A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

babanyul: már nekem is eszembe jutott, hogy a végén még te is előbb szülsz és akkor téged is buklak....

Kép
budabo

kreiszi: :oops: nem nyugodtam meg... én még szeretném elhúzni pár napig ezt a szülés dolgot... remélem sikerül.
Nekem még korai lenne... anyukádnak is 5 perces méhösszehúzódásai voltak? :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Lehet, hogy még rátettem egy lapáttal a dolgokra... most ettem meg egy ananászt.... :lol: és mintha azt írta volna valamelyikőtök, hogy az ananász megindítja a szülést :?: :shock: remélem, hogy csak jósló fájásaim vannak... a lányomnál ilyen nem volt...

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: azt nem tudom, h hány percesek voltak a fájásai. Nem akartalak rémisztgetni :oops: .
Sztem hívd fel a KH-at, ahol szülni fogsz, az ügyeletes szülésznő biztos tud tanácsot adni. (ha jól emlékszem nincs orvosod).
Miért gondolod, h korai lenne? Nem vagy felkészülve rá, azért? Mert elvileg holnap töltöd a 38. hetet, nem? Az teljesen időben van.
Az ananász miatt meg ne aggódj, hülyeség. Lkverus állandóan azt evett, de vmikor a középidő környékén, én is elég sokat ettem mostanában, és látod, semmi hatása.
kreiszi

Stelly, nagy gratula Adri babához!!!!
Babanyul, én is nagyon sajnálom Édesanyádat!
Verus, a helyedben én felhívnám az orvosom, de úgy tudom, ha szivárog a víz, akkor irány a kórház!
Dina, már nektek is közel a nagy találkozás! Remélem, azért sikerül Apát becsempészni a szülésre!
Mist, Te milyen alternatívákon gondolkodsz? Lehet, hogy a jó ötletek nekünk is elkelnek ;)
Olyan jó lenne, ha pár nap múlva már fel is oldanák ezt a tilalmat!
Ladmon, Eszti baba tündéri! Várjuk a történeteteket!

Kép
Kép
abencze

kreiszi: Köszi a segítséget felhívom az ügyeletet biztos tudnak valamit mondani erre... :? legalább megnyugszom ... :wink: Nincs orvosom... :oops: valóban azért érzem korainak mert nem vagyok rá felkészülve... :cry: meg még annyi mindent el kéne intéznem... :shock: akkor az ananász kamu... :lol: megnyugodtam :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: felhívtad a KH-at? Mit mondtak?
kreiszi

Ladmon: gyönyörűséges a leányzó, párom is megcsodálta, éppen belépett, amikor nézegettem. :)

Hát nem jött be a febr. 7. nekünk sem, dehát ez így is van rendjén, miért pont az én elképzelésem jönne be, miközben eddig talán senkivel nem fordult ez elő. :D Efe majd eldönti mikor óhajt előbújni, de azért remélem nem húzza túl soká... :roll:
Egész délután csavarogtunk, de nem lett semmi különösebb hatása, azt leszámítva, hogy a Te.co közepén jött rám a pipilhetnék, de szerencsére 1-2 perces helyben ácsorgás után ez is elmúlt. :)

Na akkor ahogy látom a jövő héten minden módszer bevetésre kerül a babák előcsalogatása érdekében (hidegfront + orvosi), lesz megint babaeső :D, éljen!

Julcsival vajon mi lehet?
Millye, lkverus: légyszi jelentkezzetek majd a fejleményekkel, hogy vagytok?!

Stelly babája is nagyon édes kis gyöngyszem. :) Jó, hogy írtátok az infót a közösben lévő képekről.

Kép
Kép
elif

Sziasztok,

Isti vagyok. Gratula minden anyukanak, meg a baboknak is. A tobbieknek pedig kitartast :)

Julcsi tovabbra is korhazban van. Ugy volt hogy hazaengedik a hetvegere, de ez az influenza zarlat keresztulhuzta a szamitasainkat. A latogatas azert mukodik legalabbis ami engem illet. Igazabol nem szoktam a portast megkerdezni, hogy mehetek vagy sem :)

Julcsi pocoja, tovabbra sem ment le egy centit sem. Igy hat varunk keddig, es ha minden igaz akkor lesz a csaszar. Szerintem talan jobb is igy mindkettejuknek, bar O nagyon szeretne szulni.

Szoval varunk, de mar nincs sok hatra :)

Istvan

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Elif: ahogy látom te sem bírtál aludni...engem ez a hülye nátha kikészít, nem kapok levegőt...

István: kitartás Julcsinak!!!!!!

Millye: mi van veled, jobban vagy??

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:53-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:53-kor.
Vendég

babanyul: jaja pisi járat, meg a férjem megjött melóból, aztán a nátha miatt 6-ig nem is bírtam visszaaludni, utána aludtam 8-ig. Ez megy már három napja. Gyanítom neked már nem fogok üzenni :D
De ténleg te tudsz kinek? Megadjam a számom? Hátha még itthon leszek.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:54-kor.
Vendég

Lányok, ez a szemét g-mail annyira kiszúrt velem!!! :twisted:
Valaki tegyen fel Stelly babájáról egy képet ide is. :)

Ladmon, gyönyörű kislányod van!!! :D

Kedden lehet h két császáros baba is lesz? :)

Veru, szerintem is baba lesz ebből még ma. :D Sok szerencsét!!!

Tegnap apa meglepiből elvitt étterembe, ott voltak a barátnőmék is.
Olyan jól elvoltunk. :D Rengeteget nevettük, néha már tényleg azt
hittem, h Oli ki is jön a nagy buliba. :lol:

Kép

Kép
gjéti

babanyul: ari vagy :D . Én nem tudom mi van ezzel a csöpséggel, beszélgetek vele két napja, hogy mostmár ténleg eleget pihiztem és jöjjön ki hogy megismerjük egymást és hogy összeszokjunk aztán majd lesz valahogy. Semmi előjelem nincs, nagyon sokat és hatalmasakat rúg, nem fájok, nincs nyákdugó. Attól félek holnap a doki közli hogy akkor befekvés, azt meg neeeeeeeeeeeem akarom. Meg ez a látogatási tilalom is :cry: . Na várjuk majd a baba képeket!!!!! Üzenés: majd üzenek Zsunak, előbb-utóbb csak hazajön a kórházból, meg lehet hogy te is előbb otthon leszel, minthogy én megszüljek.

Kép
budabo

gjéti: én is mennék még csavizni ha nem lennék tiszta nátha :twisted:

Kép
budabo

Kép Stelly babája Gjétinek :)

Kép
budabo

Előszőr is gartulálok a babáknak és mamáknak!
Minden bébyke nagyon szép!

http://www.antsz.hu/portal/oldalak/index.page
itt megnézhetitek mikor ,hol van tilalom....

Éjszaka azt hittem ,hogy.....de aztán ahogy ti is járni szoktatok :el aludtam :P

Kép
zümis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:54-kor.
Vendég

Hát, velünk sincs még mindig SEMMI...

Vigasztalásul megnézegettem a babaképeket, komolyan mondom, egyik pici szebb, mint a másik. Pedig én azért tudok kritikus lenni :oops: .

De nem nyafogok, Budabo, neked sokkal rosszabb lehet, holnap már egy hetes túlhordásnál tartasz. Nálam is hasonló a helyzet, semmi előjel, se fájás, se nyákdugó. Igazából engem sem az zavar, hogy a kisasszony nem akar előbújni, bár a várakozás is nehéz már, csak ez a hülye bizonytalanság ne lenne. Jól gondolom, hogy a MÁV-on kívül egyik kórházban sem merül fel, hogy az apás szüléseket is megtiltanák?

Hajni is nagyon eltűnt mostanában!

Verus, volt valami éjszaka???

Millye???

Istinek köszönjük a bejelentkezést, szorítunk Julcsinak!

Kép
mist

Jó délelőttöt! :D

Itt gyönyörűen süt a nap!

Tegnap feloldottam magamnak a nyitott méhszáj miatti járkálási tilalmat! Elmentünk a férjemmel bevásárolni, este pedig moziba! Nézzétek meg A Szabadság útjai című filmet (Revolutionary Road), nagyon durva! Kifejezetten fiatal házasoknak ajánlott! Kate Winslett nagyot alakít benne, nemhiába kapott érte Golden Globe-ot.

Én nagyon bízom benne, hogy a férjem benn lehet a szülésnél. Mondogatom Vilinek, hogy addig maradjon benn, amíg el nem múlik ez a látogatási tilalom dolog, bár az ántsz listán nem láttam még a kórházamat.

Millye: van valami változás?

Babanyul: neked is közel van már a nagy találkozás.

Julcsi: nektek is nagyon szorítok!

Holnaptól ismét babaeső!

Lányok, holnap telihold, plusz hidegfront, szóval bármi lehet! :lol:
yve

Köszi a képet Budabo, Adri is nagyon édes! :D
Olit akarom... :cry: :lol:

Kép

Kép
gjéti

babanyul: Húha ez már nagyon izgalmas lehet. :D Szorítok nektek nagyon holnapra. Nagyon kíváncsi vagyok már a babócátokra, főleg mert éppen egyidősek fiacskámmal kiírás szerint. :)
És micsoda jó kis dátumotok lesz: 2009. 02. 09. Könnyen megjegyezhető. :D

Budabo: annyira sajnálom, hogy éppen most kell így betegeskedned, magamat is sajnáltam, de te túl tettél rajtam is, jobban kihúztad a végére. :(

A közösben a dokumentumokban a táblázatunkban fenn van sokunk telszáma, szerintem mentsetek le néhányat, ki tudja jól jöhet. :wink:

zümis: ez nagyon jó, akkor már ott is készülődik valaki... :)

Isti: Köszönjük az infokat rólatok, már nagyon aggódtunk Julcsiért, de ezek szerint minden rendben és hamarosan már hatalmas boldogságban együtt mehettek haza abból a fránya kórházból. :)

Olyan keménynek tűnik nekem egyfolytában a hasam, olyan mintha kívülről nem nőne, viszont belül meg egyre jobban kitöltené a gyerek... Most ezzel idegesítem magam... Jó lenne megtapizni valaki másnak is a pocakját összehasonlításképpen. :P :lol:

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:55-kor.
Vendég

babanyul: sajnos nem igazán, zsúfolt volt az a vizsgaidőszak, 2 szakdoga, 2 államvizsga, kellett a stresszoldás... :D
Ráadásul nekem a menzim is elég össze-vissza volt előtte. :( Remélem a szülés után, később majd normalizálódik valamennyire.
De mostmár érdekel, hogy miért kérdezted? :wink:

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:55-kor.
Vendég

babanyul: de jó, sok a közös vonás :wink: :D, mi benne vagyunk feltétlenül a közös sétákban, biztosan jól kijönnek majd a manók. Milyen jó lenne ha holnap erre fel Efécském is kikukkantana.
De már megint telhetetlen vagyok, hol vagyunk mi még itt sokaktól, részünkről övék az elsőbbség. :)

Kép
Kép
elif

Hali.
Hatalmas Gratula Stellynek Adri babához.
Azt hiszem Gjéti irta hogy kedden 2 császáros babánk is lesz.
Szerdán + egy mert nekem kedden kell befeküdnöm és szerdán lesz a császár.
Isti kitartás Julcsinak és ha jól emlékszem ő is a SOTE I.-en van én is oda megyek kedden. Lehet hogy találkozunk.Lenne hozzád egy kérdésem akor te csak simán bemész és senki nem kérdez semmit.,
Mert én az elöbb néztem a táblázatott de nem látam hogy a SOTÉN látogatási tilalom van. De lehet hogy csak vak vagyok :oops: . Nagyon izgulok a kedd miatt. (kicsit félek is) Nem ér nevetni. :oops:
U:I: A mosógépem még mindig SZTRÁJKOL..... :twisted:
Rita

Kép
háfi

Még egy kérdés :oops: :oops:
Valamelyik nap feltévetem egy császáros oldalra ahol nagyon csunyán beszéltek a császáros anyukákról és be kell hogy valjam nagyon szarul eset. Mert és a kérdés akkor én most nem leszek jó anyuka mert nem válalom a természetes szülés.
Nálunk végig azt mondta a doki hogy sima szülés lesz mert nem látja akadályát. Csak a mult héten a hegvizsgálat során derült ki hogy császáros lesz megint a baba.És most megint a kérdés akkor én most nem vagyok jó anya????????
Lehet hogy mégis rendesen kellene szülnöm és megreszkirozni hogy nekem és babának is valamilyen baja lesz attol leszek én jó anya????? Kicsit ki vagyok bukva.... és be kell látnom hogy szarul esik ez a hozzá állás.....
Sorry hogy ennyire kibuktam de már napok otta rágja ez a dolog a lelkemet...
Rita

Kép
háfi

Háfi!
Szerintem van erre egy jó módszer: ne olvasgass hülyeségeket! :lol:
Én szeretnék természetes úton szülni, mindaddig, amíg ehhez minden feltétel adott. De amint úgy tűnik, akár a baba, akár én veszélyben vagyunk, egy pillanatig sem haboznék, hogy mit válasszak. Ja, és valószínűleg kérni fogom az epidurált, ezért vessetek meg nyugodtan! Egyébként ahogyan én kinéztem a szülésem utolsó fázisában (mindenfelé csövek lógtak belőlem, az arcomon oxigénmaszk...), az csak nagy jóindulattan nevezhető "természetesnek".

Kép
mist

Sziasztok!!!

Stelly: nagy-nagy gartula!!!! Sok-sok tejcsit kívánok!!!

ladmon: Gyönyörű a kislányod!!! Még egyszer gratulálok!!! Nagyon várjuk a születéstörténetet!!!

Háfi: ez butaság!!! Mármint, hogy aki császárral szül, az nem jó anya... Nálad szó sincs arról, hogy hiúsági kérdésből lenne császár... Mindenképp a Te és a Picúr egészsége a legfontosabb, és ha a doki úgy látja, hogy ez csak a császárral biztosítható, akkor nem is kérdés, hogy a normál szülést kellene-e választanod... Szerintem senkinek nincs joga a másikat elítélni... Mondjuk az nekem sem szimpi., amikor azt hallom, hogy xy "celeb", vagy híresség a 8. hónapban "kiveteti" a gyereket, merthogy akkor könnyebben visszaszedi az alakját... Ezt én is elítélem... De mondom még egyszer, itt, köztünk senki nem tervezi ezt... Akinek császár lesz, annak mindnek oka van... És ez az ok elsősorban a baba és a mama egészsége... És csak ez számít!!!
És ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki milyen anya...
Gondolj csak bele hányan vannak, akik megszülik a gyereket itt-ott (wc-ben aluljáróban, stb) aztán eldobják, elássák, stb... ők természetes úton szültek, mégsem nevezném őket mégcsak embernek sem, nemhogy jó anyának...
Szóval szerintem ilyesmin most egyáltalán nem kellene kibuknod....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Mist: az EDA az egy csúcsszuper találmány... :lol: :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ladmon, Stelly, gyönyörűek a lánykák!!!

István, de jó, hogy jelentkeztél, rengeteget gondoltam rá, hogy mi lehet Julcsival! Drukkolok nektek.

Elif, nekem is kemény a pockom... szerintem ez normális már ilyenkor, kitöltik a helyet a babók.

Nekem azt hiszem hat vagy a málnalevél tea, vagy a homeós bogyó, mert egész nap, sőt éjjel rendszeres keményedéseim vannak, amik alul szúrósak.. szóval szerintem dolgoznak a méhszájon.
Azt mondta a barátnőm, hogy aki előtte is sokat homeózott, annak jobban hatnak ezek a dolgok, mert jól dolgozik a szervezete.

A héten szülőknek: sok sok drukk, és nekem is nyugodtan írhattok sms-t, én még nem szándékozom szülni, és sokat leszek a gép előtt, egy csomó elmaradt munkám van, amit muszáj lesz végre megcsinálni. A számom a táblázatban is fent van, és a fényképalbumom címében is.

Verus, millye, mi van veletek?????

Húú, én tegnap annyit "melóztam".
Főztem marhahúslevest, pizzát csináltam, csőrögét (forgácsfánk) sütöttem. Közben mostam.. Aztán bementünk a dédikét meglátogatni. Olyan édes, a rengeteg baja mellett csak értem aggódik. Este 8-ra értünk haza, akkor meg még nekiálltam a babaszobár takarítani, a tapétázás maradványait eltávolítani, újból átmostam a bútorokat...
Aztán elmosogattam, elpakoltam, nyuszit, cicákat etettem, főztem a kutyinak...
11-kor estem be az ágyba, akkor már olyan dagadt volt a lábam, mint az elefántnak. Aztán eszembe jutott, hogy azt írja a bábás könyv, ha esezveszett takarítási pakolási láz jön rád, akkor 24 órán belül szülni fogsz... Éjjel 10 percenként keményedtem...
De úgy döntöttem, még nem szülök :lol:

Háfi, tényleg ne olvass hülyeségeket, meg ilyen hülyéket!
Nem attól lesz jó anya valaki, hogy miként szül! Nekem nem volt jó élmény az első szülésem, ezért most jobban parázok a másodiktól... Ennyi erővel rám lehetne fogni, hogy mivel nem éltem meg pátoszként az elsőt, nem vagyok jó anya? Marhaság!
Nem értem meg, hogy mi köze a szülés módjának az anyasághoz.... Egy hülyeség ezt párhuzamba vonni!!!!
Ne is gyötörd ezen magad!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus, Elif, Zümis: az éjjel azt álmodtam, h megszültetek, de a babák közül csak Efét láttam, nagyon cuki volt.

Háfi: kérlek ne parázz már ilyen hülyeségen. Nem kell foglalkozni az ilyen bunkó emberekkel. Babanyul Gabi nagyon jól leírta, egyet értek vele!

Isti: kitartást kívánok továbbra is Julcsinak!

Millye, Verus: csak nem elmentetek szülni?
kreiszi

Kreiszi, ne hozd rám a frászt!!! :lol: Nekem még kel legy hét-10 nap....
Most mondta a sógornőm, hogy Zétény nap 22.-én van. Lehet, hogy épp ki fogok tolni a gyerekkel, és akkor szülöm meg :lol: :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kreiszi: Igen felhívtam a kórházat ahol azt mondták, hogy vegyek be magneB6-ot... és ha vérzés lépne fel azonnal menjek be vagy a magzatvíz elfolyna akkor menjek be. vizsgálatra. Azt mondta, hogy valószínű jóslófájás és ezzel felesleges még bemenni...Illetve ha rosszabbodna a helyzet csak akkor menjek be...
Lányok! Elif, Budabo, Babanyul, Mist, Yve, Andus70, Kreiszi: Köszönöm az aggódást még egyben vagyok és nem kellett bemennem a kórházba (pedig azt hittem, hogy nem úszom meg)! Minden rendben van előbb másztam ki az ágyból. Az éjszaka is jó volt bevettem magneB6-ot és éjszakára elmúltak a keményedések. Most ugyan fáj a hasam alja de nem vészes. Egyszer keltem fel 4 órakor. Úgy látszik jót tett a gyógyszer. :roll: viszont reggel mintha a nyákdugó egy pici részével találkoztam volna... :?
Ja igen... és feküdnöm kell azt mondták amikor felhívtam a kórházat (ágynyugalom) :?

Kép

Kép

Kép
millye

Üdv!

Megígértem, így megírtam a születéssztorit (zsepiket nem kell előkészíteni, remélem, sejtitek: most tényfeltárós leszek! 8) )

A férjem miatt volt az egész! Lefeküdtem este, embör utánam és kb. 15 perc múlva felriadtam a horkolására. Na onnantól kezdve nem tudtam visszaaludni, kimentem a kanapéra. Ott forgolódtam egy keveset, majd éjfélkor belémnyilallt valami. Mondom: "afene".... Aztán kettőig ez úgy elég sokszor megtörtént.... Mondom: "afene". Elkezdtem én mérni az időt, de mindig elfelejtettem, hogy mennyi telt el az előző óta, mert addigra már nagyon álmos voltam és aludni akartam. Szóval nem sikerült eldöntenem, rendszeres vagy sem! Aztán fél háromkor csak felkeltettem a férjem, hogy na, csináljon már valamit!! Na ő lemért kettőt, akkor már 5 percesek voltak és határozottan elkezdett pakolni, hogy megyünk! (Én akkor már reménykedtem benne, hogy mégis vaklárma, mert akkor tojtam be először a szüléstől.)
Naszóval, ha a férjem nem szed össze, én még most is itt vajúdok a nappaliban! :D
Bementünk a kh-ba de addigra már 3-4 percesek voltak a fájások (a dokim azt mondta, hogy a 8-10 perceseknél már induljunk el....Hopszi, asszem az volt éjféltől... :D )
A kórházban sehol senki, a szülésznő meglátott, mondom lehet jöttem szülni, de lehet, hogy csak vaklárma... Rámnézett és azt mondta: ez nem vaklárma.... Na akkor azt gondoltam, hogy úristen, ne már, legyen inkább vaklárma!!!
A kórház jó volt, hajnali 4-kor senki nem volt se a szülőszobán, sem a vajúdóban. Férjemet is simán beengedték lófrált egyet kettőt, de kiküldtem. Asszem nagyon jó, hogy nem apás szülés volt, mert a fájások alatt egyszerűen nem bírtam elviselni senkit! Aztán szenvedtem még órákat, olyan fura pszichés állapotban. A fájások között folyamatosan bealudtam, mivel nem sűrűsödtek és nagyon fáradt voltam. Dokimat addigra hívták be, amikor már volt értelme. Ő jött 8 körül, burkot repesztett,, kiderült, hogy mekóniumos a magzatvíz, így gyorsan meg kell szüleszteni. Fájások nem voltak elég gyakoriak és gyengék is voltak (szerintük....), így kaptam oxitocint. Bódulatban voltam végig, csak a kitolásra tértem magamhoz. Nekem szerintem az oxitocin sem hatott, mert láttam végig a méhtevékenységmérőn, hogy 40-60-asok a fájásaim.... És végig 3 percesek voltak. Emiatta a kitolásnál nem volt olyan "elemi erővel nyomnom kell" érzés, így sokadszorra sikerült kinyomatni Esztikét. Szóval nem is értettem, hogyan lehet megszülni egy gyereket 3 perces 40-60-as fájásokkal, de nagyon úgy néz ki, hogy sikeres volt. :)
Az alfelem állapotáról majd értekezem veletek, amikor már március lesz és mindenki megszült.... :?

ladmon

Hú, jó keményen hosszú lettem! Bocsi!
De én is szerettem olvasgatni szülés előtt ezeket...

Ja, és háfi:, azok hülyék. Nekem volt olyan pillanatom, amikor arra gondoltam, hogy történjen velem valami gubanc, ami miatt császsározni kell azonnal, mert elég volt!
Pont volt téma itt is az a valaki által ősanyának nevezett típus, akikkel a világért sem szabad foglalkozni!

Ja, és köszi a dícséreteket, nyilván elfogultság nélkül gondolom, hogy az enyém a világ legszebb gyereke! :D

És nemsokára egyre többen jártok majd így!! Alig várom, mert akkorra majd mi is átminősülünk babás fórummá!

ladmon

Andus70, Elif: Nekem is kemény a pocakom... de amilyen méhösszehúzódásom volt tegnap olyan kemény volt a hasam, hogy diót lehetett volna rajta törni... :lol: azt nem kívánom senkinek... :oops:
Nekem is az az érzésem, hogy babaeső elé nézünk :lol: Babanyul már biztos befutó :wink:
Budabo: Jobbulást kívánok! Látom nem sokat aludtál!
Babanyul: Jó pizzázást nektek érezzétek jól magatokat!
Mist: Hátha a front megindítja neked is a szülést na meg Kreiszinek is... :roll:
Háfi: Nem attól lesz valaki jó anya, hogy császárral szül vagy simán! Ne foglalkozz idióta emberekkel!
Andus70: Jó lesz ha te is visszaveszel a tempóból és pihensz! Ne dolgozz ennyit!

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: Köszi, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetedet! Jót nevettünk az elején mert tipikus a férjemre is ez a horkolás sztori.... felolvastam a férjemnek :lol: eszébe jutott , hogy múlthéten vasárnap ugyanígy felvonultam az emeletre mert nem tudtam aludni a horkolásától... bár én nem szültem meg... szeretnék én is ilyen szülést! Nekem a kismanóm a héten CTG.n 40-es fájásokat produkált... :? úgyhogy én nem úszom meg... ennyivel.

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: hoztad a szokásos formádat :D tetszett a történet, és igen nagyon szép a lányod!!!

Millye: örülök hogy jobban vagy.

Elif,Mist: köszi, de magammal olyan szinten ki tudok cseszni...Két napig tornázni sem bírtam a nátha miatt. Ma reggel mintha kicsit jobban éreztem volna magam, ezért tornáztam takarítottam, délre kezem-lábam regemett szédültem, hányingerem lett. Ebédtől jobban lettem, de mosott kaki vagyok. Ááááááááááááá, mostmár bújjon ki Füge, mert már nem akarok pihengetni egyedül. Bár a nem alvástól hulla vagyok.

Háfi: ne olvasgass és ne vegyél magadra semmit. Nektek így lesz jó és kész.

Zsut vajon nem engedték még haza???

Kép
budabo

millye: nekem a héten a hétfői CTG-n volt két 100-om, de a doki azt mondta semmit nem jelent, szerdán is volt 40-es 60-as egy-kettő és MÉG MINDIG EGYBEN VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Helllo lányok!

Elsőként gratulálok a megszületett babákhoz,az anyukáknak minden elismerésem a hosszú műszakért,de a jutalom az valóban csodálatos...annyira szépek a gyerkőcök!!!!!!Én is akarom látni már az enyémet-pénteken azt hittem már eljutunk a szülésig,de a sűrű fájások és keményedések reggelre elmúltak és azóta semmi komoly.ahogy Ladmon írta,én is próbáltam mérni,de valahogy nem sikerült igazán,és végül elaludtunk.
Ladmon köszi szépen a szüléstörténetet,a stílusod az haláli és lenyűgöző,zsebkendőre tényleg nem volt szükség,de vitathatatlan hogy,le a kalappal előtted is és gratulálok a szépséges Esztikéhez!
Jó,hogy hallotunk Julcsiról is,és türelmet kívánok neki a kórházasdihoz,mert az nagyon car lehet.Kitartás neki és a férjének is!
Valamint gratulálok Stellynek is Adribabához,az sem volt egy könnyű menet,de biztosan megérte,mert tüneményes az a lányka is!
Valamint csatlakozom a bedöglött mosógépesek táborához,mert az én drága imádott barátném is feladta a küzdelmet és csendben kimúlt...előbb csak nem óhajtott centrizni-azt hiszem gerendai zsuzsi gépe csinálta ezt-majd még egy-két kisebb fordulátszámú mosás után úgy döntött,hogy mostmár a vizet sem hajlandó beszívni és nem érdekli,hogy én meg megszívom.a legjobb,hogy az ismert szerelő,aki ügyes és olcsó is,aznap ment síelni,majd csak holnap jön haza,nekem pedig mosási-elvonási tüneteim vannak.
a császáros témához,csak annyit,hogy akinek z a véleménye,hogy az nem anya aki így szül,az próbálja azért ki,hogy milyen egy jó kis műtétből lábadozni egy csecsemő mellett,ráadásul nem jószántából dönt az ember lánya a császár mellett,és babanyúlnak van igaza,attól lesz valaki jó anya,ahogyan az évek hosszú során törődik a gyermekével-én csak tudom.hiszen az én anyám sem állt a helyzet magaslatán sosem,sőt..mesélhetnék,de nem ez a lényeg,hanem,hogy mi mindent megtegyünk gyermekeinkért császár ide vagy oda.....és punktum!!!!!!!
Na lelövöm magam,mindenkinek sok türelmet és kitartást a még hátralévő időhöz-nekem is-és szép napot nektek!

Kép
nilabali

Budabo: 100-as?! :shock: Atya világ! és mit éreztél? Gondolom keményedtél rendesen! :? szerintem te is mész szülni jövőhéten mert jönnek a frontok... :roll: gondolom a takarítás és a tornázás nem csak azért volt mert náthát űzöl... hanem Fügét szeretnéd "kicsalogatni" :lol:
Nilabali: Mint már meséltem az én mosógépem is megadta múltkor magát "nekem karácsony előtt 3 nappal mondta be az unalmast... kihívtam a szerelőt aki szétszedte és mondta, hogy nem tudja rögtön megcsinálni mert alkatrészt kell rendelni... és gondoljam át, hogy szeretnék-e 30 000,- Ft-ot költeni rá... utána összerakta... majd közölte, hogy miután nem tudta megcsinálni "CSAK" a kiszállást kell kifizetni 5000,- Ft... a méregtől nem láttam... amikor elment bekapcsoltam és azóta működik..." :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.02.08 13:20-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

Ja,majd elfelejtettem,küldtem egy e-mailt a közösbe,nagyon tündéri babás naptár van a mellékletében,nézzétek meg!

Na tényelg pápá,futok(haha)aranygaluskát csinálni!

Kép
nilabali

Ladmon, köszi a sztorit, ennél érzelmesebbre nálam se számítsatok :wink: . Jó volt olvasni, nem vagy elfogult, tényleg gyönyörű a lányod.

Budabo, ma én is főzök, takarítok, délutánra egy nagyobb sétát tervezek, hátha...

Kép
mist

Millye:édes egy pofa lehetett a szerelő....a mienk 1000ft-ot kér az állapotfelmérésért,az elég baráti összeg.

Lehet,hogy nekem ma semmit sem kellene csinálnom,mert,ma már sikerült 2deci tejet az elképzelhető legynagyobb felületen szétlocsolni,aztán az éjszakai vizespoharamat ami fél liter felrúgni és tele volt,persze...most pedig mire nagy nehezen rászánom magam az aranygaluska tésztájának elkészítéséhez-mert beláttam,hogy ha enni akarok akkor nekem kell megcsinálni,márpedig AKAROK ARANYGALUSKÁT-kiderül,hogy nincs itthon liszt........... :x :evil: :evil:
Szerintetek is adjam fel??????????
a párom azért elment lisztet venni.ezek után,valószínűleg nem fog sikerülni kelt tészta :lol: de akkor legalább kivághatom az ablakon-mindig is meg akartam tenni :lol: :lol: :lol:

Szerintem,ez nem az én napom,talán Babanyúl számolt be hasonló dolgokról még reggel.
Babanyúl:mond csak jobb lett aztán a napod?Ha, igen talán én is reménykedhetem,hogy legalább egy kicsit alakulnak jobban a dolgok!

Kép
nilabali

Nilabali: Lehet, hogy jobb lenne ha lemondanál az aranygaluskáról.... bár én is szeretem :lol: de vannak ilyen napok amikor nem sikerül semmi... azért az ablakon kidobott repülő kelt tésztát megnézném :lol: Lehet, hogy jobban járnátok, ha a párod hozna a cukrászdából valami sütit és rendelnétek pizzát... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: