A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Wicca: hol késlekedik már barátosnéd? :roll: :roll: reméljük már megvan Adribaba, csak anyunak nincs ideje sms-t írni... :)

KépKép
KépKép
adryn

Katka, hát valóban nem kellemes érzés ez a pánikolás, nem kezelnek sehol. Ha nem múlik el a szülés után akkor majd keresek valami kezelést.
A multkori brutális alkalommal bevettem rá homeós szert, aztóta nem is volt ilyenem, egészen mostanáig.
valahol olvastam, hogy terhesség okozhat ilyet

Jaj, nagyon elfáradtam és még kicsit potyára is mentem be a városba ma, de azért a dolgaimnak egy részét sikerült elintézni.
De hogy mennyire nem esett jól vezetni, parkolni, ki- és beszállni, gyalogolni

Moncsi nagyon vigyázz magadra, de szerintem sem kell igazán túl parázni a dolgot, a kórházban majd jól kivizsgálnak és ha gond van, akkor segítenek rajtatok.

agyilag nulla vagyok és Levi is rángat.
majd talán még jövök, ha lefeküdt.
gabka77

Adryn: apától fogjuk kapni az sms-t! de még semmi :(, jól megküzdenek úgy látszik! a baráti körben meg körtelefonok mennek, hogy "ti már tudtok valamit???" :D, mindenki izgul és várja már a nagy hírt!!! én is hol csak vigyorgok, hol potyognak a könnyeim mikor rájuk gondolok!! :)

Szép napot!
Vica
wicca

ok Wicca.. de amint tudsz valamit tessék megírni :D szegény .. úgy néz ki nincs egy könnyű menete.... :(

KépKép
KépKép
adryn

Ágica gyönyörű hercegnő!!

Pulcsi, szép poci, kár hogy az arcod nem látjuk :wink:

Még minden szanaszét, a festés kész, vsizont a bútorok nincsenek a helyén, és érzékeny vagyok erre a szagra, pedig nincs is annyira festékszaga ennek a típusnak :x :x

Wicca, ez nem túl rövid menet :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kis kedvcsináló, Kamilla hercegnőnk, ma kaptam :lol: :lol: Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Milyen csendes a topic....

Én délután már megint rosszul lettem. Igazából nem tudom megmondani, hogy mi a bajom. Rossz közérzet, hánytam is egyet....
Elég sokat fájdogálok a hüvelyem környékén, de ezek nem jósló fájások, hanem inkább... :roll: talán olyan izületi fájások (???). És az aranyerem is fájdogál, bár kevsébbé, mint a hét elején, szóval mindenem fáj már lent, néha már azt sem tudom, hogy mim fáj....
A hangulatom is nagyon rosssz ma délután, pedig délelőtt még örültem, hogy jön a hétvége.... biztos a hülye hormonok.....
Remélem holnapra összeszedem magam.... Lányok elég rosszul tűrik, hogy sokat kell pihennem és nem fogalalkozom velük eleget....

Valaki kérte a homeopátiás szereket. Össszeszedem, amit nekem mondtak és még ma küldöm....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

nekem sincs mostanában nagyon hepi hangulatom Katka... én ezt az apuhiányra fogom... aranyérrel én is vacakolok.. de nekem még nem vérzik.. korántsem olyan rossz a helyzet mint nálad.. homeobogyók engem is érdekelnek.. viszont a málnalevélteáról mindenhol azt olvastam hogy puhít nem méregtelenítésre való....

KépKép
KépKép
adryn

Szóval, amit a szülésznőm ajánlott....

- A 36. héttől Caulophyllum CH9. 3 naponta 5 bogyó. Nyelv alá kell betenni. Szerinte ez sokkal jobban puhítja a méhnyakat, mint a málnalevél tea. A tea is iható mellete. De szerinte az inkább a méregtelenítő hatása miatt (Adryn én is másképp tudtam....)

- A többinél nincs felírva az adagolás, de még kettőt vetetett meg velem:
Arnica montane CH 30 - Ez állítólag szülés közben jó....
Cimicifuge C30 - Ez meg szülés utánra
Ugyan elmondta az adagolást, de nem jegyeztem meg és azt meg csak most néztem, hogy nincs felírva.

Én nem értek a homeopátiához, de amit még a gyógyszertárban mondtak, hogy az adagolás mindig egyén függő és attól is függ, hogy mivel szeded együtt....

Katka

katka22

Köszönöm Ágica dícsérteket....

Szerintem is gyönyörű, de hát én erősen elfogult vagyok... :oops: :oops: :oops: :oops:

Katka

katka22

én egy ilyen papírt kaptam a szülésznőmtől:

Homeopátiás szüléselőkészítés:
35. terhességi héttől:

-pulsatilla c30 1x 1. napon
-caulophyllum DvC 6-12 napi 1x következő 5 napon át
ez után a 7. napon szünet.
-ismét 1x pulsatilla c30
-cimicifuga DvC 6-12 napi 1x következő 5 napon át
7. napon ismét szünet.
ez a két hét ismételve szülésig

ha elfolyik a magzatvíz, de nincs fájás, akkor fél óránként 1x a caulophylum fenti kiszerelése ismétlendő.

a kitolási szak elején Arnica c30 1x

ha gátmetszés, császármetszés vagy hólyagkatéterezés történik, akkor a beavatkozás után 12 óránként 3x Staphysagria c30

a tejelválasztás serkentésére Urtica Urens D6-9 napi 4x, ez a teával ellentétben rögtön szülés után elkezdhető.

ha besárgul a baba, akkor este és reggel Aconit c30 a babának, 1 golyó

1 adag 5 golyócska, kivéve a kisbabának, ami 1 golyó.
Menthol/fogkrém! van homeopátiás megfelelője/tilos a szedések alatt, és lehetőleg bevétel előtt és után fél órán át ne fogyasszon semmit.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka
gyönyörű Arieled van!!! :D
sajnálom, hogy ramatyul érzed magad.

Bea
kitartást a melóhoz!
viszont szép lesz! :wink:
Kamilla nagyon édes baba!

Adryn neked is jobb kedvet!!!

én ma voltam fodrásznál végre, már nagyon megnőtt, utáltam! jól megtéptek, hogy a szülésnél ne legyen gondom a hajamra! azon nevettünk a fodrászatban, hogy olyan frizurát kérek, hogy szülés után csak megrázom, és úgy álljon, mintha a fodrászatból jöttem volna ki! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és a lényeg az előző oldalról... :oops:

Moncsi
remélem, minden rendben lesz a kórházban, kitartást hozzá!!!

Banolka
hurrá, hogy minden rendben!!!

Rszg
én sem tudok nagyon becézést... :roll: az első pasimat Máténak hívták, és őt hívták úgy a barátai, hogy Mate, nekem az is tetszett. de majd alakul... Fanninak is már annyi neve volt, hogy meg sem tudom számolni. szerintem mindekettő olyan név, amit már nem kell becézni. és mégis illik egy kisgyerekre, és egy felnőttre is! 2in1 :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja és a végére egy vicces fotó rólam... :oops:
tegnap készült, amikor bemutattam a gyerekeknek a Bross-os ugrást, (ha valakinek mond ez még valamit...). a fotós barátnőm meg elkapta a pillanatot :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb: :lol: :lol: ez a fotó most jót tett a hangulatomnak :lol: pocakos a levegőben :lol: :lol: Fanni meg hogy néz, nagyon édes

KépKép
KépKép
adryn

No miután egész nap szétizgultam magam, most jött 5 perce az üzenet, hogy barinőm kislánya, Adrienn megérkezett 55 cm és 3750 gramm!!!!! :D:D:D:D Egyelőre ennyit tudok, szegénykém jó sokáig vajúdott, de mostmár BABÁZIK!!!!!!!!!!
ne haragudjatok, de nem olvastam ma egész nap, most meg már nem is fogok ... majd holnap jövök!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: hurráááááááááááááááááááá...:D:D:D:D szép kis menet volt :?

KépKép
KépKép
adryn

Csibb, zseniális ez a fotó! Tök jó! Bros :) csak nem rajongó voltál?

Banokla, majd jelentkezz!

Katka, Ágica-Ariel tényleg nagyon szép. Rosszkedvet és fájdalmakat sajnálom. Remélem, a hétvége ennél jobb hangulatban telik majd.
Ma én is jól elfáradtam, reggel megcsináltattuk az apaságit (végre ezen is túl vagyunk), aztán néhány órát bent voltam a munkahelyemen mindenféle ügyeket intézni. Utána kicsit pihiztem itthon - hú, az nagyon jó volt, és ezen fellelkesülve elmentem Samuval a Cora Baba-mama akcióit megnézni. Szerencsére egyre kisebb a beszerzendők listája, már tényleg csak néhány apróság kell. Most sem vettem nagy dolgokat, azok szerencsére megvannak, de az apróságokra is jó sok zsét el lehet költeni: pl. fertőtlenítő folyadék, eldobható bugyik, textilpelus, bimbókiemelő - Samu sajnos csak azzal tudott szopizni, remélem, h Kata ügyesebb lesz, de ki tudja -, "csajos" harisnya, kiszoknik, Samunak is pizsi, zokni, stb.

Gabka, tényleg rosszul hangzik a pánikroham, amit leírtál. Remélem, hogy szülés után valóban elmúlik.

Rszg, nekem pont azért tetszik pl. a Máté név, mert nem nagyon van "gázos" becézése, illetve nem lehet nagyon elrontani becézéssel - ahogy Csibb is írta. Persze lehet mindenfélét kitalálni :) Nekem egy ismerősömet Matejnek becézték. És illett rá, de ő akkor már egyetemista volt. Egyébként mi Samut sokáig nem szólítottuk a nevén, és most is van néhány beceneve (csecsemőkorában leginkább Ficak volt, mostanában pl. Pocok)
Lépek pihizni, elfáradtam a mai napban.

Wicca, gratulálok a barátnődnek!

erpé

Kukli és Csibb után kedvet kaptam én is hogy videót tegyek fel a netre, de sajnos hang nélkül van :cry:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... 8bQ6PLrxnF

Bocsi, ha majd holnap jövök bővebben is, most fáradt vagyok.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

[quote="katka22 Egyszer apa csak későn tudta behozni a Zsófit és csak az Ági volt az ajtó előtt. Felemelem a Zsófit és mutatom neki, hogy ott a tesó. Zsófi nézi-nézi, majd megkérdezni: Többi tesó hol van? :lol: Akkor jöttem rá, hogy azt sem értette pontosan, hogy melyik a tesója..... (22 hónap van köztük.)[/quote]

Ez nagyon tetszett!!! :lol:

Hűha, ez a rosszullétes dolog nem hangzott túl jól...

Masut
masut

Wicca hatalmas gratula Adriennhez!!!!! :) Remélem ez a hír mindenkinek egy kicsit jobb kedvet csinált. Sajnálom a depiseket.
Vica nagyon édes Bulcsú! :lol: :lol: Hang nélkül is. A vízben a dm-es színező van? Ti használtok már ilyet? Asszem le kell szaladnom akkor a dm-be, eddig nem mertem, de ma bevetjük. :wink:
Kamilla is nagyon édes! :lol: Hogy nő a kiscsaj! :lol: Bea levegőztessed ki a fejed, remélem tudtál aludni egy nagyot.
Tegnap megvettem a pleukat Katának is. Kh-ba meg itthonra is.
Csibb szupi a kép! Te ilyen nagyot tudsz ugrani???? :o A szülőszobán milyen mutatványokkal fogod szórakoztatni a népet? :lol: Elovasva a homeós felkészülésed nem semmi. Érdekes mennyire mást mondanak mindekinek. Spec nem értem kitolási szakasznál, ki fog homeózni én bizti lenyelném. :oops:
Katka Ariel vmi gyönyörűűűű! Nem kell hozzá elfogultság, hidd el. :wink:
Adryn pár nap és apázhatsz. :lol: Aztán meg babázhatsz. :) :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

[quote="nory"] írta:noryúú de ideges vagyok :twisted: :twisted: Anyósomék jöttek látogatóba és akkor az alábbi párbeszéd zajlott le anyósom és köztem:
Ő: Na Nórikám ideje lenne eldöntenünk a neveket!
Én: Neveket? Már megvannak!
Ő: jaa én azt hittem, hogy csak viccelsz, hiszen megbeszéltük, hogy olasz és magyar neveik lesznek (anyósom olasz származású :twisted: )
Én: ne tessék haragudni, de szerintem a nevek csak Balázs és az én dolgom.
Ő: Hát pedig nem. Szerinted nincs beleszólásom, hogy hogy fogom nevezni az unokáimat egész életembe?

Szerintem ne is foglalkozz vele, majd megszokja.
Nálunk ugyan még nincsenek meg a nevek, de volt, aki kérdezte a rokonságból, hogy mégis, kb. milyen nevek kerültek szóba eddig. És persze jöttek a megjhegyzések, hogy "de az azért ne legyen!" :lol: Elengedtem a fülem mellett a megjegyzést, nem is reagáltam ezekred, mert senkinek semmi köze hozzá, csak nekünk kettőnknek. Ha nekünk jó lesz, másnak is legyen az. :)

Masut
masut

Kukli nincs semmi a vízben :shock: Mi az a dm-es szinező? :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb te tényleg felugrottál? :shock:

Katka sajnálom hogy megint rosszul érezted magad. :?
Ágica nagyon szép abban a jelmezben, gondolom te festetted ki az arcát, ügyi vagy :wink:
Pannáéknál is megvolt a farsang, majd teszek fel képet, de sajnos senkinek nem tűnt fel hogy hülyén áll a Panna fején a hajpánt így elég viccesen néz ki elálló fülekkel :lol: Amúgy lehet hogy direkt ő húzta a fejébe :roll:

Wicca gratula a barátnőd babájához, nem róla van szó a másik topikban is? :)

Farsangi kép:
Itt sütiznek (balra Panna :D )
Kép
Itt pedig Panna mint szellem :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt!

Jelentem ma éjjel úgy aludtam mint a bunda :)

Minden gyerkőc nagyon édes.
Hétfőn megkérdeztem a bölcsibe lesz-e farsang. Közölték hogy nem, mert még kicsik hozzá. Erre szerdán szóltak, hogy 17én farsang :)

Csibb ez azért nem fair! :) Én örülök, ha járás helyett döllögni tudok, Te meg ilyen magasra ugrálsz?

Wicca, gratula a kiscsajszihoz, szép méretei vannak :)

Vica látom a Te fiacskád is imád mezitláb tapicskolni :)
Levi ha levetköztetjük fürdéshez mindig fut pár kört a lakásban, erősen csapkodva talpát a padlóra.
Anyóséknál, ahol padlófütés van mindenhol nem is hajlandó felvenni még zoknit sem, egész nap tapicskol :)

Keresgéltem a gépen és megtaláltam a kb 3 évvel ezelőtt bescannelt cikket, amiben tejtermelést serkentő módszerek vannak. (amikor kerestem persze nem találtam meg)
Tudom, hogy még korai, de most megtaláltam :)
Nekem az ánizsos süti (amiből kihagytam az ánizst) és a homeoós golyók sokat segítettek :)
Kép újságcikk

Kép

Kép
gabka77

[quote="rszg"]H írta:rszga szoptatás alatt még jobban hullik a haj, lehet, hogy én kopasz leszek :roll:

Rszg! Lehet, hogy te fordítva működsz és neked pont szoptatás alatt lesz jó sűrű. :roll:

Masut
masut

[quote="moncsi89"]M írta:moncsi89a voltam dokinál. Beutalt a kórházba :cry: :cry:

Hétfőn be kell feküdnöm és ki tudja meddig :( :cry: A problémája még mindig az hogy kisebb. És szerinte nagyon pici. Két hét a lemaradás, itthon néztem.

Tényleg nyugi, biztosra akarnak menni, hogy tényleg minden rendben legyen. Van, akinek már most pociban nagyobb a babája, mint én voltam, amikor megszülettem (2470), lehet, hogy a tiéd is egyszerűen csak kisebb és kész. Nem baj az, ha odafigyelnek rátok.

Masut
masut

Vica azt hittem narancssárga a víz. Dm-ben van gyerekeknek mindenféle pancsis kütyü. Színes szappan, buborékos tabletta, színező tabi, stb.... Állítólag imádják.
Panna is nagyon szép! Mekkora szárnya volt. :o Tudott benne menni? :) Édes a füle. Sztem nem vette észre. :lol: A szellem kép meg tök szupi. :P Hogy sikerült?
Gabka örülökl hogy ilyen jól aludtál. Nekem Kata nagyon befeküdt a bordáimhoz, így elég kellemetlen éjszaka volt. :? Nem sok időd lesz farsangra készülni. Vannak ötletek????
Masut kíváncsi leszek mi lesz végül Kismacs neve. Nemsoká megtudjuk. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok

Nekem ma jóslós napom van :? pedig shoppingolni és barátnőzni akarok !!!! :roll:

KépKép
KépKép
adryn

tényleg felugrottam, de azért a kép kicsit csalóka, mert a barátnőm a földön ülve fotózta, és így azért úgy néz ki, mintha magasabbra ugrottam volna. egy ugrást tudok, több nem ment volna! és amúgy én is pontosan olyan pingvinjárást nyomok, mint bármelyikőnk!!! :wink: :lol:

Vica
nagyon édes Bulcsú!

Adryn
nagyon rossz? vagy azért elmentél barátnőzni? :wink:

de. én is shoppingoltam. megvettem a melltartóbetéteket, bimbóvédőt, bimbókrémet a dm-ben. már csak egyedül a tena lady hiányzik... asszem... :roll:
a hétvégén összepakolom a táskámat is. meg nekiállok bébiruhákat mosni, vettem ecetet is.

Erpé
nem voltam Bros rajongó! :lol: csak ez az ugrás maradt meg az egyik klippből.

Wicca
gratula a barátnődnek!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vica, Kukli
az nem egy narancssárga kiskád a nagykádban???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: shoppingolásból most jövök.. de nem vok túl jól :?.. eszem valamit aztán meglátom a barinőzés marad e ma vagy áttoljuk esetleg holnapra :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Itt egy elveszett bárány... :(
Ne haragudjatok, hogy ennyire ritkán jövök, de a kedvem se fényes, "lent" már annyira fáj, hogy alig tudom elviselni, nyűgös vagyok folyton, és jöttem Noryt megnyugtatni, hogy valószínűleg nemcsak ő lesz császáros. Lara még mindig full keresztben, és nem is tűnik úgy, mint aki meg akar fordulni, amúgy minden érték tökéletes volt a 32 hetes uhun.

Puszilok mindenkit, és kitartás így a végére!(Na ja, bagoly mondja...)

Kép
Kép
zazzy

Üdv nálunk elveszett Bari :D:D:D fel a fejjel.. nincs már sok hátra, Larát meg próbáld fényterápiával jó útra téríteni ;) még van ideje.. asszem 36. hétig befordulhatnak.. pozitív hozzáállást kérünk szépen ;)
de ha így könnyebb én is depizek egyet: randa esős trágya idő van, fáj a hasam, alig bírok menni, tele volt a plaza emberekkel, full tömeg, én persze nem találtam semmit amit szerettem volna, csak kaját vettem, alig bírtam felcipelni a 4.-re :(
de lehet így is: igaz hogy fosidő van, de a lakásban meleg, és ha gyújtok meg pár gyertyát még hangulatosabb is a dolog.. és barinő is meleg kécóban vár, az meg hogy nem találtam semmit a plazaban nem érdekel.. egyébként is sokkal jobb időtöltés apuval vásárolgatni :D a lépcsőzés meg ............... öööööööööööööööö ...........................jó erőnlétfenntartás... persze ha nem fulladok már ki a másodikon :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Mindenki jól van? :D

Ma végre haza jöhettem a kórházból.
Bocsi de nem tudok visszaolvasni, és reagálni.
Szóval hétfő este kérdeztem itt a hátfájásról. Az volt a furcsa, hogy csak egy ponton fájt a lapockám alatt, utána elkezdett fájni elöl is a bordám alatt(jobb oldalon). A fájdalom egyre erősödött, férjemet 1 óra után ébresztettem, hogy mostmár vigyen valahova, mert nagyon fáj. Ügyelet, szuri után sem lett sokkal jobb, sőt reggelre még rosszabb. Volt hogy négykézláb voltam a szőnyegen. Szóval nem egyszerű. Du. bevittek a kórházba, és bent is kellett maradni. Hála Istennek epe- vesekő nincs, ha lenne nem lehetne műteni, mert veszélyben lenne a baba és az én életem is.
Szóval valószínű, hogy egy étel miatt lettem rosszul, de hogy mi az nem jöttünk rá. Mostantól kezdve nagyon szigorú diéta. El sem tudom képzelni mit fogok enni. :(
A babával minden rendben.
A kórházról, dokimról, ápolókról csak jókat tdok mondani. Közben megfogadtam egy szülésznőt is, aki a férjemet és engem körbe vezetett a szülőszobán. Nagyon aranyos volt.
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem. Valószínű mostantól még ritkábban tudok jelentkezni.

Puszi mindenkinek!!! :D

banokla

Sziasztok,

Nekem is húzós éjszakám volt. Sikerült már olyan 1/2 2 körül bealudni, ami tőlem nagyon jó eredmény, de 1/4 3-kor azt álmodtam, hogy jóslófájásaim vannak, aztán rájöttem, hogy nem is álmodom, hanem tényleg fájok.... :shock: nem volt rendszeres és nem is túl erős, épp csak aludni nem tudtam. Aztán 4 után beültem meleg kádba, hogy elegem van. 5-kor sikerült visszafeküdnöm, mert közben rájöttem, hogy megéheztem a sok fájásban és útba ejtettem a konyhát is ;) . Utána a gyerekekhez kellett kelni és 7-kor végre elaludtam (Petiapu felkelt és vigyázott a 3 gyerekre) és 3/4 9-ig sikerült aludnom, addigra akkora volt a csatazaj, hogy arra bárki felkelt volna....
Bevallom abban reménykedtem, hogy végre megszülök.... De hát még mindig nem és ugye úgy tűnik, hogy én ettől az erősségtől nem is nyílok, viszont aludni meg nem hagy.... Reggelre tiszta zombi voltam....
Zsófi elment a nagymamához, most csak a két kicsi van velünk. Voltunk velük uszodába. Nagyon jól esett, hogy a vízben nem fájt semmim, könnyű voltam, jókat úszkáltam....
Viszont azóta sem sikerült bealudnom, már lüktet az agyam a kimerültségtől és mégsem alszom el....

Adryn: Végül is, akár már meg is szülhetsz.....

Csibb: Ez az ugrás csúcs! :)

Kukli: Én vettem ilyeneket régebben és szerették a csajok. Nagy pancsolások lettel belőle....

Egy csomóan eltűntek már 2 napja.... Csak nem szül valaki? :shock:

Katka

katka22

Wicca: Barátnődnek nagy gratula a babához! Ő már boldogan babázik....

Képzeljétek az volt rossz az éjszakai fájásokban, hogy Peti nagyon meg volt ijedve a pocakban és kétségbeesetten kepesztett. Komolyan érzékeltem a pánikját. Próbáltam vízionálni neki, hogy kibújik és majd megölelem és szopizunk és milyen jó lesz, de határozottan ijedt volt, ahogy a méhem préselte volna lefele.... A lányoknál nem emlékszem ilyen élményre.... Valakinek volt hasonló? :?

Katka

katka22

Sziasztok! azért még csak nem szülnek :)

Adryn pihenj! :) átérzem a negyedik emeletre feljutást. és is naponta többször csinálom. Aztán minden emeltnél egyre lassabb vagyok. :D

Katka: ilyet még nem éreztem :? nem lehetett valami jó érzés. :? :?

zazzy egyenlőre nekem is úgy néz ki hogy császár lesz. Csak remélem még nem most hanem kicsit később. :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Katka: azért még remélem nem.... vagy 2 hetet még szeretném ha maradna :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok :)

Kicsit zavarnék, ha lehet!
Mivel már gondolom mindenki tudja, kisfiú, avagy kislány lakozik-e a szíve alatt, gondoltam belesek megint, és megmutatom mennyi gyönyörűséges ruhánk, és kiegészítőnk van, amit lehet egyszer sem, vagy csak alig 2-3 alkalommal használtunk! (ennek oka, hogy rengeteg dolgot örökölt is a kicsi a nagytól, és mindemellett még vásároltam is kilószámra a ruhákat :oops: )
Érdemes körbenézni, és néha visszalesni, mert folyamatosan kerülnek fel új dolgok!

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Ha bármi elnyeri a tetszéseteket, nyugodtan szóljatok itt priviben, vagy az emailemen, nem kell ezért teszveszen regisztrálni, és licitálni sem!

Köszönöm, hogy benéztek, további szép babavárást, és jó egészséget kívánok Nektek :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok,

Köszönöm barinőm nevében is a gartulációkat, egy csokorba gyűjtve átadom neki :). Reggel 1/2 5-kor folyt el a mgaztavíze és este 8 óra 20 kor született meg Adribaba, apuka azóta szét van esve, no nem azért mer olyan illuminált állapotban lenne, hanem mert olyan Bóóóódog :D:D:D!!! Ma lesz a tejfakasztó buli, ezért apa igyekezett sok mindent megcsinálni itthon, mert tudja, h holnap nem fog, csak feküdni :D!!!

Banokla: örülök neki, hogy már otthon vagy!!!!!

Csibb: hogy tudsz te még ilyeneket ugrálni :shock: :shock: ???? én már állni alig bíííírok! ma megfőztem a gulyáslevest aztán le kellett dőlnöm.
Az én drága nagyfiam pedig megtanulta megsütni a palacsintát, úgyhogy azt ő csinálta!!!!!! olyan ügyi :)! (igaz a szobáját nem bírja rendben tartani! :))

Katka: nekem sem volt még hasonló érzés, de lassan már te is szülhetsz :)!!!

Érdekes, hogy írjátok a jóslófájásokat, nekem még egy sem volt. csak keményedéseim vannak, de az se sűrűn! naponta kb. 4-6, de ez a nagyon maximum! Mondom én, hogy nem én leszek az első! SŐŐŐŐŐŐT!

Apáék ma parkettáztak, már csak a szegélylécek kellenek, aztán készülhet a babasarok :)!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Moncsi: kíváncsi vagyok, mit mondanak majd hétfőn a kh-ban. Biztosan lesz egy részletesebb uh. A múltkor, ha emlékszel, nekem is két hetes lemaradásban volt a baba, most már "csak" 9 nappal, de az orvosom akkor is és most is csak legyintett rá. Ezért nem értem, miért ijesztenek rád, ha egyébként semmi kóros nincs (low jó, méhlepény nem meszes...)

Erpé: nálunk is csainálnak státus vuzsgálatot, legutóbb három évesen volt, eléggé részletes, lehet, az ovikezdés miatt is volt, nem tudom, most négy évesen lesz-e.
Örülök, hogy sikerült végre nevet találnotok a kislányotoknak. Nálunk is nagy meccsek voltak, eltérő ízlésünk miatt nem a szívemhez közel álló név nyert, de azért sikerült közös nevezőre jutni. Eredmény: a Lucához hasonlóan nagyon gyakori, kétszótagú név, semmi fakszni. De legalább igazságos. :D

Vica: ágyproject? Hogyan áll? gyerekeid tündériek!

Katka: biztosan nem vígasztal, de kísértetiesen hasonlóan telnek az éjszakáim, mint neked. :shock: Aranyér is. 8) És van, hogy szinte egész nap feszül a hasam. Éjszaka foly. jóslófájások. Lucánál is így volt, gondoltam, majd könnyen szülök. Aztán fél napja tartó összefüggő fájások után, egy fürdőkádnyi oxytocinnal az ereimben is zárt kapukat döngetett belülről Luca. :shock: Azért most reménykedem... :wink:
Ágicád tökéletes a báli szerkóban. Arcfestés a te műved?

Wicca: de jó a barátnődnek, hogy már babázhat!!!!!! :D

Gabka: te írtad ugye, hogy anyósod az influenza miatt otthon tartotta volna Levit? Nekem is volt hasonló dilemmám (mert tavaly mentők vittek el, nagyon elkaptam), de a héten rákérdeztem a nőgyógyászomnál, ő azt mondta, hogy a terhesek immunrendszere fokozottan működik és az a tapasztalat, hogy kevéssé fogékonyak az infulenzára. Remélem, tényleg így van!

Ma Gryllus Vilomos koncerten voltunk az FMH-ban. Egy kicsit csalódtam benne. A néző gyerekek átlagéletkora három év lehetett, és természetesen kb tíz perc után sokan előrementek és a színpad előtti nagy téren tácoltak. Egy idő után leállította a műsort a Gryllus, hogy kéri a szülőket, hogy ültessék le a gyerekeiket, mert ez egy hangverseny!!! és ott ülni illik. :shock: Nem ez volt az első koncertje, amin voltunk, ilyen még soha nem történt. Nem értem, mit gondol, egy egészséges hat év alatti nem fog egy órán át ülni illedelmesen, tök természetes, hogy mozog, pláne, ha még jó kis zene is szól... :?

marq
Kép
Kép
marqueza

Írjátok ezeket a homeós bogyókat. El nem tudom képzelni, hogy vajúdás közben szedjem, ráadásul meghatározott időnként. Volt olyan, aki erre tudott koncentrálni?
Tejtermelést serkentő teát pedig nehogy igyatok rögtön szülés után (asszem írta is vki, hogy nem ajánlott) én nem tudtam, és literszámra nyakaltam. :twisted:

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqueza
ez tényleg furcsa... mi mostanában 2-szer is voltunk koncertjén, de nem szólt ezért... lehet, rossz napja volt... :?

Banolka
üdv odahaza!!! :wink: jó, hogy nincs semmilyen köved!

Katka
szegény, ez rémes lehet... (Marq téged is sajnállak)
én azt sem tudom, milyen egy jóslófájás. Fannival nem volt, és még eddig sem tapasztaltam...

Zazzy
kitartás, még befordulhat!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Marq
én nem szedtem Fannival homeos bogyókat, de most sem fogok szerintem...
és mi lett a teától?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kaptam képet barinőm kislányáról, ugye nem baj ha felteszem :)
Kép
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

Marq: nemsokára Te (Mi) is babázol (babázunk) :)!!!!

persze amikor én itt vagyok, mindenki eltűnik ... :D

tejfakasztó buli jól alakul :D!

Szép napot!
Vica
wicca

jaj, de szép baba!!! nem látszik rajta, hogy milyen sokáig tartott, míg kijutott! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli, Csibbnek igaza van az egy narancssárga kiskád a nagykádban :lol:
Ja és az nem Panna szárnya, neki nem volt :D De tényleg jó nagy :lol:
Ez a szellemes kép nekem is nagyon tetszik, nem én csináltam hanem valamelyik anyuka. Van még néhány hasonló, szerintem ahogy rohangáltak ilyen elmosódottak lettek a gyerkőcök. :)

Adryn sajnálom hogy nem úgy sikerült a napod ahogy tervezted :(

Banokla örülök hogy hazaengedtek és hogy a babával minden ok :)

Katka tényleg rossz lehet, hogy ennyire nem tudsz aludni éjszaka :( Amit meg írtál, olyat én sem tapasztaltam még, sőt én sem nagyon tudok mit mondani a jóslófájásokra, nekem is inkább csak keményedéseim vannak egyenlőre. Igaz hogy még szedem a gyógyszereket, de két hét múlva már lehet nekem is jönnek a jóslók :wink: :)

Marq köszi az érdeklődést, még mindig nincs ágy :? de úgy néz ki hogy eldöntöttük és emeletes ágyat veszünk, ami szétszedhető két ággyá, és hát először nem engedjük fel a gyerkőcöket a tetejére, matracot is csak alulra veszünk. Addig befordítjuk a fal felé a létrás oldalát :) Most már csak meg kellene venni. Na meg persze a következő kérdés, hogy milyen matracot vegyünk bele :roll:
Van valakinek tapasztalata, hogy milyen matracot érdemes venni gyereknek? De ugye felnőtt méretűt veszünk és úgy gondoltam hogy akkor már valami normálisat, ami több évig jó lesz. Csak hát nem tudom hogy egyáltalán rugósat vagy szivacs vagy latex vagy ki tudja még hány féle van. Most egy boltban a latexet ajánlotta egy eladó. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Vica, Bulcsú videója nagyon aranyos, ennyire szereti a melegítőgépet?

Adryn, sajnálom a rossz hanulatú napot, de ahogy látom, igyekezted a jó oldalát is megélni. Párod mikor is érkezik?

Katka, Marq, elég borzaszóak az éjszakai beszámolóitok, sajnálom. Nekem szerencsére az éjjelekkel nincs különösebb gondom, max egyszer-kétszer kelek pisilni... Jóslófájás is csak egyszer volt néhány napja (azt írtam), akkor kicsilány szintén nagyon mocogott, ahogy Katka írtad te is Peti esetében. Pánikot inkább én éreztem, hogy nehogy má' most történjen a dolog...

Azt tudja valaki, hogy a tejserkentő gyógytea miért nem ajánlott a szülés után? Ezt nem tudtam, de most már ketten is mondtátok. Mondjuk én anno nem ittam, csak néhány héttel a szülés után kezdtem el.

Marq, rosszul hangzik a szigorú Gryllus, és valóban egy 3-4 éves nem arról híres, hogy a fenekén üldögél...

Moncsi, neked miért lenne császár? Szintén nem fordult még be a lánykád?

Zazzy, jó hogy jöttél. És még valóban van ideje befordulni a babónak. Még azért ne mondj le róla.

Pulcsi, neked nem is írtam, hogy szép nagy a pocid. Csíkok meg el fognak halvényodni. Pocidon is vannak? Nekem a melleimen jöttek elő (égővörös, mélyek a belövelléskor), de szépen elmúltak, vagy legalábbis nem látszanak már. Mondjuk a melleimet én nem nagyon kenegettem, amikor Samuval voltam terhes, szülés után pedig nem erre figyeltem... De nem hiszem, h ezen múlik.

Most itthon vagyunk a szüleimnél, kis kényeztető hétvége.
Lépek, jó éjt!

erpé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: