A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szóval
Csütörtökön 10:00-re értünk oda,vagy 5-en megvizsgálták,20-an megkérdezték ugyanazt és mindenki így :shock: :shock: :shock: nézett,hogy minek is kell ez a vizsgálat,hisz szépen veszi a levegőt. :roll: :roll: :roll:
Na mindegy.Volt ekg,beszéltünk az aneszteziológussal ( ő egyébként nagyon-nagyon aranyos volt),egy csomó papírt kitöltöttünk,kb. ugyanennyit aláírtunk.Aztán kb. délben indulhattunk haza.
Komolyan,nagyobb volt a vizsgálatot megelőző cécó,mint maga a vizsgálat. :roll: :roll: :roll:
Aztán ma reggel max. 6-ig kaphatott Noa teát vagy vizet.mivel 6-kor indultunk,így 5:30-kor felébresztettem,ivott is a drágám 2dl-t.
8:30-ra kellett mennünk,és 10 előtt pár perccel vitték be :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Persze megint 500-an megvizsgálták,millió kérdés és megint mindenki nézett nagy szemekkel,hogy minek kell ez a vizsgálat :roll: :roll: :roll:
Aztán elvitték és kb. 10 perc múlva már újra a karomban volt.Egy pillanatra sem panaszkodott sem előtte,sem utána,hogy éhes és fáradt és különben is,minek nyaggatják ennyien.Komolyan,le a kalappal előtte.
Aztán 11-kor kaphatott picit inni,majd negyed óránként mindig kicsit többet.Délben már ehetett is.
Az altatás után 10-15 percig volt még kába,de aztán végig mosolygott mindenkire :D :D :D
És mindenki olyan kedves és rendes volt velünk.Végül 2-kor jöhettünk el.
Minden rendben,hála az égnek,picit fel van puhulva a gégéje,ami ebben a korban tök normális,hisz nekik még porcos a gégéjük.Ez kb. 3-4 éves kor körül csontosodik és ekkora ki is növi majd ezt az egészet.

Száva is egy kis hős.Gyönyörűen viselkedett,evett,játszott,aludt,mindent ahogy szokott,egy rossz szava nem volt és egy percig sem panaszkodott.
Imádom őket :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó estét!
Hát ezért nem jövök. Olvasni még belefér, de mire írnék, elfáradok. Ülni pedig utálok nagyon.
Így csak gyorsan és tömören.

Hévíz: mi holnap megyünk egy hétre. ;) :lol: Ettől függetlenül, lehet, h mennénk májusban is (el sem hiszem, h már akkorra terveztek, ki tudja élünk-e még?), amint kiderül, h az unokatesóm lakodalma mikor lesz. Mikor hívnak már meg???? :roll:

Eszti, inkább egy fölösleges vizsgálat, bár kell a francnak az aggódás meg az izgalom. Pláne nem fölöslegesen! Örülök, h jól vagytok!

Névnapok: Benszi mindkét rettentően különböző gyerekének, és Judit Dorkájának (nekem még mindig Lili néz ki inkább Dorkának, mármint h inkább rá illene az a név. Hülyeség, mi? :oops: ) nagyon boldog névnapot! Dorotinak majd jövőre :wink:

Isten hozta a különösen termékeny újakat! Nagy-nagy gratulációk, h már eddig is eljutottatok többé-kevésbé egészségesen!

Hiszti: nálunk inkább hangoskodás van (azt elég jól viselem, mert mint már említettem, én sem vagyok egy csendes típus :oops: ), meg a szomszéd gyereknek köszönhetően (egyszer játszottunk náluk egy fél-háromnegyed órácskát) ököllel ütlegelés, egyelőre finoman, na de akkor is. Illetve ma Huba irtó nagy szeretettel a kis szemében combon harapott. Ezt én nem bírom. Különösen nem ilyen fáradtan. Ma ugyanis a jó időnek köszönhetően ismét állatkertben voltunk kihasználandó a bérletünket. Nagyon jól éreztük magunkat. Huba még kecskéket is etetett. :lol: :lol:
Előrébb kattintok, mert mintha akartam volna valamit.
Masnis utalások ködbe vesznek. Nem voltam hajlandó elolvasni Banika "merényletét" :wink: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Hárman vigyáztunk a gyerekre :oops:
Mit tippeltek,melyik kölköm?
Kép [/img]
Vendég

Banika, 9 hónaposan ilyen már "kell". Elkerülhetetlen. A fogával felsértette a száját vagy...?
Marci? :roll:

Kép
an°°di

BAnika
Bercus?Mi a jó eget művelt? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Lefejelte az elefántot
Vendég

Amúgy igen,Bercus
Vendég

Szegénykém :( :( :( És hogy viseltétek?
Vendég

Banika
Mit nyertem? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nektek van otthon elefántotok? Nem panelbe laktok? :shock: :shock: :shock:
:lol:

Kép
an°°di

Megint senki? :roll: :roll: :roll:
AKKOR LÉPEK :arrow: :arrow: :arrow:
Jóccakát :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Eszti! :evil:
Én is lépek.

Senki

Kép
an°°di

Andi
Kikapsz :!: Az utolsó hsz.-d után már nem láttalak bejelentkezve,ezért írtam ezt.
Vendég

Hogy ti már megin’ mennyit írtatok! :lol: Ma délután mi is sétáltunk, annyira szép idő volt. Végre, mintha tavasz lett volna. :D

Juci, Bocsi, nem is gondoltam, hogy ma van Dorka is. Boldog névnapot neki! És Nory Dorotijának is!
Kép

Eszti, Hurrá, nagyon örülök, hogy minden rendben! :D Igazi kis hőseid vannak.

Banika, Te jó ég! :shock: Szegényke, de sajnálom!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Boldog névnapot a névnaposoknak!

Gratulálok a hármas babásoknak is, nem semmi spontán! :shock: én is szeretnék még egy gyereket később, de lehet, h meggondolom..... 8)

Zsuzska! Nekem megvan a tápszer kupon, kell? Itt vagyunk Szhelyen még egy hétig.

Amúgy van még: Babylove pelenka kupon (-250,-)
Pampers jumbo (-500)
Huggies (-500)
Milupa tejbedara/tejpép (-200)
Milupa tápszer (-300)
Nestlé foly.tejpép (-150)
2 db. Pampers economy (-400)
Ezek mind DM-s kuponok. Ha kell vkinek, írjon!

Jók a képek! Banika! :shock:

Eszti! Szuper, hogy nincs semmi gond! Büszke is lehetsz a lánykáidra! :D

Mi kemény egy héten vagyunk túl....meg az első betegségen is....lázasak is voltak, taknyoltak, de a legrosszabb az ugató-fulladó köhögésük volt :shock: , nekik is, meg nekem is....persze nálunk családi örökség a croup.... :roll: , de akkor is rémisztő volt. Levi 3 napig az erkélyen töltötte a nappalokat. Most már jobb....
Léna meg kutyázik/hintázik négykézláb, tök élvezi. :lol:

Csajok! Mi most eszünk főzeléket, meg gyümit, de vmi kásafélét, vmi szénhidrátot, v mittoménmit is adnék nekik. Ti mi ilyesfélét adtok? Nem tápszerdologra gondolok, mert azt eddig sem igen kaptak, nem akarom elkezdeni, hanem vmi másra. :roll: Foguk még nincs. Érthető voltam? :roll:

Kép
riddencs

BAnika, nem semmi a Kölök. Volt nagy sírás?

Eszti, de jó, hogy minden ok.

Andi, tessék jönni Hévízre!!!!!!!!!

Rebe, köszi!

Kép a művem

jucicuki

Riddencs!

Soványkák?
bio tönkölypehely vízzel?

NEstlé folyékony érdekelne...

Judit

jucicuki

Kép

Kép

Kép

Kép
riddencs

Juci!
Nem semmi, miket sütsz! Anyu lementette a krokit...kiváncsi vagyok, mikor süti meg. Tök ügyes vagy!
Soványak?...ááááá :lol: , 8 kilósak...csak gondoltam adnék vmi mást is nekik.
Írj címet és elküldöm!

Kép
riddencs

Mármint a pelyhet vízbe tegyem bele és akkor pépes lesz, vagy hogy? Mert megrágni még nem tudják.

Kép
riddencs

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:15-kor.
davandi

Sziasztok! Csak gyors kukk!
Névnaposokat Isten éltesse!

Eszti: nagyon örülök, hogy örülsz és minden rendben! :lol:
Benszi: Én a Ruzsvánszky dr.-nál szültem (ő Margitos, csak akkor már-még össze volt vonva ugye a kettő) és az egekig tudnám magasztalni. … Annyira szépek a gyerekeid! :P
Banika: :shock: higanyBercus nem gyenge! Fürdősképek "is" nagyon jók! … én is mindig kalózkodom a vecsési topikon, csak nem merek írni Katának, nehogy rosszul érintse a dolog. :roll: Most volt Marci szülinapja is és pici Csenge névnapja. …
Bogi: ki tudtok még jönni a házból a hótól? :wink:
Tünde: Bendus ma is lázasan nyomta, de egész nap elvolt, játszott, estére meg lement 37,9-re. Ki érti ezt. :?: Sztem csak az átkozott fogak! :evil: Hogy fájhat szegényeknek. Én az egy bölcsességfogammal kínlódom, nekik meg egyszerre 5 jön (legalábbis ennyit mutattak meg). Ti hogy vagytok?
Scsilla: külsős? Má’mér? Ne viccelj! Azért, mert valaki nem ír naponta, még nem külsős! :evil: :wink:
Anny: olyan ügyesen csinálod, ne törj le! :wink: Túllesztek a pöttyökön, addigra tuti megjön a tavasz is és mehettek ki játszóteret tönkretenni!
Ancsi: nálunk csak a 35.-en bukott ki a dolog, 31. héten még fej-fej mellett voltak. De szerencsére már a szülőszobán akkora hanggal ordított mind a kettő (ami azóta csak fokozódott 8) ), hogy megnyugodtam, minden rendben lesz.
lanyané: éneklés nálunk is nagyon bejön a srácoknak … és a meséken is nagyokat kacagnak!
Kamilla: jó ez a redőnyalvás Nálatok! :lol:
Juci: marha jó ez a krokodil! :shock: És a muffinok nagyon guszták! Lányok is zabálnivalók! :wink:
Riddencs: nagyon éééédiiiiik vagytok!
:P :P
Na, nem is volt gyors bekukk ...

Petra
Kép
petricsek

Móni: ha még benézel indulás előtt. Útvonalat sajna nem ismerem ... :(

Petra
Kép
petricsek

csajok, összeszámolta már valaki, hogy hányan lehetünk itt a topikban?! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok,

Ho betemetett! Angliaban megallt az elet! A mi megyenkben, nem volt egy iskola sem nyitva, es nem jartak a buszok :shock: :shock: :shock:
Setalni nem lehet, mert nem kotorjak a havat, igy amit kitaposnak az latyak lett es csuszik.. :? babakocsival nem jatszottam meg, majd holnap kenguruzunk Apaval :wink: :wink: :D mar varom!!!

Eszti, orulok, hogy az osszes csajszi jol viselte a vizsgalatot, altatast, egyedullevest!!!!! Nagyon szupi kislanyaid vannak, meltan lehetsz buszke anyukajuk :wink:

Banika, Berci nem semmi!!!!!!! Szivbajt kaptal gondolom........

Riddencs, edik a gyerkocok! A Hipp-nek van (itt nalunk legalabbis) babarizse. pepesse kell csinalni anyatejjel is siman csinalhato, azt ajanljak az elso hozzataplalos kajanak itt. Babyrice a neve, nezd meg a weboldalukon, ha gondolod....

Juci, nyalam folyik!!!!! Varom mar, hogy a technika odaig eljusson, hogy csak kikapom a sutit a kepernyon keresztul :wink: :wink:

Anny, sajnalom a barikat...... legalabb egyben lemegy?? :? :wink:

Ja, igen, az enekles az en sracaimnak is nagy kedvence!!! Meg Bach-ot is lalala-znom kell, hogy jobban elvezzek :D :D
Olyan jol is esik az anyai szivemnek, hogy mekkorakat kacagnak rajtam :D :lol:

na megyek aludni, kicsit hulla lettem az elmult hetekben.....
Apa el akar kuldeni pihenni, masszirra, hogy feltoltodjek, azt mondta itt marad a fiukkal kb 6 orara!!!!! IHAJ!!! :wink: :lol:

dragonfly

Sziasztok!
Hát megint nem gyengén nyomjátok!!!Én ott akadtam el,hogy kössek szalagot a hajamba...... :lol: Azóta minden szabadidőmben ezt gyakoroltam.
Benszi!
Dóridnak nagyon boldog névnapot!!!!Nagyon husik,látom már megy a foci!!
Nem egyszerű a helyzet ebben a mai világban megtalálni az egyensúlyt úgy hogy a kecske is meg a káposzta is!Főleg írtad a párod félig autó iparban(is) dolgozik!
Juci!
Nagyon boldog névnapot Dorkádnak!!!Szépek a kis névnaposaid!Nálunk úgy lett megoldva a "csak egy névnapos van" kérdés,hogy akinek nincs az csak valami nagyon kicsi ajándékot kap.
Dóra!
Boldog névnapot!
Sotske!
Nagyon örülök,hogy nincs semmi gond!!!!!Sajnálom,hogy ez volt az ára,hogy kiderüljön,de a lényeg hogy minden OK!
Scsilla!
Nagyon sajnálom Jázmin szemét!! :( :(
Banika!
Komoly képek :lol:Bercusod jól nyomja és ez csak rosszabb lesz!Én az elsőknél sokkot kaptam!Tegnap a Sára "nyalta" fel a járólapot(persze kiharapta a száját),ma a Nórika az utcán az aszfaltot :roll: Ő is szépen néz ki lehorzsolta az orrát :roll: Képet nem merek csinálni mert hátha felhasználják mint látlelet :lol: :lol:
Binyek!
Most vettem észre hogy írtál Picasara :lol: :lol:
Rebe!
Nagyon ééédik a csajok,látom már megy az összeesküvés!! :lol:

Azt hiszem a lányokat eltiltom a TVtől,ma reggel Mónika showt játszottak!A Sára beült a fotelba a Nóra pedig egy papírtörlő hengerbe beszélt,az volt a mikrofon és azt kérdezte a Sárától "Te kapcsolatban élsz?"Nem hittem a fülemnek!Különben Nóri (édes,kis tündérbogyó szót fogadó) lányom kezd kivetkőzni magából!Ma is rászóltam vmiért és az volt a válasz"tudom,menjek a sarokba".Tiszta kamaszkor :roll: Nem kezdi kicsit korán?

bognartundi0727

Húúúú,csajok!
Csak nagyjából voltam képes visszaolvasni... :shock: :shock:
Ha így folytatjátok,akkor szólni fogok a moderátor bácsinak,hogy szabályozzon le mindenkit napi max. 3 hsz-re! :evil: :evil: :evil: Sok szófosásos,ráérő,gyesen levő anyuka...
Mi lesz,ha Ti összeszabadultok Hévizen???? :lol: :lol: :lol:

Csak az utolsó oldalra írtakra tudok válaszolni,szita az agyam és még szőke is vagyok! :oops:

Tünci!
Végignéztem a képeidet,nagyon édesek a csajok!Szivem szerint minden képhez tudtam volna írni valamit,csak nem akartam annyira "összefirkálni" az albumod! :lol:

Bogi!
Használd ki apa ajánlatát,hátha többször nem mondja! :wink:

Csilla!
Adok én neked külsőst! :evil:

Banika!
Komoly és veszélyes élet folyik nálatok,hallod-e? :roll:

Riddencs!
Én a pelyheket így főzöm:1rész pehely-1rész tápszer-1rész víz ezeket felfözni,de csak forrásig,utána gyümit teszek bele és összeturmixolom.

Eszti!
De jó,hogy túl vagytok ezen a rémálmon! :roll:

Ma éjszakára lepasszoltuk a törpéket,hogy el tudjunk menni pilótabálba.Aztán kitaláltuk apával,hogy egy kettesben otthon eltöltött este és egy nyugalmas éjszaka többet ér,mint egy akármilyen bál,úgyhogy nem megyünk sehova,inkább pihizünk. :P

binyek

Itt a táblázat: 1233996643.936.htm

binyek

Tunde, nagyon nagyott nottek a lanyok, megneztem a kepeket :wink:
A Monika-show jatekon nagyon nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Es micsoda visszaszolas csipobol :wink: :D
Felkotheted szerintem majd, ha kamaszok lesznek, de legalabb kapsz most belole izelitot, igy nem fgo annyira mellbevagni? :wink:

dragonfly

csajok!
valaki lökjön már fel egy hévízes táblicskut, mert hirtelen nem tudom megmondani vandának, hogy tontikáék hazajönnek-e.....meg hogy kik lesznek ott....szóval vki segítsen pls:-)
1szálpasi

Eszti!! nagyon szupppper, hogy minden okés!!!

Riddencs, édesek a bébik privi ment. :)
Banika!! na ezt mikor csinálta szgény gyerek!! tán mikor bizniszeltél :)

Tényleg iszonyat sokat írtatatok, pedig én képben szoktam lenni, de most elveszítettem a fonalat.....

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Én is csak olvasok-olvasok, aztán a végén a felére sem emlékszem :oops:

Sotske: Ismerős! Jázminnak 2 hósan vért kellett kapnia (csak picit). Aznap, meg előző nap minimum 5x szúrták meg, mert "ez a gyerek nem néz ki vérszegénynek" :roll: A végén be akarták magyarázni, hogy biztos rossz gyereket vittem el... :shock:

Üdv az új kismamáknak! Én is szeretnék még gyereket, de tartok tőle, hogy ez a projekt áttolódik a következő életembe :lol: Apuka híjján... :roll:
Vendég

Hú, már megint mennyit írtatok!

Eszti!
Lánykád egy hős! Ügyesek voltatok.

És végigolvastam mindent, csak épp agyam nincs válaszolni. Megint elég érdekes éjszaka volt, Daninak fájt a hasa, nyekergett, velem aludt, aztán persze jött a nagy is a mi ágyunkba. Próbálok túlélni, hátha 1-2 hónap múlva már csak egyszer ennének éjjel. Addig meg valahogy kibírjuk.

Banika!
Gondolom volt sírás. Balu nekem a kád szélét fejelte meg egyszer, kb. ugyanígy nézett ki...
vovanda

Pasi!
Itt a hévizes táblázat: 1234015060.7065.htm

Vanda!
Ne bízz a későbbi könnyebb éjszakákban!Én már visszasírom,amikor CSAK 2x keltek enni... :roll: Most hulla vagyok...

Anny!
Lesz még neked pasid, szivem, csak szabadulj ki végre a négy fal közül! :wink:

Tünci!
Akkor jó lesz,ha szokod a szigorú anyaszerepet! :roll: Majd meglátod mi lesz 10 év múlva...Lesz nagy sírás-rivás!(de nem a gyerekeid fognak ssirni-ríni :wink: )

binyek

Binyek!
Én azért bizakodom. Szó se róla, Balu is 3 évesen kezdte rendszeresen átaludni az éjszakát...
Most sem a két kajálás zakkant meg, az megvan hamar, mert Pasi is segít, csak nekem még utána fejni is kell hogy meglegyen a betevő. És így kb. kétszer 1 órát fixen ébren vagyok éjjel. Szóval ha már nem zabálnak "csak" kelnek, talán lesz jobb is.

És amit még nem írtam: a május 16-17. nekünk is jó Hévízre, péntektől maradnánk vasárnapig. Köszi a táblát.

Másik táblába: Dani öthetesen 3090 gramm és 48 centi, Réka 2800 gramm és 46 centi. Kaja: anyatej.
vovanda

Vanda!
Már a múltkor beírtalak benneteket Hévizre! :wink:

A másik táblába meg javítottam a súlyokat az előbb... :lol:

1234018109.4991.htm

binyek

sziasztok!

Eszti: szuper, hogy minden rendben. Kis hősök a lányaid! Gondolom, most már megnyugodtál. :D Tök jó, hogy tudtok jönni Hévízre.

Banika: jaj, szegény Bercus. Biztos nagyon megijedtetetk!

Riddencs: sajnálom a betegséget. :( Ugató köhögésre mit kell kapniuk a hideg friss levegőn kívűl? Léna nagyon ügyes ! :D Szépségesek!

Judit: kezdek irigykedni az uradra! :D Ennyi finom süteményt ehet. Ügyes vagy!

Petra: puszilom kicsi Bendust. Remélem ma már jobb napja volt. Köszi, mi javulófélben.Úgy néz ki időben kezdtük kezelni ezt az influenzát.

Dragonfly: azért vigyázzatok a nagy hóban a kenguruzással. Nehogy megcsúszatok!

Vanda: éjszakákhoz kitartás! Jobbat sajnos nem tudok mondani.

Anny: még fiatal vagy és biztos találkozol majd egy rendes pasival, akivel vállalhattok még babát! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

binyek: köszi:-)

sütis lányok: remélem, a műremekek közül hévízen is bemutattok majd jó párat...már most kezdek koplalni rá;-)

újak: üdv köztünk.

névnaposok, szülinaposok: sokat, boldogat.

minden baba, akiről kép került az oldalra, nagyon cuki....

és már elfelejtettem a többit:-))))
jövő héttől már dolgozom, több időm lesz olvasgatni titeket (és talán még hsz-t is írni, ha nem leszek nagyon lusta)
1szálpasi

Ugató köhögés: tesómék kettes számúja Rektodelt kúpot kapott rá.

Anny!
Ezt elfelejtettem: vannak még rendes pasik a világon.

Pasi!
Lusta vagy. :P
vovanda

Pasi
Jó,hogy végre van egy pasi is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Binyek
Lécci írj az oscillo-ra!Kérlek!Mi van vele?Hogy lehet adni?...........

Bercus
HÁRMAN VOLTUNK KÖRÜLÖTTE 2 MÉTERES KÖRÖN BELÜL :lol: :lol: :lol:
Elsőre nem ijedtem meg,mert nem is sír nagyon.Aztán megláttam a vért és fogalmam sem volt honnét jön.Szája?Fogígy?Fog?
Tök ügyes.Eszik-iszik-alszik-röhög-játszik ahogy szokott.Előkészítettem a panadolt is iccakára,de nem kellett.
Vendég

ééééééén lusta????
az nem kifejezés:-)
1szálpasi

Riddencs, vízben forralásig főzni, aztán mire kihül megpuhul a cucc és bedobod a turmixba, esetleg egy kis gyümivel.

Anny!

Azért még ne mondj le kistesóról, vannak rendes pasik és te igazán megérdemelsz egyet. Köss szalagot, aztán uzsgyi randizni :wink:

Tünci, még mindig itt röhögök, gondolom neked nem volt olyan vicces. Nálunk most Liló "beszél" egész nap Lili nyelven, nem igen értjük, legtöbbször azt hajtogatja, hogy gógyigógyigógyi, ha megkérdezzük, mutatja a fejét, hogy ott van és hangosan halandzsázva olvas. Halálos :lol:

Pasi!

Akkor gyűjtöm a recepteket Hévízig :lol:

Myra, uram nem sütis, inkább csokis, bár rigó jancsi nála is befigyel :wink:

Ezt el kell mesélnem, mert totál ki vagyok akadva anyósékra, nem jöttek ki a gyerekhez, mert fél tízkor telefonáltak, hogy fél óra múlva jönnének, mi úton voltunk a városba sétálni, hogy elfáradjanak és fél tizenegy körül le tudjuk tenni őket alukálni, hogy mire jönnek a vendégek, addigra kipihentek legyenek. Mondtuk hogy jöjjenek délután (tudták előre, hogy ebédkor vendégség lesz), ők akkor már nem jönnek. Azt hittem, majd kifüstölgik magukat és azért eljönnek. Hát nem...

Dragonfly, hó helyzet durva, óvatosan a kengurus sétával is!

Judit

jucicuki

Petra, Bendinónak jobbulást!

Judit

jucicuki

Juci
enyém ebéd közben csip-csip csókázik meg kukucskál a gyerekkel.
JA! Ma megtanította kikapcsolni a tv-t és nyitogatni a szekrényajtót meg pakolni.Na nem mintha maguktól nem jönnének erre rá,de miért kell dirktbe?
Majd amikor lerántját a tv-jüket,akkor nem röhög a mami se.Én nem veszek másikat az biztos. A miénk falra kerül napokon belül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

munkamegosztás
Kép
[/img]
Vendég

Myra
Ugató köhögésre:(nagyon ki vagyok ám képezve :wink: )Hideg levegő egész nap,szobában is 20-22 fok.Párásítóba Salvus ásványvíz és minden étkezés előtt inhalálni vele 5-10 percig,aztán orrszívás.Napi 3*7 csepp Fenistil csepp,napi 1 ampulla Calcimusc,és napi 2* ambroxol,ha láz van Nurofen.Rectodelt kúp csak a legvégső esetben kell,de akkor életmentő lehet.
És rengeteg folyadék,a soknál is több.
Vendég

Banika
De édesek :lol: :lol: :lol: Hogy van a sérült?
Vendég

Vanda*Pasi
Szépen növesztitek a gyerkőcöket :wink:

Anny
Vannak még rendes pasik és rád is vár egy,tuti,és nagyon megérdemled!!!!
Vendég

Szita az agyam,bocsi :roll:

Juci
Anyósnak üzenem :evil: :evil: :evil: Enyim após meg inkább a kertjét ápolgatta ma,és nem jött el megnézni a lányokat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Kuponokat küldöm jövő héten!
Köszi a válaszokat! :)

Eszti jól leírta, mit kell csinálni. Profi. :lol:

Vanda! Kitartás, lesz ez sokkal jobb is-meg rosszabb is... :wink: Szerintem próbáld ki, h szopnának -e, mégiscsak könnyebb lenne. Léna az elején, 1 hónapig csak bimbóvédővel tudott szopni, aztán elegem lett belőle és próbálkoztam néhányszor anélkül, végül belejött, most 3 perc alatt megeszi az adagját. Tudom, ez azért nem ugyanaz, de egy-két próbát megérne. Amúgy ügyes vagy, én utálok fejni.... :roll:

Kép
riddencs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: