A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Üdv nemalvók :) ma valahogy én is tágranyílt szemekkel nézelődöm, és nem jön az álommanó :D

Vica, Erpé: nem volt az én napomnak semmi baja, csak leírtam depis és nem depis megközelítésből :) én a nem depis táborba tartozom:)

Wicca: nagyon szép a druszám :D még mikor nem tudtam hogy a Stelly a barátnőd meg is jegyeztem énbarinőnek hogy annak a Stellynek jó ízlése van névügyileg... :lol: :lol:

Erpé: szerdán este már apuzok :D alig várom :D

Nory: drága... Te merre csavarogsz??? vagy 2 napja nem hallottunk rólatok... csak nem eltiltott a nettől az imátkozósáska? :lol: :lol:

na most már engem is érdekel miért nem ajánlott ez a szoptatós tea.. mert vettem én is.. bár mondjuk már a szagától rosszul vagyok... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Már megint bagolykodom....

Wicca: gyönyörű az a kislány...

Adryn: Tök jó, hogy te mindig ilyen pozitív vagy. :)

Marq: tényleg nem vigasztal, hogy te sem alszol.... Legalább te aludnál.... Szóval sajnálom a dolgot.
A gyerek koncertet én sem értem. Miért nem táncolhatnak a gyerekek???

Holnap megyünk színházba a gyerekekkel. Megnézzük a Hamupipőkét.... Remélem tetszeni fog a gyerekeknek.... :)

Megyek, próbálkozom az alvással.....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Jó Reggelt!

Látom szegény Katka megint későn feküdtél :(

Adryn, tényleg milyen pozitívan tudsz mindenhez hozzáállni :wink:

Tejserkentő tea, ezt én sem hallottam hogy nem lehet inni :shock: De miért?? Pannával iszogattam, Bulcsúval már kevesebbet.

Itt nagyon csúny idő van :cry: esik az eső. Jöhetne már a tavasz :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

erpé: Még nem fordult be sajnos :( De remélem még megteszi ;)

Köszi mindenkitől a bíztatást. Már nagyjából felkészültem lelkileg a holnapi befekvésre :?
Csak idegesít hogy egy csomó dolgom lenne amit el kellett volna intéznem jövőhéten :(

Aztán ha közbe esetleg valaki szülne vagy valami esemény történik ugye valaki nekem is szól ?? :oops: :oops: :oops: :P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Vica, lehet inni a tejserkentő teát, de csak a tej belövellése után. Ez utóbbit nem tudtam... Mi van, ha a tejbelövellés előtt issza az emberlánya? Persze más vélemények szerint a tejserkentő tea eleve placebo, de ennek hatását sem szabad lekicsinyelni :)

Moncsi, szólunk! De te is jelentkezz majd, hogy mi van veled, mit mondanak az orvosok rólatok. És remélem, h csak néhány napról van szó, nem kell hosszabb időre bent maradnod. Doki erről mondott valamit?

erpé

erpé: Annyit mondott hogy minimum a 36. betöltött hétig bent kell lennem. a többi meg azon múlik mennyit fog nőni az infúziós kezelés hatására, és ha minden rendben akkor hazajöhetek még.

Hétfőn fogadok fel nőgyógyászt is, mert sokat hallottam erről a kórházról, ha nincs leszarják a fejedet. És most hogy ez van szeretném ha odafigyelnének ránk.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja és amint kiderül hogy mivan velünk valakinek mindenképpen írni fogok :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni, először csak lassú volt a babanet, aztán már meg se nyitotta :evil:
Azt akartam, hogy aki fél/tart a szüléstől, olvasgassa INA MAY GASKIN:ÚTMUTATÓ SZÜLÉSHEZ c.könyvét.Fantasztikus!Nekem így is, hogy nagy valószínűséggel császárra készülök, hihetetlen, hogy mennyire átestünk a természetes szülésből a ló túlsó oldalára.Persze szelektálva kell olvasni, mert ez egy teljesen külön világ, ahol a bábák segítkeznek, és teljesen természetes úton születnek a babák(2%-os a császármetszések aránya!)
Szerintem egy csomó erőt adhat annak,a ki fél, hogy a nők szervezete igenis erre van kitalálva, a fájdalom igenis kell, stb-stb-Szerintem fantasztikus.

Kellett tegnap panaszkodnom, mára bebizonyosodott, hogy a zsibbadásom is állandóvá vált, ma már egész éjszaka alig aludtam, reggel arra ébredtem, hogy baromira fáj, és nem elfekszem vagy ilyesmi, hanem fáj és kész :( Utánaolvastam, valószínűleg csak a szülés segít, és örüljek, hogy csak most, van aki 21-22.héttől már kínlódik vele.Szörnyű lehet.
Szóval még ez is.
Mutatok nektek egy keresztben fekvő babát:
Kép

Kép
Kép
zazzy

Szerintem totál látszik, hogy keresztben van :?

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt :)

Moncsi: szorítok, hogy csak 1 hetet kelljen bent lenned!

Adryn: sztem is nagyon szép nevet választottak :)! Zsancy izgul, igaz??? :D

Zazzy: majdnem megtréfáltál :D, hirtelen nem tudtam hogy kell nézni a képet :D! viszont én laikusként nem látom, hogy keresztbe feküdne, hasonlít az én pocakomhoz sztem, de lehet, hogy csak a szememmel van valami :oops: :roll: !

Szép napot!
Vica
wicca

Katka Én is szoktam mostanában a hüvelyem környékén fájni. Akkor ez mi? Másnak is van ilyen?
És a homeósokat is én írtam :)

Adryn Kitartás, már nem sok van, míg "Apu" hazaér!

Csibb Nagyon jó lett a fotó!

Wicca Nagyon formás, aranyos kislány!!!

Bocsi, hogy kihagytam Valakiket, de mennem kell főzni.

Kép

Kép
rszg

Sziasztok,

Csendes a topic. Viszont estére markáns hidegfrontot mondanak.... Szóval lehet szerintem biztos babapotyogás lesz a februáriaknál éjszaka .... Kérdés, hogy nálunk lesz-e valami.... ;)

Na, én is kitalálok valami ebédet.... :roll:

Katka

katka22

Katka Remélem nálam nem lesz front-indulás :) De még senkinél ne legyen!

Kép

Kép
rszg

Katka, sajnálom a nemalvást, nekem mostanában megy, 2X,3X fölkelek ugyan, mert ki kell mennem, ez ált hajnal 1, 3 és 4 óra, mintha órát állítottak volna hozzám, de visszaalszom.

Banokla, üdv itthon.

Vica, aranyos Panna a farsangi képen, és Bulcsú is a videón.

Csibb, te tudsz ugrani :shock: megláttam a fotót, és én is kipróbáltam, de nem mertem olyan nagyot. :lol:

Moncsi, kívánom, hogy minden rendben legyen a kórházban, majd tájékoztass minket.

Ma észrevettem valami vizet a jobb mellemnél a polómon, létezik, hogy valami előtej?

Wicca, gratula a barátnődnek, jó hosszú menet volt, szép kislány.

Befejeztük a festést, a szobában már a helyén van minden, de nagyon fárasztó volt, még este is takarítottam.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zazzy, olyan a kép mintha épp nyújtozna a pici, persze keresztbe, hát ari fotó... de azért reménykedjünk benne, hogy befordul, ha nem, akkor császár lesz?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Homeo

Papp Zsuzsanna
Tisztelt Szakértő!36 hetes kismama vagyok.Nemrég beszereztem a következőket:Caulophyllum ch 30, Cimicifuga ch 30, Arnica Montana ch 30, Staphisagria ch 30 és Urtica urens ch 5.Milyen arányban kell ezeket szedni a szülés megkönnyítésére? És ugye nincs mellékhatásuk? A szülést beindíthatják hamarabb? Málnalevélteát ihatok mellé? Az Arnicát, Urticat és Staphisagriát lehet együtt szedni szülés után? És ihatok még mellé tejserkentő teát is? Válaszát előre is köszönöm szépen! Tisztelettel: P. Zsuzsa

Kedves Kérdező!

Tapasztalataink, a betegek visszajezése szerint is - bár sokféle szülési protokollt olvashat, eltérő potenciákkal - a Caulophyllum 5CH és Cimicifuga 5CH kevésbé okoz heves görcsöket, megkönnyíti a szülés menetét. Nem indul be természetesen hamarabb a hoempátiás szerektől a szülés, nem okoznak koraszülést, de a vajúdás rövidebb idejű, kevésbé fájdalmas.

Természetesen ihat málnalevél teát, a hoemopátiás szereket azonban nem szedheti a szülészorvosa tudta nélkül!

Az Arnicát és Staphysagriát szedheti egyszerre, ezekből sem kell túl magas potencia. 9CH elegendő.

Urticát nemhogy nem érdemes, de nem is lenne szabad szedni az első napokban, mert ha túlságosan hevesen indul be a tejtermelés, az nagyon könnyen csúnya magas lázzal járó emlőgyulladást okozhat, ami nagyon nem kívánatos, és meg is hosszabbítja a kórházi tartózkodás idejét! Az anyatej beindulásának ingere eleinte csak a baba szoptatása legyen. minél gyakrabban. Ez a legtöbbször elég is. A Laktoherb teát- szükség esetén - természetesen ihatja hoemopátiás szerek mellett.

Könnyű szülést, jó egészséget kívánok Önnek és a kisbabának :Dr. Németh ZSuzsanna

Kép

Kép
rszg

Nálunk húsleves, és rántott hús lesz hasábbal, anyukám csinálja, tegnap lángost sütöttem, életem első lángosa, jó lett, csak nagyon laktatós.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én gombalevest csinálok, és rántott csirkét krumplival

Kép

Kép
rszg

finoman hangzik :) , pürével?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Is. Én pürével eszem, Gézának meg sütöm a krumplit. Úgy szoktam megsütni, hogy kockára vágom, a teflon aljába csak egy cseppnyi olajat teszek, beleteszem a krumplit, ízesítem, párolom, aztán pirítom. Így nem olyan olajos, és nagyon fini.

Kép

Kép
rszg

:D már éhes is lettem

Bea, Maja

Kép
bea1978

jaj csajok :D ti már itt ebédeltek :D nekem most sikerült felkelnem :( és úgy hogy ki sem aludtam magam. hajnal 5-kor még nem aludtam.. viszketett a bőröm mindenhol.. hihetetlen.. aztán kínomban lezuhiztam mégegyszer és bekentem magam vastagon testápolóval :? már nem tudtam mást kitalálni.... lehet az időjárásváltozást éreztem meg, mert itt süt a nap :D:D:D

Moncsi: szorítunk, hogy a péntek esti filmet már otthonról nézd ;)

Bea: az bizony lehet hogy tejecske :D

lányok.. valaki tud nekem valami jó kis receptet, amiben van husi, de nem sokat kell bíbelődni vele... aput azzal várnám szerdán vacsira.. 8) olyan rakott husi szerűségre gondoltam.. de sehol semmi recept ami tetszene... várom az 5leteket :D köszi

KépKép
KépKép
adryn

Hú, csodás idő van!!! Süt a nap! :D Jaj, de várom a tavaszt!

tejserkentő tea: amit Rszg bemásolt (utolsó bekezdés) vmi hasonlóval csesztek le a kórházban, mikor meglátták, hogy a laktoherbet vedelem. Pedig akkor már két napja ittam, nem mertem bevallani. :shock: Szóval a babának kellene beindítani, és a teához csak akkor kellene folyamodni, ha nem elég a tej. De ez rögtön nem derül ki. Lehet, nekem ezért lett annyira csomós a mellem, hogy már szinte csodaszámba ment (rossz értelemben) De lehet, hogy ettől függetlenül is így jártam volna. Szóval rögtön szülés után nem javasolt, a babára kell hagyni meg a természetre. Én most még csak nem is veszek, látni sem akarom. :oops:

Bea: biztosan szép lett a szoba, bár nekem az előző szín is nagyon tetszett. Azt színkártyából választottad?

Katka: hol nézitek meg a Hamupipőkét? Ha esetleg a Fabula Bábszínházban, akkor írd meg légyszi', milyen volt, lányaidnak hogy tetszett, mert köv. szombatra nekünk is oda van jegyünk.

Vica: emeletes ágy jól hangzik, főként a szétszedhető. Drága matracot nem érdemes venni, éjszakai esetleges bepisilés miatt. Luca legalábbis nem engedte, hogy a nejlon matracvédőt felhúzzam, zavarta a hangja. Háklis egy csaj.
Galériaágyat le kellett bontanunk, mert a rácsos ágy láttán kérte, hogy ő is lejebb alhasson, Kistesóval egy szinten. :wink:

Wicca: Adribaba szép, formás. :D

Zazzy: én sem tudom, hogy kell nézni a hasadat 8) Szép kerek.
Amit írtál a könyvről, hogy kell a fájdalom, hogy megszülessen a baba, persze igaz, de egy ponton túl, köszi szépen elég volt, én nem vagyok ez a fakír típus. :wink: Néha úgy látom, hogy túl nagy a habverés a szülés körül.

marq
Kép
Kép
marqueza

Adryn Én szoktam csinálni olyat, hogy: kivajazok egy őzgerinc formát (sima), keresztbe belefektetek bacon-t úgy, hogy kilógjon a széle, aztán hosszába teszek rá csirkemellet (vékony szeleteket), aztán füstölt sajt, aztán vagy gomba, vagy májas-cukorborsó vagy bármi, amit szeretsz és illik hozzá, aztán trappista sajt, aztán megint csirkemell, és végül ráhajtom a lelógó bacon-t. És megsütöm. Nagyon finom.

Kép

Kép
rszg

Marq: 37.hét!!!! Azta! Mingyááá szülsz :D!!! Luca időben jött? Biztos írtad már :oops: :)!

Adryn: az kemény lehetett, nekem csak néha viszket leginkább akkor amikor valamilyen kötött ruci is van rajtam, de máskor is előfordul csak ritkán, de az hogy ne tudjak tőle aludni?! húúúú olyan még nem volt !

Bea
: az bizi előtejecske volt :)! kérünk képet a szobáról!!!

Szerintem sem érdemes tejserkentőket inni amíg ki nem derül mennyi tejed van! és ahogy a többi fórumot olvasom, nem mindenkinek ugyanaz jön be! az biztos, hogy sok sok folyadékot kell inni!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Ja Adryn, recept! dán rakott csirke? vagy almás-körtés csirke? mindmegette.hu oldalán nézd meg, ott nagyon nagyon jó receptek vannak, azt hiszem Erpé is ajánlotta már ...
a dán rakott nálunk akkora kedvenc, hogy hihhetetlen! 2 éve karácsonykor azt csináltunk, azóta az egész család szinte ezen él :D!
http://mindmegette.hu/index.php?apps=re ... cept=10731
http://mindmegette.hu/index.php?apps=re ... cept=12837
http://mindmegette.hu/index.php?apps=re ... cept=10603

Szép napot!
Vica
wicca

vagy csirketorta ... :D IMÁDOM!!! ehhez krumplisalit szoktunk enni
http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=7251

Szép napot!
Vica
wicca

[quote="bea1978"]K írta:bea1978atka, sajnálom a nemalvást, nekem mostanában megy, 2X,3X fölkelek ugyan, mert ki kell mennem, ez ált hajnal 1, 3 és 4 óra, mintha órát állítottak volna hozzám, de visszaalszom.

Én nagyon szerencsésnek érzem magam, olvasva az éjszakai kalandjaitokat, pisijáratokat, egyebeket... Én ha fel is ébredek néha (előfordul, általában 2-3 óra körül, majd úgy 2-3 óra múlva), rögtön vissza is alszom... kivéve, ha el van dugulva az orrrom, mint múlt héten, akkor én is forgolódtam egy kicsit míg sikerült visszaaludnom.

[quote]M írta:a észrevettem valami vizet a jobb mellemnél a polómon, létezik, hogy valami előtej?

Nekem decemberben volt először. Azóta se sokszor fordul elő, de néha nekem is van egy pici nedves folt a pólómon. Úgy átlagban 3 hetente egyszer. :)[/quote]

Masut
masut

Wicca: eddig nekem sem volt még ilyen :( viszont most is nézem hogy nagyon ki van száradva a bőröm. pedig nem kismennyiségű testápolót kentem rá hajnalban.. na mind1.. ezt is túléljük :D és áááá Zsani nem egy izgulós fajta... :lol: :lol:

Rszg: jól hangzik :D csak ne csirke legyen.. attól mióta terhes vagyok irtózom :?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: még jó, hogy én is csak csirkés kaját írtam ...biztos meg lehet más állatból is csinálni :D! én mióta terhes vagyok csak a csirkét eszem meg :D:D:D !! próbáltad olajjal kenni?? én azzal szoktam, ja és még azt olvastam, h nem szabad nagyon meleg vízzel zuhanyozni, fürödni mert hát ugye az is szárít!

Szép napot!
Vica
wicca

na.. mire megírtam hogy csak ne csirke, csak azt kapok ... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Wicca: egyszerre :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok :)

Bocsi, hogy eltűntem, de tegnap engedélyezett volt egy kis levegőzés, és vagy 3 órát kint beszélgettünk párommal az udvaron :) Aztán meg mire fölmentünk, úgy elfáradtam, hogy bealudtam, és csak ma reggel kelltem föl. :oops:

Szépek a gyerkőcök,babák,pocik és remélem mindenki jól van. :wink: :)

Szobatársamat mostmár nagyon nehezen bírom, de már nincs sok hátra neki. :lol:
Vendég

Adryn Bármilyen hússal lehet helyettesíteni a csirkét :)

Kép

Kép
rszg

vacakol a babanet.... :? ilyen sokan lennénk rajta hogy nem bírja el a szerverük, vagy mi van? ilyet régebben nem csinált.

nagyon csendes a topic csajok.. csak nem szül valaki???? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Én itt vagyok!! :lol: :lol: 4 in 1 :wink: :lol:
Vendég

én is vagyok :)! egyébként meg szokott ilyet csinálni a babanet!!! néha borzasztóan lassú :evil: . most beszéltem barinőmmel :D, jajj de jó volt hallgatni!!! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn,

Anyukám szokott ilyet csinálni,bár egy kicsit macerás,

1 kg tarja(karaj vagy comb) nagyon szorosan kell egymáshoz rakni, mert összesül, fűszerek, bors, tepsibe alufólia alatt félig megsütni, utána a töltelékkel továbbsütni.

Töltelék:

5 főtt tojás
2 db zsemle megáztatva, kinyomva
1 nyers tojás
petrezselyem
10 dkg gomba
mindent apróra vágni és összekeverni.
Ezt rá a húsra.

Tejföl reszelt sajttal összekeverni ez jön a tetejére. Lassan sütni, hogy átsüljön.

Nálunk mindig elfogy 1Xre :D

Sajnálom a nemalvást, viszont jó apuvárást :D

Ebéd után aludtam egyet, nemrég keltem fel :oops: csinálom ezt a magzatszámlálást, máskor 10 re lemozogja a tizet, most meg délután 4 re nagy nehezen, tegnap is délutánra, alig mozog mostanában ez a gyerek, biztos már nem fér. Kicsit fáj a hasam alja.

Nory, tök jó hogy kimehettek most már :D szép idő volt tegnap is.

Csináltam egy pár képet a szobáról, de félkészen még jobban látszik a szín, ma pont akkor volt elborulva :? Mindjárt rakok fel.
Marqueza, igen a régit azt úgy rendeltem, elvittek egy boltba, ott mutattak kártyákat, meg drága festékeket :shock: , aztán ki tudja, hogy azt kente -e rá, akkor még nem laktunk itt, költözőben voltunk, amúgy hálószobába szexi tényleg ez a meggypiros jellegű, de akkor is jobb, ha fehér a plafon, mert nagyon sötétít :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép Kép Kép
a kanapét nem húztam be :oops: :oops: lusta voltam, olyan jó volt végre pihenni

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: szép a szoba.. tényleg jobb ez a szín egy babának. ;) ez a recept tetszik.. alufólia alatt mennyi ideig sütöd töltelék nélkül?

Nory: és kedvenc imádkozósáskád épp mit csinál? :lol:

Wicca: és nehéz, fájdalmas szülése volt, vagy csak hosszú?

KépKép
KépKép
adryn

a Sáska épp olvas...jajj de nem is meséltem! :lol:

Pénteken csináltak uh-t neki, és nem az ő dokija volt és az orvos meg mondta, hogy "Szépen növekednek a kisasszonyok" szóval akaratuk ellenére megtudták, hogy 3 lányuk lesz. :lol: Egy cseppet kiborultak...én meg magamban mosolyogtam rajtuk. :oops: :wink:
Vendég

Köszi Adryn :) , addig kell sütni, amíg puha nem lesz, és utána a töltelékkel, meg a sajtos tejföllel.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nory: :lol: :lol: :lol: mit olvas? bibliát? uncsi lehet így hogy még beszélgetni sem tudsz egy épkézláb emberrel :(

Bea: köszi :D

KépKép
KépKép
adryn

szivi :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

nemtudom mit olvas :roll: Biblia az éjjeliszekrényén... :lol:

Láttátok az emberi történeteket? :shock: Nagyon durva volt...egy nő babákat csinált, légzőgéppel és nagyon élethűek voltak. :shock: Fénykép alapján is megcsinálja a kisbaba mását...még a foltokat,anyajegyeket stb.-t is rárakja....de nekem nagyon nem tetszik ez a dolog....olyanok voltak a babák mintha a hullaházból hozták volna őket. :? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, h eltűntem, de mindig csak arra van erőm, h elolvassalak titeket :o
Végre vettünk ma babakocsit :P a corában 8) annyira elfáradtam a vásárlásban! Úgy érzetem magam, mint egy zombi, sztem leszedálnak a gyógyszerek, amiket szedek. Totál le vok lassúlva, alig jutnak eszembe a szavak, azt is megeröltető kimondani. Antiszocinak érzem magam, ennyi hét szobafogság után. :evil: ááááááááá. Na mindegy. Meg vettünk pelenkázót is :D cukkit!

Bea: csini a szoba! Kúlos.

Adryn: sajnálom a nem alvásodat, micsináltál hajnali 5-ig??? Jajj.

Nekem a szemérem csontom, a combom, legfelül borzalmasan fáj, úgy járok, mint egy öregasszony és sokszor úgyérzem, h szétszakadok! Dva. Mi ez? Így tágulok? Vagy mi? :roll: :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Ja és Moncsi! Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: szenvedtem :? örülök hogy sikerült a vásárlás.. kérünk képet :D

Nory: ez ijesztő :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Papillon!
Akkor kezet foghatunk!Én is már menni is alig tudok, annyira fáj a szeméremcsontom.Állítólag attól van, ahogy a medencecsont alakul, meg nyúlnak a szalagok, van aki nem érzi meg, hát mi nem vagyunk ilyen szerencsések!Nekem már félidőben kezdődött, és egyre rosszabb :( És erre jött még a zsibbadás.És hiába az activia, a napi 2-3 narancs, aszalt szilva, tej, nem is tudom, mit hagytam ki, nekem semmi nem segít a székrekedésen :cry: Mi jön még? Viszketést nem kérek!
Tényleg!Adryn!Neked akartam írni, hogy viszketésre azért figyelni kell, mert lehet epeprobléma.

Kép
Kép
zazzy

Adryn, lesz kép, csak még össze kell rakni :wink:
Zazzy: szegény, nekem kb 1 hete kezdődött ez az elviselhetetlen fájás, de az ürítésem tökéletesen működik, jobb, mint valaha :P de rossz lehet neked még a székrekedés is :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: