-zés közben mint hogy a mekiben vagy étteremben egye a drága kaját.hidd el.
látod nálunk se parketta,se járólap,a konyhaszekrény is a régi.ez mind nem érdekli Patrikot.majd egyszer ha már én is dolgozom akkor végre összejön rá a pénz és felújítunk,de nem az lessz az első.

gabka:

tényleg bátrak vagytok hogy ilyenkor válaltok kutyát.
ráadásul ekkorát :shock: :shock: kertesben laktok?

képzeljétek taliztam tegnap egy anyukával,itt laknak az utcában.majdnem eggyidősek a nagyok,a pici pedig náluk 2 hete szeületett.
ugyanaz a dokink,ugyanúgy császár volt neki az első.vele is ugyanazt beszélte meg a doki mint velem(4 max 5 óra vajúdás ha nem jön a baba akkor császi)
mikor bement a kórházba a doki már nem volt benn,a nővérek nem hívták.szegány egy rezidensnél szült,10 órát vajúdott,széttrepedt a császárja,és nem kapott érzéstelenítőt a varráshoz.(merthogy ha egy szülést kibírt......)
a vicc az hogy a doki telefonált délutánn és azt mondták neki hogy nincs benn kismamája :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
azt mondja úgy kiakadt a doki másnap mikor ment reggel.nem csodálom.

megyek mert széttesik a fejem és PAtrik is álmi már.

majd megpróbálok vissza olvasni :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Ettike:Nekünk hála Istennek egy jó nagy udvaros családi házunk van párom örökölte a papájától és nekünk csak felkellett mindent újítani de az sem volt kis összeg de sokkal jobb mintha hitellel kellene küzdenünk.Most tavasszal kezdünk majd el az udvaron is dolgozgatni ,mert kellene a hely garázsnak meg tyúkólból sem kell 2 ja mert, hogy azunk is van ám de apa látja el őket mert én félek a kakastól. :roll: .A kertünk hátul meg 1/4 részben van csak használva a többit fűvesítettük mert én annyit nem vagyok hajlandó dolgozni meg itt lesz András is.Már tudom is, hogy lesz neki a hintája meg a homokozója ha nagyobb lesz és még focizni is tud majd apával meg szalonna sütő helyet is csinálunk ahova majd nyári estéken kiülünk!
Én már úgy várom!!!!! :D :D :D :D :D

Zsu:kisfiú de most még úgy pisil mint a lányok! :shock: :D Én sem akarok odaírni csak ha megint becarik a rendszer.

Kép

Kép
gabka7926

Ettike!

Gyógyulj meg teljesen!

Nem semmi ami az anyukával történt. :shock:

Zsu!

Padlást nagyon szeretem. Legalább ötször láttam már. Igaz, Egerben. Egyszer valami jubileumi előadáson, és előttem ült Presser.

Mó!

Örülök, hogy minden rendben. Akkor ez azt jelenti, hogy nem kell még befeküdnöd, igaz?

Gabka!

Nekem épp elég ez a két állandó topic, amit itt látogatok. De elmentettem, hogyha lenne valami gond, akkor ott is szét tudjak nézni.
Vendég

Sziasztok!

MÁV-os csajok, az előbb beszéltem a dokimmal és határozottan lesz holnap szülésfelkészítő, ma beszéltek róla az értekezleten. Este 6-kor kezdődik, kb. egy órás, de most nem lesz szülőszoba látogatás, de azt Ti is tudjátok, hogy miért.

Judy

Kép
judy_76

gabka:
Látom, hogy nem "ráncoskutya", de én az összes ilyen nagy bőrűt így hívom :D istenien lehet őket gyűrögetni, és birka fejjel hagyják. :)

icamica

Csak gyorsan, később majd jövök...

Csak hogy teljes legyen a képzavar! :roll:

Mávosok, most beszéltünk a kórházzal, semmi nem lesz holnap, amíg ilyen látogatási tilalom van. Talán a jövő héten, megpróbálják átvariálni.

Kép
Kép
tisa

Tisa! Ez marha jó! Most kinek kell hinni? :shock:

Az én dokimnak ma volt de 10-kor a megbeszélése a kórházban és 11-kor hívtam és akkor mondta :shock: , hogy de igen lesz, csak a szülőszoba dolog marad el...

Te kivel beszéltél a kórházban? Össze vissza kapcsoltak, vagy tényleg olyan mondta, aki azon a részen dolgozik?

Judy

Kép
judy_76

Judy!
Az Uram 13-kor beszélt az ottani szülőszobán egy ügyeletes orvossal. A doki elment megkérdezte a kollégáját és azt mondta, hogy nem lesz semmi. Talán jövő héten, de az nem biztos.

Kép
Kép
tisa

Akkor nem értem, hogy kik voltak a megbeszélésen 10-kor? Az összes többi szülész-nőgyógyász? :shock: Jó, hogy ők maguk is ilyen tájékozottak..., pláne ha egymást kell megkérdezni.

Judy

Kép
judy_76

Tisa! Csakhogy teljes legyen a káosz.... Most hívtam a szülészetet és azt mondták nekem szó szerint, amit a dokim. Lesz holnap 6-kor, de csak az előadás, a szülőszoba látogatás elmarad.

Esetleg MÁV-os csajok valaki nem tudja a saját dokiját is hívni? Vagy valaki nem a Dr Vermes Gáborhoz jár? Mert elvileg ezt ő tartaná...

Judy

Kép
judy_76

Judy!
Ha gondolod, akkor menj oda holnap 18 óra előtt egy kicsivel, és nézd meg, hogy megtartják-e vagy sem. Ezzel nem veszíthetsz semmit. Lehet,h még szerencséd is lesz.

Én inkább benevezek a márciusira, remélem addig még Léna nem akar kijönni. Bár ha lesz egy kis melegfornt, simán esélyes vagyok rá, mert az már a 38. hetem lesz. :oops: :roll: :wink:

Szerintem, emiatt a kórság miatt, elhalasztják a holnapi napot. A folyosón úgyanúgy terjed a baci és a vírus...
De ha mégis mész holnap és lesz vmi fejtágítás, légyszi oszd meg velünk is. Köszi! :D

Kép
Kép
tisa

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!GGGrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

KIKOCSKA vagy??? Ugye vagy??? teljesen kétségbe vagyok esve! meghirdettem a teszveszen egy kisállat ketrecet, licitált valaki 7000ért, erre most jön párom nagy vigyorral, hogy 8000ért Ő eladta és most vitte el valaki. Ma ér véget nemsoká, és tök ideg vagyok, hogy ilyenkor mi van :shock: :shock: nem tudna valaki akinek van regisztrációja rálicitálni, és akkor nem lesz gond? vagy mit lehet csinálni?? basszus ez is jól meg lett kavarva!!!

SEGITSETEK légyszi!!!!

Kép
tünemény

ha minden igaz én tudok licitálni már.... de mire is kéne?
És a teszvesz nem ellenőrzi vhogy a tranzakciót? :roll:

Zsu
svs

gyorsan mondd, ha kell segítség, mert ha Emma felébred, nem tudok majd gépezni....

Zsu
svs

Tünemény! Én is tudok licitálni, de akkor írd meg, hogy mire kell!

Judy

Kép
judy_76

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=550719708

ez az aukció kisluca2009 a nevem
a szopipárnakor kaptam egy mailt hogy megnyertem, az eladó adataival, utána meg mi egyeztettünk vele telefonon. szerintem utána a teszvesz nem nézi

Kép
tünemény

köszi köszi a segitséget!

Kép
tünemény

licitáltam 7250-re.... :wink:

Zsu
svs

Zsu köszi!!!!! csak lenne már 7óra!!! huhhh EZER KÖSZI!

Kép
tünemény

Tünemény:neked majd kell fizetned az aukció után egy bizonyos %-ot amennyiért elkelt a ketrec.Ezeket nem olvastad el?

http://www.teszvesz.hu/info/93/new_pricelist.php

Kép

Kép
gabka7926

Sajna a kisbetűst nem...de nem az nem is baj, csak lezáródna ez, és kész. ha kell, kifizetem azt a százalékot nekik. (csak ne legyen az, hogy valaki megnyerte és ketrec meg nincs) de köszi a linket, mert ezt tényleg nem olvastam el :oops:

Kép
tünemény

sziasztok.

csajok mit lehet adni Patriknak főtt kaját???a krumplit nem ette meg és ma még csak pár szem keksz van benne :cry: :cry: :cry: :cry:
esetleg párolt pipimellét?vagy valami zöldséget?
annyira kedvtelen szegényem.
itt van 2 éves és még soha nem volt ilyen hogy nem ehette azt amit akar.már 3 szor hisztizett kakóért a konyhában.komolyan már ki van csukva,mi is dugiban kajálunk.

gabka:

nekem annó nyulaim voltak papámnál :lol: :lol: :lol: :lol: és a kakas jobban félt tőlünk mint mi tőle mert egyszer nekiment öcsémnek én meg felrúgtam :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó nektek hogy kertes házban élhettek.

Kép
Kép
ettike

Emma már 3 órája alszik :shock: , szal még vagyok!

Tünemény, próbáld meg törölni az aukciót: http://www.teszvesz.hu/help_item.php?item=54

Ettike, szegény Patriknak most nehéz lehet, megértem.
Mi a baja tulajdonképpen? Neki is hasmenése van? Ha igen, akkor mehet még pirítós, teával biztosan.
Főtt kajára sajna nincs tippem. Esetleg sima rántott (köménymag) leves?! :roll: Zöldséget talán ne.

Zsu
svs

zsu:

igen hasmenése van már 3 napja.tulajdonképp nem vészes mert 2 szer egy nap(reggel,este)de ma valahogy szarul is néz ki.
már dokinénivel is beszélt párom de ő meg nem kérdezte volna meg hogy mit ehet és mit nem.
apa most hozott neki kiflit azt ehet ugye?

Kép
Kép
ettike

Nézd csak Ettike- hátha:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=113

Na, megyek, megnézem Emmát!

Zsu
svs

Majd ránézek néha az aukcióra, hátha meg kell ígérnem érte 8000et :D

icamica

Íme itt van a mi Bagiránk:

Kép

Kép

Jól betakargattam megne fázzon, holnap meg vehetek magamnak egy tv-néző takarót mert odaadtam neki az enyémet! :roll: :roll:
Ugye milyen rendes vagyok? :D :D :D 8) 8) 8)

:wink:

Kép

Kép
gabka7926

Látom, megoldódott az aukció :D :D :D

Kutyiiii! Nagyon jól áll neki a TV-néző takaró :D

icamica

Gabka én fent vagyok hoxán, régebb óta, mint itt. Ott van 36 kismami, az ország minden részéről, itt meg inkább pestiek (érdekes), szóval nekem ez a 2 már elég, inkább hívd onnan is ide őket. Vagy, ha bírod, akkor gyere te is át oda, mikor ide nem tudsz, van ott is pécsi, meg környéki kismami. Én nagyon jól bírom mind2 fórumot követni minden nap. De azért van, hogy néha csak éjfél után írok. De imádom mind az 50 kismamit. Tök jó, hogy ennyien szülünk egy hónapban.

Az expóval főként az volt a baj, hogy nagyon a babakocsira készültünk mind2en…

Gabka ez a kutya gyönyörű, de milyen bánatos szemei vannak. Képzelem milyen dolga lesz a gyermekednek, ha a kutyának ilyen szarul megy…jó a plédje, meg a kérója is.

Tünemény nekem azt mutatja tv, hogy nem licitált senki és már lejárt.

Ettike szerintem rizst is adhatsz neki.
Na meg sokat inni.

kocska

Csajoik csak gyorsan benéztem!
Nincs időm Csak a MÁVos részleget kérdezném!

Engem ma 11-körül tájékoztattak a szülősztobába kapcsolták a telefont és ott egyértelműen azt mondták nekem hoyg nem lesz!

Tisa Judy ti most mentek???

:(

:oops:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: