SZIASZTOKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Először is MINDENKINEK szeretnék gratulálni a gyönyröű csöppségeikhez!!!!!!! Visszaolvasni egyelőre reménytelennek tűnik, már az is kész csoda, h bejelentkeztem!! Már ha hiányoltatok egyáltalán
Látom szépen lassan mindenki túl van a nagy napon, már elég sok babink van,nem?
Röviden annyit mesélnék, h kissé elcsúszott az ütemterv pénteken, így csak este 19.54-kor született meg a gyönyörűségem. CSászár, de majd mesélgetek később.....
Ügyesen sikerült intézkednem, ennek örömére már HÉTFŐN délután otthon voltunk, hála Istennek.......

tehát össz-vissz 3 napot voltunk kh-ba, császárral. Tejecske hétfőn-kedden elöntött, az is jó hír szintén császár esetében,tehát minden klassz. Nagyooooon jó kisbabám van, ma egy kicsit nyafizgatott, de egy szavam nem lehet, MONDOM egyelőre...

általában este 10-11 körül szopizik, aztán kb 2-3 felé és még belehúz egy nagyobb alvásba, ami kitolódik 6-7 óráig is. Eszik-alszik, kakil, remélem így marad sokáig...

Nem is tom mennyit kellene végülis most ennie, de már sokszor szopizott 110-t is, aztán meg csak 60-t, mikor hogy. De olyan kis cuki, békés babuci, IMÁDOM!!!!
Felraktam a hsz elejére kb 5 képet, nem tudtam választani,h melyiket....

bocsi, ha elfoglalok egy egész oldalt is vele!!!!
Mindenkinek gyors és élménydús szülést kívánok aki még előtte áll, aki utána annak pedig nagyon gyönyörű tejdús ,boldog napokat!!!!
puszika
Ja és köszi elif a közvetítést!!!!!