Gabi!
Ez de gáz (mármint a kengurus pár a fiúcskával). Még én is járhatok így, de azért soha nem értem ezeket a sztorikat. Merthogy egy 4d-n, ha megmutatja magát a ded, akkor szinte a vak is látja, hogy mi van odalent. Ha meg nem biztos, akkor inkább ne mondjanak semmit (lis én minden uh-on ezt szoktam mondani, hogy csak akkor mondja, ha tutifix, mert mindegy, de a csalódás az tök rossz lenne)
A szerzeményeid édesek nagyon.
Timi!
Nekem nagyon bejönnek az orosz nevek (ha ez kárpótol anyósért cserébe), amúgy nekem is úgy rémlett vhonnan, hogy orosz eredetű.
Gabi83!
Gratula Áronhoz (meg, hogy megmutatta magát) és az külön szuper, hogy a lepény is elvándorolt jó helyre.
Manó, Sillia!
Én is örülök, hogy túl vagytok a tegnapon és most sok pihi és kitartás az eredményig. Bár az azért szuperjó, hogy az afp-tek jó lett.
Nálunk meg képzeljétek: Szonji ugye mindig mondogatja, hogy Bodza-baba van anya pocakjában, erre anyós mivel tömte tele a gyerek fejét? Az nem jó név, mert arra azt fogják mondani, hogy gaznövény. Hát bassza már meg! Amikor még a fiú névnél a Balázst nyomatta a lányom, akkor meg abba kötött bele, hogy azt külföldön "Belez"nek mondják. Ez lehet, hogy így is van, de azért kopjon már le a gyerekről. Úgyis olyan nevet adunk a kicsinek, ami nekünk tetszik. Úgy felhúztam magam, mert mióta teledumálta a fejét, azóta nem mondja már, pedig olyan édes volt. A végén lehet, hogy csakazértis Bodza lesz a neve.
Olyan izék vagytok! Nem csak 2 Áron van? A Jázmint nem szóltátok meg, pedig arra is esélyes a 2 (esetleg 3, mert még nálunk sem lefutott).
Bolygós kerék: nem tudok rájönni, hogy jó-e v. sem, de az tuti, hogy ahány kocsink eddig volt, mindig lefixáltuk elől, hogy ne bolyogjon. Sztem ez a legjob megoldás, hogy lehet is bolygósítani, meg fixálni is és akkor tuti, hogy minden terepen be lehet állítani az ideálisat.
Egyébként pont ma reggel volt a Csakcsajokban a Gacsályi Katalin (Brendon vezetője) és a babakocsi volt a téma és azt tanácsolta, hogy aszerint válasszunk kocsit, hogy mire fogjuk legtöbet használni ill. fontos, hogy a babaüllés v. a vázra rakható legyen v. a babakocsiba rakható. Ha elalszik a gyerek (márpedig el fog az tuti), akkor ne kelljen rángatni ki-be, főleg, ha evés után van.
Lemaradtam vmiről? Most akkor ki csinálja a táblát?
Jelentem a mai tarhonya nem égett oda