A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

De én aranygaluskát akarok,vaniliasodóval...brühühüüüüü-
a párom szerint ilyen vagyok ma :oops:
millye:nálunk már repült kistányér az ablakon az első emeletről-de azt a párom dobta.....

Vajon Zsuék otthon vannak már?

Na megyek,mert megjött a liszt,már csak azért is neki állok..........DRUKKOLJATOK

Kép
nilabali

Nilabali: Mennek a drukkok, hogy sikerüljön az Aranyagaluska :lol:
Zsu-ra én is kíváncsi vagyok... szerintem ma kellene hazajönniük... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: köszi, hogy hoztál nekünk szüléssztorit. Nekem teljesen bejött ez a hangvétel. :) És csatlakozom a többiekhez, méltán vagy büszke, tényleg tüneményes a leányzó!

kreszi: Bárcsak már én is látnám Efét :D, na kíváncsi leszek miután megszületik mit mondassz, ilyennek láttad-e őt. :wink:

Párom szerint 10 nappal fogok túlhordani, hááát ezt mondjuk nem hallottam olyan szívesen... De azért ő is izgul már most is. :) És valami készülget, mert egyre többször vannak menzis görcseim.

Kép
Kép
elif

Elif: Lehet, hogy a front neked is előrehozza a szülést... nem hiszem hogy túlhordanád... most nekem is elkezdett a hasam alja fájdogálni és megint keményedek.. :oops: remélem csak jósló.. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,mist: nálam mind a két múlt hétvégén ment a séta, főzés, takarítás, de semmi hatása nem volt. A 100-as értéknél és a 60-asnál meg egyáltalán egyik értéknél sem éreztem semmit. Ültem a kis fotelban, Füge mozgott de se fájdalmat se keményedést semmit nem éreztem. Nem értem én ezt. Tegnap nem mertem végül kádba ülni, mert nem volt túl jó a közérzetem, de hátha ma jobb lesz és akkor megyek a melegvízbe, hátha történik valami.

elif: már én is nagyon kíváncsi vagyok Fügére, de szerintem mármindenki a saját babájára :D . Rendes kis csapat ez, inkább túl hordjuk..

Zsunak üzentem, de nem válaszolt még, elvileg már otthon kéne lenniük.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:57-kor.
Vendég

Kreiszi!
Jó álmod lehetett...
Arra én is kiváncsi lennék,hogy elif babája olyan lesz-e amilyennek megálmodtad.

Egész nap olyan furán érzem magam....
fájdogál..görcsölget,nyílalgat ,éa iszonyatosan keményedik!!
De mindenért...ha szegénykém megmoccan akkor is.
Már apa tűkön ül megyünk vagy nem....
Azért egy mensi görcsnél erősebb...
most pihizek kicsit...aztán megyek tusolok egy jót...hátha...elmúlik vagy segít beindítani a dolgokat...

Tegnap a kiságy fekvő részét felemeltük...
hát mikor vissza raktam mindent bele akkor kicsit meg álllt bennem valami....Olyan komoly lett a helyzet...
Aúúúúú most megint nagyon fáááj...és kítart ánm 15 20 mp ig is

Kép
zümis

Ha valaki be nem előz, hozom a hírt Verustól:

Lukács Vince megszületett 3140 g, 51 cm. Mindenki jól van, apát sem kellett felmosni. :D

A csapat nevében gratulálok a kis Vincéhez, elegendő anyatejecskét, és sok boldog percet kívánok nekik!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

De szupi!
Verusnak és Vincének nagy gratula!sok tejcsit!
Nagyon szép méretei vannak....

Kép
zümis

Kép Kép Kép Kép Kép

SZIASZTOKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Először is MINDENKINEK szeretnék gratulálni a gyönyröű csöppségeikhez!!!!!!! Visszaolvasni egyelőre reménytelennek tűnik, már az is kész csoda, h bejelentkeztem!! Már ha hiányoltatok egyáltalán :) :lol: :lol:
Látom szépen lassan mindenki túl van a nagy napon, már elég sok babink van,nem?

Röviden annyit mesélnék, h kissé elcsúszott az ütemterv pénteken, így csak este 19.54-kor született meg a gyönyörűségem. CSászár, de majd mesélgetek később..... :wink:
Ügyesen sikerült intézkednem, ennek örömére már HÉTFŐN délután otthon voltunk, hála Istennek....... :lol: :lol: tehát össz-vissz 3 napot voltunk kh-ba, császárral. Tejecske hétfőn-kedden elöntött, az is jó hír szintén császár esetében,tehát minden klassz. Nagyooooon jó kisbabám van, ma egy kicsit nyafizgatott, de egy szavam nem lehet, MONDOM egyelőre... :wink: általában este 10-11 körül szopizik, aztán kb 2-3 felé és még belehúz egy nagyobb alvásba, ami kitolódik 6-7 óráig is. Eszik-alszik, kakil, remélem így marad sokáig... :lol: Nem is tom mennyit kellene végülis most ennie, de már sokszor szopizott 110-t is, aztán meg csak 60-t, mikor hogy. De olyan kis cuki, békés babuci, IMÁDOM!!!! :lol:

Felraktam a hsz elejére kb 5 képet, nem tudtam választani,h melyiket.... :lol: bocsi, ha elfoglalok egy egész oldalt is vele!!!!

Mindenkinek gyors és élménydús szülést kívánok aki még előtte áll, aki utána annak pedig nagyon gyönyörű tejdús ,boldog napokat!!!!

puszika
Ja és köszi elif a közvetítést!!!!!

Kép
kaandi

Kaandi!
Nagyon gyönyörű Boti!!
Komolyan mondom nem is úgy néz ki mint egy -két napos újszülött .
Nagyon helyes kerek pofija van..
Gratulálok!!

Kép
zümis

Gratula Verusnak.

Kaandi: nagyon szép nagyon baba, gyönyörű!!! Igazi kis vasgyúró.

Kép
budabo

Most érkezett:

12.10-kor megszületett Major Csenge! 4650 g és 59 cm. A lepényt altatásban szedték ki, tapadt mint állat. Lassan térek magamhoz. De jól valék. Szopi is volt!

Dina, Verus, millió gratula!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mist

Dina nagy gratula!!Nagyon ügyesek vagytok!

Kép
zümis

Azta mindenségét!!!!!! :shock: :D
Edina: Hát ehhez a mutatványhoz aztán tényleg minden elismerésem!!! Tudtuk, hogy Csenge nem egy apróság, de ez azért nem semmi. :) Hatalmas gratula és sok-sok tejcit a nagyasszonynak! :)
És úgy látszik mégsem akarta kivárni az indítást.

lkverus: Nektek is Óriási Gratulandusz!!!! Ezek szerint mégiscsak előjelek voltak azok az előjelek. :) Sok-sok boldogságot nektek!

Várjuk a képeket nagyon-nagyon! :)

Micsoda babaesőőőőőő... :D Jön az a front asszem...

kaandi: Örülök, hogy végre jelentkeztetek, tök jó, hogy ilyen hamar hazaengedtek titeket. Gyönyörűséges Botond baba, olyan kis ölelgetnivaló... :) És persze jó nektek, hogy ti még kimaradtatok ebből az influenza-látogató-zárlatos mizériából.

Kép
Kép
elif

sziasztok!

-Mi még 2in1-be :P
Nagyon nagy gratulálok mindenkinek a babákhoz...összíntén megmondom már nem tudom kinek is gratuláltam..de hogy ne maradjon ki senki így inkább,újra gratulálok mindenkinek :P
Csenge jó nagy babuci lett.A képeket én is néztem...mindenkinek nagy gratuláció...a babák győnyőrűek.

Csajok szenved valaki viszketésel?Nem tudom most,hogy a böröm száradt-e ki vagy valami komolyabb van a dologba.
Sajnos "kókuszt" diagnosztizáltak nálunk,így szedjük a penicilint :cry:
Tud valaki arról valamit,hogy aki "kókuszos",és szülés után a baba kap-e valamilyen inekciót rá?Nehogy elkapja....és komolyabb baja legyen.
Vajudási odök alapján a málnalevél teába és a homeos gyógyszerektöl kezdek elbizonytalanodni :shock:
További szép napot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zsancy: Te is kapsz szülés alatt antibiotikumos kezelést és a baba is kap szurit amikor megszületik. "A kezelés akkor hatékony, ha a gyógyszer beadása és a magzat megszületése között 4 óra eltelik. Így az antibiotikum még megszületés előtt átjut a magzatba, és nagy biztonsággal megvédi a súlyos fertőzéstől."

Kép

Kép

Kép
millye

Dina: gratulálok Csengéhez! Sok-sok tejcsit kívánok!
Mekkora súly :shock: , apám, nem semmi!

Verus: neked is gratula Vincéhez! Sok tejcsit kívánok!

Kaandi: vééégre jelentkeztél! Persze, h hiányoltunk! Boti nagyon édes vasgyúró!
Majd, ha lesz egy kis időd írj!

Millye: akkor pihenj és készülj lelkiekben a szülésre!

Ladmon: én is nagyon bírom a stílusod! Tetszett, h a férjed miatt volt az egész :lol: . Esztike tényleg nagyon szép!

Nilabali: repült végül a tészta v. lett belőle aranygaluska :lol: ?

Bogi: ez érdekes, a 100-as fájást nem érzed, Ladmon meg szül a 40-60-assal :shock: .

Andus: nem akartalak megijeszteni az álmommal, semmit nem jelent. De azért mégis, mivel Elif és Zümis is írta a görcsölgetést. Néhány napja Iricc írta, azt álmodta, h én szültem, és még mindig nem :( .

Lányok, mintha kb. óránként keményedne a hasam, remélem ez már jelent valamit. Bizakodom!
kreiszi

Lányok! Íme a friss tábla:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy: nekem a dokim azt mondta, ha beindul a vajúdás, akkor kapok AB-ot. Ahány KH, annyi féle protokoll.
kreiszi

Kreiszi: Szorítok, hogy te legyél a következő! Szívesen frissíteném a táblát! :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Gratula Dinának! Nem semmi "kiscsaj"!!!

Kreiszi: hát ez az, az NST papírján első alkalommal még semmi nem volt, utána voltak 40-es,60-as. a hétfői papíron meg két 60-as és két 100-as, de semmit nem éreztem.. :oops: Szerdán már csak egy 50-es és egy 60-as volt, de itt sem éreztem semmit. Kíváncsi vagyok holnap mi lesz. :D

Zsancy: csatlakozom Kreiszihez, én is a vajúdás alatt kapok antibogyót.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:58-kor.
Vendég

Ezt a sormintát, amit a babáink rendeznek. :D

Kreszi: azt is jelentheti az álmod, hogy egy napon szülünk majd az idő eljövetelével zümissel és andussal, hisz nekem úgyis túlhordást mondanak. :wink:
Én úgy birnám, ha lehetne valakivel közös szülinapi partyt tartani. :D Bár ezt akár az egész topik is megteheti.

zsancy: hirtelen akartam írni, hogy én bizony nem szedek semmit és meglátjuk így mire megyek. De aztán elgondolkodtam, ki tudja, lehet később majd mindent magamba tömök, hogy egy kicsit rásegítsek a dologra. :)

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, tegnap jöttünk haza a kórházból. Gratulálok minden babázónak, a táblán láttam, milyen sokan babázunk már! :D :D Visszaolvasni most nem lesz időm, és egyelőre a szüléstörténettel is adós maradok. Röviden annyit, hogy csak ctg-re mentem be, és 3 óra múlva meglett Hunor, úgy jött ki, mint a rakéta :wink:
Felrakok 2 képet, ezeken még a szülőszobán vagyunk :)

Kép

Kép

Kép
kangu

Kangu, Kaandi: Szépek a babák! Örülünk, hogy ismét köztünk vagytok! Kangu én is szeretnék ilyen gyors rakétás szülést! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Kangu: nagyon édes!!!!!!!!!!

Babanyul: már én sem bánnám.
Fürdés ma is elmarad, mert ismét szarakszik a vérnyomás és estére a közérzetem is rosszabb... Lehet hogy a hülye front mostmár nálam is bekavar.

Kép
budabo

Elöször is köszike a támogatást nagyon jól eset.
Dina: Gratulálok Csengéhez! Mekkora súly. :shock:
Verus: Neked is gratula Vincéhez!
Nagyon édesek a babák.
Kicsit parázok de már nagyon várom.... a fene se érti .....
Rita

Kép
háfi

Sziasztok!

Gratulálok az új babákhoz, nagyon szépek! :)

Akkor én majd később írom meg a szüléstörténetem, most csak egy pár mondatban az első napokról...
Egyelőre tanuljuk, hogy nemcsak anya ölében lehet aludni és azt, hogy nem eszünk minden órában... :D Egyébként Hannababa nagyon jó kislány, csak egyelőre még nagyon ölbebaba. De azért haladunk, már néha órákat is elalszik egyedül a mózeskosárban. :D
Tejem is van bőven, úgyhogy szépen gyarapodunk... Tegnap már elértük a születési súlyt, ma pedig a köldökcsonk is leesett. Kezd kikerekedni Hannácska, nagyon jó étvágya van szerencsére. :D

Remélem mindenki jól van és kitartást kívánok lányok!

Panna
pandusika

Nagyon szeretnék többször jönni, de egyelőre reménytelen... Majd talán ha beáll valamilyen napirend.. de azért addig is próbálom nyomon követni, hogy miket írtok...

Panna
pandusika

Köszönöm az infókat!
Remélem itt is adnak antibiotikumos inekciót....ha nem harcolok majd érte...
Mert a kókusz vizsgálatot is úgy kellet kiharcolnom..és tessék....

Háfi:most nézem 1nap köztünk a külömbség... :P

zsancy

Na ezt most találtam az egyik születés történetbe érdekes.
Talán Zetibebit érdekelheti még a téma.
" A szülésznőm javasolja, menjünk le egy ultrahangra, meg kéne nézni az előző császármetszés hegét. Ultrahangon a seb 2 mm. Erről tudni kell, hogy 5 mm-es heg alatt fennáll a méhrepedés veszélye, és majdnem tuti a császármetszés. A műtét után megmondták, hogy ez a 2 mm annyira vékony volt, hogy csoda, hogy a műtőig eljutottunk.
Na erröl ennyit az én hegem 3,5 mm.
zsancy: azt hisszem te irtad hogy szereted a Pajerokat.
Csak annyit füznék a dologhoz hogy én egyenesen imádom az autonkat és nem adnám semmi pénzért.

Rita

Kép
háfi

Lányok nagy gratula a büszke szülőknek a babákhoz!!!

Panna: tök jó, hogy jelentkeztél, további jó kerekedést nektek :D

Mist: írtam neked az Uzsoki topikban a látogatási tilalomról!

Mindenkinek kellemes estét és akik szeretnék, azoknak hátha meghozza a telihold és a hidegfront a babákat :wink:

Orsi

Kép
bjuti

Háfi:Igen én voltam :P

Csajok!A tbc oltást mettöl meddig kell beadatni?

zsancy

Helló Lányok!

Egy gyors bekukkra itt vagyok én is, látom szépen beindult a babaeső, de azért még jó sokan várakoznak. Kitartást minden még egybemaminak, az ez után következő élmények minden fájdalmat és nyűgöt kárpótolni fognak.

Mi jól vagyunk, csak egy kicsit fáradtak. Szerencsére a férjem még a jövő héten itthon van, és nagyon sokat segít, így lassan majd utolérjük magunkat.

Marcika szépen eszik, tejcsi is van neki, a 3. napon indult be, és azóta 2,5-3 óránként kajcsi van. Napközben nagyon szépen elalszik, de este valahogy nyűgösebb, és bulizik. Első este kb. 3-4 óra sírás volt, aztán már csak 2-3, remélem lassan elérjük azt az állapotot, hogy leszokik az esti buliról, és inkább nappal lesz aktívabb, hátha akkor még aludni is tudunk :lol:

De a lényeg akkor is az, hogy imádom a kisfiamat!!!!

Most ennyire futja, majd jövök.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Húúúú. micsoda babaeső volt itt ma!

Verus, tudtam, hogy ebből szülés lesz!!! Gratulálok a fiacskádhoz!

Dinának is nagy gratula az óriás lánykához.. az állam leesett, nem semmi teljesítmény lehetett megszülni.

Kaandi, nagyon édes a kisfiad, milyen kis pufók :)

Kangu, neked is gratula, édes a kisfiacskád. Az jó, hogy ilyen hamar meglett, irigyellek.

Húúú, csajok, én egyre jobban be vagyok tojva, hogy velünk, hogyan fog történni....

Lehet valami ebben a frontban, mert én is rendszeresen keményedek, és nagyon szúrós is.... Szóval ezek lennének a jóslófájások? Nekem Szávával nem volt ilyesmi.
Szerintem hatnak a homeóbogyók, meg vagyok róla győződve.
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy feltétlen vigyem a szüléshez is, mert a tapasztalata szerint órákkal megrövidítheti a vajúdást, homeopátiás oxycilinnek is mondták ezt a caulophyllumot....

Elif, ha egy napon fogunk szülni, akkor az a 22. lesz :lol: De lehet, hogy a gyerekek megvárják a 24.-ét, és halacska jegyben fognak születni.

Jajj, úgy irigylem azokat, akik már otthon babáznak. :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kaandi, Kangu, gyönyörű babák!!! :D

Tudtam én, h Vera szülni fog... Gratula neki, és Edinának is
az óriás Csengéhez!!!

Lányok, én azért benne lennék, ha Oli nem lenne ilyen nagy... :oops:

Ladmon, köszi a szüléssztorit! :)

Kép

Kép
gjéti

De ééééédes babácskák, annyira jó nézegetni őket, köszönjük a képeket, és csak bátran még, még!!!

Kangu: Egyszerűen gyönyörű...

Kaandi,milyen kis kerek arcocska, nagyon aranyos!!!

Dina Csengéje mekkora, emberfeletti munka lehetett, nem is gondolok bele. Gratulálok nekik!!!!!

Panna, jö, h írtál te is, hogy alakulgat a dolog, és gyarapodik Hanna.

Zsufi, olyan jó, h Marci jól szopizik, és van elég tejcid. Még egy kis éjszakai alvás, és csodaszép lesz az élet :wink: Várjuk a részleteket.

Gabi, nagyon bátor és ügyi leszel holnap, nincs miért aggódnod, szuper leszel, hajrá!!!!!

Millye: Írd még Verushoz be a táblázatba légyszi, h a pontos idő 13.40. És még azt írta egy későbbi sms-ben, h "Vince baba vákumja tökéletes, álombaba. Lepény sajna tapadt, de már vége :) Puszi: LKVerus"

Az ágyamtól 10 cm-re végre ott lóg a gyönyörű bölcső, benne a frissen mosott ágynemű. Jajjjjj, annyira jó ez!!!! Bár ma egy kicsit nehezbb napunk volt, a pocim tetején van egy kb 3 cm hosszú függőleges csík, ami belülről állati érzékeny, mintha szét akarna nyílni. Ilyesmi lehet a császárosok régi hege. Na az én drágám éjszaka óta azt passzírozza, betojok, annyira fáj.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Na Zsuék is otthon vannak, csak nem nagyon jut még net közelbe, de ígéri hogy fog jönni.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:59-kor.
Vendég

Kangu: Hunor nagyon aranyos! Ilyen szülést én is bevállalnék :D .

Gabi: megy a drukkkkkk. Majd jelentkezz!

Zsancy: 0-6 hetes korban kaphatják meg a babák az oltást, a KH-ban hazamenetel előtt meg szokták kapni Mo-on.
kreiszi

Gabi mennek a pozitív energiák! Várjuk a híreket, és ne izgulj, minden rendben lesz!!!!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:23-kor.
ricsibaba

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 17:00-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 17:00-kor.
Vendég

Gratula Bencéhez!!!!

Babanyul valószínűleg már nem olvasod, de szorítok neked!!!!!

Kép
budabo

Hatalmas gratula Verusnak és Vincének, Dinának és Csengének, és Ricsibabának és Bencusnak!

Hunorbaba és Botika is gyönyörű!

Nagyon örülök, hogy nálatok is minden szépen alakul Zsufi és Pandus!

Babanyúl, már biztos te is babázol! :D
yve

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat! :lol:
Én is szívből gratulálok az újabb topik babákhoz! :lol:
Nincs nagyon időm jönni, mert Bencus eléggé hasfájós!
Bár ma elég jó volt a napunk!

A szülésről egyenlőre annyit, hogy nagyon szép szülés volt, sokkal rosszabbra számítottam, bennem pozitívumként maradt meg az egész esemény! A férjem pedig nagyon nagy lelkierőt nyújtott!
Lányok, akik még szülés előtt vagytok, ne féljetek a szüléstől, a fájdalmak se olyan tűrhetetlenek! Én a kitolástól tök be voltam tojva, hogy fog menni, mennyire fog fájni, hát semennyire nem fájt, csak székelési ingert éreztem!
Ami rosszabb a szülésnél az a gátsebem, mert alig bírok ülni! :(
Képeket dobok a közösbe, ha van valakinek kedve rakjon már fel ide is belőle, előre is köszönöm!

Puszi Nektek, próbálok jönni, ahogy tudok! Kitartást minden Kismamának!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
zsu83

Végre megint működik ez a fránya babanet!

Hatalmas Gratula ricsibabáéknak is! Sok Boldogságot és Tejcit nekik! :D

Zsu: eszméletlen helyes a kislegény, és a mamija száját örökölte, na tutti oda lesznek érte a csajok ezt már most megmondom! :) Nagyon nagyon szép a közös kép rólatok, és irigykedek is mert olyan mintha egy kilót sem szedtél volna fel. :)

Mennyi szőke, szőkésbarna babánk van... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.02.09 19:12-kor.

Kép
Kép
elif

Sziasztok!
Húúúú, de elvonási tüneteim voltak, hogy nem működött a fórum....

Ricsibaba, hatalmas gratula Bencéhez!

Gabiról semmi hír?

Zsu, de jó, hogy bejelentkeztél!
Épp most lestelek meg az iwiw-en :lol:
Szuper, hogy jó élményed lett a szülés :)
Amíg jönnek a többiek, felrakom a képeidet, nagyon szépek vagytok!

Kép
Kép
Kép

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: