Bogi, rebe: cukorfalatok a képek!
Tonti: tanfolyam, bébiszittingelés nem rossz ötlet.

Drukkolok, hogy kicsit ki tudj kapcsolni (mert ez végülis az lenne) Srácoknak elégedett, kipihent és jókedvű mami kell!
Móni: JÓ UTAT NEKTEK! Nagyon vigyázzatok Magatokra! … Hogyha nagyon sírnak a csajok a hidegtől, mártsátok bele a papot (az ortodoxoknál hogy hívják?) is a szenteltvízbe.
Anny: azért azt az exed se gondolja már, hogy a szarospelenka rózsaillatú?!

Jól a pofájába kéne nyomni egyet (már bocs

), mert nincs jobb dolga, mint ilyen hülyeségeket kitalálni és a fejedhez vágni. Azért arra kíváncsi lennék, hogy magától jutott ez az egész „móka” is az eszébe vagy valaki a háttérből rásegít?
Tünde: akkor kicsi Eszternek és Kírának is sok gyógypuszi! Neked pedig kitartás, mindjárt itt a tavasz! … most látom csak, mindháromnak? Akkor Emmának is pusszantás.
Már két napja madárcsicsergést hallok az udvaron! … Vagy ez csak annak a jele, hogy kezdek begolyózni?
Banika:

Jóasszony, megjegyezted hol a helyed? Aztán nehogy traktáld mindenféle hülyeséggel, hiszen FÁRADT a kincsem! … Hát igen, amikor még az asszonyok otthon tudtak maradni háztartásban … nekem a szalag már beletekeredett a kócos-csimbókos hajamba!
Benszi: "nem b… meg?"

Még csak nem is kért elnézést?!

Nekem szerencsére megbízhatóbbak apósomék, nem rontanak így soha ránk.
Binyek:

Hasizmod szétrepedve?? Basszus!
Lszi írd be a táblába:
Bendinó: 9020gr
Zsombéka: 7840gr
Felkelés: kb.6 órakor
Kajapia:
R: fél 7kor 225 tápi
T: fél 10kor turmix és zabpehely, rizs gyümivel v. vajaskenyér/kalács/zsömi + sonka, sajt, pari miegymás
E: kb. 1kor vmi saját főzi
U: kb. 5kor hasonló a T-hoz
V: fél 8kor 225 tápi
Eszti: Száva miatt ne aggódj, sztem jól fogja viselni Nélkületek. Noa az altatásból és a vizsgálatból nem sokat fog érezni. Zsombi annak idején, amikor felébredt műtét után az altatásból nem is sírt, nem nyűgösködött „csak” fáradt volt. És TE nehogy elfelejts enni a nagy idegeskedésben!

Hamar túllesztek rajta! Sok puszi Nektek, mennek a drukkok!
lanyané: nem irigyellek!

Fogzás v. mi? Türelem, nyugi, miegymás!
Nory: szia!

Gratulálunk a 3 babához! Paradizs (és még volt valaki, de nézze el nekem, hogy nem emlékszem a „nevére”) szintén három babát vár, de már rég nem jelentkeztek be nálunk. Ez már biztos, hogy a kis B-baba életképtelen lesz?! Sajnálom, de valószínűleg így lesz a legjobb.

Spontán?! Ügyik vagytok! Gyere sokat ide a topikba! Várunk a hírekkel!

Én is a Jánosban szültem! Mi 35. hétre ,mert Zsombinak nem lett jó a flowmetriája. Felkerültünk a Koraszülöttre, 5 hetet voltunk fent, szerencsére nem PIC-en. Minden rendben ment, a nővérek nagyon rendesek voltak.
Csilla: Te is?! És 3 fiú?! Szintén üdv itt köztünk! Jól látom, mindketten Adácsról?!
„
Lili”: szerintem illik, de ha nem viszel, az sem baj! Szerintem virág is elég az anyukának …