A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Egyébként anyós sose beszél meg senkivel semmit, tudod, ő a strucc, szóval dehogy mondaná ő azt, hogy hogy is van ez, fiacskám stb. Hahahaha. Tőle aztán hozzá is költözhetne a csaj, max. magában aszalódna kínjában. Itt, aki pofázik, az én vagyok, de sokszor nem nézik jó szemmel - ki gondolta volna. :wink: :lol:

KépKép
benó

Van itt valaki?

KépKép
benó

Ha nem, akkor gyorsan visszaolvasok.

KépKép
benó

Vagyok!!!halihó!!!!

Kép
martik77

Á, helló! :D Mindjárt jövök, megírom a visszaolvasásomat a word-ben, mert ez iszonyat, milyen lassú, ez a babnet.

KépKép
benó

Szilzi nyugi nem pörgök!!Se kedvem,se erőm hozzá.

Bementem a munkahelyre,de persze elment a főnővér így nem kaptam meg a papírokat.Holnap mehetek újra!!!! :evil:
Még jó,hogy holnap tanácsadás+Uh így ott leszek a kórházban. :?

Kép
martik77

Az előbb írt sms-t a Paradizs, hogy jól vannak, a vérnyomása magas, de kap rá gyógyszert, a babák: 2 fiú, 1 lány. Hazamenetelről még nincs szó, de szerintem nem szomorú.

Sajnálom, hogy megint a hosszú baromsággal fárasztottalak benneteket.

Zsuzsi, nagyon szar lehetett neked, hogy a hülye exet oda kellett hívni, pukkadjon meg, és a hülye nőci is. De túl vagy rajta, és reméljük, többé semmilyen ügyed nem lesz vele. A dokinál sok sikert kívánok!

Szilzi, szerintem is javulás ez, legalábbis én úgy látom, és nagyon szorítok nektek!!!! És rendes az A.-tól, hogy bocsánatot kért, lehet, hogy ő is olvassa a fórumot, mint a Roli.

Ildó, ez iszonyú, hogy ennyire beteg voltál, és igen, nem lenne csoda, ha a hülye iskola is közrejátszana; miért ilyen szemetek veled????

Márti, mit intéztél?

KépKép
benó

Sajnálom, hogy nem sikerült elintézni. :x
Aludtál du., vagy mit csináltál?
Tegnap se nagyon találkoztunk, pedig az ritka. :cry: :roll: :lol:

KépKép
benó

Bírom, hogy rendesen benne vagytok a családi beszélgetéseinkben. Pl. ha a Gy. hazajön, kérdezi, mi újság, én mondom neki, ezt csináltam, azt csináltam, Flóra beteg, Zsuzsi fogigátlót szed, Mártinak rossz kedve van az esőtől stb....... Jó, nem? :D :D :D

KépKép
benó

Semmit!! :?
Majd holnap.

De bevásároltunk a corába.Vettem melltartót(szoptatós)magamnak.
Picit nagy de tuti jó lesz mire szülök,meg vettünk 1200 ft volt azt hiszem 8 db textil pelus.Na annyi elég is lesz.Dokihoz,babkocsiba,kiságyba,büfizéshez.
És láttunk egy nagyon jó bab kocsit 17 ezerért hordozóval.De azt csak nézegettük. :( :)

Kép
martik77

Ja, 1 óra körül többször is nagyon fájt a medencém. Mondjátok, hogy ez normális.

KépKép
benó

Az tényleg nagyon jó áron van, az a babkocsi meg a textilpelus is. :D Ügyesek vagytok. És a szopimelltartó mennyi volt?

KépKép
benó

Nálunk is így van itthon!!
Sőt ha valaki beteg ha nekem nincs ötletem megkérdezem L.-t
Most akartam aludni,mert még mielőtt L.megy dolgozni úgy is ideül.

Kép
martik77

Tényleg, te ki fogod vasalni a textilpelusokat? :roll:

A vasalásról jut eszembe a porszívózás:
ti azt gondoljátok, hogy én szabadon belezhetem a számítógépet meg porszívózhatom meg ilyeneket? :shock: :lol: :lol: :lol: Itt nincs egyenlőség, kérem. :shock: :lol: :lol: Itt férfiuralom van. :twisted: :lol: Gy. engem belezne ki, ha kibelezném a számítógépet. :lol: :lol: :lol: Majd, ha őurasága hajlandó lesz saját magától kiporszívózni, akkor kiporszívóztatik, de ha nem, akkor így járt. :roll: :lol:

KépKép
benó

Oké, én is csak 10 percig maradok, aztán utána megyek mosogatni meg teregetni, mert kimostam a hálóinget meg a köntöst.

KépKép
benó

a melltartó:1700 ft,de azért jó mert lehet az én hülye méretembe is kapni.Most terhesen vagyok 85 D amúgy 75 DD ami csak nagyon drágába van.Meg a tescoba sikerült ilyet vennem jó árba még nyáron(rendes melltartó)csak azt most kinőttem.

Megnézte valaki az iwiw-en a képeket???
Semmi válasz nem jött rá. :?

Kép
martik77

Nálunk belassult ez a vacak.Majd később jövök. :)

Kép
martik77

Én ezt a rohadt iwiw-et nem is bírom bekapcsolni már. :x Ez meg tetű lassú, nem én vagyok ilyen lassú, már ki is teregettem, mire elküldte a hsz-t, bakker. Tedd fel a fotoalbum.hu-ra is a képeket, légy szí.

KépKép
benó

Ó, pont most, mikor végre visszamásztam. :cry:

KépKép
benó

Szerintem a csontod azért fáj mert nyomják a Babok.Nekem is szokott.De tényleg jobb olyankor megmozgatni magad.

Kép
martik77

A medencémre majd mondjatok valamit. De megnyugtatót.

Megyek akkor mosogatni én is, már alig vártam. :lol:
Kicsit fáj a fejem, fene vigye :evil: , csak ne durvuljon tovább.

Puszi, mindenkinek sok sikert ahhoz, amit csinál! :D :D

KépKép
benó

De kicsit máshol is fáj akkor, ugye? Tehát néha nem tudom, mi az, hol is fáj és utána érzem, hogy ott a csípőmnél körbe.

Na, megyek, te is szundizz. Köszi, hogy írtál rá. :D

KépKép
benó

Ja, mert tudod, megyek a szülésfelkészítőre fél 4-re, aztán addig még mosogatni is kell, pusszancs. :D

KépKép
benó

Na igen.Két Bab és te nem vagy egy nagy ember!!!Ez megterhelő a csontodnak!!!

Ide most nincs kedvem felrakni a képeket. :oops:
Mindegy aki akarja megnézni.

Na majd jövök. :)

Kép
martik77

Oks, majd ha nem dob le, akkor megnézem. :D
Most viszont még iszom egyet, aztán megyek.

KépKép
benó

Ez a süti nem lett nagyon jó :? Ehető mondjuk, de megkínlódtam már a tésztájával is... Na mindegy majd A. dönt, hogy milyen... :lol: :lol:

Benó, én a fájdalmaidra nem tudok mit mondani :oops:

De van egy nagy hírem! Megjött!!!!! :D :D Szombaton megyünk vérvételre kézenfogva! :D :lol: :lol: Lehet, hogy meggyógyultam? :shock: Milyen gáz lett volna, ha januárban megműtenek? :shock: Megyek, csinálok vonalzót! :D

Kép
szilzi

Ugye szép? :lol: :lol: Ha már itt a tavasz! :D
Múlt hónapban 33 napra, most 30-ra jött meg :D Úgyhogy bepróbálkozom ezzel, majd meghosszabítom, nem? :D

Kép
szilzi

Benó,Márti,én is be szoktam számolni F.-nak rólatok. Hiába, már családtagok vagyunk. :lol:

De akartam is kérdezni, csak elfelejtettem. Mitől volt az nekem,hogy sós ízűt hánytam? Teljesen vízszerű, áttetsző volt és sós. Semmi nem volt a gyomromban akkor már és állandóan ilyet hánytam. Csak a legvégén kezdtem epét hányni, az sárga és keserű volt. De ilyen sósat azelőtt sose, és kicsit meg is ijedtem, hogy ez most mitől van. Nem tudod esetleg?

Kép
flóra 11

Szilzi, hát egyrész örülök, hogy javul az állapotod és időre megjött,másrészt meg..... tudod. :?
A vonalzód viszont gyönyörűséges! :wink:

Kép
flóra 11

Köszi Ildikó! :D
Én most egy percig sem bánkódtam, nem reménykedtem! :wink:
Jobban vagy?

Kép
szilzi

Igen,jobban. A lázam is lement, csak hőemelkedésem van. Gyomrom már nem fáj, hál' Istennek. Délben még fájt,miután ettem, de csak kicsit. Pedig csak párolt brokkolit majszoltam.

Kép
flóra 11

Márti,szted egy gyenge kávét ihatnék lassan? A koffein enyhíti a hányásos tüneteket,nem? Ma még nem iszom,de már gusztusom lenne rá.Holnap esetleg bepróbálkozom vele.

Egyébként tényleg,Tancsu és Márti,ti koffeinmentes kávét isztok?

Kép
flóra 11

sziasztok
ma végre túlestük a kötelezö és a pneumo. oltáson is. :?
majd holnap jövök és mesélek,na meg hozom a friss adatokat, csak most sajna nincs idöm :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ildó:Én csak nescafét iszok(rendeset nem koffeines),de abból is van hogy csak 1-et egy nap.

Szerintem gyomorsavat hánytál mert az szokott lenni az epés előtt.

Azért örülök,hogy már jobban vagy.

Szerintem kávét most csak jól tejesen próbáld.Olyan kortyolgatósan.

Kép
martik77

Nekem mind a kettőtök vonalzója tetszik!! :wink:
Jók a színek!! :wink: :D

Kép
martik77

Most lelépek, mert a vasaláshoz még neki se kezdtem és még hajat is kell mosnom... :evil: Ezt megint senki nem csinálta meg helyettem! :evil: :lol: :lol: Ezt én megint nem értem! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Köszi Márti! Én is mindig nescafét iszom,de koffeineset.Talán átkéne nekem is térnem a koffeinmentesre. És mindig tejesen iszom, nagyon gyengét. Egy bögrébe egy kiskanállal teszek,rávíz és tej, cukor nélkül. De most a tejes dolgokkal még várnom kell, nem?Én hányásután a gyerekeknek sem mertem sose semmi tejeset adni,mindig azt mondta a doki, hogy a tejjel vigyázzak. És eleinte csak hideget adjak,mert az nem irritálja annyira a gyomrot,mint a meleg. Na mindegy,ma még biztos nem iszom kávét,majd holnap.

Most bepróbálkoztam pár gerezd grépfrújttal. Nem fáj tőle a gyomim. Haladok. :wink:

Kép
flóra 11

Jaj én akkor nem azt iszom amit te hanem olyat ami már bekeverve van.Három az egyben.

Kép
martik77

Nagyon jó film van Film + -on.

Kép
flóra 11

És valami hü...írtam az előbb mert ez koffeines amit iszok.

Kép
martik77

Ja,értem. :D Én is szoktam olyat,de 2 az 1-bent,mert abban nincs cukor. Azokat is szeretem és a kapuccsínót is, a cukormenteset. :D

Kép
flóra 11

:lol: :lol: :lol: :lol: Egyre jobb. Nem baj,akkor ihatok én is koffeineset. :lol:

Kép
flóra 11

Na a grépfruit tuti nem jó a kikészült gyomorra!!Keserű és emiatt olyan savat csinál.....
Nekem a tej jó szokott lenni.Csak most terhesség alatt nem jó se a kakaó nem tudom miért de nagyon fáj tőle a gyomrom.

Most Miskolcra írnak ilyen hányásos hasmenéses járványt.Mindjárt belinkelem a cikket.

Kép
martik77

Kép
martik77

Tényleg ez is írja a tejmentes étrendet. :roll:

Kép
martik77

Gondoltam, hogy nem jó a citrusz féle a sav miatt, de nagyon kívántam,kipróbáltam, egyelőre nem ártott meg. Talán már minden savat kihánytam. :lol:

Kép
flóra 11

Köszike,elolvastam. Szal a pihenés a lényeg. És a diéta. :)

Kép
flóra 11

Na de én nem is hallottam ilyet senkitől nálunk,csak tőletek az meg ugye még csak nem is Borsod Megye. :? :shock:

Kép
martik77

Reméljük messzire elkerül benneteket,mert egyáltalán nem kellemes. De ez a leírás rám pontosan illik,mert először ugye felső légúti volt nálam is,ebből lett ez a nyomorult hányás-hasmenés.
Na,de eleget beszéltünk erről,jobban vagyok, ez a lényeg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.05 17:27-kor.

Kép
flóra 11

Ma szülői értekezletre kellett volna mennem, de ehhez egyáltalán nem éreztem még erősnek magam,így elküldtem az exet. Egyszer ő is elmehet, bár egyszer már volt a 3 év alatt. De akkor úgy, hogy én is voltam, csak ő ment a Bálintéra és én a Péterére. Mert ugye egy időben van mindig mindkettőnek. Mondtam neki, hogy félig legyen az egyiken aztán menjen át a másik osztályba.Én is így szoktam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.05 17:33-kor.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: