A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Akkor Stelly már hivatalos?
Gratulálok Adrihoz!!!

Andus én is csak ámulok hogy így kihúztuk. Mostmár megvárnám a keddet hogy ne itthonról kelljen bedrámázni a kórházba hanem ott történjen valami, megfigyelés alatt. (Az a valami remélem a kipihenten-mosolyogva műtőbe indulás lesz, amit még régebben írtam hogy úgy kéne :roll: )

Iricc egyetértek Zsuzsival, egy anyát mégis könnyebb kezelni mint egy anyóst :wink: hú az enyém ha tudnátok... ma pl ilyenek: "hú de lent van a hasad, már közel az idő" "de tényleg nagyon lent van" (nem lenne semmi gond ezzel a megjegyzéssel ha nem ismételné el naponta), meg hogy " nincs is feneked" áááááááá :lol: és ez csak a jéghegy csúúúúúcsa! ("Verácska kicsi lányom már megint nincs rajtad pulóver") stb...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

(ezeket az anyósom mondta, anya szerencsére tudja hogy ez idegesítő :) )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Most hivatalosan én is sms.t kaptam Stelly-től, gyorsan felugrottam, hogy azért ezt is megosszam veletek:

Pap Adrienn február 6-án 20.20-kor világra jött, 55 cm-rel, és 3750 grammal. Gyönyörű kisbaba! 16 órás maratoni szülés volt, de jól vagyunk.

Kép
Kép
elif

zetibebi: Engem is mindenki öltöztetni akar, anyukám, nagymamák... Hamarosan én is anya leszek, de nekik mindig kicsilány maradok. Tudom, hogy jót akarnak, de akkor is olyan idegesítő néha... (Persze párom is csinálja, csak neki kénytelen vagyok eltűrni, mert győz az erősebb. :D )

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:47-kor.
Vendég

Gabi ez szörnyű lehet :( nekem sem volt mintacsaládom gyerekkoromban, de ennyire nem volt vészes. És az milyen durva hogy nincs rá megoldás, a társadalom ennyire nem tud mihez kezdeni ezzel a problémával. Kellene hogy legyen valamilyen intézmény ami hatékonyan tud segíteni ezen.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Stellynek szívből gratulálok Adri babához!!!!
Andus, privi ment.

Velünk semmi, az egyre növekvő elkeseredésen kívül.

Kép
mist

Én is gratulálok Stellynek a kis Adrihoz! Ez is jó hosszú vajúdás volt!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Sziasztok!
Még 2in1 :(
Gyönyörűségesek a babaképek!!!!!!!!!

Nagy-nagy gartula Stellynek!!!!!!!!!!!!Meg a Adribabának!!!!!!!!!!

Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, nagyon nagyon nem voltam jól....meg jönni-menni kellett... Szóval 5.én este teljesen elkezdtem fájogatni.....aztán egész másnap....sütött a nap, amire vártunk, és dög meleg lett, és egész nap csak mértem, és szenvedtem. A hasam totál lement, de annyira látványosan, viszont 5-6 fájás után megszünt, meg kihagyott, meg tök rendszertelenné vált. Ez egész nap....néha meg kifolyt valami, de nem a pisihelyről, viszont csak kevés, és nem tom, az a magzatvíz e, vagy nem....gáttájékom amikor leülök, mintha nyílna, meg tök tág lenne, fura érzés...volt olyan, hogy teroeszbe tudtam csak menni...
Viszont nagyon nyüglődök, éjszaka is ugyanez volt, és ma reggelre meg fájás 0, csak kemény a hasam, és továbbra is néha folyik valami....baba veszettül mocorog, aztán leáll....már nem rug a gyomromba, inkább hullámzik. +.gyerek, kétszer szültem, és tök őszíntén nem tudom mit csináljak..menjjek be a kórházba, vagy ne, nem akarok úgy járni mint a lányomnál, hogy mível rendszertelenek voltak a fájások, oxitocint kaptam, és az nagyon rossz volt!!!!!!!
Egyenlőre várok....elvileg míg a baba mozog, nincs gáz ugye? És ha szivárog a magzatvíz az se gond ugye? Vagyis ha " jól " vagyok, nem kell beszaladni..
Bőgtem már kínomban itt reggel, hogy hogy lehetek ilyen béna...apa is, mindenki azt várja már hogy szüljek végre. Folyton hívnak, hogy na? Mennyél má szülni...mintha olyan könnyű lenne ez....A gyerekeek is tegnap nem aludtak itthon, tökéletes időzítés lett volna, most már megin nem ér ránk senki.... :( Kezdek beidegelődni, hogy nem tudom azt teljesíteni, amit elvárnak tőlem! Persze apa megnyugtatott hogy hülyeséget gondolok, és ő nem így látja, de tudom, hogy már unja, hogy scak szórakozok, és nincs eredmény. :( Na most kipanaszkodtam magam...megyek csinálok pár gugolást, beveszem a homeós bogyókat, és várom mi lesz ma! Nagyon fáradt a pocakom, és én is....:(
Drukk mindenkinek, és szép 7végét! ha lesz valami írok SMS-t!
vagy jövök megin regényt írni :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Gabi! Én anyosóm, és még drága anyukám is ugyanilyen....segítséget jól felajánlja, de használni nemigen tudom:) ha meg kéne, és szólok nekik, akkor hirtelen vagy betegek, vagy már más a program, ami már fix, és fontos! Na meg van 6 tesóm, mind fiatalabb nálam, függetlenek, se gyerek, se család(kiv. egy), és egy évben egyszer ha látogatnak! Méghoyg segítséget kérjek bármiben! Bezzeg ha nekik kell valami!
Férjem egyik huga Angliában, másik meg meg itt lakik 10percre...kész lustaság, és akkor "segít", mikor neki az megfelel, ráérni nemigen szokott, beszólni azt meg tud....komolyan mondom, még a szomszédokra is jobban lehet számítani! :) Na mindegy....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

mist: A János kórházban is látogatási tilalom van... :cry:

gerendai zsuzsi: A Brendonban kapsz Avent tejtárolót, de én láttam a Corában is és a bababoltokban is... ja és patikában is lehet kapni ugyanúgy mint a zacskót.

Stellynek gratulálok és sok tejcit! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:48-kor.
Vendég

Gratula Stellynek!!

Ikervus: hátha ma kicsit jobb napod lesz.

Andus70: szerintem is kibújhatna mostmár Füge csak most a nátha annyira elkapott, hogy nem biztos hogy ezért jó lenne. Legalább egy kicsit jó lenne erőre kapni és utána. Viszont egyszerűen nem akarom azt hogy befektessenek. Induljon meg itthon, menjünk szépen be és kész. Szép álom. De a végén ha a vérnyomás szarakszik - bár nekem nem úgy mint Kreiszinek - nem úszom meg a jövő héten én sem. :cry:
Lassan Zsuék is jönnek haza a kórházból :D

Kép
budabo

Babanyul: bárcsak bevállna bármi azok közül amit Ikervusnak is írsz.....Ténleg igaz lehet hgoy a kismanó tudja hogy mikor akar jönni.

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:49-kor.
Vendég

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Verus, ha valami folyik időnként, azért azt jó lenne megnézetni.
Tegyél oda egy papírtörölközőt, aztán szárítsd meg.. ha színtelen és szagtalan, akkor valószínüleg magzatvíz.
A szomszéd lány is így ment szülni, egyszerűen csak vacakul érezte magát, de semmi fájás.. aztán szivárogni kezdett "valami"... Mire beértek a kórházba, már 4 ujjnyi volt, nulla fájással....

Gabi, sajnálom, hogy ilyen az anyukád, borzasztó lehet.
Sajnos nekem sincs anyukám, 5 és fél éve meghalt, de talán még zet is könnyebb elviselni már így, mint amit te végigcsinálsz vele. A barátnőm anyukája is alkoholista volt, gyerek korunktól kezdve, végigkísértem azt a sok szenvedést, amit elviselt szegény miatta.

Mist kitartás! Bízom benne, hogy jól fognak alakulni a dolgaid! Nem gondoltam volna, hogy a Máv ennyire szigorú :(

Hugic, igen, nekem azt mondta, hogy két hetet vár... Meséltem neki Száva születését, és , hogy 5 napot vártak, erre mondta, hogy ő 2 hetet.... Azt hiszem a természetes szülés híve.. :)
Ide a kistarcsai kórházba vizsgálatokra be lehet járni, kint van a honlapon is... Maxi ezt kell mondani az őrnek, hogy monjuk urológiára jött az urad :lol:
Szülésnél meg szerintem simán beengednek.. Apropó.. Ha beindul, akkor simán kocsival be lehet menni hátul, az őr csak kinéz a bódéból, megmondod, hogy szülni jöttetek.....

Egyébként a látogatási tilalom szerintem ugye arra van, hogy az osztályon fekvőket nem lehet meglátogatni. Viszont a szülés az más tészta, nem? Ott veled megy be... Ha nagyon akadékoskodnak, akkor meg kell mondani, hogy rendben, mutassa meg nekem, hol van ez pontosan leírva, hogy szüléshez kísérőnek nem jöhet be...

Ez egyébként sokszor segít, már több szituban használtam :lol: :wink:
pl... Szoktuk a 100 ft-osokat gyűjteni.. Egyszer összegyűlt 30 ezer ft, kinéztem egy kondigépet a Corában. A pénztárban akartunk fizetni, nem vette el a pénztáros, mondván menjek a főpénztárba, ott átválják, és utána fizessünk.
Odamentem, ott elkezdett a nő akadékoskodni, hogy vigyem a postára bevátani a százasokat. Mondom neki, én nem beváltani akarom, hanem fizetni szeretnék vele, amit itt vásárolok. Erre ott hisztizett, hogy ő nem fogja számolgatni, meg nincs berollnizva.. stb.
Na erre mondtam neki, hogy legyen szíves és vegye elő a szabályzatot, ahol ez le van írva, hogy a vevő nem fizethet 100 vagy akár 10 forintosokkal, és hívja ide a főnökét.
Elment, 2 perc múlva rohant a főnök, és roppant kedvesen és mosolyogva közölte, hogy természetesen, máris csinálják, és elnézést kér....

Na bocsi, már megint szómenésem van.... ne haragudjatok. Végre kialudtam magam, és most tök jól vagyok.
Megyek főzni, hetek óta most először van kedvem hétvégére valami normális kaját összeütni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Na, eltünt amit még írtam...

Budabó, neked meg annyit szeretnék még, hogy jobbulást, remélem hamar kilábalsz a náthából.
Nem lehet egyszerű ilyen állapotban várni, hogy vajon mikor kell indulni..

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:49-kor.
Vendég

sziasztok

A terheléses Ctg az olyan h a szülőszobán csinálják ugyanugy a ctgt ránk rakják és időnként emlbimbót kell stimulálni igy oxitocin szabadul fel ami méhösszehúzódást eredményez és ekkor nézik h a méhlepény mennyire képes a babát oxigénnel ellátni, tehát a méhlepény állapotára kiváncsiak ill ez beindithatja akár a szülést is!

Nagyon sok gratuláció az adri nevű kisbabánkhoz!

Monika
pmonika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:50-kor.
Vendég

Nagy-nagy Gratula Stellynek és Adri babának!! Akkor mégiscsak tudta a kicsilány, hogy mikor kell érkezni:)

Mist, te írtál az Uzsoki szülés 2009-be? Ha igen, akkor neked válaszoltam, mert én ott fogok szülni az Uzsokiban.

Lányok, bocsi, hogy nem reagálok most mindenkire, de ma megint nagyon nehezen bírom a várkozást :oops:

Orsi

Kép
bjuti

Nagyon-nagy gratula Stellynek Adrihoz! Várjuk a képeket és a beszámolót!

Hát lányok, nem valami kicsi babók vannak... :lol: Kezdek félni.
26 + 16 órás vajúdás... :roll: Minden elismerésem annak aki végigcsinálta!

Mi jól vagyunk, bár még mindig rekedt vagyok egy kicsit... :?

Nah megyek takarítgatni egy kicsit, mert a fiúk jó kis rumlit hagytak... :)

Kép

Kép
gjéti

Lányok! Lenne egy fontos kérdésem: Volt bármelyikőtöknek rózsaszínes folyása (terhesség alatt) WC-zés közben után vagy bármikor?! :oops:

babanyul: Vidd magaddal az összes leletedet és hívd fel a figyelmét az orvosnak ezekre a félreírt dolgokra!

Elkészítettem a friss táblát.

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

lkverus: magzatvízszivárással nekem azt mondta a dokim hogy azonnal induljunk be a kórházba, mert nagy a fertőzésveszély, de ha jól emlékszem valamelyik, vagy több külföldön élő topikosunk is írta, hogy ez még nem elég, csak akkor kell induljanak ha fájás is van... Én mindenesetre folyamatosan csekkolom nem folyik-e valami szokatlan.

babanyul: alkohol kérdés nem gáz, nekünk is reflexből be akarta írni a házioros a kartonra, de közöltem vele, hogy ez nálunk tiltott, szóval egy csepp sem megy le a torkunkon... Ez az alkalmanként csak annyit tenne, hogy ünnepeken stb. egy-egy pohárral.
Viszont az RH kérdés az kicsit gáz szerintem, főleg, hogy császároznak, ezt nagyon tisztázni kellene! :shock:

bjuti: nem gond, érthető, hogy már te is mehezen bírod a várakozást. De jó, hogy jelentkeztél, mert már érted is aggodtam. :)

Ma elkezdődött a telefonálgatás, kora reggel hívta páromat az egyik haverja, hogy megvan-e már a baba, mert ők bizony érzik, hogy most hétvége a mi időnk. :D Érdekes, de legalább nem engem hívtak... Ha mostantól mindenki felhívna a megtippelt időpontban, akkor egyfolytában csörögne a telefon egy hétig...

Ma megyüüünk Te.co-ba, éljen, úgy készülök rá, mintha nyaralni mennék legalábbis, már majdnem egy hónapja nem voltam sehol, még egy rendesebb élelmiszerboltban sem. :)

Kép
Kép
elif

Elif, írtam neked privit. :)

Kép

Kép
gjéti

millye: wc-zés után volt egy ideig, a 36. héten amikor nyílt a méhszáj, doki szerint ez okozhatja. Nekem azután jött elő hogy ez a véres nyákdugódarab elment anno, utána volt néhány napig. Fú ez jó gusztustalanra sikeredett. :D

gjéti: megjött, válaszoltam. :)

Kép
Kép
elif

elif: és ezután folyamatosan volt méhösszehúzódásod (méhkeményedésed) is? :cry: De én nem vettem észre, hogy a nyákdugó elment volna :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: sztem a nyákdugó elmenetel nem feltétlenül jár vele együtt, de persze egészen mástól is lehet... Meg kéne kérdezni a dokidat. :roll: Keményedéseim nekem előtte voltak, és ez volt utána inkább olyan tisztulás féle.

Kép
Kép
elif

elif: Köszi a segítséget. A lányommal egyszerűbb volt mert elment a magzatvíz és tudtam, hogy menni kell (41.hétre szültem) .. én nem érzem, hogy itt lenne az ideje, de hajnalban a pisijárat után vettem észre, hogy rózsaszínű lett a wc papír... és azóta 11:54-ig öt percenként méhösszehúzódásom volt. Azóta minta elvágták volna elmúlt :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

babanyul: kitartás neked.

andus: köszi, de egyenlőre nem akarok javulni, nem is tudom mit kéne csinálni. Na mindegy, megyek vissza ücsörögni fél fekvésben a szopi székben. Apa nemnagyon van a helyzet magaslatán, pedig erőm az szinte semmi...

Kép
budabo

Budabo, ugye nem vagy lázas?
Ez nem túl jó, hogy nincs erőd, remélem nem influenzás vagy..
Én is meg vagyok nagyon fázva, fújni kell az orrom és köhögök, meg rekedt vagyok, de nem vagyok erőtlen meg gyenge, szóval bizti csak megfáztam.

Azért a homeós dolgokat amiket írtam el kellett volna kezdened, főleg az oscillococconiumot... Ezek legjobban úgy hatnak, ha rögtön a tünetek kezdetekor kezded szedni.

Pihenj, feküdj és igyál sok teát, igazi citrommal... Vagy citromos vizet,sok C vitamin kell ilyenkor.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/a ... 090205.pdf
Ha jólmásoltam be...
Ez alapján ahol mi szülünk is látogatási tilalom van.

Andus: nem vagyok lázas, csak már két éjszaka hajnal háromkor keltem pisi járat, de utána meg nem kaptam levegőt és nem nagyon bírtam aludni. Szerintem ezért vagyok erőtlen, nem hiszem hogy influenzás lennék.

Kép
budabo

Halihó!

Igen suttyomban távoztam szülni! De már haza is jöttem!

Persze az jó poén, hogy csak sikerült zsuval egy napra tenni a bulit! Kár, hogy budabo nem csatlakozott... :(

Nade: gratula zsuéknak, stellynek és kangunak (remélem senki nem maradt ki, mert csak átfutottam a hozzászólásokat)

Ma jöttünk haza, és a gyerkőcipajtást már jól át is vágtam egy cumival (elveimmel teljesen ellentétesen), de most úgy alszik, mint akit fejbevágtak, így akár még ebédelhetek is. :D
Látom, még sokan egyben, így holnapra beígérek, egy szüléssztorit is! (Amennyiben beveszi a cumis átverést holnap is....):D Addig is hajrá meg kitartás mindenkinek!

És persze képet mutigatok, mert nehogymár kimaradjak a sorból! Kép

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:51-kor.
Vendég

Szia Ladmon!!!!!!!!!!!!

Én is sajnálom hogy nem csatlakoztam hozzátok. Gratula mégegyszer, nagyon szép baba. Kíváncsi vagyok milyen szülésed volt, és még képeket!!!!!!!!

Kép
budabo

Drága kis gyengélkedők, szedjétek össze magatokat minél hamarabb, ezt kívánom. Nagyon szar lehet ez, jobbulást, addig meg kitartást nektek!

Stellynek és Apának hatalmas gratula a monstre menethez, és a jól megérdemelt Adri babához. Sok boldogságot, tejecskét, meg mindent Nektek!!

Most ment el a mosógépszereló jóember. Elvileg nincs baja a gépnek, csak találgatni lehet, miért nem centrizett tegnap. Na ha Édesapa hazajön este és visszacincálja a helyére, máris kipróbálom.

Énnekem ma olyan jó napom van! :lol: Úgy érzem, elindultam az úton. Hogy elkezdődött valami, ami még csak a lelkemben dolgozik, de a folyamat végén bizony a szülés és a kisbabánk áll. És ez olyan szép út! Ma reggel a búcsúzásról beszélgettem a kicsimmel, arról, h nem egymástól kell elbúcsúznunk, hiszen mi már mindig együtt leszünk, hanem a helyzettől, hogy bennem van, és én körülötte. Azóta olyan békés a baba is és én is, tele vagyok energiával, bizakodással, jó kedvem van, meg minden. ...Olyasmi lehet, amit írtatok is, h lelkileg is készen kell állni, hogy megszülessen, nemcsak testileg. És tényleg, a megfelelő idő kiválasztása sokkal összetettebb, és mélyebb erők szerint történik, mint a naptár vagy az orvos, az anyós és a család igénye, a kismama igénye, vagy bármi.
Na ezt jól megfilozofáltam, bocsánat érte. :oops:

Millye, köszi, h rakod a táblázatot, olyan jó mazsolázgatni benne minden nap.
Ma jött el a madártej ideje, csak az a kérdés, ki fogja megenni, mert Édesapa nem szereti. Valamit tennem kell :lol:

Gabi: Nagyon sajnálom, h az anyukád az állapota miatt nem tudja méltón várni a kisbabádat, és támogatni téged. Remélem, minél kevesebb gondot és terhet okoz nektek az elkövetkezendőkben.
Az én Anyucikám is odafönt van, már 8.-os korom óta :cry: .

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 15:11-kor.
Vendég

Amig írtam de édes és gyönyörűséges baba lett itten! Ladmon, gratula hozzá még 1X :D :D :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ladmon: Üdv. ismét köztünk! Gyönyörű a kislányod!

gerendai zsuzsi: Hát a ha a párod nem szereti a madártejet akkor kénytelen leszel feláldozni magad és megenni egyedül (illetve a babáddal)... :lol:

Na megint kezdődik a haskeményedésem (5 percenként)... pedig ma nem csináltam semmit pont ezért (viszont a rózsaszín folyás elmúlt.. legalábbis egyenlőre)... :cry:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon! Eszter csodaszép kislány! Gratulálok és minden jót kívánok nektek! Az egész családnak!

Gabi! Annyira sajnálom! Át tudom érezni a fájdalmadat édesanyád miatt, nálunk is van hozzátartozó, vagyis régebben kőkeményen ment az alk, manapság már "csak" szabadnapokon, olyankor nem vok hajlandó sem találkozni sem beszélni apuval. Zeti írta h sajnos nincs rá rendszer, megoldás. De igenis van! Csak addig nem lehet "hasznát venni" amíg az érintettek be nem ismerik, h alkoholisták. Nekem is ez a módszer segített a cigiben, h könnyebb legyen abbahagyni. Ez az AA módszere (névtelen alkoholisták). De használják az AA elveket manapság már minden szenvedélybetegségnél, pl drog, játékgép stb. Nekem nagyon jó volt azzal a tudattal letenni a cigit, h "jó az nekem, h nem dohányzom!", valamint h nem ígéretet tettem, h istibizi soha többé, hanem h azt fogadtam meg, h csak a mai 24 órában nem gyújtok rá és így telt minden 24 órám az elején, ma már eszembe sem jutna rágyújtani. Ezt egy nagyon közeli hozzátartozómnak köszönhetem, aki immáron idén 14 éve teljesen absztinens! Szerintem óriási teljesítmény és emiatt én nagyon, de nagyon felnézek rá! És innen kívánok még neki örök életen át tartó józan 24 órákat. Mert ennek vége sosem szakad! Az AA-sok egyébként kh-ba is járnak látogatni, és próbálnak segítő kezet nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá, oly módon, h megismertetik őket a lehetőséggel h csatlakozzanak a csoporthoz. Van aki fogékony rá, van aki nem, mert nem is akar. Anyagilag teljesen önfenntartók, függetlenek minden felekezettől; vagyonra, nemi identitásra való tekintet nélkül bárki csatlakozhat. Egyetlen feltétel van: az alkoholtól való szabadulás vágya!

Én egyelőre úgy készülök a khi csomaggal (a bőröndöm még mindig üres, csak tervezgetek :oops: ), h a hazahozós cuccokat is beviszem a Kismazsolámnak, de kaját azért nem. Szerencsére van ismerősöm aki a kh-ban dolgozik, ha tényleg olyan komoly tilalom lesz, akkor megkérem őt h hozza be nekem az otthoni "szajrét", remélem fog segíteni :) így a kajaügyet letudtam.

Na megyek vissza dolgozni. Jaj annyira nem ezzel kellene már foglalkoznom, de lassan a finishben vagyok, szeretném ma teljesen letudni a munkát. Holnaptól pedig csak babás témákra koncentrálni (így a vége előtt 1,5 héttel).

Andus! Ezek nem jó hírek (mármint a 2 hetes túlhordás....). Tényleg beszélgetnem kell a dokival. 2 hét az baromi hosszú! Akkor már a TGYÁSból is kiesnék, ilyenkor mi van? (mármint olyan értelemben, h max 28 nappal szülés előtt lehet igénybe venni, ha nekem 2 hetet tolódik a szülés időpontja akkor a 28 napon túl leszek, mert feb. 2-án megkezdtem a szülésit).

KépKép
hugic

Hát lányok, nekem semmi fájás ma, nagyon fáradt vagyok egész nap....Viszont ez előbb több lötyi folyt ki, mint ami normálisnak mondtható, és nem vizelet volt...amúgy színtelen, szagtalan...és folyamatos csurog valami, mintha megjött volna....emelett volt valami nyálkás cucc is, ami viszont már van 4- napja, de nem szagos, és fehér...guszti....doki erre felírt még csütörtökön valami kúpot, mikor mondtam neki, hogy van ilyen,a kúpot nem alkalmaztam még, mert valahogy bealudtam...és olvastam hogy akár a nyákdugó részlet is lehet, nem kell annak színesenk lenni...a baba rettenteően rugdos, már nagyon fáj, pedig már kezdett leállni....:( Lehet ma este bemegyünk megnézetni mi van, de így hogy nincs fájás nem szívesen megyek a korábbi rossz tapasztalatból kiindulva....

Nagyon gyönyörűséges a kis Eszti baba!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Gratulálok Stellyéknek Adrihoz! Sok tejcsit nektek!

Gabi: sajnálom a helyzetet anyukáddal!
Hát a papír nagyon gáz! Ezt feltétlenül jelezned kell!

Millye: anyu mesélte, h neki így kezdődött a szülése, rózsaszínes folyás kb. délben, majd néhány óra múlva fájás, reggel pedig megszülettem :D .

Magzatvízszivárgás: ha nekem elkezdene szivárogni, azonnal mennék a KH-ba a pozitív kókusz miatt.

Andus, Bogi: jobbulást nektek. Nekem jót tettek a homeósok.

Ladmon: üdv újra itt! Nagyon édes Esztibaba!

Mist: a Bogi által betett link azt mutatja, h csak részleges a zárlat az ÁEK-ban, így talán a
KH-ba beengednek. Ahol én szülök, ott is részleges, ma voltunk vizsgálaton, senki nem kérdezte, hova megyünk.

Ma voltunk vizsgálaton, minden ok, szerencsére a vérnyomim ott 140/83, ami még belefér, itthon továbbra is max. 125/85. Kedden reggel fekszem be, konkrétumokat akkor beszélünk meg a dokival.
kreiszi

Sziasztok!

Tegnap dokinál voltam. Bő ujjnyi a méhszáj és puha. Ctg tökéletes és az nst is tök szép méhtevékenységet mutatott. Talán ezért is (de főleg azért mert nem tudok naponta Pestre feljárni busszal, vonattal) azt mondta a doki, hogy hétfőn mindenképp szeretne egy vizsgálatot még. Aztán ha én is úgy gondolom kedden burkot repeszt.
Na én benne vagyok. Márcsak két okból is:
1. Óriás-Csengét nem szeretném még nagyobbra növeszteni
2. Nem szeretném elkapni az influenzát. Szar lehet úgy szülni.
+1 ok: ha már ilyen szépen alakulok miért ne?

Tehát legkésőbb kedden lesz mégegy baba! a részemről...

Mist! Én már elfogadtam azt a tény, hogy nem lesz ott apa. Ez van.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Azt elfelejtettem írni, hogy babák nagyon gyönyörűek!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina, Kreiszi: én is kiegyeznék mostmár a jövő hét keddel, de akár még előbb is, csak kicsit kapjak több levegőt :D

Amit felraktam az ANTSZ honlapjáról, a Szent Imrére pont azt írja hogy a csecsemő és szülészeti osztályon látogatási tilalom van, de bízom benne hogy apát azért szülni beengedik.

Kép
budabo

Annyit tüsszögök és köhögök, hogy a végén Füge megunja és kijön, most még megfejelem egy kádban ücsörgéssel is. :D

Kép
budabo

Gratula Stellynek és Adribabának! Nagyon ügyesek voltatok!

Lányok a közösben vannak képek Adribabáról, gyönyörűséges!
yve

Ladmon: Esztibaba is nagyon szép! :D
yve

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:52-kor.
Vendég

Hogy milyen gyönyörűek itt a babák!!!

Dina! Én egyszerűen nem tudok beletörődni abba, hogy nem lehet velem a férjem, amikor megszületik a kislányunk, ezért gondolkodom inkább alternatív verziókon. Az a baj, hogy teljesen biztosat csak akkor fogunk tudni, ha tényleg beindul a dolog, úgy gondoltam, akkor felhívom a kórházat, és megkérdezem, hogy mi van, ha 20 perc múlva ott vagyunk, jöhet apa, vagy sem. Remélem, ilyen helyzetben már tényleg őszintén válaszolnak az embernek.

Kreiszi, én attól tartok, hogy a részleges zárlat arra vonatkozik, hogy egyes osztályokra beengednek, de úgy tudom, a szülészetet nagyon komolyan veszik.

Iszonyú, hogy itt állok egy máris túlhordott terhességgel, és gőzöm sincs, mi lesz velem, ha elindul a szülés...

Verus, jó neked, hogy legalább tüneteid vannak. Nálunk a mocorgás most is nagyon durva, helye már nincs, de mindenképpen nyújtózkodni akar. Se jósló, se víz, csak időnként keményedés.

Kép
mist

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: