Dodi, miért akarsz másik kocsit??? A Recaro az csak sport??? Igen ez a szédülgetés annyira tipikus....na meg a cukorleesés...újabban én is szaladok utánuk, pedig állítólag lassan nőnie kellene, hát nekem nem nő!!!! Sőt!!!! Viszont a Picúr iszonyatos sokat mocorog mostanság, miközben vásároltunk Neki különösen!! Biztos örült nagyon
Vásárlás:
Mi is elhatároztuk, hogy majd csak április-májusban vásárolunk, de bizony a babakocsinkat, amit kinéztünk már 30.000,-Ft-al lehetett drágábban kapni (azzal magyarázták, hogy elfogyott a készlet és az euró árfolyam miatt az új rendeléseknek nő az áruk), azt hittem dobok egy hátast....teljesen véletlen kezdtem el nézegetni az árakat...de még milyen szerencse 1 bolt volt, ahol régi áron volt, viszont tegnap ott voltunk és akartak még kettőt rendelni, de már nem volt.... szóval nagy szerencsénk volt...biztos a Picúr sugallta, hogy "anya kukkold meg a kocsikat, mert nagyot koppantok, ha vártok"! Az ágyról nagy nehezen lebeszéltem Férjemet, hogy Ő csinálja, hiszen van így is rengeteg dolga....viszont a pelenkázóhoz ragaszkodik!
Szép napot mindenkinek, jó csavargást, vásárlást, pihenést!!!!!