A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Zsuzsi! Én is drukkolok!!!
[/b]

KépKép

KépKép
nadina01

Na és még laptetőre is került!

KépKép

KépKép
nadina01

zsuzsi most csak ez a pár új fotóm van:
Kép alszanak a férfiak :-)
Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia edina
hogy vagy?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hellótok!

Tegnap sokszor felnéztem még,de nagyon vacakolt az oldal.Gondolom ezért nem jött senki.

Kép
flóra 11

Timi, jók a pasijaid! :lol:

A F. reggel már felkelt, láztalan, látszólag semmi tünete. De nagyon mufurc, azt mondta fáj a feje és szédül.Ennek ellenére most elment a szüleihez. Hát ő tudja.

Kép
flóra 11

Én ebédeltem levest és nincs semmi bajom. Rendbejöttem. Remélem. Azért nem tömöm tele a gyomrom.

Ma a bal oldalamon szurkál, most akkor itt is pé-m van? :shock: Mert kimondottan olyan érzés. De ez volt pár napja jobb oldalon. Megbolondult a szervezetem.

Kép
flóra 11

Helló, lányok!!!!
Köszi a biztatást,épp ma gondolkodtam hogy meddig lesz ilyen szar.
Most épp ver a víz, reggel rázott a hideg. :D

Van egy kis segítségünk, királyfi találta. Kálmosgyökér darabkákat rágcsálunk , kissé kesernyés mint a nikotin. Szerintem segít, rendeltem is még a gyógynövényboltba. Nem beszélve az áráról csak 350FT . Egyszóval gyökeret rágunk!!!!

Viszont a reggeli ébredés utáni illemhely látogatásom elmarad. Igyekszem minél többet aludni, addig sem húzom fel magam.

KÚ....... nehéz!!!!!!!!!! :roll: :roll: :oops: :oops: :? :?

Kép
muzsuzska

Timi, Törpe lassan lehagy növésben!!!! :D :D :D :D
Nagyon aranyosak vagytok!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,örülök,hogy jobb. Kitartás.Jó, hogy találtatok valamit. Akkor ezentúl gyökérrágókká alakultok át. :lol:

Kép
flóra 11

Ma reggelre nekem sem volt már hányingerem. Javulok én is.

Kép
flóra 11

Holnap délelőtt teszek egy kis sétát. Remélem nem lesz belőle baj,hogy meglát valaki, vagy jönne valaki ellenőrizni. Kimegyek a Lidl-be, az közel van,kis bevásárlásra. Már régen voltam levegőn. :wink:

Kép
flóra 11

Volt kettő csibecombom és két darab mell, megtöltöttem májas töltelékkel, teleraktam a tepsit krumplival, vágtam rá hagymát és almát, rápakoltam a húsikat , megszórtam még fűszerekkel, lefóliáztam, irány a sütő, majd a legvégén meggrilleztem. Csináltam káposzta salit hozzá, és mindennek a felét megettük a maradék marad holnapra.
Sütni nincs kedvem........ :oops:

Kép
muzsuzska

Először is levegőzni kell, másodszor pedig bevásárolni is kell, a dirid nem fog bevásárolni helyetted!

ÖRÜLÖK,HOGY JOBBAN VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ma le akartam menni biciglivel anyámhoz, de nem fogjátok elhinni, itt megint szakad az eső!!!!!!!!!!!
A hülye ablakpárkányon annyira kopog az eső ,hogy lassan leverem!!!!!!Csoda, ha éjjel állandóan pipilni mászkálok!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nekem is van itthon még 3 csibecombom,rántott. És van hozzá kruplisali.Meg van pörköpt nokedlivel. Tehát a srácoknak van mit enniük. nekem is maradt még egy adag leves vacsira.

Kép
flóra 11

Akkor ti sem haltok éhen! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Igazad van, kell a levegő, hiányzik is már.És kell vennem liszteket,mert kifogytam belőlük. Most is sül egy kenyér. Tegnap túl finomra sikerült,a fele elfogyott, több is,mint a fele. :D

Kép
flóra 11

Hát nem! Főleg,hogy a nagyfiam elment anyóshoz egy hétre telelni. Anyám meg telefonált, hogy ne főzzek,mert a barátja csinált valami rakott húst krumplival,lehet, hogy olyasmit, mint Te. :lol: És hogy estére hoz belőle. Tehát lesz holnapra is kaja. Csak az a baj, hogy minden zsíros és túl fűszeres,amit ő főz. Nincs nagyon , aki megegye. Marad a F.-nak. Néha azért sikerül neki nem túlfűszerezni, akkor valahogy megszabadítom a zsírtól, aztán ehető.

Kép
flóra 11

Ildó, az előbb közöltem Királyfival, hogy egy kiló lisztem sincs itthon!!!!!!!!!! Holnap hazafelé vásárlás! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Miért nem csalsz kicsit a kajával, felöntöd forró vízzel és lecsábítod róla a zsírt, utána leöntöd és átsütőd, vagy fűszerezed stb.......

Kép
muzsuzska

:lol: :lol: :lol: Még ebben is hasonlítunk. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

És valamit kellene vennem a Bálintomnak névnapjára,meg a F-nak is valami apróságot Valentin-napra.

Kép
flóra 11

Akkor ezt jól megbeszéltük, tehát feljavitod!

Nyugtával dicsérd azért a napot, mert valamelyik nap is vártad anyud főztjét és ha jól emlékszem nem ért oda..........

Kép
muzsuzska

Márti, ti mikor tartjátok Döme névnapját?Péterkor, Valentínkor, vagy van Döme névnap? :lol:

Kép
flóra 11

Mi nem Valentinozunk!
Viszont Bálintodnak névnapja lesz, az anyámnak meg a 60. szülinapja! :D

Kép
muzsuzska

Igen, nem ért ide. Ma telefonált,hogy kész. Ha nem jön estig,akkor elküldöm érte a Pétert autóval.Biztos ami biztos alapon.

Kép
flóra 11

Lelépek pihizni egyet! Ildó, nem tartasz velem? :D

Kép
muzsuzska

Ez szép kerek! Erre ajándék is dukál. Készültél valamivel, vagy veszel még addig?

Kép
flóra 11

Én hímezgetek. Ma befejezem anyámnak a képet. Aztán mehet a keretbe és megkapja ajándékba. :wink:

Kép
flóra 11

Vettem be Algopyrint.Elaludtam,jól kiizzadtam magam. :?
Most egy fokkal jobban vagyok.

Ildó:Régen mind a két névnapját megtartottuk,de egy ideje már csak a Pétert mert amúgy mindenki úgy hívja.
Alsós du tanárnénije(negyedikig)Helga néni hívta egyedül Valentin szerelmemnek mert úgy szerette Dömét és Döme is szerette a tanárnénijét. :)

Benó hol van??? 2 napja szinte alig jön!!!! :shock: :shock: :shock:

Zsuzsi azt még akartam írni,hogy tudatosítsd magadban,hogy a cigileszokás nem kötelező,hanem neked ez esik jól!!
Így könnyebb mert ha rágörcsölsz,hogy muszáj akkor tuti kiborulsz!!!

És azt írják a könyvek,hogy nap végén jutalmazd meg magad valamivel amiért ilyen ügyes voltál!!!

Kép
martik77

Ne rémisztgesd magad ilyenekkel Edina!!!
Sajnos így alakult de te erős vagy és már a nehezén túl vagy!!!Szóval csak előre nézni!!!!!!

Kép
martik77

Helló Márti! Örülök, hogy jobban vagy.

Márti, mostanában ha eszem,aztán még jó ideig, ha büfiznék, jön fel minden.... Mintha tele lenne a gyomrom és nem férne el benne. Nem fáj a gyomrom, de ilyen sose volt. Nem zárna jól egyszeriben a gyomrom? :shock:

Kép
flóra 11

Dömének tetszett tegnap BP-én?

Kép
flóra 11

A sok idegeskedés rámegy a gyomrodra előbb utóbb.
Tünete már csak ilyenkor van.
A háziorvostól meg kellene kérdezned nem e kell valami savlekötőt vagy ilyesmit szedned.

Kép
martik77

Nem érzem, hogy sok lenne a savam,inkább kevés, mert lassú az emésztésem.Majd rákérdezek, megemlítem neki. Szerdán megyek hozzá.

Kép
flóra 11

Tetszett neki nagyon!!Még ma is mesélt!!Sajnálta,hogy nem vitte a fényképezőt!!
De jól érezte magát!!

Ildó:Nekem is a gyomrom egyik napról a másikra lett rossz!! :?

Kép
martik77

Megnéztem tegnap az iwiwes képeket. Döme nagyon hasonlít rád.

Hát ez nem túl biztató Márti. Nekem eddig sose volt semmi a gyomrommal, még a vasszögeket is megehettem...

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Anyuéktól jövök. Tegnap akartam írni, de sosincs net. :x
Képzeljétek, szegény Gy. ment a Mátrába, erre elkapták a rendőrök, és nem volt meg valami papírja és elvették a forgalmit. :evil: :evil: :evil: :evil: :?
Annyira nem vagyunk persze idegesek, majd kiváltja vagy mi, de nagyon sajnálom szegényt. Még az volt a szerencse, hogy ezért nem kellett hazajönnie, hanem tovább mehetett. :P

Most a Vivikével rajzolgatunk meg ilyenek, de lehet, hogy majd felmegyünk és csinálunk egy sütit ( :roll:). Majd meglátjuk.

Tegnap nagyon sokat takarítottunk, pakolt a Gy. egész nap, úgyhogy nem büntetést érdemelt volna :?, de hát ez van, nem igaz? Több is veszett Mohácsnál... :D

Mindenkinek puszi, itt sokáig nem szoktunk netezni, mert korlátozva van. Ha nem jönnék, mindenkinek jobbulást, jó cigileszokást stb., Mariskának boldog holnap 32. hetet!

Pusszancs

KépKép
benó

Én se savat se semmilyen problémát nem észleltem magamon annak idején.
Ha ideges voltam akkor úgy görcsbe rándult a gyomrom pl vizsga előtt vagy veszekedésnél,de elmúlt.És egyszer mentem hajnalba dolgozni és fájt a lábam meg a gyomrom.Mire beértem átöltöztem felmentem az osztályra minden erő kiment belőlem.Úgy hívtak orvost meg kaptam infúziót.
Ez a doki adott beutalót Gastrora(gyomitükrözés) és akkor derült ki,hogy mi bajom.
Utána már tudta,ha fáj a gyomrom akkor csak a gyógyszer segít.
De muszáj bevennem,hogy nehogy megint olyan rosszul legyek.

Kép
martik77

Na Benó ez nem jó hír!!!! :( :( :(
Ez tuti valamennyi pénzbüntetés lesz!!! :( :( :(

De fő,hogy baja nem esett!!

Puszi nektek is!!!!

Kép
martik77

Még egy kicsit vagyunk, Mariskám. :D
Igazad van. :wink:
Veled mi van, jobban vagy?

KépKép
benó

Megsült a kenyérke. Finom ropogós a héja. :D

Kép
flóra 11

Helló Ildó! :D

Na, bocsi, mi kopunk. :(
Puszi még egyszer mindenkinek

KépKép
benó

Izzadok most is,de ez már inkább a meleg leves teszi. :)

De ez még holnap is így lesz,mert nem jön ki rendesen.Meg vehetnék be este is bogyót de nem akarok a Bab miatt és így nem izzadom ki magam rendesen.

Kép
martik77

Tényleg egy kicsit voltál!! :lol: :lol: :( :(

Kép
martik77

Helló Benó!

Milyen hírekkel jössz Te! Máskor tessék jó híreket hozni. :wink:

Hát biztos jól megvágják majd a forgalmiért.Pont most,mikor nektek is kellene a pénz a babákra. :? Sajnálom. :(

Kép
flóra 11

Én utálok izzadni. Azt is, ha csak a bőröm nedves, de ha átveszi a hálóing,vagy az ágynemű... brrrrrr.... totál mocskosnak érzem magam,olyan elhanyagoltnak. Nem bírom máson sem az izzadságszagot, ez a halálom. :evil:

Kép
flóra 11

A F. pedig imád izzadni. Ezt csinálta péntek óta, betakarózott két takaróval, még sapkát is tett a fejére és betakarta még az arcát is. Aztán küldtem őt zuhanyozni, mert nem bírtam volna ki mellette.

Kép
flóra 11

Nekem ne mond már csináltam egy gyors zuhanyt,de még ma ugy is fogok menni egy párszor.

Na megyek pihizek tovább.Majd jövök.Puszi!! :)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: