Heni! Oké, teszek fel majd képeket.
Te, ha látnád, mit művelnek.
Fekve szopizáshoz készülök. Lefekszem, Gegi magam mellé veszem, cici kibont. Zsozsi jön (mert persze neki is ott kell lennie)

. Mondja: CICI NYAM-NYAM, és nyomja Gegi fejét neki a cicimnek.

Nekem meg úgy kell rászólnom, hogy vájjá máá csáje!
Ha meg Gegi a hordozóban van, és sír, akkor odamegy, és INNTA-INNTA-zik, hintáztatja öcsit. De úúúúúúgy, hogy a Picinek a lelkét kirázza.
Ha Gegi felkel, akkor Zsozsi az első, aki GEGIIIII csatakiáltással és ajtókivágással beront hozzá, majd a rácsok között szedi le róla a takarót. Ha kiveszem, akkor úgy kell a pelenkázóig elmennünk, hogy Zsozsi is fogja Gegit. Ilyenkor én fogom a Picit, lehajolok, majd Zsozsi is fogja, és együtt visszük.
Ha meg büfiztetem, akkor Zsozsi jön, és paskolja Gegi hátát rendületlenül. Ma pl. így sikerült kijönnie a büfinek.
És ha Gegi a vállamon van, és ülünk, akkor Zsozsi a hátam mögött van, szemben kistesóval. Ilyenkor nevet azon, hogy a Pici bandzsít, meg nyújtogatja a nyelvét, majd fogja, és széles mozdulattal átkarolja, és nyom neki egy puszit.
Múltkor Gegi nem csak rámosolygott, hanem ránevetett

Zsozsira, én meg csak lestem, mint hal a szatyorban.
Ezt hozzák ki egymásból, és ez fantasztikus!!!!!!!
Volt olyan, hogy hajnali 4kor szoptattam, de előtte Gegi sírt, amire most Zsozsi felébredt. Mondtam neki, csicsikáljon, itt vagyok. Erre átmászik félig a szopipárnán, hogy elérje Gegi fejét, finoman rátette a kezét a buksijára, majd lefeküdt a szopipárnára, elkezdte simizni, majd belealudt.
Valami különleges szál van közöttük, nagyon érzékenyek egymásra jó értelemben.
És
Dotildi igazad van, jó, hogy Zsozsi az első gyerek (legalábbis nálunk), mert imád feladatokat végrehajtani (hozd ide, tedd oda, fogd meg...), amolyan anyáskodó is.
Amúgy Zsozsi napok óta nem alszik ebédidőben. Most n4-kor dőlt ki, amúgy este 5-6-ig fent van, akkor alszik 1,5 órát, és f10-nél hamarabb nem tudjuk elaltatni. Remélem nem az jön, hogy nem alszik már nappal.
Tud valaki segíteni hordozókendő megkötésében képsorozattal vagy videóval?
Én már nagyon várom a Lotti-képeket!!!!

Én csak 1 napig nem láttam Zsozsit (a füle miatt nem hozták, meg akkor éppen anyósékat hozta Apa). Háááát nagyon rossz volt.