A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Enyémek az dm-es pépet max sinlac-kal nyomják.Ilyen kölköket. :shock: Antibiotikum mániások. :shock: Ezek fordítva vannak összerakva.Ami más gyereknek bejön,nálunk nem.Ami a többinek nem kell,az jöhet :shock:

Mi van az oscillobigyóval?Azt lehet adni megelőzésként?És a homeogen meg a homeowax vagy hogy hívják őket?Én nem vagyok ebben toppon.

JAAAAAAAAAAAAA!
Van 4db 400ft-os kuponom(tesco,cora,rossmann)
Pampers active baby maxi giant pack(magyarul 82db-os 4-es méret :lol: :lol: :lol: :lol: )
HA valakit érdekel,dobjon privit.
Vendég

Fiúkhoz kedvcsináló
Kép
[/img]
Kép
Kép
[/img]
Kép
Kép

Rosszak mint az ördögök(és ez látszik is rajtuk)DE IMÁDOM ŐKET!!!![/img]
Vendég

A lényeg lemaradt
Kép

és még csak nem is vertem meg :lol: :lol: :lol: :lol: [/img]
Vendég

A rózsaszín porszívót azért figyeltétek ugye?
De semmi buzulás! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika: Gyönyörűek a ksifiaid és a kék foltokból látszik,hogy nem egy nyugodtak :lol:

Vonalzóm: a felső a valós hetet mutatja (26 hetes terhes vagyok) az alsó pedig azt,hogy mikor lesz a császár (34 nap múlva) :lol:
Vendég

Rosszkedvű Mamiknak különösen ajánlott:

http://www.youtube.com/watch?v=gdcPdm3O1ok

Remélem működik, nálam bejött.

Kép

Kép
szofi74

Higanykák nagyon aranyosak.

Hű, ti aztán jó forró vízben fürdiztek. :D

Kép

Kép
szofi74

Mariann!
Nálunk kb. ugyanez a helyzet. Egész nap kézben, ha már nem bírom akkor gatyaszáron lógnak. (szó szerint, sírva cibálják a nadrágom szárát). És szintén nem isznak. Egy tápszeres kaja lecsúszik reggel, utána viszont egész nap kb. 20 ml vizet bírok bediktálni. Én is tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak.

Kép

Kép
szofi74

Higanykák isznak.Gyümilé bármikor bejön nekik.3-3,5 dl levet(tea,gyümilé) simán bevágnak egy nap+ reggel este 250ml táp.
Tejpépre,egyéb kissé "szárazabb" kajára sem szomjasak?Nálunk megy a rizses,müzlis kaja és arra megszomjaznak.
Vendég

HÁÁÁÁT vizet azt higanykák se bírják. :oops:
Vendég

Gyümilevet nem nagyon akartam adni, de ezek szerint nem fogom megúszni. Milyet érdemes venni? Teából van valami direkt babáknak való, vagy sima teát főzöl? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nálunk eddig csak a víz ment. Tejpépet még nem kaptak, mert én tejallergiás vagyok, így egyenlőre no tej, tápszerből is olyat kapnak, ami nem tejalapú. A reggeli tápon kívül 2X van gyümölcs és 2X főzelék. Eddig a főzelékhez ittak egy keveset, de pár napja már ahhoz sem fogadják el. Teljesen elromlottak. A másik új divat, hogy a főzeléket sem akarják megenni, csak ha keverek bele egy kis gyümölcsöt vagy sinlacot. Nagyon gusztustalan dolgokra vannak rácuppanva: paradicsomos krumpli almával, spenót krumplival és almával. Ezt a cuccot köpködik is egymásra és rám evés közben és harsányan röhögnek hozzá. Mondanom sem kell én nem annyira vihorászok ilyenkor.

Kép

Kép
szofi74

Banika,
nem semmi a kisfiad! Jól ki van dekorálva :lol: És mi az a Panadol Babys adagoló? Tegnapelőtt éjjel én is kénytelen voltam adni Barninak, mert őrjöngött és a fogait ütögette.

Nóri,
ez azért bitang nehéz lehet neked! Sajnálom, nagyon :cry:

Szofi,
mi történt, hogy eddig ment a víz, most meg már nem? Cselezd ki őket, és csináld hígabbra a főzit, akkor biztosan jutnak azért folyadékhoz! Tea, gyümilé ügyben nem tudok tanácsot adni, mert nálunk is csak a víz megy

Dragonfly,
neked is tök más lett a frizu? nekem nagy változás.

(Majd jövök ám a frizkóképpel.)

KépKép
lili73

Szofi!

Nekünk van gyümölcscentrink és minden nap uzsira kapnak 120-130 ml-t, ezt be is vágják. Tutira van benne egy nagy szál répa, narancs v. mandarin, esetleg ananász és grépfuit. Néha körte és szőlő is. A pickwick-nek van egy gyümölcsös gyerekteája (filteres) én most azt vettem nekik, bár nem nagyon jön be...
Esetleg vegyél citromfüvet, ánizst, édesgyökeret (drogériában) 1-1 csipetnyit egy-két szárított almakarikával leforrázod két dl vízzel, ez nálunk sokáig ment, elég édes az almától, de mégsincs benne plusz cukor.

Benszi!

Dórinak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Tegnap is sétáltunk a nőkkel a jó kis napsütésben, Lili legújabb heppje, ha vmi nem tetszik, leül a hideg betonra és full elhagyja magát, mikor fel akarom állítani. Mondanom sem kell Dorkának elég volt kétszer látni, hogy megtanulja. Viszont aludtunk éjszaka...
HAt körül átcsaptuk őket tesómékhoz, hogy nem mindig anyuéknak kelljen ugrálni és mi meg el tudjunk menni vásárolni. Állítólag még 3-4 hét az influenza, addig meg kell oldanom, hogy otthon maradjanak, ha emberek közé megyünk. Láttátok volna Dóci arcát, mikor rájött, hogy ott kell maradnia nélkülem :shock: amilyen Apás volt, most olyan anya majma lett...

Judit

jucicuki

Andi!

Tessék gyakrabban jönni, szalagot ráérsz akkor hajadba kötni, ha itt bejelentkeztél.

Ez vonatkozik minden eltűntre!!!!!!!

Hármasikreseink (régebbiek)??????????

Judit

jucicuki

Nory, Csilla!!

Üdv itt! nem semmi 3-as ikrek :)
sztem Nory ne add fel h. a 3 baba nem életképes.
És és akkor a kórházban neked arany életed van! én 4 hónapig voltam, se net, se TV, se külön WC fürdő. 34 nap az már nem sok. :)
Mikor mész UH-ra legközelebb?

Lili! várjuk a képek!
folyt köv.

zsuzska80
Szombathely

Banika! Nálunk mind a kettőnek ilyen a lába ...de miért? még nem jöttem rá...
Megy a teszvesz bót? vagy inkább venni akarsz, ha már az eladás nem megy? :):) én is már a nyári szerkókat gyűjtöm. így is már kettőt elhappoltam előlem.

Juci! olyan jó lehet már a séta a csajokkal. Fanni cica is tegnap egy szobahosszot ment.

Lanyané, kitartás!! hidd el nemsokára jobb lesz!!

Szofi! én sem adok nekik gyümilevet nagyon meg sem isszák. nálunk csak a víz megy, kb fejenként 2-3 dl naponta!mennyit kéne inniuk egyébként??

nah el, vendégek jönnek!! és még most keltem...

zsuzska80
Szombathely

Basszus tegnap este írtam és elszállt :evil: :evil: :evil: :evil:

Nory,Csilla!
Hatalmas gratula nektek!

Nory!
Sajnálom a 3. babót,de hátha van esély még.Én is a Jánosban szültem a Zsolnainál.Édes és gyönyörű pali. :oops: :lol:
Szobatársad ikerségi termése nem gyenge!

Lili!
Fotót a hajadról!

Juci!
Köszönöm Dóriu nevében!16fog?Mikor lesz már vége?Most én is nélkülük megyek shoppingolni a járvány miatt!

Petricsek!
Életében nem kért még elnézést az apósom senkitől.És te kinél szültél a Jánosban?

Tonti!
Elaludtál közben? :lol: :lol:

Banika!
Klónozták a kölkeinket,mert az enyémek is fordítva vannak bekötve!Édesek pancsolásnál és az a vigyor!Enyémek,ha meglátják a panadolos fecsit örjöngve követelik.Foltos hiénád lába komoly.

Szofi!
Hohes c-vel próbálkozz.Nálunk gyógytea vagy víz megy.Poharzgass velük.

Ancsi!
Néha azt tervezrem,ha látom bejönni a kapun apóüst ledobom a ruháimat,hátha zavarba jön.

Binyek!
Mi baja a lányodnak?Szétrepedt a hasad?Az milyen?
Vendég

Folyt.köv. nehogy elszálljon ez is!

Sotske!
Izgulunk és gyere,ahogy tudsz!

Rebe!
Köszönöm!
Milyen pici volt Blanka!

Lanyané!
Kitartást!Lehet fogzanak!Te is próbáld a poharazást!

Davandi!
Igaza van Myrának,néha csak estére jutok oda,hogy leugorjon a pizsi.Elpőtte a masnival bajlódom.

Myra!
Sajnálom,hogy nem lesz segítséged!

Zsuzska!
Lecsendesítetted kölköket,mire apa hazaért?Jó vendégeskedést.

Dragonfly!
Én 3 napja nem nyitottam ki a vasalós szekrényt!

Demoniq!
Érezzétek jól magatokat.

Andi!
Miért nem jössz gyakrabban?Hiányzik a humorod!

Binyek!
Táblába javítanál?Köszönöm.

Tízórai:fél 12-kor :lol: :200-260 táp
Ebéd:160ml főzi fejenkélnt
Vacsi:220-280ml táp

Alvás:fél12-12 -től 2,2 és fél óra
Súly:Dóri 9600gr(fogyott)
Vendég

panadolos fecsi:mindent azzal adagolok nekik(multivitamin,Marci antibigyója.......mikor éppen mi kell.)Imádják.Utána jól megrágcsálják.

Zsuzska
Adok is veszek is(csak van már amit teszvesz-en kívül :oops: :wink:

Szofi
Nálunk megy a hipp babatea,hipp-bebivita-humana gyümilevek felvizezve
Vendég

hiénám foltjai:ül ölében a nagy fisher price vonat vagy elefánt,és azzal ütögeti magát

Benszi
tízórai fél12-kor? :shock:
Nálunk biztos fejlődési ugrás van,mert ezek 3 óránként kajáért nyivákolnak :lol: :lol: :lol: :lol: Le se merem írni mennyit esznek :oops:

Ja!Bercus mondja csüccs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem, nem aludtam el Apa alatt, de majdnem. :oops: :lol:

Banika: azta, akkor nem csak az en fiaim folytatnak onpusztito eletmodot. :lol:
"Megnyugtatasul" ez kesobb csak rosszabb lesz, Rate minden nap uj folttal jon haza a sulibol es amikor kerdezem mit csinaltal mindig ugyanaz a valasz: verekedtem. :roll: :lol: (nem komolyan, csak jatszva)

Negyes ikres nevetes csucsszuper! :lol: Mennem kell, kivisszuk ocsemet a repterre, megy haza par honapra.

KépKép
KépKép
tontica

Banika!
Az enyémek is 3 óránként esznek,de közben még lecsúszik egy kis ropi,kölesgolyó vagy ha eszik valaki akkor azonnal betámadják őt!
Hiénácskád nem gyenge!Nálunk Dóri néha a saját haját húzogatja!Elmeháborodottak!

El is felejtettem.
Tegnap Dórikám sírdogált a kádban én meg kint kaját csináltam.Apa bent velük,majd üvölt apa:Annnnnya gyere!Hát Dóri lányom sz@rt egy lavorral a vcízbe és ráadásul a jó kis málós fajtából!
Vendég

Banika!
A fél 12-es tízórai az azért van,mert még nem szoktattam le őket a tápszerről és csak úgy alszanak el.

Tonti!
Szerintem kaptál volna apától a fejedre,ha bealudnál.Öcséd is kint él?
Vendég

Ja, Alex megtanulta kinyitni az ajtokat, most mar tenyleg mindenhova kovetnek. :evil: :lol:

Benszi: akkor Dorikat szep tiszta lett tegnap este. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

JOreggelt lanyok!

Olyan jol felviditottatok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Banika higany-hienaidat meg kell zabalni!!!!!!

Szofi, fozelek-kopkodesen is jot derultem, bocsi, tudom, hogy te nem..... :wink:

Benszi, le a kalappal mindenkinek valaszolni, ragalni!!!!! :wink: Gratula az ujabb fogacskakhoz!!! Probald meg a sztriptizt apos elott!!! Es fotozzd az arcat kozben ;)

Zsuzska neked meg a szobaatjarasahoz!!!!

Nalunk mar megint havazik-zik-zik...... baromira UUUUUUNOM mar.... itt nem szkottt ilyen tel lenni, akkor most miert? Megint nem tudunk elmenni sehova a babakocsival..... :cry: :cry: :cry: hideg van :cry: :cry: nem aludtam :cry: :cry: :cry:
asszem mas bajom nincs.... vagy legalabbis nem emlitesremelto :wink:

Eszti nagy drukk mara!!!!!!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lili, hajam nem lett nagyon mas, csak rovidebb, meg van formaja ujra :wink: most mar igazan csigazva vagyunk, hogy teljesen nagy a valtozas nalad!!!

dragonfly

Ocsem csak kijott dolgozni csak most nincs munka. Most mar tenyleg megyek. :arrow: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
HÁT NEM VOLT GYENGE!dE AZ IGAZI A HALÁSZAT VOLT! :lol: :lol:
Vendég

Szép nőies cselekedet :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dragon!
Sztriptíz!Még apa sem kap,nemhogy ez a pöcs!
Nálunk nincs hó,de egy picit élveztem volna,hogy megmutassam a skacoknak.
Vendég

én voltam, az öreg halász
Vendég

Juj, a halaszast........ :shock: :? .........
Boldog nevnapot a kisasszonynak!

dragonfly

kuldok havat egy szekerrel!!!! En is elveznem, ha a fiuk nagyobbak lennenek..... most is nezzuk az ablakbol, de meg nem igazan ertekelik....

dragonfly

Esztiék még nem kerültek sorra :evil:
Vendég

Sziasztok!

Eszti: gondolunk Rátok!

Benszi: Dórának nagyon boldog névnapot ! :D Fürcsi Jó lehettet. :shock: :D

Petra: remélem Bendinónál nem jött vissza a láz és jól aludtatok!

Banika: megzabálom a srácaidat! :D Lehet, hogy igazad van és neünk sem kellene kisérteni a sorsot, mert harmadjáar már három bébi jönne. :shock: Akkor lenne 6 gyerekünk. :shock: Bár az már nem sokkal több mint a négy. :D

Tontica: jobb már a kedved?

Judit: gondolom a lányok földön fekvős akcióját jól megnézik az utcán. :D :shock:Cuki lehetnek. :D Hangot is adnak hozzá, vagy csak csendben fekszenek? Utána , hogy veszed rá Őket a felállásra ?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vasalósszekrény?He-he.Én azuram szekrényében tárolom,mert az enyém tele van tv cuccal :lol:

Szofi
céklát nem szoktál főzni nekik?A céklalé is fincsi szerintem.
Vendég

Myra,Dragon!
Köszönjük!

Szegény Sotskéék!
Vendég

Banika:Esztiéknek nem 6-ra kellett menni? Tegnap este óta nem evett a kicsi? :shock:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Esztiékkel minden rendben!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

6-kor ihatott még és 8.30-ra mentek
Vendég

Nóri :P Csilla :P
Üdv. itt.
Nekem is könny szökött a szemembe Nóri a 3. babád miatt. Biztos, hogy nagyon nehéz lesz. Ha élve születik a sok tortúra miatt, ha nem, akkor pedig azért. S bizony 2 babával is nagyon nehéz, pláne eleinte. Sok-sok erőt Neked!

Eszti :P
Ezer drukkkkk!

Banika :P
Tudtam, hogy ütöd-vered a gyereket :lol: :lol:
Nagyon édesek! Bárcsak már az enyémek is jönnének-mennének? Vagy gyorsan szívjam vissza? 8)

Mariann :P
Nálunk is gáz a helyzet. Most azért tudok írni, mert Milán alszik. Különben rajtam lóg és csak úgy jó neki, ha minimum! lát. De inkább az ölemben... Enyémek alma-körte levet isznak. CSAK! Semmi más nem jó nekik. Nestlé és elvileg nincs benne cukor. Fincsi amúgy.

Dóri :P
Boldog névnapot!

Betegeknek, fogzóknak gyors javulást!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni.Mariann
Nekem karácsony környékén azt írták itt a csajok,hogy TÚL KELL ÉLNI :lol: :lol: :lol: :lol:
Én a túlélésre játszottam,illetve mi.Most már sokkal jobb.Az a legrosszabb amikor már érdekli őket a körülöttük lévő világ,de még nem tudnak közlekedni és elmondani se tudják még,hogy mit szeretnének.Tegyetek félre mindent és most a gyerekek az elsők.Tudom hogy könnyű mondani,de másképp szerintem nyűglődés anyának és gyereknek egyaránt.

Hű de szép szónoklatot írtam :lol: :lol: :lol: :lol:
(közben főzök,sminkelek,masnit kötök :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!

zugolvasok ezerrel!:)

Csilla,Nory!!Szivből gratulálok és kitartás!!!!!

Banika! egyszerűen imádom a tököseidet,engem is felviditottak a képek.

Eszti,örülök,hogy minden renden !!!!!

Lili! irigy vagyok az frizko miatt :oops: nekem még mindig az apa álltal levágottat hordom(mármint ami megmaradt :? )

Benszi!apósod nem semmi :shock: Nálunk Jázmin prudukált már 3 szor és apa alátartotta a kezét mivel ő fürdeti :D

Mi is korházban voltunk.Jázmin kancsal nem lát csak nagyon közelre,emiatt nem nagyon érdeklődik semmi iránt csak ha közel van hozzá valami :( Milán egy kis kukac,most probálkozik a a hátrol hasra fordulással.

Szofi! Nálunk is megy a köpködés ezerrel ,igaz csak Jázmin csinálja :?

Fanni !Nálunk is ez van Jázminnal miota hazajöttünk a korházbol .addig egyedől elaludt meg ugy elvolt.most meg...

Bocsánat aki kimaradt (tudom megegyeztetek nem bocsánatoztok,de én külsős vagyok ezért ..)most ennyi jutott eszembe :oops: Kép Kép Kép Kép
s.csilla

Csajok!

Én is Rigójancsi muffint sütök, pogácsát készítek elő, jönnek du a vendégek, meg holnap is. Azt hiszem ma masnikötözés megint elmarad :lol:

Dóri!

Boldog névnapot Neked is!

Kép

De jó, hogy Esztiékkel minden ok!
Nem is találtak akkor semmi kórosat?

Judit

jucicuki

Csilla, ne hülyülj már, miért lennél külsős?!?!

Kell műteni Jázi szemét? V már meg is csinálták azért volt a kórház?

Judit

jucicuki

Ja, édesek a gyerkőcök, Banika, tieiden konkrétan hangosan visongattak a csajok...

jucicuki

Csilla
Külsős?Miről beszélsz?Ezért nagy fekete pont jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juci
Vendégeknek meg pláne jár a masni!
Én is csak visongok rajtuk :lol: :lol: :lol:
Múltkor vki (fogalmam sincs már ki volt :lol: :lol: )kérdezte,hogy bírom a gyerekeket?Biztos szétpakolják a lakást,meg milyen rosszak lehetnek. :shock: Én meg alapban elég rendmániás vagyok.Mondtam neki,hogy a gyerekkel felfordulás is jár,de amúgy ahol végeztek éppen,ott elpakolok.Aztán kezdem előről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De örülök,hogy ennyire jól elvannak.JA!És szerintem nincs rossz gyerek,csak eleven.HA elülne a sarokban vmelyik,az jobban idegesítene.Én örülök,hogy ilyen "rossz" kölkeim vannak. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Úgy tűnik Jázminon is kijöttek pöttyök. :? :evil: Sosem lesz vége. Újabb 2 hétig a 4 fal között! Rettenet! Egyikünk se bírja már. Lányok állatira unatkoznak, ennek megfelelően egész napos hiszti megy. Én meg...azt nem részletezem.

Na richtig ilyenkor keresnek telefonon, én meg azon keresztül netezek!!! :evil:

Huh......
Vendég

Sziasztok!

Azt mennyit írtatok! Képtelen vagyok visszaolvasni mindent, mert főzök közben, és az előbb elkezdtem, de majdnem odaégettem a csajok kajáját. :(

Csak gyorsan egy pár szót!

Üdv az új 3-as ikreseknek!

Megnéztem a képeket! Nagyon édik a babák!
Banika! Higanykáid nem semmik! Ne is tagadd, hogy nem vered őket! :D :D :D , más különben nem lehet ennyi foltot összeszedni!

Na a rizs odaégett, úgyhogy főzhetek egy újabb adagot. :(

Judit! Hihetetlen, hogy Te már megint milyen finomat készítesz! Le a kalappal előtted. Azt hiszem mellétek költözünk, háthe nekünk is jut belőle valami. :)

Szofi! Zsófi nálunk sem iszik semmit, de a doki mindig azt mondja, amíg nincs kiszáradás tünete, addig jut neki elég folyadék. Én már kipróbáltam mindent, most épp Hipp gyümiteát kapnak.

Petra! Nálatok is flowmetriás gond volt? Nálunk is Zsófinál, csak már a 27. héttől. Nálatok csak a 35. héten? Jobbulást Nektek!

Na megyek, nehogy ne legyen ebéd a végén. Majd próbálok jönni később, de olyan szép idő van, hogy ki szeretnék menni velük egy kicsit!

Dórinak Boldog Névnapot!

Eszti! Drukkolunk Nektek!

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

köszi csajok a biztatást BANIKA tök igazad van tulélés és ők az elsők-le is szarok mindent meg is látszik se tiszta ruha romokban a keco holnapra hívtunk egy takaritónyanyát hát ez van,muszálj pedig én ilyenért nem szeretek fizetni.
hippes teát gyümilét a cukor miatt nem akarok most beszéltem a fogdokinkal hogy az első fogak kibújásánál a legrosszabb ha cukrosat adok.
sorstársak fanni-szofi most végső elkeseredésben apával megyünk intézi az ügyeit mi meg lötyögünk vele a kocsiba vagy sétálunk vagy a szobába tologatom őket és mesét nézünk meg szájtátva halgatják ha énekelek :shock:

lanyané

Mariann, Nem irigyellek az állandó ordítás miatt :oops:, mi lehet, fogzás? Kitartás, csak lesz jobb!

Nory, Csillus, Üdv itt nálunk! Gyertek minél gyakrabban, jó hogy kismamik is vannak megint!

Nory, Jaj, nagyon sajnálom a B babát! Igazából nem is tudok mit írni, itt a gombóc a torkomban!:cry:

Banika, Higanykáidat megzabálom! :D Azok a foltok, hát most már le se tagadhatod hogy vered a gyereket! :lol: Amúgy detto ugyanígy vagyok mint te. Nem tudom elviselni a felfordulást, a szétpakolást, úgyhogy pakolok mindig utánnuk, és aztán kezdem elölről. :wink:

Szofi, Nálunk Blanka nem akar inni. Se vizet, se gyümilevet, se teát. Na jó, van amikor bele tudok diktálni 30-50ml teát, de csak azt. Zsani is csak a teát issza, esetenként egy kis gyümilevet, na nem valami hű de nagy mennyiséget, kb. 1 dl-t. Én Hipp-es teát adok nekik egyébként.

Benszi, Dóridnak nagyon boldog névnapot kívánok! Kaka a vízben :lol: :lol: :lol: Na azt hiszem, ha nálunk van ez, nem nevetnék! :roll:

Juci, Mindig csodállak, hogy van ennyi energiád, időd sütni! Jól hangzik a muffin!

Csilla, Miért lennél külsős? Tudnak Jázmin szemével csinálni valamit, kezelés, vagy műtét? Szépek a gyerkőcök!:D

Fanni, Szerintem ha elkezdenek mászni, felállni, akkor jobb lesz, mert elfoglalja magát, és nem kell állandóan ölben lennie. Nagyon rossz lehet, hogy állandóan ölben akar lenni, és nem lehet letenni. Legalábbis én ezt nehezen viselném. :oops: Csajok most minden hova jönnek utánam, ha leülök én is közéjük, akkor meg sokszor másznak rám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.02.06 11:53-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: