A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

én már beszélgettem mártival
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csak az elején Törpe kicsit bezavart :wink: , na meg egy kicsit bénáztam is :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ügyes voltál!!! :D

Na én megyek mert L.ide akar ülni.

Puszi mindenkinek!!! :)

Kép
martik77

Jó nektek! :wink:

Márti, gyönyörű a kocsi! :wink:

A F. végre elaludt.Én meg csak szellőztetek állandóan. Elmosogattam, elpakoltam a leszáradt ruhákat is. Megyek zuhanyozni.

Pá, jó éjt!

Kép
flóra 11

Most néztem, itt egy új link a versenyről. Szlovákul van,de tévés felvétel,tehát legalább láttok valamit.

http://www.rtvkrea.sk/page.php?page=Aspravodajstvo

2.2.-ai hírekben keressetek valami Rubik kocka címűt.

Kép
flóra 11

Megnéztem Ildó, láttalak pár másodpercre! :wink:
Én még kézzel sem tudom kirakni a kockát, nemhogy lábbal! :roll:

Kép
muzsuzska

Délelőtti program: Nagypapánál fahordás+sógornő szülinapja+após jön Pestről köszönteni a lányát.

Mindezzel semmi bajom, csak inkább lennék magamban most, mert elég egy apró szikra és robbanok.

Megittam a kávém, épp ver a víz, ku...ra rá tudnék gyújtani. :shock:

Nagyon nehéz meccs lesz, mindenki dohányzik még a családban is.

Lányok ! Ezt végig kell csinálnom, hogy megérdemeljek egy lombikbabát! :roll:

Kép
muzsuzska

Márti, nagyon klassz a babkocsid, de lehetne bővebben is róla? Ezt sógornő küldte, vagy ti vettétek vagy hol maradtam le?????

Kép
muzsuzska

Timi, kérünk Törpe képet!

Igen, kipróbáltam a sütőgetőt!
Először egy hagymás, gombás, paprikás paradicsomos, csirkemájas sült akármit készítettem.
Másodszor pedig sült virsli, tükörtojás, sült sajttal.
Tegnap palacsintáztam.

Érdekes, tényleg semmi sem ég le benne. Megégetni meg lehet. :D

Kép
muzsuzska

Visszabújok ágyikómba! :D :D

Kép
muzsuzska

Jó reggelt mindenkinek!

Jó hétvégét!

Nálunk megint nem volt net tegnap. :(
Ez nem a gép hibája, vagy a franc se tudja.

Hallom, beszéltetek skype-on. Én is atajok!!! :D :D :D :D
Gy.-t majd ráveszem, vegyen nekem ilyen izét hozzá. :D

Zsuzsi, sikeres cigileszokást!!! :D :D :D Drukkolunk!

Mártikám, van babkocsi? Nofene. Nagyon örülök neki. :D :D :D :D :D Mindjárt megnézem, mert csak azt az oldalt olvastam el, míg betöltött.

KépKép
benó

Márti, CSODASZÉP A BABKOCSI!!!! GRATULA HOZZÁ!!!! :D :D :D :D :D

Gy.-nak is nagyon tetszik, azt mondja, dizájnos.

Aranyos kis Vukocska gőgicsél majd benne, de édes lesz. :D :D :D

Gy. mondja, hogy mutassatok egy képet, hogy mekkorára lehet összecsukni, légy szí'.

----

Timi, nagyon ügyes volt a Törpe, hogy így megnőtt :D meg hogy így bírta a szurit, neki is nagyon gratulálunk, neked is a fogorvoshoz még egyszer. :D :D :D

Tancsu mama? Gyere majd, jó?

Szilzi, jó Füredet nektek!

Ildó, sajnálom szegény Flóriánt, de gratulálok a vizsgájához! Rajtatok tényleg mindannyiótokon keresztülmegy ez a betegség. :?

Mi ma pakolni fogunk, holnap meg nem lesz itthon a Gy., megyek le anyuékhoz, úgyhogy sokat nem jövök. De aztán lehet. Meg persze azt se tudni, a net mennyire szívat minket ma/holnap.

Paradizsnak majd ma is írok egy sms-t, mi a helyzet vele.

Edina, nagyon dolgozol, mi? Ja, meg megy valami buliba, nem azt mondta?

KépKép
benó

Elmegyek boltba reggeliért, mert kilyukad a gyomrom. Puszi :D

KépKép
benó

Halihóóóóó!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Zsuzsi!!!
A kocsit a corába vettük ott vannak most ilyen baba akciók(ruha,játék,kiságy...)
Mindkét oldalról tolható,van hozzá hordozó.Volt szürke-fekete színbe is.Állítható a fogantyúja amivel tolod szóval L.elég magas az ő méretéhez is lehet állítani,összecsukható.Ültethető,fektethető.Elég könnyű.És egy csomó anyagot lelehet róla venni kimosni.Az ára pedig 18 ezer ft.Szerintem megéri. :)

Kép
martik77

Majd lefotózom összecsukva is de én még bénáskodok vele,úgyhogy azt majd este ha L:hazajött.

Zsuzsi ha nem megy a cigi letétel se csüggedj!!Attól mi még szeretünk!!!!
Ha nagyon megkívánod szívj el egy szálat,de csak félig és dobd el.Nem kell drasztikusan tenni mert attól csak ideges leszel és az nem jó!!

Nem ettől függ,hogy megérdemled a lombikot!!!
Mert azt így is úgy is megérdemled!!!!

Egyébként babavárás előtt 2 évvel kéne leszokni mert úgy ürül ki a szervezetből a nikotin.Szóval ha te a lombik előtt teszed le se történik semmi.Sőt közelebb az időhöz lehet sokkal sikeresebb lennél mert már acélnál vagy akkor!!!

Kép
martik77

szerintem állati jól jártatok a babkocsival, M.
nagyon örülök :D :D :D :D

KépKép
benó

Én is örülök neki. :D

Döme ma megy Pestre a b.nőmmel elviszik a tropikáriumba magukkal. :D

Kép
martik77

kár, h te nem jösssz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Én nem bírom az autót hosszútávon. :D
Ráadásul most fáj a gyomim meg hányingerem van.De. betudom a tegnap esti limonádénak. :?

Kép
martik77

ó, az nem jó :cry:

KépKép
benó

Állítólag már az influenza járvány itt van Miskolcon.Már látogatási tilalom is van a Megyei Kórházba a Gyekbe(gyerekosztály).
Most olvastam a Boon-on.Lemaradtam a hírekről újabban. :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.02.07 08:57-kor.

Kép
martik77

de van szép babkocsitok :D

KépKép
benó

:D :D :D

Megyek csinálok gyorsan pirítóst meg teát!!!
De vagyok!! :D

Kép
martik77

oks egyél vmit
majd én is leszek

KépKép
benó

ne menj ilyen helyekre

KépKép
benó

Kaptam a Melcsitől Magnerot tablettát, ami erősebb, mint a MagneB6, állítólag.

Most nincs semmi tünetem.

Nagyon sokat bőgök mostanában, minden ökörségen (pl. meghúzható nyakú csilingelő kacsa hangján). :wink:

KépKép
benó

Nem megyek én sehová!!! :)
Csak majd a kolléganőmhöz mert ma este buliznak és valamit csinálnom kell a hajával. :)

Kép
martik77

Ez ebbe az időbe normális!!! :cry: :cry: :cry: :lol:

Kép
martik77

Jó, csak nehogy meghülyüljek teljesen. :wink: :lol:
Miért nem vagy te fodrász? :D Azzal kereshetnél pénzt. :roll: Házifodrászattal.

KépKép
benó

Elcsípted, hogy mikor került a babád az utolsó előtti kockába? A vonalzódon.

KépKép
benó

Mert azért annyira nem vagyok kreatív és még egy papírt se tudok egyenesen elvágni...hát akkor hajat....

Kép
martik77

Gyorsan megcsináltad a pirítóst, azt hittem, tovább tart. :D
Lassan megmondom a Gy.-nak, hogy szedje össze magát, legalább ezen az egy napon, amikor tudnánk valamit pakolni, mivel hétköznap nincs kedve, holnap meg megy el.

KépKép
benó

Most szólsz???

NEM!!!!
Már megint lekéstem!!!! :(

Kép
martik77

Én se tudom a papírt egyenesen elvágni, hajat még nem próbáltam. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Lefekszek mert nem jó a gyomim és még valamit kellesz főznöm gyorsan. :?
Majd jövök. :)

Kép
martik77

Bocsánat, én is csak most reggel vettem észre. Az utolsónál résen kell lenni tényleg. Egyébként neked tényleg hülye ám a vonalzód. Az enyém mindig átvált már reggel a számozás, akárhány óra legyen is. Neked szerintem csak a nap közepe fele, vagy a de. közepe táján vált át a számozás. Sokszor volt, hogy néztem a vonalzódat, és mindig csak egyel mutatott többet, mint az enyém, pedig kettő van köztünk, nem egy. Tehát szerintem csak ha folyamatosan ezt nézed, akkor vennéd észre. :wink:

KépKép
benó

Na, feküdj csak, aztán reméljük, jobban leszel. Puszi :D

KépKép
benó

Mi meg szépen megyünk pakolni, majd egyszer jövünk.

KépKép
benó

Helló!

Zsuzsi, nagyon szorítunk neked a leszokásban. Rágj rágót ezerrel. Ha meg nagyon kívánod,akkor ülj le egy kávéra, fogj egy cigit, ne gyújtsd meg, csak a rituálét tarrtsd be, mintha szívnád. Hidd el, ez a legjobb pótló. Mert általában, ezt szakemberek mondják, nem is a nikotin hiányzik, hanem maga a rituálé, hogy leülsz egy kávéra, cigire. Próbáld ki!

Kép
flóra 11

Nekünk van itthon minden a skyphoz. A két szélső fiam szokta is használni,ők néha beszélgetnek, az én gépemben nincs, de azt csakle kell tölteni,ennyi lenne. Viszont én valahogy nem tudom.... Ha csak beszél az ember, még elmegy, de webkamera is???!!!!! Nem vagyok egy fotogén, és nem is vagyok állandóan szalonképes, hogy ország világ engem nézzen. :oops: :lol:

Kép
flóra 11

Márti,a babkocsi csoda valami! Rengeteg funkciója van. A tévében is reklámozták, hogy a Corában most akcióban vannak a babkocsik.

Kép
flóra 11

Márti,a vonalzód már szerdán tutira ilyen volt. Egyébként azért vált neki napközben, mert biztosan napközben csinálta és teljes 24 órákat számol. Érted, Benó? :wink: :lol:

Kép
flóra 11

A F. jobban van,láza lement, hasmenése nincs, hányingere elmúlt. De persze gyenge, szédül,fekszik. Keveset adtam neki reggelire,persze ő lekváros kenyeret akart. :? Azt mondta, az is gyümölcs. Mondom abból van, de tele cukorral, ami nem a legjobb egy hányingeres gyomorra és hasmenésre meg kimondottan nem jó a cukor. Aztán hallgatott rám. Száraz pirítóst kapott, pár szelet retket és kevés teljesen sovány husit.Elég száraz kaja, de mit csináljak vele.

Kép
flóra 11

Én ma reggel is szörnyű hányingerrel ébredtem. Inkább visszafeküdtem és aludtam még pár órát. De mikor felkeltem sem voltam sokkal jobban. Már alig tudom megkülönböztetni, mikor vagyok éhes és mikor vagyok rosszul. Ez olyan fura rosszullét, olyan hányinger féle, de nem tipikus hányinger, olyan rossz közérzet, szédülök is,persze még gyenge vagyok biztosan. A fene sem igazodik ki rajtam. Tegnap már délutánra estére elég jól voltam, tök éhes is voltam. De tegnap reggel ugyanígy kezdeődött.

Kép
flóra 11

helló
kár, h. még nem keveredtél ki a betegségből
én se vok fotogén

KépKép
benó

Dehogynem! Te csini vagy! :wink:

Zsuzsi, én csak kicsit vagyok a felvételen, de a Pétert is felismerted? Ő többet szerepel.Sőt, egyszer a háttérben pont bejön az ajtón a másik fiam, a Norbi is.

Kép
flóra 11

Ildó, nekem olyan hülye fejem bír lenni, hogy iszonyat. Nyomi.

Én is majd megnézem azt a felvételt. :D

KépKép
benó

Na nem vagyok valami fényesen!! :?

Ildó nem muszáj a kamerát is bekapcsolni ha nem akarod,hogy lássanak. :)

Kép
martik77

Szegénykém, pihenjél még akkor. :cry:

KépKép
benó

Itt pakolunk most a szobában.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: