Sziasztok
nellike nagy gratula a vegyes pároshoz. Gondolom nagy volt az öröm.
Szonibaba én a terhesség eleje óta szedem a magne b6-ot 3x2-t szedek, nekem a dokim így mondta, és a többieknél is így szedtem.
Ezen felül szedek még vasat, és femibiont.
És hát igen a vitaminok nem a baba miatt kellenek, hanem amiatt hogy a baba elszívja tőlünk azt amire neki szüksége van, és nem ő lesz hiány beteg, hanem mi. Szerintem sincs semmi összefüggés a vitamin és a nagy súly között. én mindegyiknél a 16. hétig szedtem, még is nagyok lettek. Betti 3350, Norbi 3600, Réka 4000 g. Most szedem még , mert ugye tél van és gyümölcsből zöldségből nem tudunk megenni annyit amennyire naponta szükségünk lenne. Egy háziorvos mondta hogy ahhoz hogy a napi szükségletet bevigyük, naponta 3 kg narancsot meg kellene ennünk, hát annyit meg senki nem eszik. Én most is kb tavaszig fogom szedni, mert utána már többféle gyümölcsök lesznek, és akkor könnyebb a bevitel.
Tabati hát nekem az a véleményem, hogy a ringatás alapjáraton benne van az ember kezében, és ha akarod haenm tuti ringatni fogod. ez nem függ a bölcsőtől, egyébként meg a bölcsöt le lehet fixálni, nekem sosem volt az a része használva, csak feküdt benne, de ettől függetlenül kézben volt ringatva.
Én sem hagytam sosem sírni, akkor ettek amikor éhesek voltak, akkor voltak kézben amikor igényelték, na meg olyankor is amikor én igényeltem. Csak magamra hallgattam, mert különben megbolondul az ember a sok jó tanácsban.
Háton fekvés. Én már nem nagyon tudok hanyadt feküdni, gondolom mivel már nagyobb a pocakom. Hason sosem feküdtem. Én oldalt fekszem, egyik lábam felhúzom, és a takaróm felét a hasam alá teszem, nekem így kényelmes, de már minden fordulásra felébredek a hasam miatt.
Nálunk ma itt voltak az unokatesómék a pici lányukkal, aki most 10 hetes. Olyan édes, kis picike. És nagyon jó baba. Fel is avattuk a mózes kosarat, abban aludt a kis drága, de hogy milyen sokat. Legalább 3 órát egyhuzamban. Úgyhogy leszűrtük hogy tutira kényelmes lehet ha ilyen jót aludt benne.
Jaj mi tegnap meghallgattattuk a gyerekekkel a szívhangfigyelőn a picurit, és hát láttam Norbin hogy meghatódott, könnyes volt a szeme. Olyan aranyos volt.
Én eddig 1 kiló hízásnál tartok, de azt vettem észre hogy egyáltalán nincsenek evési rohamaim. Eszem reggel, délben aztán meg valamikor 5-6 óra felé, többet nem kívánok, este már nem szoktam enni.
Pocakomról majd holnap csinálok képet, ha lesz időm. A holnapi nap nagy rohanás lesz, reggel én viszem a gyerekeket, azután megyek értük fél 1-re, után a 2-re védőnő, 5-re szülői a suliba, és 7-re megyek a nőgyógyászhoz. Úgy hogy estére kipurcanok gondolom.