Sziasztok!
Dodi! Isten éltessen névnapod alkalmából!!!
Sillia és Mini!!!! Örülök, hogy túl vagytok a vizsgálaton, megy a drukk-drukk!!!
Gabi83! Nekünk is CAM-ünk lett, csak a zöld buborékos!
Csibe! Ügyes vagy a táblával, de ha gondolod szívesen átküldöm az eredeti táblaverziót (ahogy azt tettem Boo-nak is), hogy ne kelljen annyit bogarásznod!!! Ha gondolod írd meg priviben a mail-ed és a saját mailemről átküldöm, mert ide a múltkor sem tudtam beszúrni!!!!
Mi is belendültünk a ruhavásárlásba, már vagy 7 zacskó ruci van, annyira édesek, majd kíváncsi leszek hány darabbal fürdünk be

Meg megvettük a kocsit, kádat, kiságyat is a matraccal, szóval nem panaszkodhat a Picúr, vettünk már játékot is, Férjem meg azt mondta hogy megtetszett Neki egy maci és megvette.... Húúú egész medvefarmunk van már (Angliából egyik ismink rengeteget hozott anno, mondjuk cukik) most már mondtam, hogy csak olyan játékot vegyünk, ami csörög, csipog, zenél, beszél mittom én, csak valami hangot ad és ezzel felkelti a Kicsi figyelmét
A Barátnőm is leállított már, hogyne vásároljunk annyi ruhát, mert majd megyünk Szegedre és mivel a Fiának tényleg rengeteg rucija van, szívesen odaadja őket! Amúgy a babaturikban tényleg szuper cuccok vannak, márkásak is és nagyon jó árban, igényesek!!!!
Szóval hajrá csajok, most kiélhetjük magunkat a vásárlásokban a Picúrnak

!!!!! Bár valahogy csajos cuccokból nagyobb a választék!!!!
Szép estét Nektek!!!