Anitja! Boldog szülinapot!!!!!!
Én egy kicsit bekrettyóztam, Apa elküldött sétálni, most nyomom a csokit, és kezdek jobban lenni.
Tali: Legyen az influenzajárvány után, mondjuk márciusban. Addig még Heni sem szül meg, én meg tudnék menni mindkettővel, és talán Sense is.
Heni! Írd be a vonalzóba a nevet, és kész!
A tegnap esténk érdekes volt. Apa nem volt itthon, én egyedül a két gyerekkel. Zsozsit meg kellett fürdetni, Gegi ébren. Szóltam anyunak, jöjjön putyulgatni Gegit. Zsozsit megfürdettem, megvacsiztattam. Azért nehéz az altatás, mert Zsozsi este mellettem vagy Apa mellett alszik el az ágyban, Gegi meg elkezdte a kézbenakaroklenni és lenemerjéltenni dolgot.
Gegi szopizik, pakolom jobbra-balra, anyu ölében Zsozsi, már kókad, de nem alszik. Már 9 óra. Mondom anyunak, beköltözünk az ágyba hárman, majd elleszek. Oké. Gegi bealszik, beteszem a kiságyba, de persze felébred. Zsozsi ki az ágyból, úgy kell rászólnom, hogy menjen vissza. Geginél próbálkozom a cumival (szerintem utálja). Fordítja a fejét, arccal a matracnak, cumi beszorul, elkezd hányni. Felkapom, telibehányt... Szerintem ez valami cumipara. Villany fel, anya, Gegi öltözik. Majd újra mindenki az ágyba, Gegi tényleg bealszik, be kiságyba, ott is marad (mármint nem kel fel), Zsozsival még helyezkedünk, majd n11-kor mindkettő alszik. Győzelem!
Na ezért mentem én ma sétálni, meg fejet szellőztetni, mert már felhalmozódott sok minden.
Kíváncsi vagyok, Boti mit szól Lottihoz, és hogy alakulnak
Senséék napjai.
A képek nagyon jóóóóóóók!!!!!!!!!!!!!!!!
Dettyk! Annyira jó látni, hogy így szeretik egymást!!!!

Te továbbra is nagyon csini vagy, és nagyon szép helyen voltatok!!!
Vindolanda! Nem írsz, ez tőled szokatlan! Csak nincs megint baj? Jelentkezz kérlek!!!!!
Dmaggie! Zsozsinak én vágtam a haját (hatodszorra, utoljára nyáron, ekkor döntöttünk, hogy növesztjük).