A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó, akkor visszaolvasok.

KépKép
benó

Tancsu, be akarod rakni bölcsibe Gergőt???????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Na, ezt imádom, ilyet gyakrabban kellene csinálnunk, hogy egyszerre 4-en írunk és csak úgy pörögnek az oldalak. Én ezt szeretem!!!! :D :D :D

KépKép
benó

Ha minden a képviselőkön múlna....... :?

De szerintem ha az ember akar valamit azt tűzön vízen át eléri!!

Kép
martik77

Haló én a bölcsinél leragadtam!!!!!!!! :shock:

Kép
muzsuzska

Bocsi Tancsu de én bölcsöde ellenes vagyok!!! :oops:

Kép
martik77

Bár gőzöm nincs, miről volt szó eddig, de mindegy.

Szóval, áll a bál Miskolcon, gondolom. Nem verték meg a rendőrkapitányt a tüntetésen, ugye? A múltkor eszemben volt, hogy megkérdezzem, mi lett a vége, de aztán elfelejtettem, bocsi.. :oops:

Zsuzsi, láttam, hogy jól sikerült a dokijárásod és nem túl sok pénzt hagytál ott. :D :D :D

Tancsuval és Gergővel mi van? :roll:

KépKép
benó

Szóval bölcsibe akarja vinni Tancsu Gergőt. :wink:

KépKép
benó

Visszaállították a posztjára és persze,hogy nem bántották.Ez csendes tüntetés volt. :)

Kép
martik77

Akkor jó, ha nem bántották. De a helyzet attól még (a tüntetéstől) nem változott nálatok, mi? :wink:

KépKép
benó

Márti én is bölcsőde ellenes vagyok, nem kell szülni akkor ha mielőbb lepaszolod a gyereket Tancsu, főleg te aki minden mocorgására ugrik!!!!!!! Nem hiszem, hogy éhen fogtok halni ha 3 éves korig otthon maradnál Gergővel! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Tancsu, ha már tesót nem akartok,akkor legalább Gergőt élvezd kiés ne rakd őt bölcsibe. :(

Kép
flóra 11

Elolvasom, mit írt a Tancsu, mert így nincs véleményem. :wink:
A fene se kíváncsi rá, mi? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ja igen már látom is ahogy Tancsu 5 percenként ugrik be a bölcsi ablakon!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Na,akkor itt mindenki bölcsi ellenes. Egy húron pendülünk. :D

Kép
flóra 11

Benó, te csak ne kacsingass Tancsunak!!! Ha te is majd bepróbálkozol a bölcsivel, eszedbe juttatom,hogy mennyire akartál babázni!!!!

Kép
muzsuzska

Ó hát a bölcsi is elvisz annyi pénzt mintha otthon maradna vele!!!
Pelus ha még nem szokott le,tisztasági csomag,csoport pénz,kajapénz,benti ruha,benti udvari ruha,utcai ruha....soroljam???

Kép
martik77

Benó! Gy. ka mit szólt a turkálós pongyoládhoz???????

Kép
muzsuzska

Igen Márti az havi 15ezer!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Azt én fancsali kacsintásnak hívom, tehát olyan keserves kacsintásnak. :wink:

Nem, nem szeretném bölcsibe adni a gyerekeket, dehogyis. Csak nem akarom egyből lehurrogni a Tancsut, anélkül, hogy tudnám, k....g Gy.-on kívül mi az oka. :roll:

KépKép
benó

Hajaj, sztem még többe kerül a bölcsi,mintha otthon marad az anyuka. Otthon olcsóbban elvan a gyerek és azért valamit kap az anyuka is.

Kép
flóra 11

Én azért nem szeretem mert nem akarom,hogy a bölcsibe mondja először valamelyik szót és én ne halljam,vagy hogy a csecsemős türelmetlenül szoktatja rá a bilire....annyi indokom lenne.
Döme három éves volt amikor mentem dolgozni,tény hogy szegények voltunk(ezt Tancsu pontosan tudja)de neki legalább ott van az anyukája,az anyós.Akkor már inkább őket kérném meg.
Arról nem is beszélve,hogy bölcsis baba mellett hazaérni munkából.... :(

Kép
martik77

Na én leléptem, mert még olyant írok amivel megbántok valakit! Mert nekem így lombik előtt más véleményem van a babázásról és az anyaságról!

Kép
muzsuzska

Közben megnéztem, mit kaptál anyukádtól, tök jó szerintem. :D

Ja, a pongyola nem turkálós volt, meg a köntös sem, szóval a maiak nem. Tetszett neki (nem túl szexi, de én se vagyok az :lol: :lol: ).

KépKép
benó

Ne lépj le, Zsuzsi, max. kitörlöd később. :lol: :lol: :lol:
Szerintem a Tancsu hirtelen felindulásból írta, én biztos vagyok benne. :roll: :D

KépKép
benó

Zsuzsi!!!A te véleményed is számít!!!Tancsu is szerintem kíváncsi a véleményünkre és nem haragszik meg!!Nem olyan!! :D
És üzenem az anyukádnak,hogy nekem is vegyen ilyet!!!! :lol:

Kép
martik77

Nekem nyugodtan mondhatod, Zsuzsi, hogy én akartam, vártam rá, én szeretem az egyenes beszédet. :D

KépKép
benó

Alsó része is van annak a grillsütőnek? Vagy a tetején lehet sütögetni?

KépKép
benó

Már lelépet!!!! :(

Pedig őt is meg lehet érteni!!!

Én meg valószínüleg,mert csecsemő otthonba voltam mikor 2 éves voltam és úgy belegondolok ha sírtam vagy valami és nem ölelt meg senki... :( szóval nekem ilyen érzést ad a bölcsi

Kép
martik77

Na, elzavartam a Zsuzsit. :cry: :cry: :cry:
Csak tényleg el akartam olvasni reagálás előtt, hogy hogy hangzott az egész mondat. :?
Na, mindegy.
Akkor beszéljünk másról.

Gyomrod jobb már, Márti?
Ildó, te jobban vagy? Még nem kell menni oskolába, ugye?

KépKép
benó

Na TAncsu jól feldobtál egy témát és leléptél!!! :lol: :(

Kép
martik77

Tehát egy Hot pant kaptál? Az nagyon jó! És mire fel? Valami ünneped volt? Lemaradtunk valamiről?

Kép
flóra 11

Már jobb,de érzem ,hogy már nem vagyok olyan fitt.
Erre nem emlékeztem Dömével kapcsolatban.
Bár az már rég volt... :)

Kép
martik77

Dehogy megyek suliba, Benó! Majd meg haltam ebbe a lökött járványba. Jövő héten szerdán megyek csak kontrollra.

Kép
flóra 11

Én csak a bölcsire borultam el!!! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Én megértem a Zsuzsit, megértem a Tancsut is.

És az biztos, hogy a gyereknek a legjobb az anyjával.

Én istenigazából soha a büdös életben nem mennék vissza dolgozni, mint ahogy az én anyukám (apu 3 műszakban dolgozott meg minden, persze, ez akkor se most volt) otthon maradt velünk, vagyis nem ment vissza dolgozni és ez nagyon sokat jelentett. De sok mindent meg kell gondolni, ha valaki így dönt, pl. a nőnek nincs saját keresete, semennyi, teljesen függő helyzetbe kerül, a férfinak nagyon nehéz eltartania a családot egyedül, egyáltalán meg tudja-e tenni, nem fog-e a nő besokallni (depresszió pl.), meg mittudomén. Nem egyszerű ez.

KépKép
benó

Márti, kitartás, már csak egy jó másfél hónap! :D

Anyámék rendelték, kettő olcsóbb volt, így én is kaptam egyet.

Kép
muzsuzska

Puszi, Zsuzsi :D :D :D :D :D :D :D Oké. :D :D

Ildó, rendben, reméltem is. :D

KépKép
benó

Nekem már nincs hányás, már a hasmenés is jó. De nagyon kikészültem, gyenge vagyok, mint a légy. Hőemelkedés még van. De ezerszer jobb, mint volt! Sőt! Majdnem teljesen jól vagyok. :wink:

Kép
flóra 11

ÓÓÓÓÓ!!!

Itt vagy Zsuzsi!!!Akkor oké!!! :D

Kép
martik77

Mártikám, sajnálom, hogy nem tudtalak megölelgetni, mikor sírtál.... :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Meg ahogy felhúztak a suliban, azt mondtam, hogy fél évre kiíratom magam,aztán meg felmondok. :lol: Persze ezt nem lehet,de mérgemben ezt mondtam.

Kép
flóra 11

Benó:Senki nem azt mondta,hogy örökre maradjon otthon.De ha lehet ne bölcsi.Hanem már ovival nyisson.
Érted??

Kép
martik77

Klassz, hogy jobban vagy, Ildó! :D
Tényleg, és te, Zsuzsi? Émelygésed elmúlt?
És a Szilzinek?
Jaj, szegény Szilzi, bocsánat, hogy nem lett jó a süti, bakker. :cry: :cry: Kemény lett? :? Vagy milyen? Szerintem egyébként jó az a süti, csak túl vékony....

KépKép
benó

Köszi.Azért ilyen gyenge a lelkivilágom.Most már érted??? :D

Kép
martik77

Én értem, csak mondtam, hogy nálunk pl. tök jó volt, meg a régi időkben, amikor otthon tudtak maradni az anyák. Kár, hogy ezt már nem lehet megtenni.

KépKép
benó

Miért, gyenge a lelkivilágod?

KépKép
benó

Na én tényleg lépek.Körmöt akarok festeni.Kb fél éve nem tettem és most jól esne a lelkemnek!! :)

Puszi!!Jó ÉJT!!!Mindenkinek!!!!

Kép
martik77

A gyomrod az tutira az. :? :cry:

Ildó, nem csodálom, hogy így gondoltad. :x

KépKép
benó

Mert nem volt egy ölelő kéz amikor kellett volna!!!
Na de tényleg erről ennyit!!

Puszika!!!!!!!!

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: