Sziasztok!
Nem volt szándékomban új témát nyitni, de nem találok semmi hasonlót...s nekem lenne pár kérdésem hasonló problémával küzdö sorstársaimtól...
Velem a köv. történt: a 38.hét kezdetén, a déli leves után, örült fájdalmakat kezdtem érezni a jobb deréktáji oldalon...elsö terhesség lévén azt hittem, a szülés indult be...rohantunk a kórházba, ahol a fájdalom erösödött,szinte üvöltöttem, a növérkék kérdöívet töltettek ki velem, orvos sehol...mire egy elökerült félájult voltam a fájdalomtól...jött a fájásfigyelö,mivel nem mutatott semmit, a találgatás...aztán a férjem cirkuszolni kezdett a folyosón, mire kaptam vmi erös fájd.csillapítót, jobb lett,de egész éjjelt átkínlódtam, másnap megcsászároztak, aztán estére át a kismama-részlegre...amint a fájd.csillapítók szüntek, kezdödött az örület elölröl...egy növérke elmebetegnek titulált, hogy mit cirkuszolok,hisz már túl vagyok a szülésen...az elköv. héten még kétszer jártam meg a poklot, közben nem tudtam pisilni, csak járkáltam két percente, s azt hittem,tényleg megörülök a halmozott stressz meg a fájdalmak miatt...
Nem részletezem...nagy nehezen kiderült, hogy val.szeg vesegörcsöm volt vesepangás köv-ben,aminek rég ki kellett volna derülnie, de az általam választott kórházban ezzel nem foglalkozott senki...azóta sem értem, miért...hiszen tüneteim voltak...
Azt szeretném kérdezni, átélt-e vki hasonlót,mi a kezelés módja,illetve ismétlödik-e köv.terhességnél...mert ha igen, semmiképp nem vállalom...
Köszönöm a segítséget, és elnézést a hosszú bevezetöért...rövidebben nem sikerült...
Betti