A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ildó, azért ne ugrálj és pihenj mert nem vagy még gyógyulttá nyilvánítva, hátha még valami nyavaja megtámadja a legyengült szervezeted!

Benó, mi már kinőttünk a férfi elnyomás alól, nem kell rettegnem ,hogy éhen halok ha gyesen leszek, hisz mi egycsalád vagyunk a párommal és nem kell könyörögnöm neki ha pénz kell!

Kép
muzsuzska

Értem, Márti, sajnálom. :cry:

De nem menjél már körmöt festeni. Itt nem lehet?

KépKép
benó

Én 3x végigcsináltam azt, hogy csak a férfi keresett,sőt utolsó alkalommal alig adott pénzt,pedig én hosszabbított anyaságin voltam és arra egy fillért nem kaptam az államtól két évig. Az ex a fejemhez vágta, hogy munkakerülő lump vagyok. :evil: Számítógépen könyveket, újságokat szerkesztettem, tördeltem, grafikus elrendezés, ilyesmi, meg kinder tojásokba a játékokat ragasztgattam itthon,ebből tartottam fenn magunkat.

Kép
flóra 11

Ez nagyon helyes, így kellene lennie mindenhol, Zsuzsi.

Ildó: :evil: :?

KépKép
benó

Mellesleg 2. laptetűt rövid idő alatt, Zsuzsi! :D :D :D

KépKép
benó

Ezek a fancsalik az ex viselkedéséhez szólnak,Benó?

Kép
flóra 11

Igen Zsuzsi,2.laptetű! :lol:

Kép
flóra 11

Hát persze. Nem tudtam semmi értelmeset írni, ilyen fejet vágnék, ha itt ülnél velem szemben és elmesélnéd.

KépKép
benó

Szilzinek nagyon szép lett a vonalzója. :D

KépKép
benó

Na tessék,már megint tanárt vertek a romák. Ezek nagyon veszélyesek! És én is ilyen helyen dolgozom, ahol rengeteg a roma. Az én osztályom fele is az. Hát fog a fene vesződni velük! :x Tovább kell innen állnom, punk-tum. Valami normális helyet kellene keresnem,egy magyar sulit.

Kép
flóra 11

Hát, jó lenne, mielőtt még kikészülnél ezen a helyen. :wink:

KépKép
benó

Igen, ez a hóvirág nekem is nagyon tetszett már a múltkor is, de gondoltam majd tavasszal. :lol:

Kép
flóra 11

Mindjárt tavasz van, már csak ez a hónap és aztán már itt a tavasz. :D

Mindjárt megyek CSI-zni.

KépKép
benó

Igen,én már tavaszi hónapban születtem,bár még télen,mert márc.11-én. Szent Isten! Milyen öreg leszek már! Ős még gyerekre áhítozom! Mit akarok én!

Kép
flóra 11

Találtam egy ilyet:

Tina féle túró rudi
Kategória: Sütemények, édességek
Hozzávalók: 1/2kg túró,
2 csomag vaníliás cukor,
2 evőkanál cukor,
1 tasak étkezési zselatin,
2 dl tejföl,
1 csomag étkezési csoki (Katica),
extrák: lekvár vagy mazsola.
Elkészítés: A túrot a tejföllel, a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverem. Felfőzöm a zselatint, beleöntöm a túróba, majd jól elkeverem. Őzgerinc formába öntve irány a mélyhűtő. Kb3óra múlva megdemed, de vigyázat, nem szabad, hogy megfagyjon! Az őzgerincből kivéve egy tálra rakom, a csokit felolvasztom, és a végén jól nyakon öntöm vele.
Tanácsok: Extra: Ha úgy rakod az őzgerincbe ezt a kész túros masszát hogy az őzgerincbe csak a felét rakod, utána rá egy réteg lekvár és utána rá a maradék túró, úgy a legfincsibb.

KépKép
benó

Ne mondj ilyet, Ildó! :x

Megyek filmet nézni. Lesztek még? Mert szünetben visszajövök.

KépKép
benó

Na, jó, akkor jó éjt nektek, hátha már leléptek időközben. Puszi mindenkinek és remélem, nem bántottam meg senkit a véleményemmel. :wink:

KépKép
benó

A Magdi anyusba bennrekedt a szó! Ilyen sem volt még! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nem bántottál meg senkit.

Pá,jó éjt mindenkinek. Megyek BK után zuhanyni és szundi.

Kép
flóra 11

Ja,elfelejtettem reagálni Paradizs gyermekeire. Tehát akkor megvan az első lány! Még nem teljesen lányos mama,de beindult a dolog. Tehát most kezdenek lányokat osztogatni. Hahó, Zsuzsi, Szivi, most kell sorba állni! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hali

Látom siekerült mindenkit maximálisan magam ellen hangolni.... :cry:

Az hogy várólistára vetetem,még nem azt jelenti hogy járni is fog oda,de mivel 1 éves várólisták vannak és ki tudja mit hoz a jövő,ez is egy vészmegoldás.
Alapból én is bölcsiellenes vagyok,de amit ez a szemétláda tervez,az mindennek a teteje!!!!!
Ha elveszi a családit is és csak a gyes marad,akkor nem tudom a törlesztőt fizetni,ami lassan eléri az 55-60 ezret... :twisted: ,és akkor kénytelen vagyok 2 évesen visszamenni dolizni... :cry: :cry: :cry:
Ha peidg leveszi a gyedet 1 évre,akkor tuti nem szülök másikat,mert ha most nehéz visszamenni 2 éves baba mellett dolizni,akkor mi lesz egy 1 éves mellett???????

Tehát ismétlem ez vészmegoldás,de inkább előre gondolkodok,minthogy majd másfél év múlva nem lesz hova tenni a gyereket ha dolgoznom kell...
Bármikor levetethetem a listáról,kb 50 ember jelentkezik majd a helyünkreannyira nagy a tóljelentkezés...

Na menek aludni...cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt! :D :D :D

Tancsu, nem hangoltál magad ellen senkit. Tudtuk, hogy nem azért akarod ezt tenni, mert nem szeretnél otthon lenni, gondolom, neked is tetszene az a megoldás, amit én mondtam, innentől fogva szépen otthon, a gyerekekkel, a családnak élni.... csak igen, nem lehet megtenni. Ügyes vagy, hogy előre gondolkozol, nem csak a jelenben élsz. Aztán majd lesz, ahogy lesz. Remélem, nem szomorkodtál ezen éjszaka. :cry: :cry: :cry: nagyon remélem.
És remélem, nem keltél fel Gergőhöz annyiszor éjszaka, mint én a wc-hez! :lol: :lol: :lol: :lol: Én kb. 6x mentem wc-re, + inni + 2-kor enni :shock:. :lol: :lol: :lol:

Na, itt vagyok, ha jön valaki. Puszi :D

KépKép
benó

15 hét 4 nap van még nekünk.

KépKép
benó

Jóreggelt...

Azt hiszem én nyertem Benó,Gergő 15-45 perceket aludt,aztán sirt...
Vagy a foga,bár én inkáb a tegnapi banános bébiételre gyanakszom,mert nagyon tekergette magát...:(
Most már enni kellene,de mélyen alszik...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló!
:D
A fenébe, reméltem, hogy nem te nyersz. :? Az gáz. Akkor hajítsátok ki a banános bébiételt. Gondolom, ebből vettetek egy raklappal tegnapelőtt, mi? :? :lol:

KépKép
benó

Itt vagy még? Szundít az inas? Te nem akarsz szundítani? Vagy gyere, hozz egy kávét. :D

KépKép
benó

Én is vagyok. Nekem az éjszaka rövid volt. Kb. fél háromkor aludtam el, addig filmet néztem. Este elaludtam, 10körül, fél 12-kor ébredtem és minden mozdulatomkor szúrt a jobb oldalamés hányingerem volt. Ezt fájdítottam éjjelig és a hányinger is kínzott. Aztán elaludtam,aludtam hatig, mentem pisilni, nem fájtsemmim,de enyhe hányinger maradt. Visszafeküdtem, hétkor keltem, csináltam asrácoknak kaját, na akkor már erős hányingerem volt. Megint visszafeküdtem és ahogy a jobb lábam kinyújtom,megint szúr.Egészen lent,majdnem az ágyékomnál. Márti, ez lehet vakbél? :shock:

Kép
flóra 11

Pussz, helló, közben a sulis gyerekekkel levelezem. :D

KépKép
benó

Tyű, neked is aztán változatos panaszaid vannak. :shock: Szúr? :? Hol szúr, elöl vagy hátul? Egyikről se tudom, micsoda, csak érdeklődöm. :wink:

KépKép
benó

Elöl,de csak bizonyos mozdulatoknál. Tapintásraegyáltalán nem fáj. Olvastam a tünetekről,ezek alpján nem vakbélgyulladás,azt írja, hogy köhögésre,tüsszentésre, vagy ha ugrálsz,akkor fáj. Na nekem nem fáj. Akkor talán inkább a petefészkem lesz az.

Kép
flóra 11

Ma felkell hívnom a doktornőt, hogy vagyok. Mondta, hogy okvetlen jelentkezzem vagy személyesen,ha nem vagyok jól,vagy legalább telefonon. Hát most mit is mondjakneki, hogy vagyok? Végül még befektet,inkább csendben maradok. Ha rosszabbodna, úgy is el kell mennem.

Kép
flóra 11

Viszont most szörnyen éhes vagyok, talán ettől is van hányingerem. :?

Kép
flóra 11

Hm, akkor lehet, megint menned kell valami dokihoz megnézetni, nem? :roll:

KépKép
benó

Egyél. :D

KépKép
benó

Megint lelassult ez az oldal.
Azt nem olvastam az előbb, hogy ma kell beszélned a dokival. Én azért elmondanám neki a panaszaimat. :wink:

KépKép
benó

Lezuhanyoztam, kiszellőztettem,elmosogattam és csináltam magamnak reszelt almát. Most így jobb. Majd a köv. fordulóban elpakolom a ruhákat. Most pihi.

Kép
flóra 11

Most nem szúr. Az is lehet, hogy csak pé-m van és most érzékenyebb vagyok és jobban érzem. Erre is gondoltam. :wink:

Kép
flóra 11

Oké, pihizz.
Én meg megnéztem az Államkincstár oldalát (az ikres oldalon leírták, hogy hol kell megtalálni a cuccokat, amiket be kell nyújtani a szülés után), aztán azt is megtaláltam, miután kinyomtattam őket, hogy ki lehet tölteni őket elektronikusan és a csatolandó baromságokat lehet szkennelni és akkor nem kell sorba állni sehol. :D Úgyhogy ezeket töltögetem, aztán majd a maradék részét kitöltjük a végén, amikor kell. Márti, ha kell, elküldöm, amiket kitöltöttem, aztán kitörlitek az adataimat.

KépKép
benó

Lehetséges, végül is pont középidőben vagy, nem?

KépKép
benó

Tancsu!!Azért vagyunk itt egymásnak,hogy hozzászóljunk a témához ami épp aktuális. :)
De azért legközelebb rögtön fejtsd ki mit hogy értesz!!! :)

Ildó!!Menj el dokihoz.Az tuti okosabb mint én!!
Lehet valami visszamaradt gyulladásféle,de nem akarok hülyeséget mondani.

Kép
martik77

Összességében (a fenti 3 papírhoz) az alábbi baromságokat kell benyújtani szkennelve:
- személyi ig. másolata
- lakcímkártya másolata
- házassági anyakönyvi kivonat másolata
- TAJ kártya másolata (saját, pasié)
- TAJ kártyák másolata (baboké)
- születési anyakönyvi kivonatok (baboké)
- adóazonosító kártya másolata (sajátod)
- magánnyugdíjpénztári tagság belépési nyilatkozata (sajátod)
- terhesgondozásról igazolás (eredetinek kéne lennie, szkennelve érdekes :wink: )

Ennyit tudtam meg.

KépKép
benó

Helló! :D

KépKép
benó

Halihó!!!!!!

Kép
martik77

Márti,mindjárt hívom a dokit és megbeszélem vele. Viszont most már majdnem biztos vagyok benne, hogy ez most nálam pé. Hogy nem vakbél, az már 100%. De hívom a dokimat. :wink:

Kép
flóra 11

Készülök dokihoz!!(vagyis még pizsibe ülök :lol: )

Kép
martik77

Szuper, ma ilyen dokis nap lesz? :wink:

KépKép
benó

petefészekben is lehet egy kis gyulladás!!!
Vagy gyógyul a sok antibogyótól amit beszedtél!! :)

Kép
martik77

Nem szuper!!
Le kell parázni!!!!! :?
Már ettől ideges vagyok!!Hogy adjam oda,meg mikor a borítékot mert olyan ciki!!! :?

Kép
martik77

De lesz ma UH!!!!Ezt viszont várom. :)

Kép
martik77

Mi az a le kell parázni? :roll:
Á, tehát most akarod lefizetni a dokit? :lol: Ne parázz, parázzon ő, elvileg el se fogadhatná. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: