Hanna!
Kaptál rá antibiotikumot vagy valami mást? Még jó, hogy nem vártál az orvossal...

Jobbulást!
Napirend: nekünk szerinem az válik be, hogy Ádi eszik délután 4-kor, 6-kor, majd 8-kor. És keltem őt enni ilyenkor. Amúgy nekünk ez a napirend vált be:
7.00 ébred (már magától kel, noha kb 4-5 között eszik hajnalban, tehát nem enni kel fel. De azért ilyenkor adok neki enni.
Pötyi is ilyenkor kel, őt reggeliztetem, öltözés, 8-kor legkésőbb indulnak Apával oviba.
8-ig Ádi ébren van, élvezi az asztal tetjéről a hordozóból a sürgés-forgást. Ő is kap tiszta pelust közben, tiszta ruha, stb.
8-kor leteszem aludni, ekkorra már tiszta kóma
10-kor keltem őt, kajál
11-ig megint kihozom őt a nappaliba, ilyenkor ebédet készítek, vagy netezek, jól elnézelődik...
11-kor megint megy aludni... ilyenkor már nem alszik csak egy-másfél órát
13-kor eszik megint, de ekkor már nem tudom betartani az ébrenlétet, mert elájul, hagyom aludni, mert délután már kevesebbet fog amúgy is aludni
16-ig alszik...

Ez így király egyelőre, mert Pötyi is hétvégén ha itthon van, akkor 1-fél kettőkor alszik el és fél4-4-ig alszik... Ítt van Apának is pihi hétvégén.
Mi ha ovi van, akkor 4 órás kaja után indulunk Pötyiért. Itt szinte végig alszik. Most hogy nem volt Pötyi,most is ilyenkor vittem sétálni, hogy szokja.
6-ra itthon vagyunk, újra kaja...
6-fél 7-ig nyűgös, Pötyivel játék, vacsi 7-kor, fürdés fél 8-kor, mindkét gyerek ágyban van 8-ra.
8-kor még kajál Ádi,őt beteszem az ágyba elájul... Pötyi nyomja a dumashow műsort kg. 45 percig, néha be kell mennem rászólni, hogy most már alhatna... Aztán csend van 9-től.
Ádi kel enni 1-fél 2-kor és 5-kor.
Na ennyi, de fel kell készülni, hogy mire beáll egy menetrend addigra megint változik valamit... szóval állandó menetrend Pötyinél is akkor alakult ki, mikor már egy éves volt és egyet aludt csak.
És hozzáteszem ehhez kell egy ilyen gyerek, aki ennyire alkalmazkodó.
Ja és nem kőbevésett az időpont, van, hgy el kell térjek + - félórákat. De szerintem egy órán belül nem lehet éhes egy gyerek, ha rendesen evett, mert fel sem dolgozza a kis pocakja. Ha ilyenkor sír, akkor vagy a pocakja fáj, vagy csak anyahiánya van. Vagy álmos... De aláírom, hogy lehet olyan gyerek is, aki tényleg éhes 1 órán belül, nem tudom.

SZóval azért kell egy fokú mázli is, vagy tom is én mi... Enyim gyerek egyszer volt, hogy annyira üvöltött kaja után egy órával, hogy kínomban megetettem... aztán ordított tovább.

Akkor a hasa fájt, mint utólag kiderült.
Na szóval lehet próbálkozni, mindenkinek más válik be. HAJRÁ!!!
Én ezért szeretem a suttogót, mert irányt mutat. Meg én magamból indulok ki és én szeretem tudni mi következik. Ha a gyerek életében is mindig minden ugyanúgy következik, az megnyugtatja és ettől lesz kiegyensúlyozott. Pötyimnél bevált, bár nála a sorrenden kellett változtatni. De nem tudom ellenpéldát, nálunk csak ilyen volt.
Barti