Sziasztok!
Stellynek nagyon drukk van ám!

Bár már szerintem babázik! Gyerkőc-hercegek csudaszépek!
Fagyasztás: Alaposan kimosott joghurtospoharakat használtam, amikor már meguntam az Avent-poharakat venni. Valahol anyatejgyűjtő zacsiról is hallottam, de hogy hol??? Amy, az első napokban normális, hogy ennyi van, be fog állni a kereslet-kínálat

Anno én is 200 miliket fejtem mellenként, aztán beállt pár nap alatt. Volt olyan, hogy sírva topogtam hajnalban Bogi ágya mellett kőkemény cicikkel, hogy keljen már fel, mert szétrepednek a melleim
Parázom már ezerrel.
Bjuti, az Uzsokiban is látogatási tilalom volt még csütörtökön! Anyukák kint egy pár percre az UH-s aulában találkozhattak az apukákkal. Azt hiszem.
Ja, és nem fejeztem be (pontosabban el sem kezdtem) a tortúránkat...
Szóval, kedden háromnegyed 6 körül elkezdett zsibbadni minden előzmény nélkül a jobb alkarom, utána a jobb arcfelem-állkapcsom, mindeközben verbális zavaraim is boltak. Mindez tartott negyed órát kb., persze tökre megijedtem, mi a tök történik velem. Laci hazaért 6-kor, hívom a dokit, mi történt, doki beirányít a kórházba. Oké, Bogi felpakol (akkor már ment a hasa), irány anyósomékhoz, Bogi letesz náluk 7 körül, mert nem tudjuk, mikor végzünk. Fél8 körül a kórháznál vagyunk, nekem forog a gyomrom, Lacinak csikar a hasa, nem gyanakodunk. Kiszállunk a kocsiból, egész délutáni sajtos pogácsámat visszaadom a kocsi mellett az enyészetnek. Király, indulunk a szülészetre, bejelentkezni. Oké, Ctg-re tesznek, vérnyomást mérnek, közben Laci szól, hogy megy anyumékhoz, akik 3 percre laknak a kórháztól, hogy elmegy hozzájuk, mert nagyon rosszul van. Ok, Laci el. Közben 30 perc ctg, Berni meg sem mozdul, még erőteljes rázásra sem. Ügyeletes doki megvizsgál, átküld a neurológiára, ekkor már este 9 van. Laci vissza, beszámol az "élményeiről". A neurológiára már együtt megyünk, én bent a dokinál, ő kint vár, rosszullesz, injekciót kap egy ottani nővértől, én minderről csak akkor értesültem, amikor 25 perc vizsgálat után kijöttem. Eredmény: Lacinál calici-vírus - tehát nálam is, nekem csütörtökön eeg, szülés után mri (most nem férnék a hasamtól a gépbe

). Ügyeletes dokihoz vissza, mozgásos ctg-t akar, egyek csokit. (Köszi) Eszem, rázzuk a hasam, forgolódok, tapsolunk - eredmény 3 db mozgás 40 perc alatt. Doki elenged, mi végre haza, hogy átadhassuk magunkat az éjszakai gyötrelmeknek. (Hazafelé én vezettem, mert Férjuramat rázta a hideg, de amikor már másodszor vészindex-kézifék-ajtókivág-előregörnyed akció volt, azt mondta cseréljünk.) Bogi anyósoméknál maradt, hálistennek.
Tovább is van, mondjam még???
Csütörtök: szokásos ctg, minden ok. Utána anesztes ambulancia a császár miatt. Tömegnyomor, meleg, de legalább hely és (hozott) víz van. Rendes az altatóorvos, egyből mondja, hogy itt a neurológiai előzmények miatt biztos császár lesz, ráadásul spinál, amit "akartam" is. Akkora pozitív csalódás volt ez nekem, mármint nem az, hogy császár + spinál, hanem hogy BEMUTATKOZOTT! KEZETNYÚJTOTT nekem is és Lacinak is! ELMAGYARÁZOTT MINDENT! jó ez lehet, hogy csak nekem új, de mégis...
Utána a frissen mosott hajamba zselét nyomtak, hogy meg tudják eeg-zni az agyamat. Utána a fősulira rohantunk hátralékot fizetni, meg az esetleges hiányosságokat pótolni, utána anyósomékhoz, mert ők is calici-sek lettek, Bogi ugye még mindig náluk volt, tehát para volt, nehogy újra elkapja, így viszont Bogesz itthon van, tanulni nem nagyon tudok, mert Laci nem nagyon tud vele mit kezdeni, úgyhogy GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ.
Röviden tömören.
Kérdés?
Bocsi hogy untattalak titeket